לפני כשבועיים התקשר אב אלמוני אל משרדי "ישיחנה" והביע את הערכתו העצומה לפרויקט אשר הדליק את פתיל המאבק במופעים ה"נפרדים" לכאורה והוסיף: אני איש עסקים מוכר, ביתי ביקשה ממני להשתתף במופע שכזה לפני כמה שנים, אני בתמימותי ובאורח חיי הליברלי התרתי לה ללא חשש. באותו ערב התחיל איתה צעיר פורק עול שאט אט גרם לה לזנוח את דרך היהדות ולעזוב את הבית.
השקעתי כל הון כדי להשיב את ביתי, כלום לא עזר, הם נישאו כשאני לא השתתפתי בחתונתה פשוט כי לא הוזמנתי! כל פשעי היה שניסיתי למנוע ממנה להסתובב עם פרחח שהיום מכה אותה והם בדרך לגירושין.
היום אני מבקש לעשות את תשובת המשקל, אני מימנתי לה את הכרטיס למופע ואני גרמתי להרס חייה. לכך, אנא פרסמו שכל צעיר/ה אשר יבטל את השתתפותו במופע ויחזיר לכם את הכרטיס אני אשלם את עלותו.
מפאת שחששנו לקנוניה אשר עלולה להתרחש במיני תרחישים ע"י מארגני המופע החלטנו לפרסם זאת רק על ידי השמועה אשר עברה כאש בשדה קוצים ועשרות קיבלו את כספם בחזרה!
עשרות מושבים ישארו ריקים בזכות אותו אב. יישר כח!
בנוסף, חפרפרת ממשרד ההפקות מדווחת על היסטריה בלשון ההמעטה התקופת את מר בן זימרה מפיק האירוע שנחל אכזבות קשות החל מעצירת מכירת הכרטיסים בריכוזים החרדיים על ידי רשתות השיווק דרך ביטול חסות יקבי אפרת ועד למודעות חרם הרבנים אשר נתנו את קפידתם על המשתתפים.
המגזר החרדי הוכיח את נחישותו במאבק ללא פשרות וכל מערכות העיתונים ומשרדי הפרסום החרדיים לא הסכימו לשתף פעולה עם המארגנים, אלפי! צעירים הודיעו למערכת "ישיחנה" כי לא ישתתפו באירוע בעקבות קריאת מכתב פניה לזמרים וההבנה כי השתתפותם תגרום רצח לנשמת חבריהם.
מודעות ענק הקוראות ל20.000 משתתפים (כשבפועל הכינו רק 14.500) מודבקות בהיסטריה שוב ושוב, רמקולי ענק סובבים בשכונות החרדיות ומתקבלים בקריאות בוז.
למרות הצהרות המארגנים רובם המוחלט של הכרטיסים לא נמכר ומחכים הם לנס שאולי יקרה הערב בקופות..
לפי הנתונים שבידנו גם מארגני המופע יודעים בוודאות שהם הולכים לקראת כישלון שאותו הם יכולים לזקוף לעקשנותם כאשר סירבו להצעת "ישיחנה" שמופע זה יהא לגברים או נשים בלבד.