אות הצטיינות " לפרופ' הלל וייסאנונימי (פותח)

היום ר' הלל וייס, פרופ' באוניברסיטת בר אילן גילה אומץ לב וגבורה אזרחית מופלגים כאשר אמר בפנים לרשעים פושעי ישראל מגרשי היהודים את כל האמת. כעין נביא קדמון הטיל הוא קללה על מבצעי הפשע. לדבר הייתה תהודה חברתית רחבה: כל היום בתקשורת אחד אחד עולים לשידור בני העדר ונשבעים אימונים למשטר ומגנים בכל כוחם את הגיבור האמיץ, דורשים להעמיד אותו לדין, לפטר אותו מהאוניברסיטה, מכנים אותו "עשב שוטה".

בשל מעשהו האמיץ יוענק לו אות הצטיינות "גבורה אזרחית" דרגה III (הנמוכה ביותר). האות מהווה משטח מאבן אגט כחולה משובצת במסגרת כסף. על פני האות כתובת באותיות זהב 18 קרט "גבורה אזרחית" ומעליהם סיפרה לטינית III. העלות של האות כ-1300 ש''ח לערך.

בקשר לזה אני מבקש את עזרתכם של כולכם מי שאיכפת לו:

א. תעזרו לי למצוא את הטלפון ואת המייל של ר' הלל וייס.

ב. תעזרו לי בגיוס תרומות. התנאים לתרומות: לא יותר משקל אחד מבן אדם, בצירוף שם, שם משפחה ומספר טלפון, הרשימה תצורף לאות בשעת מסירתו.

הכתובת לתרומות: אלי פוגרבינסקי,

מעלה מכמש,

054-3137331 02-5903584,

macam@mail.ru.

ג. תעזרו לי למצוא מישהו מבר אילן, כי אני רוצה שגם הסטודנטים שלו יהיו בתוך העסק. כפי שאתם מבינים מספר התורמים מוגבל ל- 1300 איש, או אפילו פחות – המחיר איננו סופי, לכן כל הקודם זוכה, אך לא יהיה נאה אם לא נשמר מקום לתלמידי ה רב והפרופסור האמיץ.

אלי פוגרבינסקי.
ובאותו עניין...חב"דניקית
הפתעה לסרבנים תחכה בבתי הכנסת
מודעות צבעוניות מהודרות יחולקו בסוף השבוע בכל בתי הכנסת בארץ, ובהם הוקרה ותמיכה בחיילים שסרבו לפנות את המשפחות מחברון. במודעות המעוטרות בתמונת מערת המכפלה מקבלים החיילים חיזוק ועידוד, החיילים מקבלים את התואר "גיבורי ישראל" והם נחשבים למצילי עם ישראל מידי כל הקמים עליו.  מאחורי היוזמה עומדים ארגוני ימין וועד "רבני המטה העולמי להצלת העם והארץ".
המייל של פרופ' וייסואלאד
weissh@mail.biu.ac.il

אשתדל למצוא לך תלמיד מהפקולטה, אבל אל תסמוך עלי.
אפשר לשלוח מכתבי תמיכה לאימייל זהואלאד
פרופ' וייס עונה כמעט לכל מכתב!
תגיד אתה שפוי?!!??!אנונימי (פותח)
איזה אות הצטיינות ואיזה נעליים???!!! להגיד ליהודי שימות ושמשפחתו תמות - זה פשעע!! ולא משנה מה הוא עשה!!!

מי שמגדיר את עצמו יהודי שיפתח גמרא או שישאל את הרב הכי "קיצוני" בארץ והוא לא יקבל לזה היתר הילכתי!!!

פרופ' וייס היה צריך לאחל למח''ט חברון שיחזור בתשובה שלמה!
ולא להתנהג כמו פושע חסר אחריות שמתערב בחשבונות עליונים.
תפתחיצביהודה
פתחי פרק קט' בתהילים תראי מה כתוב על מי שהולך נגד הקב"ה

"יהיו בניו יתומים ואשתו אלמנה"
"בדור אחר ימח שמם"

על פי איזה תורה ואיזה גמרא ואיזה רבנים את הולכת ההסתכלות של נתינת אישור של פגיעה בא"י היא הסתכלות עקומה וכופרת אהבת ישראל היא לאדם שרוצה לעשות תשובה אבל אדם שהולך נגד במוצהר
אז עליו נאמר בדור אחר ימח שמם

מי את להתערב בחשבונות עליונים ולהתיר גירוש יהודים!?!?!?
למפדלניקית..אנונימי (פותח)
א. הייתי מתבייש בשם הזה.. ועוד בפורום..
אתם המפדלניקים.. ישבת בממשלת שרון.. בזמן הגרוש...

ב. תפקיד של צה"ל לשמור על העם היהודי ולא להלחם בו...
שום מדינה .. טוב אין הרבה מדינות מטומטמות ששולחות את המתיישבים שם ומגרשת..
אבל בענין כל צבא בכל מקום שומר על האזרחים..
התפקיד לעשות סדר זה של השוטרים ....
ברגע שהצבא נותן פקודה לחייל יהודי.. לך תגרש אותם
הוא חייב לסרב.. כי זה נגד הסיבה שהוא יתגייס
שזה שמירה על העם היהודי.. זה גם נגד המצפון...
והערכים.. וספר התנ"ך.. שעליו נשבעים לפני שמתגיסים..
והכי חשוב זה נגד ההלכה! ההלכה אומרת שארץ ישראל שייכת לעם הודי.. ושפיקוח נפש דוחה הכל..
ואנחנו רואים מה קרה כתוצה מוויתורים רק הרוגים..
האם את מוכנה לקחת על הצפון שלך את הרוגי מלחמת לבנון 2 כתוצאה מהנסיגה והחולשה שעשתה ישראל בזה שגירשה יהודים?
האם אח שלך שמח.. שבגלל שטות של דיקטטור שפל.. שהלך נגד עצמו בזה שהכריז לפני הבחירות" דין נצרים כדין תל אביב" ובזה שלא שמע למתפקדי הליכוד שברוב מוחץ התנגדו לגירוש?
האם זה דמוקרטיה? האם זה ציונות? האם לשם זה הקמנו את המדינה ואת צה"ל?
בממשלת ישראל יושבים אנשים מושחתים.. שאין להם אידאולוגיה.. וגם בגירוש מכרו את האידאולוגיה בשביל להיות שרים וכאלה? אז האם זה דמוקרטיה..

כן! חובה עלינו לסרב! ובמיוחד כמפדלני"ק דתי-
כי חוקי התורה.. מעל המפקד!
הוא קיבל היתר הלכתי מדוד המלך - תהלים ק"טואלאד
אות קלון לפרופ' וייס!זהבית
אמרתי זאת פעם ואומר גם כיום:
לאיש שמקלל ומחרף-יש רק אות קלון!
אדם חשוך ונבער כל כך,
פשע שהאוניברסיטה לא מקיאה אותו מתוכה!
לקלל חיילים יהודים משרתים בצבא-
בקללות חמורות אשר אין להם סליחה וכפרה-
זה פשע איום,אך יותר מכל-
חילול השם הגדול שנגרם!

אות קלון להוריה של 'זהבית' שהביאוהסבא גפטו
לעולם ולא חינכו אותה.
אני מציעצביהודה
שכל הידות הקטנות שכותבות כאן בפורום ילכו ויגדלו בכמה שנים במידות ובמעשים ובלימוד בעיקר כי אתפ ריקות מדעת תורה אתם מחפשות להשקיט את הרגש לא יותר מזה
שתמצאו את קיומו של הקב"ה בעולם ותאמינו בו באמת אז תחזרו אלינו
ואתה בטח.....זהבית
גדול בתורה???????????????
את מי חינכו-אותך?זהבית
הוריך חינכו אותך לקללות ונאצות כל כך חמורות ולאלימות מילולית?
הוריך חינכו אותך לקלל ולגדף חייל יהודי?
היית רוצה שיאחלו זאת לבנך?
חשוב שניה בטרם תכתוב שטויות!
מדוע אם מישהו פותח את הפה ישר מתנפלים עליו?סירת עץ
תמיד טענתי שבפורום הזה יש קליקה של דתיים לאומיים שנותנים את הטון. אז יש לי חדשות בשבילכם רבותי-לא יקום ולא יהיה! גם אם אינכם מסכימים לדעותיו של אדם,אין לבזות אותו בפומבי,לשם כך הומצא המסר"ש! וחוץ מזה,למה אי אפשר להביע כאן דעה?! מי קבע את אופיו של הפורום? אני לא רוצה לנקוב בשמות אבל כל החבורה הזאת לדעתי חייבת להסתלק מכאן ומהר!
אות קלון ל'זהבית'!!!יד ימינו
אמרתיי זאת פעם ואומר גם כיום:
לאיש שמקלל ומחרף - יש רק אות קלון!
בת אדם חשוכה ונבערת כל כך,
פושעת הפורום לא מקיא אותה מתוכו!
לקלל יהודי צדיק שכאב את כאבה של חברון,
במילים "אדם חשוך ונבער", "פושע" וכו' -
זה פשע איום, אך יותר מכל -
חילול ה' הגדול שנגרם, מילדה שכנראה לא
כואבת את כאבה של א"י, כמו ר' הילל וייס.
אני חושבת שאף אחד לא היה בסדר.לולה=]

לא פרופ' הלל וייס,
ולא זהבית, ובמיוחד לא יד ימינו, וגם לסבא גפטו וכל מי שדיבר רעות על יהודי.

פרופסור הלל וייס היה לא היה צריך לקלל. הוא היה צריך לנסות לתקן את מה שנעשה,להוכיח בצורה עדינה. היו כאלו שפינו בלי רצון לפנות, אבל לא רצו לסרב פקודה ולשבת בכלא.
אבל הוא צדק בכך שאמר לכל המפנים את האמת. רק בלי הקטע של הקללות.
גם זהבית לא צודקת,וגם כל מי שקילל אותה או אמר משהו נגדה ( ואלו שהזכרתי היו האלה הכי פוגעים)
ובתכלס, אם מישהו מבחוץ, חילוני, או מישהו לא מ"פה" היה נכנס לפה ורואה את הדברים שנאמרו פה- אז היה חילול ה' גדול!!!!!
ודבר אחרון:
די כבר עם כל המריבות האלו. כולם יהודים. גם מי שפינה יהודים מביתו. הוא אחרי הפינוי או לפני הפינוי הגן על הארץ.הרי גם לפני קום המדינה היו כאלו שחשבו שהאצ"ל והלח"י לא פועלים בסדר בכך שהם פוגעים בבריטים, ולפעמים הם גם סיכנו יהודים כדי להקים לנו מדינה. אבל בלעדיהם לא היתה לנו מדינה.

מה הקשר?זהבית
אולי תסביר לי בבקשה:מה הקשר בין אהבת א"י לקללות ונאצות?
אפשר לכאוב את כאב הארץ-אך לא בצורה וולגרית וגסה שכזאת!
בושה לכם-אתם המעריצים אדם חשוך ופושע כזה!
הבוז לכם!
מסכים עם כל מילהאיתן6
מגיע לו אות נבעט מהארץ
מעניין שאף אחד לא ענה לשאלה שלי...אנונימי (פותח)
בדבר אחת לדעתי כולנו מסכימים - שזה פשע לגרש יהודים מביתם ולא משנה מה הסיבה!!!

אבל בדבר אחד אני חולקת עליכם:
היה אסור לפרופ' וייס לאחל את מותו ומות משפתחו של מח''ט חברון,,,

נכון אני כועסת על מח''ט חברון!!! הוא עשה פשע נגד היהדות והאנושות!!

אבל לאחל את מותו?! אין אף רב שיתיר לאחל דבר כזהה אפילו לא הרב דודקביץ' או לוידעת מי הרבנים שלכם...

קיצור הדבר הנכון לעשות זה לאחל לו שיחזור בתשובה...
ובמקום לחלוק עליי ולגדף אותי - תשאירו את הדעות הקיצוניות שלכם מחוץ לשכל - ותילכו לשאול איזה רב שאתם רוצים
יודעת מה?סבא גפטו
אמת. - בדבר שכתבת אכן כולנו מסכימים.

אבל יש עוד משהו שהייתי רוצה לבדוק אם כולם מסכימים בו.
ותקראו הכל - כי בו, אני חושב שרק את לא תסכימי וכולם [כל מי שייקרא הכל - וזה יהיה קצר] יסכים!

אולי צריך היה לקלל אותו אולי לא. כאן תתנו את ה70 פרשנויות לתורה...

אבל תסכימי איתי שביהדות יש מצב שבו מקללים יהודי בקללות שמשמעותן כגון: ימח שמך ואבד זכרך. תסכימי איתי שביהדות יש מצב שבו מאחלים ליהודי למות. יש מצב שבו גורמים ליהודי למות. יש מצב שבו שורפים יהודי. [ויכול להיות בלי קשר לפוליטיקה] - ואת ההמשך אני בטוח שאת מבינה לבד...

וזה נראה לי ייתן לך מענה לעניין הקיצוניות שהעלית וטענת שיד ימינו אכן כזה. קיצוניות? אנחנו לא קיצונים. יש אנשים שמפרשים את מעשינו כמעשים קיצוניים. אנחנו מתיימרים ומשתדלים ללכת ע"פ התורה - בשלימותה! כן - גם אם זה מעשים שבעיני העולם המערבי והליברלי [שידע לרצוח לנו 6,200,000 יהודים בשואה] זה קיצוני!

את מסכימה או לא? שביהדות יש מצב?
כי אם לא תסכימי - את ממש מצחיקה.. יותר מאשר מעצבנת.
פשוט זאת תהייה ה'הוכחה שאת סותרת את התורה באופן המוצהר ביותר שיכול להיות.

ושוב - בעניין המח"ט כל אחד ודעתו היא.
אבל את יודעת עוד משהו?סבא גפטו
כל מה שיסבירו לך.. ובעצם לכל הפסיכוטים כאן... [לא. לא כתבתי שאת כזאת!] תלוי בנקודה שבשורה התחתונה והסופית; אם מראים לך את האמת - אתה תלך בה? גם אם היא קשה וכואבת?
ואתה הוא זה שתקבע?זהבית
למה מי אתה בכלל?
אתה רב?
פוסק?
מכריע בעינים אלו?
אז מה אתה מבין בכלל?
סבורני שהרב פרופ' וייס מבין קצת יותרואלאד
מאשר ילדונת קטנה וחצופה המשתייכת לחוג הדתילוני.

אבל אפשר להתנחם בכך שהמשיח קרוב - כשרואים ילדים בגיל העשרה
מתחצפים ומחלקים "אותות קלון" לאדם ירא שמים בגיל 60.

שנאמר: בעקבות דמשיחא חוצפא יסגי...ונערים פני זקנים ילבינו.
הוא לא רב ולא פרופסור!זהבית
האם ראית איזה רב מתבטא ולו בנושאים נרגישים ביותר בהתפרצות וולגרית מטורפת וחסרת רסן שכזו?
הבאתי לך די והותר מקורות, ומשום מה לא הגבתואלאד
מזה אני מסיק שאת טרול מסוג כלשהוא.

ולכן אני מפסיק להגיב לדברייך וממליץ לכל משתתפי הפורום לנהוג כמוני.

ארידיויצ'י.
מוריה, היתי ממליצה....סירת עץ
למחוק את התגובה הוולגרית הזאת של ואלאד
מקורות לקללתן של רשעיםואלאד

מברכתן של צדיקים אתה למד קללה לרשעים, ומקללתן של רשעים אתה למד ברכה לצדיקים (יומא לח ע"ב)

אמר רבי יצחק כל מי שהוא מזכיר את הצדיק ואינו מברכו עובר בעשה, מה טעמיה זכר צדיק לברכה, וכל מי שהוא מזכיר את הרשע ואינו מקללו עובר בעשה, מה טעמיה ושם רשעים ירקב. (מדרש בראשית רבה פ' מט)

ובכתובים: 

עֹזְבֵי תוֹרָה יְהַלְלוּ רָשָׁע וְשֹׁמְרֵי תוֹרָה יִתְגָּרוּ בָם (משלי פרק כח)

הַפְקֵד עָלָיו רָשָׁע וְשָׂטָן יַעֲמֹד עַל יְמִינוֹ:
בְּהִשָּׁפְטוֹ יֵצֵא רָשָׁע וּתְפִלָּתוֹ תִּהְיֶה לַחֲטָאָה:
יִהְיוּ יָמָיו מְעַטִּים פְּקֻדָּתוֹ יִקַּח אַחֵר:
יִהְיוּ בָנָיו יְתוֹמִים וְאִשְׁתּוֹ אַלְמָנָה:
וְנוֹעַ יָנוּעוּ בָנָיו וְשִׁאֵלוּ וְדָרְשׁוּ מֵחָרְבוֹתֵיהֶם:
יְנַקֵּשׁ נוֹשֶׁה לְכָל אֲשֶׁר לוֹ וְיָבֹזּוּ זָרִים יְגִיעוֹ:
אַל יְהִי לוֹ מֹשֵׁךְ חָסֶד וְאַל יְהִי חוֹנֵן לִיתוֹמָיו:
יְהִי אַחֲרִיתוֹ לְהַכְרִית בְּדוֹר אַחֵר יִמַּח שְׁמָם:
יִזָּכֵר עֲוֹן אֲבֹתָיו אֶל ה' וְחַטַּאת אִמּוֹ אַל תִּמָּח:
יִהְיוּ נֶגֶד ה' תָּמִיד וְיַכְרֵת מֵאֶרֶץ זִכְרָם:

(תהלים פרק קט)

אצל הממלכתיים חולי הנפש הכל הפוךיהודי שמח
המדינה והצבא קדושים - ומי שמסרב לגרש יהודים הוא 'פושע' (ח"ו). השוטרים שבאים לגרש הם אנשים טובים שיש להחבק איתם - ומי שמפריע לג'יפ צה"לי לעבור - אפשר לדחוף אותו ואולי אף לחנוק אותו, בשם 'אהבת ישראל' מזוייפת. מי שפועל נגד עם ישראל - אסור אצלם לכנותו 'רשע', אך מי שבכל זאת קורא לרשעים כך, הוא אצלם 'רשע גמור' כמעט. בקיצור: הכל הפוך. ובקשר לגירוש יהודים: מבלי להכנס לפרטים, אך לפחות לגבי השוק בחברון אפשר לומר בוודאות שמי שמתיר לגרש את היהודים משם ואף להשתתף בעקיפין בפשע הזה - ודאי אינו 'רב' אלא אולי 'ערב רב' או אדם ש'רב' עם יהודים. כל רב אמיתי יודה בזה. בקיצור: לכו תלמדו קצת במקום אחר ותחזרו אלינו לאחר ששיניתם את ההשקפות העקומות הללו מהיסוד, ותחזרו לפה עם השקפות נורמליות כפי דעת היהדות. תודה.
אתה שם לב מה קורה פה?תח"ל
כל פעם שמישהו פותח תפה ואומר ת'דעה שלו ישר אתם קופצים עליו. אני מביאה את מה שכתבתי איפשהו:

זה מפחיד איך שאתם תוקפים פה את אחים שלכם! סתכלו על עצמיכם- אתם לא אוהבים ת'דיעות של מישו אז ישר אתם יורקים לו בפרצוף ומשמיצים אותו! מצטערת אבל אני נכנסתי לפה לפני כמה חודשים קיבלתי רושם כל כך טוב בנוגע אליכם. הייתם נשמעים לי צדיקים שאוהבים את ארצינו הקדושה וכל היום רק מחכים ומצפים לגאולה ולבניית בית המקדש. אבל צר לי לאמר שעכשיו הרושם שקיבלתי ממכם השתנה במאה ושמונים מעלות. כשבנאדם פותח ת'פה- ישר אתם קופצים ונבהלים וצריכים להשמיץ אותו עד שהוא בורח מפה מבהלה!

אתם, שמשאירים רושם טוב על כולם- בזמן אמת- סתכלו על עצמיכם!!!!! ככה אנחנו גם חושבים שהקב"ה ישלח לנו משיח?
תחשבו על זה!
נ.ב. אני לא מסכימה עם הרבה מהדברים שנאמרו פה אבל אני לא כמוכם שתוקפים את כולם- אולי תנסו לומר את זה בדרך יותר שלווה ונעימה לשמוע ובלי להתרגש יותר מדי. ככה אולי תעוררו אנשים.
ואולי הפוך?יהודי שמח
מי שאומר משהו על השוטרים , ישר 'מה קורה פה', 'חולני', 'תגיד - אתה שפוי', וישר אינסוף גינויים למי שאומר דעה לא כמו חלק מגיבים. במקום לתקוף את השוטרים - תוקפים את מי שתוקף אותם. הכל מתהפך. אם אתם כ"כ בעלי לימוד זכות וסנגוריה על עם ישראל - תלמדו זכות גם על מי שמחזיק בדעות 'קיצוניות' לטעמכם. זה הגיוני לא?
ממש לא!!!!!!!תכלת דומה לים
המצב בדיוק הפוך, וזה עצוב.
ואולי אתה צודק קצת, אבל זה לא מצדיק את ההתנהגות של כולנו, אז כדאי להרגיע ומהר.
הם לא ממלכתיים, הם עכו"מ כפשוטוואלאד
חבל לקלקל מושג טוב של כמיהה למלכות ישראל על ידי הצמדתו למי שפוער עצמו בפני מוסדות המדינה הרקובים.

חוץ מזה אני מסכים עם כל מלה שכתבת.
דיברתי פה על כולם.תח"ל
ושלא תחשבו שיש לי דיעות כמו של מישהי פה לא זוכרת מי שאמרה שצריך לאהוב אותם. כי זה לא יקרה איתי בחיים אחרי מה שעשו לנו.
תגיד לי:אתה בכלל יהודי?זהבית
או ערבי?
נראה לי שלפי דעותיך המטורפות ושנאת ישראל שלך המעבירה אותך על דעתך כל אימת שאתה שומע דיעה הפוכה ומנוגדת לשלך!
לפי דעתי אנשים כמוך ושכמותך המשתמשים בכינויים אויליים במקום להוכיח לשני את "טעותו"-הם אנשים נחותים ושפלים מהשוק!
זו לא צורת וויכוח ואין לי יותר מה להגיב על אוסף הקללות שלך!
אתה בדיוק כמו הפרופ' המטורלל שלך!
מעניין, את מכנה אותי ערבי ומגדפת את פרופ' וייסואלאד
ואח"כ מתלוננת על "כינויים אויליים" ו"קללות".

לי נראה שאת למעשה טרול שתפקידו להבאיש את ריחם של המזרחניקים
על ידי הצגתם באור מגוחך. מין סאטירה אינטרנטית שכזו.

אם זה אכן נכון, את עושה עבודה נהדרת.
אתה בעצמך חולה נפש!זהבית
תגיד לי בכלל מי אתה?
אתה דתי לאומי או לא?
וא"כ אז ממתי נעשית לא לאומי?
את מדברת אלי?תח"ל
נ.ב. אני מזכירה שוב שאני בת.
לא!זהבית
אני מדברת לואלאד הזה!
ואל היהודי השמח.
(רק פשוט לא שמו את זה בסדר הנכון)
וכן לכל האנשים הלא סבלניים!זהבית
שישר הם תוקפים ללא סיבה ובכינויים הנוראיים ביותר.
אין פלא שהתדרדרנו למצב אלימות שכזה בחברה הישראלית,אם אדם קורא למלחמת אחים(שוטה שלא יודע מה שהוא מדבר)אז הגענו למבוי סתום ביחס בין אדם לחבירו,ופרופ' כזה יכול לגדף ולקלל בקללות איומות כאלו את מי שירצה.
נא לא להאכיל את הטרולואלאד
פעם היה כאן טרול שהתחזה לערבי שכתב "מוות ליהודים" כדי לסחוט תגובות, ואחד בכינוי "שלום עכשיו" שעשה פרובוקציות מסוג דומה.

סביר להניח שגם "זהבית" ו"מפדלניקית" הם ניקים שנועדו לעורר מהומות ותו לא. הרי לא ראינו מאותם הניקים שום טענה רציונלית מלבד האשמות שווא וקללות ירודות.

אתה קיצוני מטורף!זהבית
נראה לי שאתה הוא הסוכן של השב"כ המדבר על מלחמת אחים ורצח יהודים חפים מפשע!
להיות כמו הפרופ' ויס זו מחמאה גדולהיהודי שמח
ובקשר למילות גנאי, גם 'חשוך ונבער' לפרופ' מכובד זה בהחלט לא מתאים, אז אולי... 'כל הפוסל במומו פוסל' וד"ל...
אהממ.....זהבית
אני לא גידפתי וקיללתי-אני רק אמרתי את דעתי באופן שאני חושבת שהוא האופן המתאים לכנות זאת-זו בהחלט לא התנהגות שפויה!(הייתי רוצה לראות אם הבן שלו היה מח"ט חברון האם הוא היה אומר לו את זה!)
וכן כבר אמרתי.זהבית
אדם מכובד לא מדבר ככה!
תראי זהבית את כעוסה ומעוצבנת כרגע.תח"ל
כשתרגעי קצת תגידי וננסה להסבר לך את מה שאנחנו חושבים.
אני לא כעוסה ןלא עצבנית.זהבית
אבל אני לא סובלת את כל הטיפוסים הוולגרים האלו המשתתפים בפורום ומקללים ומגדפים את מי שדעתו לא שווה להם.
אני מאמינה במדינת ישראל-והם לא!
לי יש ערכים ואותי חינכו על צבא ומדינה-ואותם לא!
אני רואה במדינה את ראשית צמיחת גאולתנו-והם לא!
אלו הם אנשים שפלים-פרי ביאושים של החברה הישראלית שהצמיחה גידולים כאלו!
חסרי חינוך קניבלים כאלו המוכנים לקפוץ ולשסף ולגרום למלחמת אחים.
מקומכם בבית הסוהר ולא להסתובב חופשיים בחוץ!
ועוד משהו.....זהבית
אם מישהו חושב שיש לי משהו נגדם באופן אישי-הוא טועה!
אני מרחמת על האנשים המסכנים הללו שהגיעו לכזה שפל של קללות ונאצות!
כל טוב לכם!
תשני את שמך ל'זהבית עצבנית'יהודי שמח
על משקל השדרן הידוע. מצחיק קצת לשמוע אותך מדברת על 'וולגריות' ובאותה נשימה מכנה אחרים 'קניבלים'...
את טועה זהבית- את מאוד מעוצבנת וכעוסה!תח"ל
ועוד משו- את אומרת שכולם קופצים עליך ואת קופצת על כולם בעצמך...
את יודעת משהו? גם אני גדלתי על אהבת המדינה והצבא לפני הרבה שנים אבל היחס שלי כל כך השתנה כלפיהם אני לא מבינה את האנשים שעדיין מסוגלים לשיר את התקווה ולומר הברכה הזאת למען 'מדינת' ישראל.
אולי תסבירי לי בדיוק:מה השתנה?זהבית
עד אתמול הייתם בעד המדינה:שירתתם בצבא וליקקתם לממשלה,אפילו היו מכם שהסכימו לגירוש גוש קטיף אילמלא איימו עליהם שהמפלגה שלהם תימחק בבחירות הקרובות(ע"ע:מפד"ל).כל השנים היה בסדר לגבות את כל החלטות הממשלה בכל החלטותיה שפגעה בקודשי ישראל-ועל כולם לא הרמתם ראש:לא זעקתם על חילולי השבת הנמשכים שבת שבת במדינה זו,לא זעקתם על הפריצות ברחובות,גם לא גיניתם את אלו הפוערים את פיהם נגד כל קודשי ישראל וכל הטומאות.
רק על דבר אחד קפצתם:על חומש חומש חומש וגוש קטיף-זה כל התורה?
האם גוש קטיף הוא יסוד האמונה ושורש העבודה?
אם המדינה החליטה החלטה דמוקרטית-קבלו זאת ודומו לעולם!
צבועים שכמותכם!!!
קשקושיהודי שמח
המפד"ל זו לא המפלגה שלנו אלא של חברה שלך, ואיש מאיתנו לא הסכים לגירוש.
תגיד לי בדיוק מי אתה?סירת עץ
מזרוחניק?
חרדי?
אולי דתילוני?
אולי סתם יהודי מסכן המבקש לעשות פה:"קצת שמח"?
ועוד:למה לא ענית לטיעוניה של זהבית?סירת עץ
זה כי אין לך מה לומר!
יהודי מסכן!
יהודי - ולא חייב לתייג עצמי רק בגלל סקרנותךיהודי שמח
ובאשר לזה שלא עניתי: עניתי על זה כבר מיליון פעם בעבר ואין לי כח לחזור על זה שוב.
על אף השעה וההכנות לשבת - אני אענה עכשו:יד ימינו
"אבל אני לא סובלת את כל הטיפוסים הוולגרים האלו המשתתפים בפורום ומקללים ומגדפים את מי שדעתו לא שווה להם.
אני מאמינה במדינת ישראל-והם לא!
לי יש ערכים ואותי חינכו על צבא ומדינה-ואותם לא!
אני רואה במדינה את ראשית צמיחת גאולתנו-והם לא!
אלו הם אנשים שפלים-פרי ביאושים של החברה הישראלית שהצמיחה גידולים כאלו!
חסרי חינוך קניבלים כאלו המוכנים לקפוץ ולשסף ולגרום למלחמת אחים.
מקומכם בבית הסוהר ולא להסתובב חופשיים בחוץ!"

אני מאמין במדינת ישראל.
לי יש ערכים ואותי חינכו על צבא ומדינה.
אני רואה במדינה חלק מתהליך הגאולה (עיינו יחזקאל לז').
אני לא בן אדם שפל.

שימי לב באיזה ביטויים את משתמשת כשאת מגנה בן אדם שמקלל.
אם את רוצה לגנות משהו כזה - "אל תרדי" לרמה שלו.

"עד אתמול הייתם בעד המדינה:שירתתם בצבא וליקקתם לממשלה,אפילו היו מכם שהסכימו לגירוש גוש קטיף אילמלא איימו עליהם שהמפלגה שלהם תימחק בבחירות הקרובות(ע"ע:מפד"ל).כל השנים היה בסדר לגבות את כל החלטות הממשלה בכל החלטותיה שפגעה בקודשי ישראל-ועל כולם לא הרמתם ראש:לא זעקתם על חילולי השבת הנמשכים שבת שבת במדינה זו,לא זעקתם על הפריצות ברחובות,גם לא גיניתם את אלו הפוערים את פיהם נגד כל קודשי ישראל וכל הטומאות.
רק על דבר אחד קפצתם:על חומש חומש חומש וגוש קטיף-זה כל התורה?
האם גוש קטיף הוא יסוד האמונה ושורש העבודה?
אם המדינה החליטה החלטה דמוקרטית-קבלו זאת ודומו לעולם!
צבועים שכמותכם!!!"

אני לא יודע מה היחס שלך למדינה, מה את מגדירה את עצמך, אבל אני אתן לך אור טיפה שונה על תלמידי הרב כהנא:

אנחנו חוגגים את יום העצמאות, אומרים הלל גם בלילה (עם ברכה), חוגגים את יום ירושלים, ומצפים לכך שתהיה כאן מדינה יהודית.

המדינה שיש כאן כיום היא לא המדינה לה יחלנו 2000 שנה.

אנחנו יחלנו ומייחלים למלכות ישראל, ההולכת לפי חוקי התורה, ללא התחשבות בשום עם אחר.

הסיבה שאנחנו חוגגים את כך שיש לנו את המדינה היא קידוש השם הנגרם ממנה.
מי שיאמר פה -שהיא עושה חילול ה' יותר מקידוש ה' - שיחשוב רגע:
הגויים שונאים את המדינה שלנו - היא תקועה להם כמו עצם בגרון.
הם רוצים שהיא תחרב.
כל פיגוע ופיגוע, כל התנתקות ופינוי, הם חילול ה' עצום, אבל המדינה עדיין קיימת.
קידוש ה' שנגרם ממנה עדיין קיים, אע"פ שיש ממנה גם חילול ה'.

הכלל הוא כזה:
אנחנו הולכים על פי חוקי המדינה איפה שזה לא מתנגש עם חוקי התורה.
ברגע שהחוקים מתנגשים זה בזה אין שום ערך לחוקי המדינה.

בקשר לר' פרופ' הלל ויס:

מהכרותי איתו אני חייב לספר פה שהוא איש צדיק, שתורם המון למען העם, הארץ והמדינה.

מה שהוא אמר שם נבע מתוך כאב.
תסתכלו עליו ותראו את זה.
ידוע ש"אין דנים אדם בשעת כעסו", ותחשבו איזה כמות כעס וזעם נאגרת בבן אדם שרואה מה עושים לביתה של ביתו.

הוא התכוון בדבריו לקלל את מי שעבר על חוקי התורה, שדינו דין 'מזיק' - ועיינו ברמב"ם, ואני לא מוצא שום עבירה הלכתית במעשיו.

הוא גם הוסיף ואמר, שהוא מקווה שנכדיו ינקמו בכל מי ש (שימו לב) לא יחזור בתשובה על מעשיו ביום זה.
הוא אומנם אמר את זה בצורה בוטה וחזקה - אבל כך כל אחד ואחד מאתנו היה עושה אם באמת היה אכפת לנו מא"י.

חייב לרוץ לגמור עם המרק,
שבת שלום!
איך אמר החכם מכל האדם?סבא גפטו
"אל תען כסיל - פן תדמה לו"
וזה שהיא נכנסת לקטגוריה וההגדרה היא אכן מהותה, הוכיח לנו היום הכותב 'ואלאד' ב"דו שיח" שהם קיימו.
מי הכסיל פה-ג'פטול'ה?זהבית
הוא התכוון שאת הכסיל!!!פורומיסטאחרונה
לא בא לי אפילו לענות לך!זהבית
ואגב, ראו את צביעות השמאל:יהודי שמח
ירון לונדון שר"י הסית לשבור עצמות ליהודים ר"ל ואולי אף לרצח ממש (הציע 'אולי לירות במפרי סדר', משהו בסגנון הזה). לא שמעתי איש הדורש לפטרו לאלתר על ההסתה הזו, לעומת העליהום על הלל וייס. איזו צביעות!!!
לא שמעתי את זה.זהבית
וא"כ אז בטח שצריך להעמיד אותו לדין ולהוקיע אותו על כל סוג אלימות מילולית כל שהיא!
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך