חדשות ערוץ 7
נר שמיני של חנוכההמייל האדוםהמייל האדוםחיפוש
  • חדשות
  • מבזקים
  • ביטחוני
  • פוליטי-מדיני
  • בארץ
  • בעולם
  • פודקאסטים
  • משפט ופלילים
  • כלכלה ונדל"ן
  • דעות
  • אוכל
  • יהדות
  • הפקות וסיקורים
חיפוש
  • חדשות המגזר
  • כיפה שחורה
  • דיגיטל
  • צעירים
  • בריאות ורפואה
  • העולם הערבי
  • תרבות ופנאי
  • ספורט
  • פורומים
  • אתר ישיבה
  • יצירת קשר
    • אודות
    • יצירת קשר
    • פרסמו אצלנו
    • תנאי שימוש
    • מדיניות פרטיות
    • הצהרת נגישות
  • עוד
    • מוסיקה
    • פיוטקאסט
    • ילדודס
    • מודעות אבל
    • ארכיון בשבע
    • ברכת המזון
    • מזג אוויר
    • תאגים
    • מצב תורני
    • עדכני
    • שיחות אישיות
    • מסרים
    • הסטוריית הודעות
    • עריכת מועדפים

ENRUAR
  • ערוץ 7
  • פורומים
  • פורום בראש צעיר
פורום בראש צעיר

בהנהלת: מוריה , צעיר ושרוט
מכתב פתיחה
מישהו יודע מה קורה עם חברון?קראתיך
אם ומתי צריך להגיע,ומה המצב שם כרגע?...
להגיע החל ממוצ"ש - ככה שמעתייונתן דוד
אני גם שמעתי..אבל אמרו שינתנו עוד עידכונים...קראתיך
משו כזה...
הקיצר-מי שיודע פרטים יותר מדויקים שב'קשה יפרסם פה....
תודה רבה ויום טוב!
דברי איתי,עוד שום דבר לא בטוח..נדבר..א"י בדם ובאש!!
סבבה...קראתיך
החל המאבק על השוק - פרטים כאןאמא אדמה

בעזרת מלך יחיד א-ל חי העולמים ובהשתדלותינו.

בדיוק היום, יום הזכרון ה-78 לטבח תרפ"ט בחברון, שבו נשחטו 67 יהודים והניצולים גורשו מהעיר, החליט שר הבטחון אהוד ברק סופית לגרש שתי משפחות מבתי הקהילה היהודית בשכונת שלהבת (השוק). 

ועד חברון מביע מחאה וכאב רב על חילול זכר הקדושים והמשך מעשי הפורעים, הפעם, לא ע"י ערבים אלא ע"י יהודים, הפוגעים באחיהם.

על פי המידע שבידי היישוב, כ-1000 שוטרים, יס"מ, וחיילים יבצעו את הגרוש אור ליום שני. מטה המאבק קורא לכל מי שחברון וארץ ישראל חשובים להם להגיע לחברון ממוצאי שבת ע"מ לקחת חלק פעיל במחאה ובמאבק. יתכן שכוחות הבטחון יסגרו את כל הדרכים לחברון בצהרי יום ראשון, ולכן חשוב להקדים ולהגיע מוקדם ככל האפשר.

(מתוך המי'ילים שמפיץ הישוב היהודי בחברון)

לי אמרו משהו אחר-קראתיך
שביגלל שיהייה מאבק נתון(יהייה גירוש שקט)או במילים אחרות יהייה הכנעה אז הרב לוינגר והרב שרבף אמרו שלא לבוא לגרוש ביכלל...
בהתחלה זה היה אמור להיות שאם יתארגנו קבוצה של 100 חב'רה למאבק רציני אז לבוא..אבל עכשיו אמרו שלא רוצים ללכת נגד התושבים שם...אז לכן הם אמרו שלא לבוא...אז אני לא יודעת מה באמת צריך לעשות..ככה לי אמרו..יכול להיות שזה נכון,ויכול להיות שגם לא...
*מתוןקראתיך
נראה לי שהפיתרון הוא...אמא אדמה
להרשם לעידכונים של הסלולארי ("חברון_שם פרטי_מקום מגורים" למספר 5454) ואז יגידו מה צריך לעשות- אם צריך...

אמרו גם שאפשר להתקשר למספר: 02-9965333

עדכון: חברון - כולם להגיע במוצ"ש - חשוב ביותר!!!יונתן דוד
הודעה מאתר 'מטה צפון' ככתבה וכלשונה:

יום ה- הודעה חשובה מהוועד היהודי בחברון: להגיע לחברון בדחיפות ממוצ'ש.

הודעה חשובה מהוועד היהודי בחברון: להגיע לחברון בדחיפות ממוצ'ש 'על פי המידע שבידינו, כ-1000 שוטרים, יס'מ, וחיילים יבצעו גירוש בחברון ביום א' בלילה או ביום ב' השכם בבוקר . כל מי שחברון וארץ ישראל חשובים להם - נא להגיע לחברון ממוצאי שבת כדי לקחת חלק במחאה ובמאבק. יתכן שכוחות הבטחון יסגרו את כל הדרכים לחברון בצהרי יום ראשון, ולכן חשוב להקדים ולהגיע. 'דווקא היום -- יום הזכרון ה-78 לטבח בחברון שבו נשחטו 67 יהודים -- החליט שר הבטחון אהוד ברק אישית, לגרש שתי משפחות מבתי הקהילה היהודית בשכונת שלהבת במרכז האיזור היהודי. ועד חברון מביע מחאה וכאב רב על חילול זכר הקדושים, ע'י יהודים הפוגעים באחיהם.' הערות: 1. כידוע ניתן להגיע מירושלים לחברון או לקריית ארבע באוטובוס אגד רגיל. 2. מי שיש לו חברים ביישובים סמוכים (קרית ארבע וכו) יכול להזמין את עצמו אליהם לשבת 3. נא להדפיס את המייל הזה ולתלות (רצוי כמה דקות לפני שבת) בבית הכנסת הקרוב כי אנשים יתקהלו שם בשבת -- תודה. בדיוק היום, יום הזכרון ה-78 לטבח תרפ'ט בחברון, שבו נשחטו 67 יהודים והניצולים גורשו מהעיר, החליט שר הבטחון אהוד ברק סופית לגרש שתי משפחות מבתי הקהילה היהודית בשכונת שלהבת (השוק). ועד חברון מביע מחאה וכאב רב על חילול זכר הקדושים והמשך מעשי הפורעים, הפעם, לא ע'י ערבים אלא ע'י יהודים, הפוגעים באחיהם. על פי המידע שבידי היישוב, כ-1000 שוטרים, יס'מ, וחיילים יבצעו את הגרוש אור ליום שני. מטה המאבק קורא לכל מי שחברון וארץ ישראל חשובים להם להגיע לחברון ממוצאי שבת ע'מ לקחת חלק פעיל במחאה ובמאבק. יתכן שכוחות הבטחון יסגרו את כל הדרכים לחברון בצהרי יום ראשון, ולכן חשוב להקדים ולהגיע מוקדם ככל האפשר.
חברון: הרצחת וגם ירשת?יונתן דוד
נראה שאין גבול לרשעותם של הציונים. ביום השנה לפרעות תרפ"ט, הם מודיעים על כוונתם לגרש יהודים, ועוד מעזים לדרוש מהם לממן את עלות הגירוש. 'הלסדום היינו, לעמורה דמינו'???

ראו בכתבה שלהלן:

צה"ל למשפחות בשוק חברון: אתן עשויות לשלם

הפרקליטות הצבאית הבהירה למשפחות כי אם ייאלצו כוחות הביטחון להפעיל כוח כדי לפנות אותן ואת רכושן, הן יישאו בעלויות הכספיות. ועד היישוב היהודי: "שיא חדש של חוצפה ואטימות"

הפרקליטות הצבאית הזהירה את המשפחות היהודיות המתגוררות בשוק הסיטונאי בחברון כי אם צה"ל ייאלץ לפנותן מהמקום בכוח, יהיה עליהן לשאת בעלויות הכספיות.

"המועד שהוקצב לפינוי עצמאי מהנכס חלף", נכתב בהתרעה שנשלחה מהפרקליטות הצבאית אל המשפחות. "בכוונת רשויות האזור לפעול להוצאתכם מהכנס תוך שימוש בכוח סביר, בעיתוי אותו ימצאו לנכון. אם ייאלצו כוחות הביטחון להשקיע מאמצים ומשאבים בפעולות האמורות, תישקל האפשרות להטיל את כלל עלותן על שכם מרשותייך".

ועד היישוב היהודי בחברון הגדיר את פניית הפרקליטות כ"שיא חדש של חוצפה ואטימות. על צה"ל להתבייש על הביטול השרירותי של הסכם השוק ולא לשלוח איומים שנועדו למנוע מהמתיישבים את זכות המחאה הלגיטימית. לא ייתכן שגירוש יהודים מהרכוש היהודי השדוד, 78 שנים לאחר תרפ"ט, יעבור לסדר היום ללא מחאה ראויה".
הקפצה - סעו לחברון מי שיכול - לשבת או במוצ"ש!שמח שאני יהודי
מי שבאה לחברון לשבת- שתגיד...דינה!!אחרונה
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים

לצפיה ב-YouTube

מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

..כיפת ברזל-סרוגה
מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

לצפיה ב-YouTube

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

לצפיה ב-YouTube
, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>
לצפיה ב-YouTube

אולי יעניין אותך

פנו אלינו
אודותיצירת קשרפרסמו אצלנותנאי שימושמדיניות פרטיותהצהרת נגישותהמייל האדוםעבריתEnglishPусскийعربية
מדורים
חדשותמבזקיםביטחוניפוליטי-מדיניבארץבעולםמשפט ופליליםכלכלה ונדל"ןדעותחדשות המגזראוכלכיפה שחורהדיגיטלצעיריםבריאות ורפואההעולם הערביתרבות ופנאיספורטפורומיםיהדותצרכנותאופנהמוסיקהפיוטקאסטילדודסמודעות אבלמזג אווירתגיותפורום הריון ולידהפורום לקראת נישואין וזוגיותפורום צעירים מעל עשריםפורום נשואים טרייםפורום בית המדרשפורום בישול
עקבו אחרינו
טוויטרפייסבוקאינסטגרםיוטיובטיק טוק

© כל הזכויות שמורות לישראל נשיונל ניוז בע"מ.