בואנה...פתחו דחוף...מיסטר דום
שני דברים לי אליך-פלפלתי
ומה אתה רוצה ממנו תכלס..?
כותרת באמת לא משו....מיסטר דום
ושתסבירו לי איך יש לנו כזאתי ממשלה דפוקה שמפנה יהודים?! כל קיץ?!
אה... אתה רוצה הסבר? בבקשה:דובלה
אז לי יש הסבר.פלפלתי
אולי מחריבים לנו את הבית כדי שנזכור שגם לו, הוא שם למעלה החריבו בית? אנחנו חשבנו איך לתקן את זה? או שאנחנו מחכים שמישו אחר יעשה את העבודה במקומנו?
אנחנו מקשיבים ופותחים עיניים טוב כדי לשמוע ולראות באמת כמה שאנחנו יכולים מה הקב"ה מסמן לנו? מה הו אדורש ורוצה מאיתנו?
עשינו משו כדי לגרש את המושחתים מהשלטון? או שאנחנו עסוקים רק בלקטר?
אז עכישו, יש אדם אמוני, שמנסה לתקן את המצב המטורף שהצבעת עליו ואנחנו כולנו הגענו אליו- והוא גרוע, ואם כל אחד מאיתנו יתאמץ באמת בכל כוחותיו- יש סיכוי שנתקדם. יש סיכוי שנשנה.
אבל רוב האנשים שם...מיסטר דום
אי אפשר לסמוך ך אף אחד...בשביל מה צריך פיגועים או קאסמים אם אנחנו פוגים בעצמנו?!?
שמאלמרט הוא ראש ממשלה מהדבילים שראיתי ג ם לא תרם למדינה וגם מפנה אותה...והוא יפגע כמו קודמיו רבין שרון..
מלא שרון גם עשה טעות אבל ממש תרם למדינה....
גם רבין תרם למדינה ...
אולי באמת צריך לשנות את עצמנו קודם ולא להתבכיין אלא לעשות מעשה....
אולי באמת כדאי שנקום ונעשה משו בנושא הזה שיראו שלעם לא רוצה שיהיה פינויים שיהיה באמת תהליך דמוקרטי ולא שילטון יחיד
בסוף נגמור כמו האירנים שאם מישו גונב אז לא מכניסים לכלא אלא או שהורדיםאותו או שכורתים את היד וירו עלינו ברחוב צריך לעשות משוווו דחווף...
יש לך טעות בסיסית,פלפלתי
ובעיקר- לשמור על התקוה. כי את העם הזה אי אפשר להפסיק. ולעם הזה יש כוחות. הוא לא סתם עם סגולה.
זה לא כזה קלל...מיסטר דום
מצטערת אבל מפריע לי כשאומרים פינוי-תח"ל
קוראים לזה גירוש!!!!!!!!!
תגובה שלי:eliya
קיבלתי את זה באימל,זה חשוב ונכון ויפה,כדאי לקרוא עד הסוף:
עמוד גאה!
זו הסיבה שאני אוהב להיות יהודי:
מעולם לא היה לנו טוב יותר.
זו רק הטלויזיה והתקשורת שגורמת לאנשים לחשוב שסוף העולם מגיע.
רק לפני 64 שנה הובילו את היהודים למוות כמו כבשים לטבח
רק לפני חמישים ושמונה שנה ללא מדינה ללא צבא ..
שבעה צבאות ערב הכריזו מלחמה על מדינה יהודית קטנה בת כמה שעות בלבד.
היינו אז רק 650,000 יהודים כנגד כל העולם הערבי.
לא כח צבאי
לא כח אוירי
רק אנשים שאין להם לאן ללכת.
לבנון, סוריה, עירק, ירדן, מצרים, לוב, ערב הסעודית התקיפו כולן ביחד.
המדינה ש UN" " האומות המאוחדות "נתנו לנו" היתה 65% מדבר.
המדינה שהתחילה מכלום.
לפני 39 שנה נלחמנו בשלושת הצבאות החזקים במזרח התיכון והיכינו אותם בשישה ימים.
נלחמנו כנגד קואליציות שונות של ארצות ערב בעלי צבאות מודרניים, נשק וטילים סובייטיים.
וניצחנו!
היום יש לנו מדינה
צבא
חיל אויר חזק
הייטק וייצוא של מיליונים.
אינטל – מיקרוסופט – אי.בי .אם מפתחים את מוצריהם כאן
הרופאים שלנו זוכי פרסים עולמיים לרפואה ולפיתוחים רפואיים.
הפכנו את המדבר לפריחה
אנו מוכרים תפוזים וירקות לעולם.
ישראל שלחה את הלויין שלה לחלל.
שלושה לוויינים ביחד.
אנו יושבים בגאווה יחד עם - ארצות הברית עם מאתיים וחמישים מיליון איש. רוסיה עם מאתיים מיליון איש, סין עם 1.1 ביליון איש. אירופה – צרפת אנגליה גרמניה עם שלוש מאות וחמישים מליון.
המדינות היחידות בעולם ששלחו משהו לחלל.
ישראל היום במשפחת המדינות בעלות כח גרעיני - עם ארה"ב רוסיה סין הודו צרפת ואנגליה (איננו מודים בזאת אבל כל אחד יודע...)
לחשוב שרק לפני 64 שנה הובלנו
מושפלים וללא תקווה - אל מותנו.
זחלנו החוצה מהכבשנים העשנים של אירופה. ניצחנו את מלחמותינו כאן. עם פחות מכלום בידינו. בנינו "אימפריה" מכלום
מי זה לעזאזל נסראללה?
לגרום לנו לפחד?
לגרום לנו להיות מבוהלים?
אתם מצחיקים אותנו.
פסח נחגג.
הבה לא נשכח על מה כל הסיפור
התגברנו על פרעה
התגברנו על היוונים
התגברנו על הרומאים
התגברנו על האינקוויזיציה בספרד
התגברנו על הפוגרומים ברוסיה
התגברנו על היטלר
התגברנו על הגרמנים
התגברנו על השואה
התגברנו על 7 מדינות ערב
התגברנו על סדאם
קחו את זה בקלות חברה
אנחנו נתגבר גם על אוייבנו העכשוויים.
לא חשוב איזה חלק מן ההיסטוריה של האנושות תנסו.
חישבו על כך
בשבילנו היהודים הסיטואציה שלנו מעולם לא היתה טובה יותר
אז הבא נרים את ראשנו בגאווה והבה נזכור:
כל אומה או תרבות שניסתה לרמוס אותנו הושמדה בעוד
אנחנו ממשיכים.
מצרים?
מישהו יודע לאן האימפריה נעלמה?
יוון?
אלכסנדר מוקדון?
הרומאים?
האם מישהו היום מדבר לטינית?
הרייך השלישי - מישהו שמע עליו בחדשות מאוחר יותר?
הביטו בנו .
האומה מהתנ"ך. מהעבדות במצריים אנחנו עדיין כאן!
מדברים את אותה השפה בדיוק כאן בדיוק עכשיו.
הערבים עדיין לא יודעים זאת אבל הם ילמדו שיש אלוהים אחד.
ככל שאנחנו שומרים את הזהות שלנו אנחנו נצחיים.
אנו מצטערים שאנחנו לא דואגים
לא מייללים
לא בוכים
ואפילו לא פוחדים.
הדברים בסדר כאן.
הם לבטח יכולים להיות טובים יותר אבל עדיין:
אל תלכו שבי אחר הזבל של המדיה והתקשורת.
הם לא יספרו לכם שיש פסטיבלים, שאנשים
ממשיכים לחיות. שאנשים יוצאים החוצה שאנשים פוגשים חברים.
כן, המוראל שלנו נמוך. אז מה?
זה רק בגלל שאנחנו מבכים את מתינו כאשר הם נהנים מן הדם.
זו אותה הסיבה למה אנחנו ננצח אחרי הכל.
אתם יכולים להעביר אי מייל זה אם אתם בוחרים לכל
הקהילה היהודית ולכל האנשים בכל העולם.
הם חלק מעמידתנו.
זה עשוי לעזור לכמה מהם להשאיר את ראשם מורם.
אמור להם
שאין מה לדאוג
אמור להם לחשוב גדול ולראות את כל התמונה.
אהה? איך זה?eliya
תקראו את זהה!
חחח ; )
אבל זה שלושת-רבעי בלוףדובלה
לא נכון!!! הכל שם נכון!!! תלמד הסטוריה..מיטל
עוד פעם אתם תוקעים את הפוליטיקה הזאת???סירת עץ
כל הזמן זה או חומש או סיבוב שערים או גוש קטיף או פולארד וכו'
דדדדיייייייייייייייייייי!!!!!!!
אולי תבין פעם ילד!זהבית
אולי מתישהו תביני שאנחנו לא?מיטל
תגדירי את זה איך שבא לך.. אבל אנחנו ממש לא בגלות!
אולי תנסי להיות פעם בגלות,. אחר כך נדבר..
עם כל הכבודסירת עץ
מה זה בדיוק גלות ישמעאל?מיטל
אוי ואבוי, זה מה שנקרא "אפרוחים שלא נפקחו עיניהם"דובלה
"שילטון יהודי", זו בדיחה עצובה? שלטון שכזה עדיף שלא היה יהודי, המכות היו פחות כואבות. הגירוש היה פחות כואב. אני לא יודע מה המעלה בכך שהשלטון הזה "יהודי". אני חושב שבאמירקה יש כבר פחות הגבלות לדת היהודית...
ומה שאמרתי שזה בלוף, זה לא על העובדות, אלא הכוונה היא שלוקחים דברים חיצוניים כאלו ומנסים לחפות בעזרתם על המצב האמיתי. זה רק עובדות צדדיות, זה לא המצב.
ותראי למשל מה כותב דני חלמיש, אני אצטט בתגובה הבאה:
Forum/lmf_Forum.aspx/22
זה גם עובדות. כולם נכונות. אני לא כ"כ מסכים עם ההסתכלות שלו, אבל אני רק רוצה להראות לך שעובדות יש הרבה. זה לא חכמה לצטט. צריך להסתכל על המצב הכללי, שבו אנחנו בגלות מלאה דם יהודי.
הנה הציטוט, מה שהוא כתב:דובלהאחרונה
מאת דני חלמיש
שלטון הממסד הישראלי מזכיר את המנדט הבריטי.
רבים טועים לחשוב שכאשר התחלף שלטון המנדט הבריטי בשלטון מדינת ישראל הגענו אל המנוחה ואל הנחלה, והתגשמו שאיפותינו. אבל היום רואים יותר ויותר, כי לא כך קרה. שלטון הממסד הישראלי מזכיר יותר ויותר את המנדט הבריטי, ודווקא בשעותיו המכוערות יותר של המנדט. הבה נשווה את השניים:
רבים טועים לחשוב שכאשר התחלף שלטון המנדט הבריטי בשלטון מדינת ישראל הגענו אל המנוחה ואל הנחלה, והתגשמו שאיפותינו. אבל היום רואים יותר ויותר, כי לא כך קרה
• המנדט הבריטי הוקם על מנת להקים בית לאומי לעם היהודי בפלסטינה. מדינת ישראל הוקמה כדי לממש שלטון יהודי על חלק של ארץ ישראל.
• המנדט הבריטי נתן את עבר הירדן המזרחי - ¾ משטח ארץ ישראל לערבים כדי שלא תהיה איבה בין הצדדים. מדינת ישראל נתנה את סיני ואת חבל עזה לערבים כדי שלא תהיה איבה בין הצדדים.
• המנדט הבריטי אמור היה לעודד את ההתיישבות היהודית בארץ ישראל, אבל כתב את "הספר הלבן" שבו הגביל את היהודים מלהתיישב בארץ, והאשים את המעפילים בכך שהם "בלתי לגאליים", כלומר לא חוקיים. מדינת ישראל אמורה ליישב את היהודים בארץ ישראל, אבל היא מחריבה ישובים יהודיים ואוסרת על הקמת ישובים חדשים. היא גם מאשימה את היהודים שמקימים ישובים חדשים בכך שהם "לא חוקיים", כלומר בלתי לגאליים.
• המנדט הבריטי אמור היה להשליט סדר ולשפוט בצדק, אבל נטה בצורה יותר ויותר מובהקת לטובת הערבים. מערכת המשפט של מדינת ישראל של היום נוהגת כנ"ל.
• המנדט הבריטי אסר על החזקת נשק בידי אזרחים, אבל אכף את האיסור על יהודים בלבד. מדינת ישראל לוקחת נשק מידי יהודים ומוסרת נשק לערבים.
• המנדט הבריטי אסר והגלה לאפריקה יהודים שנלחמו על ארץ ישראל. מדינת ישראל אוסרת ומגלה בתוך שטחי ארץ ישראל המערבית.
• המנדט הבריטי שיסה את שוטריו וחייליו ביהודים ב"שבת השחורה". יהודים רבים הוכו ונפצעו. מדינת ישראל שיסתה את שוטריה וחייליה ביהודים בעמונה. יהודים רבים הוכו ונפצעו.
• המנדט הבריטי, בסוף ימיו, שיתף פעולה יותר ויותר עם הערבים עד כדי העברת מפקדות משטרה, בסיסי צבא ונשק לרשותם. מדינת ישראל נוהגת כנ"ל.
• רוב היהודים התייחסו למנדט הבריטי כאל ידיד ומגן, גם כאשר לא נהג כידיד. היחס למדינת ישראל הוא כנ"ל.
• בן גוריון ואחרים לא העלו בדעתם כלל כי הישוב היהודי בארץ ישראל יכול להתקיים ללא תמיכה בריטית. אנשי מועצת יש"ע ואחרים אינם מעלים בדעתם כלל כי הישוב היהודי בארץ ישראל יכול להתקיים ללא תמיכת מדינת ישראל.
את הרשימה אפשר להמשיך עוד ועוד, אולם התמונה ברורה. המסקנה מכל זה היא גאולת עם ישראל, תהליך שמורכב משלבים רבים. כל שלב נראה בתחילה כפסגת ההר, אבל מתברר בהמשך כרמה זמנית שאחריה יש פסגה גבוהה יותר. בכל רמה יש את אלו שרוצים לנוח, להישאר במקום, וכועסים אל אלו שרוצים להמשיך הלאה. באירופה כעסו על "הציונים". אנשי ההגנה כעסו על "הפורשים". מועצת יש"ע כועסת על ה"קיצוניים". אבל התהליך מתקדם, כך או כך. בסוף ימי השלטון הבריטי בארץ התחברו גם אנשי ההגנה אל "הפורשים" שדרכם הוכחה כנכונה יותר, ותקפו את הבריטים ביחד. גם עכשיו מתחברים יותר ויותר אנשים אל הקבוצה הגדלה והולכת של אלו הרוצים להחליף את הממסד הישראלי במשהו קצת פחות עוין ליהודים. בסופו של דבר יתחברו כולם, מי במוקדם ומי במאוחר.
חשוב לזכור כי גם אחרי שנחליף את הממסד שבגד בממסד אחר שיהיה טוב יותר, עדיין לא נהיה בפסגה.
עוד הדרך ארוכה....
אני לא חדשההרהמורניק
למה כ"כ משעמם פה?????
כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל
או לשטו"ל
לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
אני פהשמיניסט באמ"ש
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
את יכולה להפסיק להספיםנקדימון
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
..יהודי חסידיאחרונה
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
הפצות!!יהודי חסידי
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
וואודומיה תהילה
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי
וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
...יהודי חסידי
....יהודי חסידי
...יהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
מחפשים בני נוער לכתבהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.