בס"ד,
שמחתי לראות שגם כאן הרב יזדי שליטא מוכר.
ובכן, למרות שאינני תומכת ש"ס לגמרי, והרב יזדי יוצא פורת יוסף, הכרותי עימו, הכרות משפחתית, בעלי מכיר את הרב מגיל צעיר מאד.
אח"כ הכרנו אותו כרב שכהן בבית הכנסת שלנו בפסגת זאב, , כך שאנו מכירים אותו מאז ילדותו ואילך, למעלה מ 15 שנות הכרות קרובה.
ואנו מכירים אותו, כרב שכל התכונות , מידותיו טרומיות, עניו, צנוע, אוהב ישראל גדול, עם בטחון בה', שעושה ימים כלילות להחזיר יהודים בתשובה.
יש לנו קבלות ממקור ראשון, והרבה, אפילו בימים אלה, כאשר הכל מנדים את הרב הצעיר והצדיק, לנו הוא עזר ועוזר, וכל מה שנאמר מפיו, קודש.
תורה מהלכת. ואסור מוחלט לדבר עליו, ולצריך להזהר הרבה משמים לדבר על רב, ולפי כל הכרותינו עימו, הכל שקר,ואוי יש גם רבנים שרוצים להורידו, שאולי יכלו לעשות כמוהו לשם שמים, ומקנאים בו, עבורינו הוא הרב גדול, צעיר לימים , אך גדול ביכולות, ובאהבת ה' ישראל.
וכל מה שנאמר עליו, רק כדי להפילו.
את הסמים שמצאו עליו, הוא שכנע את אחד מתלמידיו להעבירו אליו לשם חיסול, והחזרת התלמיד בתשובה, אבל מחמת עיסקיו כנראה לא הספיק לחסלם.
ואם הפלילו אותו אחרים, בנות, כנראה שאהבו אותו, ואז אמרו שהוא התעסק עמם, ואם זוג צעיר דיבר עליו, כנראה שכעסו שניסה להחזירם בתשובה, וזוהי הטובה שגומלים עבורו, אבל מה שבטוח הוא, שכל זה נסיון גדול עבורו, ומתלבשים על רב צדיק, כי אלו הם ימי הגאולה, ששם מסכנים הרבנים הצדיקים וגם אנו, הכיפות הסרוגות שאנו כוונת להרבה אנשים מסכנים במדינה, כגון השמאל, כגון, הצבא שרוצה לעשות עלינו את התואר שלו ועוד, אני אוהבת את החיילים מאד, וגם הרב יזדי תמיד הרבה לעשות שיעורים להצלחת חיילי צה"ל, אבל הפקודות של הצבא, לגרש יהודים במקום להגן עליהם, לא מקובל לא עלי ולא על הרב הצדיק שלי.
אז תחשיבו פעמים, ואני מוכנה שישאלו אותי עליו ואני אעשה כפי שאוכל קידוש ה' לרבי הצדיק.
בברכת אהבת ה' ישראל והארץ
נ"ב: אומנם כתוב כאן ראש צעיר, ראשי צעיר אבל את הגיל הזה עברתי מזמן.
אוהבת את כולכם