רוצים דיווחים ממה שהי'ה בחברון או שזה מיותר עם כלרוח חדשה

החדשות..?

סתם למי יש כח.. למי שיש שיכתוב אם בא לו..

ההתבצרות והפינוי הלילה והבוקר בחברון. תמונותאנונימי (פותח)

הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.
נשלח ב-7/8/2007 15:07   
ההתבצרות והפינוי הלילה והבוקר בחברון. תמונות

נשלח ב-7/8/2007 15:07   

נשלח ב-7/8/2007 15:08   

נשלח ב-7/8/2007 15:09   

נשלח ב-7/8/2007 15:10   

נשלח ב-7/8/2007 15:10   

נשלח ב-7/8/2007 15:11   

עוד תמונות גם באתר 'חברון'שמח שאני יהודי
איפה באתר?רוח חדשה
ב'חדשות' שםיונתן דוד
זה מדהים אגב עד כמה התשקורת מתעלמת ומעוותתשמח שאני יהודי
מי שלא היה שם נדמה לו שהכל הלך בקלות - ולא היא. מדברים רבות על הסרבנים - ואכן מגיע להם יישר כח עצום, אבל ב"ה גם בגירוש עצמו ולאחריו היתה התנגדות נחושה, ושוטרים רבים קיבלו את המגיע להם.
אעלק התנגדות נחושהצבי!
הישוב היהודי לא הרשה לעשות כלום בלילה העלנו אבנים לבית ואנשים מהישוב היהודי הורידו אותם אז הלכנו מהבתים בגלל שהם לא הרשו לזרוק כלום מהבתים והתנגדנו בדרכנו עד שאורית סטרוק הורידה אותנו מהגג
שאלתי אותה על זה והיא ענתה ש:שמח שאני יהודי
הבעיה היא שאם יעשו את זה מהגג - השוטרים עלולים לפרוץ למשפחות (שמחתחת לאותו גג וכדו'), מה שלא רוצים שיהיה, וזו הסיבה (אם כי בלאו הכי בסוף פרצו לדירות פרטיות אבל כנראה שלפני כן לא האמינו שיעשו זאת סתם כך).
ואגב השוטרים חטפו 'מטחים' די 'כבדים'שמח שאני יהודי
יתכן שהיה אפשר יותר אבל בכל זאת זה היה די 'מכובד'. היה מי שהגדיר את זה כ'מיני עמונה' (מבחינת המתנחלים).
לרגליים זה הי'ה הכי טוב..רוח חדשה
אין..נקרעתי כל פעם שפגעה להם אבן ברגל..

וכן, הי'ה אפשר יותר.. אבל מי אני שאגיד את זה....
וגם השקיות צבע...שמח שאני יהודי
אם כי לפעמים הם פגעו בטעות במי שעמד ליד השוטרים...
חחח..רוח חדשה
אמרו שנהרסה להם מצלמה משקית צבע..

זה שירשור פחות או יותר רק של שני אנשים.. נחמד הא?..חח..

כן ולאשמח שאני יהודי
כי נראה לי שהרבה מפה היו בשוק בחברון, אבל הם בוחרים להגיב דוקא על נושאים אחרים.
כרגע אנ'לא רואנ מישו שאני מכירה שהי'ה..רוח חדשה
ועוד שני'ה גם אני לא פה..
לשמח שאני יהודי ולכל החים עדין באשלית באהבה ננצחצבי!
ראיתי אפוא עמדת מתי שאורית סטרוק הורידה אותנו מהגג ראית בדיוק כמוני שהקלגסים לא תכננו עדין לעלות לגג נשאר לנו 10דקות לפחות להמשיך בכל מקרה הטענות שאם נתנגד באלימות הם יהרסו את תשתיות הבתים או יפרצו לבתים אחרים ובגלל טענות אלה הישוב היהודי לא הרשה להתנהג באלימות. בסוף מה שקרה זה שאפילו שלא התנגדו באלימות הם הרסו את התשתיות ופרצו לבתים פרטים וגם אם באמת הדברים יקרו צריך להקריב משהו בשביל המאבק אין בררה חיבים לשלם מחיר אישי אם רוצים לנצח !!.חברה תצאו מהאשליה של באהבה ננצח למרות שהאמת דופקת לכם בפרצוף פעם אחר פעם אתם מעדיפים להשאר לחיות בתוך הבועה שלכם!?
טוב מה, ;הפכת אותי ל'ממלכתי'...שמח שאני יהודי
אולי באמת זה לא היה צעד נכון אבל בכללי נראה שהעיקר הוא שבסופו של דבר נחזור לשם כמו שחוזרים לחומש (ופה זה כמובן הרבה יותר פשוט - לא צריך ללכת ברגל וגם לא לנסוע - תמיד נמצאים שם אנשים) והכוחות לא יוכלו להשאר שם בלי סוף...
תמיד יכולים לשים שם איזה שוטר או אפילו סיור שיבדוקצבי!
פעם בשעה וכל מי שנכנס נעצר וגם הנוער לא יכול להשאר בלי סוף
תמיד יכולים לשים שם איזה שוטר או אפילו סיור שיבדוקצבי!
פעם בשעה וכל מי שנכנס נעצר וגם הנוער לא יכול להשאר בלי סוף
נכון, ;אבל אם בחומש הצלחנו - אני מאמין שגם כאןשמח שאני יהודי
אם סטרוק לא רצו שיכנסו אליהם בשביל המאבקרוח חדשה
זה כבר לא משנה כמה אנחנו מוכנים להאבק..החלטה שלהם ובאמת הי'ה יותר נכון מצידם לתת להכנס..אז הם לא רצו לשלם מחיר אישי בשביל זה..זכותם.

אבל באמת יישר כח לסטרוק אירחו אותנו יפה והאוכל הי'ה טעים..חח..
זה לא רק לסטרוקשמח שאני יהודי
זה לעוד משפחות שיכלו להכנס אליהם. אני למשל הייתי אצל משפחה (לא משנה כרגע איזו) שבעצם אם השוטרים היו עולים לגג - הגיוני מאד שהם היו גם נכנסים אליהם אח"כ כדי לתפוס את מי שירדו מהגג. ושוב, בכללי כן היה מאבק רציני, לא יודע, ככה אני רואה את זה.
רציני כי היי'ת במאבקים אחרים..רוח חדשה
פאדיחות להגיד, אבל זה פינוי ראשון שלי..

יש דברים שלא אומרים.. חח..סתם..
הבנות צריכות מישהו שילמד אותם לזרוק!פורומיסט
הם פגעו בכל מה שמסביב לשוטרים!!!
הם אמרו שהי'ה פינוי שקט יחסית..רוח חדשה
הכל יחסי..

סתם, גם אני חושבת ככה.. חוץ מאלה שבאמת עשו מה שצריך!! אבל אחרי זה הי'ה פשוט שקטט.. אחרי שפרצו ת'בונקר.. והם בכיף שברו ת'בית כנסת בלי שום צו ובניגוד לחוק שלהם!!! זה נגיד ממש עיצבן אותי.. וזה נקרא שקט..במקום שהי'ה אפשר לעשות מלאנתה רעש..
תודה..רוח חדשה
מצאתי סוף סוף תמונה שלי..
בושות!קצרינאית גאה!
בושות מה שקורה שם!!!
אני לא מאמינה!!!
איך יהודים מעיזים לעשות ת'דברים האלה???
סטרוק אמרה שבגלל שאמרו שיהיה בלי אלימותפורומיסט
אז הרבה אנשים לא באו!
ומן הסתם בגלל שאמרו שיהי'ה בלי אלימותרוח חדשה
הרבה אנשים כן באו!
בבתי הכנסת: "אותות הצטיינות" לסרבני ם האמיציםיהודי שמח
לא הצלחתי להעלות גם את הפלאייר אז הנה רק הכתבה בנושא:

"המטה להצלת העם והארץ" יחלק בסוף השבוע רבבות עלונים בבתי-כנסת ברחבי המדינה, בהם יפאר ויהלל את חיילי "דוכיפת" שסירבו פקודה: "ראויים אותם חיילים להיחרט באותיות של זהב בדברי ימי ישראל"

תופעת הסרבנות שעלתה השבוע שוב לכותרות גררה אחריה גל ביקורות, אבל לצד אלו המתריעים מפני התפשטות התופעה, יש גם מי שמברכים עליה. "המטה להצלת העם והארץ" יפיץ בסוף השבוע אלפי מנשרים בהם ישבח את חיילי גדוד "דוכיפת" שנשפטו השבוע למאסר בעקבות סירובם לקחת חלק במשימת פינוי המשפחות היהודיות מהשוק הסיטונאי בחברון.

כזכור, סירבו השבוע 12 חיילים, בני ישיבות, להחליף את פלוגת מג"ב שנשלחה לבצע את הפינוי עצמו ובעקבות כך נגזרו עליהם עונשים שבין 14 ל-28 ימי מחבוש. אתמול (ג') נערך הפינוי ובסוף השבוע יזכו אותם חיילים לתשבוחות מצד אלו הרואים בסירובם הישג אידיאולוגי. כמאתיים אלף עלונים יופצו בבתי כנסת ברחבי הארץ תחת הכותרת "גיבורי כוח, עושי דברו" וזאת על רקע תמונה של חיילים העומדים ליד מערת המכפלה.

"עם ישראל מחזק ומעודד את חיילי צה"ל שצייתו לחוקי התורה וסירבו לבצע את פקודת פשע הגירוש של יהודים מעיר האבות-חברון", נכתב בעלונים. "ראויים אותם חיילים להיחרט באותיות של זהב בדברי ימי ישראל בתואר גיבור ישראל. במעשיכם תצילו את ההתיישבות היהודית ביהודה ושומרון ובהצלת עם ישראל מידי כל הקמים עליו".

מעבר לקמפיין ולמנשרים שייצאו בסוף השבוע, הוציא עוד קודם ועד הרבנים של "המטה להצלת העם והארץ" פסק הלכה שהודיע כי יש לסרב פקודה במקרים כגון אלו. בשבועות הקרובים מתכננים במטה לערוך עצרת גדולה לאות הזדהות עם אותם חיילים סרבנים. בין היתר יוענקו לחיילים אותות הצטיינות ותעודה של "גיבור ישראל", עליה חתומים רבנים ואישי ציבור.

יש לציין כי העונש אותו קיבלו מרבית החיילים - 28 ימי מחבוש בפועל - הוא המקסמילי אותו יכול להטיל מח"ט - קצין בדרגת אלוף משנה בצה"ל, עם זאת, כפי שפורסם השבוע ב-ynet, הודו גורמים צבאיים כי מעבר להחלטה על המאסר והשעייתם מתפקידם כלוחמים, תיבחן האפשרות לבטל את המסלול במסגרתו הם משרתים כך שישלימו שלוש שנים במדים (במקום שנה וחצי). ההחלטה בעניין תיפול לאחר התייעצות עם האלוף שטרן.

הנה קישור, מקוה שזה יעבוד:יהודי שמח
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3435116,00.html
הרשעים לא נחים שניה : עוד צווי פינוי ל-4 דירותיהודי שמח

(מתוך כתבה מהבוקר):

מוקד מתח חדש בחברון: צווי פינוי הוצאו לעוד ארבע חנויות שתפסו מתנחלים

מדובר בחנויות שנתפסו לפני שנתיים ב"שוק המשולש" סמוך לשכונת אברהם אבינו, לא הרחק מהשוק הסיטונאי, ששתי משפחות פונו ממנו שלשום; הצווים הוצאו בעקבות פנייה של תנועת שלום עכשיו; לפי שעה, הוחלט להקפיא את המצב, וזאת עד שמיעת טיעוני עמותת "מחדשי היישוב היהודי בחברון" בעוד שבועיים בפני ועדת העררים יו"ש

המינהל האזרחי הוציא צווי פינוי לארבע חנויות שמתנחלים תפסו לפני שנתיים ב"שוק המשולש", הצמוד לשכונת אברהם אבינו, לא הרחק מהשוק הסיטונאי ששתי משפחות יהודיות פונו ממנו שלשום (שלישי). הצווים הוצאו בעקבות פנייה של תנועת שלום עכשיו. עמותת "מחדשי היישוב היהודי בחברון" מערערת על הצווים לפני ועדת העררים יו"ש, וטיעוניה יישמעו בעוד כשבועיים. עד אז הוחלט על הקפאת המצב.

בדומה לשוק הסיטונאי, הקרקע שעליה ניצבות ארבע החנויות שימשה את יהודי חברון לפני מאורעות תרפ"ט, והיא בבעלות יהודית. מעל החנויות מתנשא היום "בית נחום ויהודה", שהוקם לפני כעשר שנים, באישור הממשלה. בתקופת השלטון הירדני נוהלו ארבע החנויות בידי האפוטרופוס הירדני על נכסי אויב. ב-1967 המשיך הממונה על הרכוש הממשלתי הישראלי את חוזי השכירות הירדניים עם השוכרים הפלשתינאים של החנויות, והם זכו למעמד דיירים מוגנים.

ב-1994, לאחר ארוע גולדשטיין ואירוע דקירה בשוק, סגר צה"ל את השוק הסיטונאי והשוק המשולש ואסר על שוכרי החנויות הפלשתינאים לבוא למקום. ארבע החנויות הושכרו לשלושה שוכרים ערבים, ששניים מהם פנו, באמצעות תנועת "שלום עכשיו", למינהל האזרחי, המבקש עתה לצרפם לדיון.

לפני ימים אחדים הודיע המינהל לוועדת הערר שתדון בתיק, שצו הסגירה לא ביטל את זכויות הדיירות המוגנת של השוכרים. במסמך משפטי שהועבר לוועדת הערר נכתב, כי עמותת "מחדשי היישוב היהודי בחברון" מודה שיזמה פלישת משפחות יהודיות לחנויות, "ללא כל זכות שבדין". "אין כל מקום לתת לפולשים האנונימיים מטעם העמותה כל סעד מן הצדק. מדובר בפעילות בלתי חוקית", אומר המינהל.

השוק המשולש, כמו השוק הסיטונאי, אינו פעיל זה שבע שנים, והוא הועתק למקום אחר בעיר. אורית סטרוק, מראשי היישוב היהודי, אמרה כי "החנויות הן רק חלק מהרכוש היהודי השדוד הרב, שממנו גורשנו בתרפ"ט ולא הושב". סטרוק אמרה כי "לפני כשנתיים הוכנה על ידי צה"ל, בליווי הפרקליטות הצבאית ופרקליטות המדינה, תוכנית מיגון ליישוב היהודי בחברון, שמטרתה לצמצם למינימום את מספר החנויות הפלשתיניות הסגורות באזור היישוב היהודי, תוך סיכון מינימלי של ביטחון היהודים. התוכנית אושרה על ידי כל הדרגים המקצועיים והמדיניים, והוצגה לבג"ץ. החנויות שאותן תובעת 'שלום עכשיו' לפנות נמנות עם מספר קטן ומצומצם מאוד של חנויות שלא ייפתחו לעולם, מה גם שגרות מעליהן שש משפחות יהודיות".

ביום א': הפגנת נוער נוה דקלים לחיזוק הסרבניםיהודי שמחאחרונה
הפגנה מול כלא 6 לחיזוק החיילים הסרבנים ביום ראשון הקרוב כח אב 12/8/07, נוער נווה דקלים לפרטים 054-5236554, 0545-676727.
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך