משהו על בני עקיבא שאולי לא ידעתם... כנסו!dog76
אני לא בא לדבר על הפרדה בין בנים לבנות כי יש כבר דיונים על זה...
אני בא לדבר על משהו אחר.
לפני שאני מתחיל סתם שתדעו שאני דתי רגיל - הולך לישיבה תיכונית,מתלבש נוראמלי, קיצור לא דוס וגם לא חפיפניק....
אז ככה:

1. מנסיון אני אומר לכם שרוב הסניפים הארץ שתיכנסו אליהם אתם תיראו שיש שם פוול ערסים ופרחות.... גם בישובים וגם בשכונות הדתיות... - לדעתי אם לא יעשו מהפכה (ואני לא מדבר על להפריד בי בנים לבנות)
אם לא יעשו מהפכה התנועה הזאת תיעלם לאט לאט כי אין לה בסיס של תורה...
עזבו את כל הסיסמאות והסטיגמות!! בשורה תחתונה רוב החניכים או חלק גדול מהם - הם ערסים ופרחות...

2. אני בתור אחד שהולך לכל המחנות מגלה משהו מדהים:
שהגענו למצב שבו בנים הולכים למחנה רק כדי לראות בנות...
וסתם שתדעו שבכל מסע כזה מתקיים בית בושת אחד גדול - פשוטו כמשמעו!!!

אני מטייל לי ביערות עם חברים וניתקל בבנים ובנות עושים *** לא עלינו.

דרך אגב גם אני בבני עקיבא אבל לדעתי אם הרבנים באמת היו יודעים מה הולך (ברוב/חלק גדול) מהסניפים - אז הם לא היו כ''כ "תומכים" בבני עקיבא כמו שהם תומכים כיום...
ישיבה תיכונית..ג'פטו
לאיזה ישיבה אתה הולך??
חסוי אחי!dog76
3 הבהרותג'פטו
1. אני לא אח שלך!
2. מה אתה מתלהב???
3. בקשר להודעה אם לך מה לכתוב אל תכתוב
*אם אין לך מה לכתוב אל תכתובג'פטו
אבל אתה מסכים לה שכתבתי?dog76
אני מתלבט ביןחברוני
ישלצ ישלצ ישלצ
ידוע זה מכבר, נקווה שישתנה בע"ה.עמישב
בס"ד לק"י

לכן יש סניפים (אף מעורבים) שלא יוצאים למחנה. (אני לא ב"בני-עקיבא", אך שמעתי כך ממספר חברים ומכרים שלי)
מוכר לנו...קראתיך
הכללה גסה ומרושעת, טמטום חסר הגיון ורקעמשה
אני לא רואה איך אפשר לענות ברצינות לאמירה כוללנית ורחוקה מהאמת שכזו.

לא שבבנ"ע אין בעיות, ולא שאין שם "ערסים ופרחות" ולא שאין תופעות אחרות גם במחנות, אבל האמת היא שזה קורה בכל מקום ובכל דרך.

לא שזה פותר את ראשי התנועה מהתמודדות, אבל זו לא סיבה להאשים גוף שלם בדברים שעושים יחידים ובניגוד לעמדת ראשיו.

אני היום בצבא, גוף רקוב ובית בושת הרבה יותר גדול ממה שמאשימים את בנ"ע.
ולא שאין ענישה. על כניסה למגורי בנות אפשר להיכנס כאן לכלא אבל זה לא באמת עוזר.
שטויות!!!!סבא גפטו
בכל מקום???
אני מסכים שבכל מקום יכול להיות כזה דבר... ואין חסינות אפעם.. אבל לא בכל מקום יש.
בנוער כהנא של עד לפני שנתיים לא היה כזה דבר מאז ומעולם!!
גם עכשיו אין - גם תנועת נוער....
תודה על ההשוואה המתבקשת בין הצבא לבני עקיבאואלאד
בשני המקרים מדובר בגופים הרחוקים מהמוסר היהודי ומההלכה היהודית.
דווקא בשוטף זה כ'כ לא נכוןמשה
העונש בצה'ל על עבירות 'השילוב הראוי' יכול להגיע עד 30 ימים בכלא ויותר. אם יש בעיות צניעות ביחידה זה אומר שחייליה לא מחו מספיק או שלא אכפת להם.

ממה שאני מכיר המערכת הצבאית עושה הרבה ע"מ לפתור בעיות לחיילים דתייים.
בזכות הרב גורן זצ"ל המציב עד "סביל", בלעדיו...עמישב
אל תספר לי בובקע מייסעסואלאד
מה זה קשור לבעיות של חיילים דתיים? אני מדבר על ההתנהלות הכללית.

אם אתה רוצה לבקר בבית בושת ולשמור על "זכויותיך הדתיות" גם זה אפשרי.
אבל זה לא הופך בית בושת לבית כנסת.
אני משרת היום בצבאמשה
ובמקרה גם אחראי אישית על הרבה מהנושאים המדוברים.

נכון, לא הכל מושלם, אולם במקום בו החיילים יודעים מה הם רוצים - אין בעיות בד"כ. תלונה אחת על חיילת שנכנסה למגורי בנים והיא נשלחת לכמה ימי ריתוק בשביל להירגע, או אם עשתה משהו גרוע יותר - לכלא.

הלבוש (למעט בארועים שמהם אפשר להתחמק) - נסבל. היה נכון להקפיד יותר על הפקודה שאוסרת על תורני ותורניות מטבח לנוע על חצי ב' אבל זה כבר סתם בגלל שאין לי חוט שדרה להתלונן.

הצבא לא שונה מאף מקום עבודה, למעט המשכורת (העלובה) והגיל הצעיר קטגורית של הפעילים.

הבעיה הקשה היא חבר'ה עם כיפה שמחליטים מיוזמתם לא להקפיד, ואז החבר'ה הלא דתיים מתחילים לשאול למה הוא כן ואתה לא.
יש לי אחד כזה באגף, אם תהית.
התייחסתי בעיקר לבית בושת, אין הכי נמי, הצבא נורא!!עמישב
בס"ד לק"י

הייתי אומר "מצווה הבאה בעבירה"...
אם כך- אסור להוות כלי ובסיס לעבירהעמישב
משהו שאתה לא ידעת על בני עקיבאואלאד
עד לפני זמן לא רב (ואני מדבר על 15 שנה בקירוב) הרוב המוחלט בבני עקיבא היו חילונים ומסורתיים. בני עקיבא כתנועה הוקמה כדי
לחזק את החלשים, ולתת אלטרנטיבה לתנועות נוער חילוניות פרוצות
כגון השומר הצעיר והצופים.

לכן הבעיה בבני עקיבא היא לא שהולכים לשם ערסים וחילונים, אלא בדיוק להיפך -
שהיום הולכים לשם כאלה המתיימרים להיות דתיים. מילא "דתיים" מהחוג
של הקיבוץ הדתי ומהאסכולה של שרלו, אבל גם דתיים מחוגים היותר שפויים.

לא יודעת מה איתכם...צאקי 2
אבל אצלנו בסניף זה בדיוק כמו שהוא מתאר...
שמי מתאר?? dog75?אלירזוש!
אם כן אז זה עצוב מאוד!!
ואני מודה לה' על כל רגע שאני באריאל!!
אם החבר'ה הם ערסים ומה שיש זה אריאלמשה
הם ילכו לאריאל, ואת השטויות שלהם יעשו במקום אחר.

מה, אם נחביא את הערסים מאחורי חומת ההפרדה הם באמת יעלמו?
כן.. ולרוב יש להם השפעה..צאקי 2
משום מה אני מגיבה כאן...איתי'ה
לק"י.

אני מרגישה צורך לענות משום מה... ולא כי אני צריכה להגן על בני עקיבא.. אלא כדי להעמיד דברים טיפה יותר על דיוקם...
ואני בכלל לא מסכימה עם התנועה הזאת...

אז לפי הסדר בערך-
1.אני חושבת שבעי'ית ה"ערסים והפרחות" [עם ישראל!!!] שבאים מהציבור הדתי היא לא בעי'ה של בני עקיבא.. היא בעי'ה יותר כללית.. של נוער שמתדרדר. אבל גם החבר'ה האלו באים לבני עקיבא... אמנם לא כי הם רוצים באמת לעשות דברים טובים וכד' אלא מסיבות אחרות... אבל כמו שלא תגיד להם לא להכנס לבית כנסת גם כך לא תוכל לגרש אותם מסניף בני עקיבא... אמנם אם תדבר עם הקומונרית או משהו כזה שיסבירו להם בעדינות שהם צריכים לא להיות שם -יכול להיות שזה יעזור.. אבל לא נראה לי שישאר לך חבר'ה בסניף...
מה גם שהחבר'ה המושלמים שיש לנו תכל'ס לא באמת צריכים להיות בבנ"ע... הרי הם כבר מושלמים... אז אם הערסים והפרחות ישפעו לדרך טובה ע"י בני עקיבא יכול להיות מצב טוב.

2.שוב.. זאת לא בעי'ה רק של בני עקיבא... אמנם זה קורה בתחומה וזה חמור!! אבל זאת בעי'ה של הנוער שלנו!!! כמה חבר'ה שנמצאים בזיגזג... או אפילו יותר למטה... החבר'ה האלו גם באים לבני עקיבא ושוב מה תעשה?! תגיד להם לעוף מהתנועה?! תתחיל לעשות סלקצי'ה ותבדוק לכל אחד בציציות?!
זה חבל שחבר'ה מתדרדרים!!! וחבל עוד יותר שקורים דברים כאלו בבני עקיבא...
אבל זה הנוער שלנו!! הנוער בכלליותו צריך תיקון!! כולנו!!!

שוב אני ממש לא תומכת בתנועה! לא בגלל החבר'ה! בגלל התנועה..

צריך להשיב את הילדים לאבי'הם שבשמי'ים!!! זה הפתרון!

-וידוע שיש חבר'ה טובים בבנ"ע הם צריכים לשמור שלא ליפול אלא דווקא לחזק את החבר'ה!!!

"ואלאד" - מאיפה המידע השגוי הזה שבנ"ע "הוקמה כדי לחזק את החלשים, ולתת אלטרנטיבה לתנועות נוער חילוניות פרוצות כגון השומר הצעיר והצופים."
זה לא נכון !!!

בתור אחד שהיה בעבר בבנ"ע- אתה ממש צודק!!!420mal
1.אנחנו שכונה דתית, אבל באמת יש שם מלא ערסים ופרחות, וכמעט כולם שם באים בשביל הבנות,והם כל הזמן מסתובבים עם בנות, ולמלא ילדים גם יש חברות.
2.באמת כולם שם הולכים בשביל הבנות, לדוג' חבר שלי שבבנ"ע שדווקא נחשב שם יחסית בין הטובים, אז מישהו שאל אותו למה הוא הולך אז הוא אמר בגלל הבנות.הגענו למצב שהם אפילו לא מתביישים בזה...וזה עוד נחשב שם בין הטובים אז אם בארזים נפלה שלהבת...
טוייב זה תלוי איפה אתה גר...=)שירה
נגיד אצלינו זה לא הבני עקיבא זה פשוט הנוער...
איזה חבל זה..סוכנת_כפולה=]
לדעתי זה גמככה אצלנו..ליטללל
מה שיהיה הכי טוב זה....סירת עץ
פשוט להפריד את תנועות הנוער ואז לא יהיו בעיות מעין אלו
ההגדרה של ה-"בעיות"..לא משותפת לכולם...=)שירה
יש ת'אלה שחושבים שלדבר עם בנים/בנות זה בעיה ויש ת'אחרים שחושבים שהבעיה זה הפרחות והערסים..
אהמ... לא מסכימה...פליץ
המצב של בני עקיבא יותר טוב ממה שאתה מתאר. לא כולם ערסים ולא כולן פרחות, ו10-15 חבר'ה רציניים זה מה שמספיק כדי להחזיק סניף סביר. ובסניף שלנו, אפילו ה"ערסים והפרחות", שגם ככה אני חושבת שהכינוי הזה חזק מדי בשבילם - עושים משהו כדי לתרום לסניף.

אני בעצמי באה למחנה רק כדי להכיר אנשים, לא משנה בנים או בנות, ולא משנה מה ראית שקורה בבנ"ע במחנה - בצופים זה יותר גרוע, ומגיעים למצבים שממש אין מהם דרך חזרה. שם לא מוצאים את הבנות והבנים ביחד ביער, אלא ביחד בשק"ש, ואני מדברת בתור אחת שכבר שמעה ודיברה על מקרים כאלה. לא עדיף שאותו "נוער מידרדר" ישאר בבנ"ע במקום שיגיע למצבים כאלה?

תחשבו על זה. בכך שהאנשים האלה בבנ"ע, ובכך שאתם לא דוחים אותם, אתם מצילים אותם מגורל יותר גרוע. אם הם לא יהיו בסניף - איפה נראה לכם שהם יסתובבו, אה? בגמ"ח הקרוב? אז, מתוקים שלי, זה באמת יהפוך לבית בושת.

אז אני באמת ממליצה שאנשים כאן יפסיקו להיות אגואיסטים, כי כדי לקרב אתה צריך לרדת אל העם ולהרים אותו, לא לחכות שהוא יעלה אליך. ומי שפוחד שהוא ירד ויישאר למטה, אז שיישאר בתוך הגולם הקטן והבטוח שלו. אם אתה פוחד להיגרר, זה אומר שאתה לא חזק מספיק באמונה שלך, אז תעבוד על עצמך לפני שאתה הולך ומשמיץ אחרים על אמונה חלשה.

רק דבר אחרון - מה קורה איתך אחי סבא ג'פטו? מתי נהיית גבר? =)
מסקנה חכמה ונכונה לגבי בעיית בני עקיבא כנסו!!!dog76
השאלה האם צריך להעיף את הפרחות והערסים שהם חלק גדול מבני עקיבא תירצו או לא! או להשאיר אותם היא שאלה קשה...
אני אישית פניתי לרב זלמן מלמד (הרב של בית אל ב' וראש הישיבה)

והוא אמר לי עצה לחיים ולא פסק הלכה...
הוא אמר ככה: (לא בדיוק במילים האלו כמובן חחח)

הוא אמר שכעיקרון צריך להשאיר את הערסים והפרחות בתוך בני עקיבא כי אם נעיף אותם אז הם יכולים להידרדר לדברים יותר גרועים ח''ו...

אבל.... וכאן אני מדגיש את האבל!

אם קורה מצב שאנחנו לא מעיפים את הארסים והפרחות כדי שלא ידרדרו אך תוך כדי שאנחנו "מצילים" את "נוער שוליים" אז הם מקלקלים את שאר החניכים הטובים אז אנחנו כבר בבעיה....

לכן ברוב המצבים לדעתי עדיף פשוט להיתנתק מהקבוצה "הרעה" של החניכים ושיתדרדרו לסמים וכו' מאשר להחזיק אותם בתוך בנ''ע ושהם ידרדרו את כל הסניף!!!!

כמובן שכל מיקרה צריך לבדוק לגופו.
אוייש!! אתה ממש מגזים!!=)שירה
תמיד ידעתי ש"אריאל" יותר טוב דינמית
ובקשר למסקנה: מה זה הדבר החולני הזה? שההוא יפול לסמים ולא יפריע לנו בבועה החביבה שלנו...

בכל מקום יש ערסים ופרחות. וזה מעולה שהם לפחות הולכים לתנועת נוער שמגדירה את עצמה דתית.
בקשר למחנה: אצלינו ב"אריאל" אין מיקרים כאלה (ב"ה) של פריצות אבל אם יש מקרים כאלה אז תקחו ת'אנשים לשיחה, אל תתנתקו מהם. יש סיבה שהם בבני עקיבא.
ודוגרי, התנועה הזאת כבר ממש לא מה שהיא היתה פעם. נראה לי שהבעיה זה בהנהלה או במשהו גבוהה שנותן לסניפים להתדרדר ולא עוצר את זה
בקשר לזה שאריאל יותר טוב מבני עקיבא...=)שירה
זה תלוי בהשקפה שלך כאילו יש המון אנשים שחושבים שאין בעיה לדבר עם בנים אז מה הקטע להיות בתנועה נפרדת..ויש ת'אנשים שיש להם בעיה ובשבילם יש את אריאל...

אבל בקשר ל"מסקנה" שלך אני מסכימה איתך...
אריאל היא חלק מהבעיהמשה
מכיוון שהיא מאפשרת לחבר'ה הטובים יותר (לפחות לדעת עצמם) לברוח.
בנ"ע היא לא מקום לחבר'ה..אוסנת
שאומנם הם דתיים מאוד, ממשפחות טובות, אבל לא חזקים מספיק.
מי שחזק, ובאמת ובתמים רוצה לעזור ולהשפיע על כלל עמ"י ולא רק "דיבורים לחוד ומעשים לחוד", ושלא רק א"י חשובה לו-אלא גם העם והתורה.. אדם שבאמת רציני ואחראי-ילך לבנ"ע להשפיע. כן.
אם אתה מרגיש שאתה תתקלקל-אז אתה כנראה לא מספיק חזק. אז אל תלך. אם את "דוס" כמו שאתה מראה את עצמך-אחד שמקפיד על קלה כחמורה- אז לך לעזור.

מה יצא לך מלשבת ב"בית"-אריאל? תתרום? תשפיע? תעזור? לא כל כך.
בבנ"ע תוכל יותר.
פלייייץ!!!אוווריה
הא המצב??
איך האוויר בארצות הנכר?

מסכימה לגמרי עם החבר'ה שמדברים בעד התנועה.
אם הם לא היו כאן, אני לא רוצה לדעת איפה הם היו מסתובבים.
ויש הרבה מאוד חבר'ה צדיקים שאתם לא מכירים!!..
במיוחד הירושלמים וחבר'ה מהשומרון.
יש סניף שקוראים לו סניף אלישיב וזה סניף של חוזרים בתשובה.
אני מכירה את הקומונרית שם והיא אמרה לי אישית שהחבר'ה שם היו ערסים ופרחות- חילונים, חלקם מסורתיים בלי קשר לדת בכלל.
בהתחלה אף אחד לא בא לסניף מכיוון שההורים פחדו שהילדים שלהם עוד יחזרו בתשובה- אח"כ הקומונרית כינסה את כולם ואמרה-
"מי שנמצא כאן הוא דתי. מי שלא מתאים לו שלא יהיה כאן..."
אחרי שבוע הסניף התמלא.
היא יצאה במטרה ברורה לגמרי- לקרב יהודים לאבינו שבשמים.
רק מהסניף הזה תחשוב איזה קידוש ה' יש עכשיו..
כשהילדים האלה יגדלו- הם לא יהיו מנותקים מהיהדות, אדרבא! הם יחנכו את הילדים שלהם על תורה ועבודה, ובעז"ה גם הילדים שלהם ילכו לבני עקיבא.
אז די.
אופס..אוווריה
בני עקיבא משפיעה המון על חבר'ה קצת פחות דתיים.אוסנת
על חברה שרק אחד מהוריהם דתי, או שהם רק מסורתיים. על חבר'ה חילונים שלא יודעים מה זה יהדות.
זה שאתם מזועזעים- זה רק כי אתם לא יודעים מה היה קורה לאותם אנשים אל לא היו בבנ"ע!
וחבל, פשוט חבל (וזה גם קצת מגעיל)- להכליל על כל התנועה מעשים שלא שייכים אליהם כלל.
נכון. מקומנו-של רוב מי שבפורום הזה- לא בבנ"ע בתור חניך. אבל בתור מדריך או פעיל בחבריא ב'- למה לא? אתם יודעים איך שאתם משפיעים????

מדברת אחת שהיתה בבנ"ע ובכל זאת עזבה...
אחי אתה ממש צודקקוקו
גם אני חושב ככה , תנסה לכתוב את זה בפורום של בני עקיבא- והם ירגמו אותך...
וזה לא שאין מודעות אלא פשוט יותר 'כיף' לנו לעבור על ההלכה עם התמיכה של הרבנים... זה אולי קצת מזעזע אבל לצערי-זה המצב כיום
אפשר להוסיף?תח"ל
לפי מה שהבנתי-
בני עקיבא זה לאלה שרוצים להתחזק, ולעלות רמה דתית.
אריאל זה לאלה שכבר על רמה ורוצים להמשיך אם זה ולעלות עוד יותר.
אני אישית הייתי באריאל שנתיים עברתי לבני עקיבא ואחרי חצי שנה ברחתי משם וחזרתי הבייתה לאריאל. תשמעו מה שהולך שם זה לא מצחיק. זה מזעזע. אני חשבתי שאני אצליח לחזק אבל הייתי בסך הכל יחסית קטנה והייתי לבד אז...
דבר שני- אני אספר לכם עוד משו אישי- אני די ירדתי לרמה של בני עקיבא במשך הזמן שהייתי שם. אבל רק אחרי השהיה שלי בגוש קטיף, חזרתי לשם וראיתי שזה לא בשבילי וחזרתי הבייתה לאריאל ושם אני חיה באושר ועושר (?) עד עצם היום הזה...
אני רצינית- זה לא מקום לאנשים טובים אלא אם כן הם הולכים בקבוטות על מנת לחזק ונשארים כמו שהם וסוחפים איתם את כולם!
תחשבו על זה!
תמר...אושר ועושר???אני לא בטוחה!אלירזוש!
לדעתי בנ''ע זו תנועה קדושה... נכוןאנונימי (פותח)
שיש בה בעיות צניעות חמורה ביותר - אך ברגע שנתקן את הבעיה הזאת - אז נוכל להוביל את עם ישראל למקומות רחוקים.
מקווה שהנהגת בנ''ע יבינו זאת..
חחח אז היא תיהיה קדושה רק אחרי שנטהר אותה!dog76
מה? להביא את בנ"ע למקומות רחוקים?סבא גפטו
לתומי חשבתי שהיא כבר הצליחה.
הצליחה לבני נוער להרגיש בנוח בגלות - גם שם יש לה סניפים.... הרב נריה ממש מפזז על ההצלחה האדירה
תאמין לי שבנ''ע יודעים מה הם עושים כנס..dog76
אני אישית בתור אחד שיש לו קרובים באמריקה...
יש הרבה יהודים שרוצים לעלות לארץ אך הם לא תמיד יכולים - בגלל מצב כספי,חברתי וכו'...

אימא שלי שנולדה בניו יורק הלכה לבנ''ע... והיא אמרה לי שבזכות בנ''ע היא לא התבוללה ואפילו חזרה בתשובה...

קיצור בנ''ע בחו''ל זה "הרע במיעוטו"
אתה יכול להיות צודק- גם אבא שלי היה בב"ע בחו"ל...תח"לאחרונה
אלירז- באושר- כן בעושר- לא כל כך- אין לסניף שלנו כסף ובגלל זה כתבתי (?)!
וזה היה בצחוק כדי להבהיר שטוב לי באריאל ואני לא צליח לעזוב אותו אפילו ליום אחד! (בדיחה פנימית אלירז...)
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך