חברון!! חברון!! חברון!!! חברון!! חברון!!!איתי'ה

לק"י.

הודעה חשובה מהוועד היהודי בחברון: להגיע לחברון בדחיפות ממוצ"ש - העבירו הלאה דחוף!

"על פי המידע שבידינו, כ-1000 שוטרים, יס"מ, וחיילים יבצעו גירוש בחברון ביום א' בלילה או ביום ב' השכם בבוקר . כל מי שחברון וארץ ישראל חשובים להם - נא להגיע לחברון ממוצאי שבת כדי לקחת חלק במחאה ובמאבק. יתכן שכוחות הבטחון יסגרו את כל הדרכים לחברון בצהרי יום ראשון, ולכן חשוב להקדים ולהגיע.

"דווקא היום -- יום הזכרון ה-78 לטבח בחברון שבו נשחטו 67 יהודים -- החליט שר הבטחון אהוד ברק אישית, לגרש שתי משפחות מבתי הקהילה היהודית בשכונת שלהבת במרכז האיזור היהודי.  ועד חברון מביע מחאה וכאב רב על חילול זכר הקדושים, ע"י יהודים הפוגעים באחיהם."

הערות:
1. כידוע ניתן להגיע מירושלים לחברון או לקריית ארבע באוטובוס אגד רגיל.
2. מי שיש לו חברים ביישובים סמוכים (קרית ארבע וכו) יכול להזמין את עצמו אליהם לשבת.
3. נא להדפיס את ההודעה הזאת ולתלות (רצוי כמה דקות לפני שבת) בבית הכנסת הקרוב כי אנשים יתקהלו שם בשבת -- תודה.
הקפצה!!איתי'ה
יש עניין לבוא לשבת או עדיף שלא?שמח שאני יהודי
חילול בית כנסת בחברון- בושה!!איתי'ה
לק"י.

אנרכיסטים הכניסו עיזים וכבשים לבית כנסת בחברון

קבוצה של אנרכיסטים גרמו למהומה בחברון לאחר שהכניסו עיזים וכבשים לבית הכנסת חזון דוד בעיר וחיללו את המקום.

על פי דיווחים שהגיעו לערוץ 7 תושבי קרית ארבע שנודע להם על האירוע הגיעו לבית הכנסת ובמקום פרצה מהומה. המשטרה הגיעה והיא ומרחיקה את האנרכיסטים מהמקום.
יש טעם לבוא לשבת לחברון?שמח שאני יהודי
למי שקשה לו להגיע במוצ"ש.
החוצפה של השב"ס:שמח שאני יהודי
אבל אין להתפלא במיוחד כשהרב של השב"ס היה אחראי על הריסת בית הכנסת בישוב תפוח ושותף מלא לגירוש מגוש קטיף וד"ל.

תרבות בשב"ס – ההצגה 'חברון'
ההצגה הפרובוקטיבית 'חברון' המציירת את צה"ל כמתעמר ומתעלל ללא סיבה בערביי חברון נמצאה ראויה להצגה בפני צוערי שירות בתי הסוהר.
שמעון כהן

בימים אלה מועלית בתיאטרון 'הבימה' בשיתוף התיאטרון הקאמרי ההצגה "חברון". כזכור, מדובר בהצגה שלדעת רבים אינה אלא פרובוקציה קשה ובוטה. ההצגה מציירת את חיילי צה"ל כמתעמרים באופן גס באוכלוסייה הערבית של העיר חברון. באחת הסצנות שזכו לפרסום רב נראה חייל צה"ל מנופף בגרזן מעל ראשם של קשישים ערבים המתחננים על חייהם.

כידוע, העלאתה של ההצגה מלווה בהפגנות במתחם הכניסה לאולם. המפגינים טוענים כי מן הראוי שהחמאס יממן את ההצגה ולא העם היהודי שהתיאטרון הלאומי שלו מעלה אותה.

עוד נציין כי עצם העלאתה נדחה על ידי תיאטראות ברחבי הארץ שלא ראו בה ראויה לכך, עד שתיאטרון הקאמרי והבימה חברו להפקה משותפת שלה.

לפני ימים אחדים הגיעו לאולם 'אריסון' של תיאטרון 'הבימה' שתי נשים מתומכות הישוב היהודי בחברון, וממארגנות הפעילות נגד ההצגה. השתיים החליטו לרכוש כרטיסים ולצפות בהצגה בבחינת "לדעת על מה אנחנו מדברות כשאנחנו מפגינות נגד ההצגה".

לתדהמתן בכניסה גילו עשרות אנשי שירות בתי הסוהר, על מדיהם, נכנסים להצגה. בירור קצר שקיימו העלה כי מדובר בהחלטה של קצינים בשירות לרכוש כרטיסים להצגה עבור עשרות אנשי השירות, "שיראו קצת תרבות".

השתיים שיגרו מכתב נזעם לשר לביטחון פנים ובו קבלו על ההחלטה להציג את ההצגה הבוטה והמתריסה נגד חיילי צה"ל והתנהלתם בחברון בפני אנשי השירות.

גם בישוב היהודי בחברון הביעו זעזוע עם היוודע דבר ההחלטה.

מכתב נוסף ששוגר ללשכתם של שר הביטחון, אהוד ברק, והשר לביטחון פנים, אבי דיכטר, הוא מכתבו של חבר הכנסת חיים אמסלם ובו דרש להורות על הפסקת ההשתתפות של אנשי כוחות הביטחון כצופים בהצגה.

ח"כ אמסלם מציין כי "ההצגה מתארת מציאות הזויה בחברון שאינה משקפת כלל את המצב האמיתי. הערבים מוצגים בה כאנשים שורשיים, גאים, צודקים ומעל לכל אנושיים. המתנחלים והיהודים מוצגים בה כקרים, אכזרים, מגוחכים, דוחים, עלובים, חסרי אמת וצמאי דם. והכי חשוב, חיילי צה"ל מוצגים כאידיוטים, אכזרים וחסרי לב ומצפון. אולם אל ההצגה מובאים אנשי כוחות הביטחון במדים, בהסעות מאורגנות מטעם המדינה".

לדבריו מדובר ב"דבר חמור ביותר. האם זוהי ההצגה שאנשי כוחות הביטחון ובטחון-הפנים שלנו צריכים לראות? האם מדינת ישראל צריכה לשלוח אותם בהסעות מאורגנות לשטיפת-מוח אנטי ישראלית ואנטישמית כזאת?". לטעמו "מעשה כזה מעלה תהיות האם גם המדיניות בשטח מונחית בהתאם למציאות המעוותת המוצגת בסרט. יש לוודא כי "הפעילות החינוכית" השלילית תופסק לאלתר".

בשירות בתי הסוהר אומרים כי אכן המקרה ידוע להם. "מדובר בצוערים של אחד הקורסים אצלנו. ככל הנראה הדבר נעשה, כמקובל, בידיעה של הדרגים הגבוהים יותר".

בימים אלה מתבצעת בדיקה נוספת ומעמיקה יותר בשירות בתי הסוהר לבירור זהות מקבל ההחלטה ומניעיו ושיקוליו.

עם זאת יצוין כי בצה"ל לא עברה ההצגה את ועדת הרפרטואר של הצבא. "ההצגה נמצאה כלא מתאימה להשתלב בפרויקט תרבות יום א'", אומרים בצה"ל, ומבהירים כי "כל הצגה המיועדת להופעה בפני חיילים נבדקת על ידי ועדת רפרטואר".
אני חושבת שאפשר.. למה לא?איתי'ה
אוף...אמא אדמה
אמני חי'יבת להיות בבית ביום ראשון בבוקר. אתם חושבים שיעצרו אוטובוסים של אגד?

אשמח לתגובה מהירה...
אחח אני לא יכולה להגיע..רוחמה הקראסיבה
אני לא באיזור ביום ראשון.
הקפצה!קראתיך
מישהו היה שם בשבת..??חב"דניקית
אוף הייתי אמורה ליהיות שם שבת....אבל בגלל שעליתי לחומש...אמא שלי התנקמה בי ולא הסכימה לי ללכת...[מבואסת]...

היה שם משהו השבת..? מה הם מתכוננים לעשות.?
אמא שלך לא מתנקמת בך!!עמישב
מי באמת היה?קראתיך
הייתי שם שבת,לא היה משו מיוחדשמח שאני יהודי
אבל היה נחמד מאד להיות שם בשבת , כמו בכל שבת שם.
הדעה ממטה חברון מלפני כשעה:שמח שאני יהודיאחרונה
במהלך היום יחלו חסימות לקראת גירוש המשפחות מהשוק! מגיעים בהקדם למנוע את הפינוי! למידע ודרכי הגעה: 02-9965333, שלוחה 3. "בגלל אבות תושיע בנים,ותביא גאולה לבני בניהם", במהרה בימינו אמן!
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך