וכל מה שאני אכתוב, אני או אנשים אחרים לא יגרמו לך לחשוב אחרת מסיבה מאוד ברורה ופשוטה בהבנתה, א"כ לא ביישומה; את לא רוצה להגיע לאמת.
במקרה שלנו, האמת כואבת לך. אז גם אם יוכיחו לך א-שאת טועה. ב-שאותו אחד שמוכיח לך, הדעות שהוא מציג את האמת-התורה - את תתפסי בתירוצים ונימוקים שכל אחד יכול לתפוס בכל נושא אבל בשורה התחתונה גם אם יהיה בהן אמת... תזכרי "99% אמת = 100% שקר!"
לא יד ימינו, ואפחד אחר כאן, הוא קיצוני. ז"א יכול להיות סיכוי קטן שכזה, אבל הוא לא מתכוון להיות כזה. הבעיה שלך, היא לא עם מה שאת חושבת ל'קיצוניות' אצלו, אלא אצלך. שאת התורה שלך, את מכתיבה לעצמך ע"פ רגשותייך, ולא מכתיבה לעצמך את רגשותייך ע"פ התורה!
אכן. לא שאנחנו פתולוגים, לכן לא נפתח לרמב"ם ואת הרמב"ם ת'צורה.. .אבל הוא אכן כתב את הדבר. אסור ללכת לקיצוניות. כי [הסבר של כל ראש בריא. לא מילים של הרמב"ם זצ"ל] ב'קיצוניות' אין מגבלה ל'קיצוניות'.... דבר מסוכן בעליל. ראי ערך ממלכתיוניזם. אבל את יודעת מה? את דמגוגית. אז נכון. הרמב"ם הביא את זה. זה אמת. לא שיקרת. אבל זה לא שייך. תשובה מצויינת לא לשאלה ולא למוכתב.
ולעניין הבעיה שלך; לא החלטתי לאיזה שטות שלך להגיב ולהסביר לך. במידה ויש לך משהו שאת בטוחה שאת צודקת בו, ויד ימינו סובר אחרת, ואת רוצה בירור, אז בבקשה תעלי את הענין.
את יוצאת כאן נגד אנשים שהם קיצונים. ולמה? כי את גדלת במקומות ששם לעשות את אותו המעשה, או אותה מחשבה, זה מוגדר כ'קיצוניות'. אבל בואי נסתכל בתורה;
מצווה לאהוב יהודים ? - מסכימים. גם אם אני שונא בני אדם יש עלי מצווה.
מצווה לאהוב יהודים שעושים מעשים טובים? - אדרבא צריכים לעודד ולתמוך!
מצווה לשנוא יהודים רשעים? - הופה... למה את זה את לא מוכנה לקבל? ואם תרצי אפשר להביא מקורות בתורה... או ציטוטים מהתנ"ך... או מעשים מהתלמוד ומחז"ל או פשוט הלכה פשוטה שחור ע"ג לבן בשו"ע! שמצווה לא רק לשנוא, אלא גם להילחם נגד יהודים רשעים. ויותר מכך, שחמור יותר הוא מקרה שבו אותו יהודי רשע, הוא מתחזה ורב. ולא שהוא לא קיבל הסמכה לרבנות. הוא קיבל. וסרח! - אז אל תעני לי. כי לא אני הקיצוני. את זאת הקיצונית! ואת יודעת מה? זה כואב - אבל את כופרת בעיקר. וסותרת את כל ספרי ההלכה! ואני לא מדבר על ספרי הלכה שהומצאו לי במאה וחמישים שנה האחרונות - עת התחילו לצוץ כל מיני מחשבות כפירה. אני מדבר על שו"ע רמב"ם ומשנה ברורה לאשכנטוזים שהם היום, אבני יסוד בפסיקה! ושם כתוב שכמו שחובה לאהוב את הצדיק, יש חובה לשנוא את הרשע. ומי שכתב את המשנה ברורה ערך וסידרה, והכי הכי ידוע בעניין שמירת הלשון, הלא הוא בעל ה'חפץ חיים' רבי ישראל מראדין זצוק"ל, הוא זה שכותב על סורחים ונואפים [כן כן - יהודים!] שמצווה לפרסם את מעליליהם ולהכלימם ברבים! כי זה הצלת הכלל! אז את כאן הקיצונית! לא יד ימינו ולא יד שמאלו.
את לוקחת דעות שלך, ומנסה לעשות אותן יהודיות. מה לעשות? את מושפעת מהגלות הארוכה. היא השתרשה בגנים שלך. - רוצה לחיות כיהודיה? תעזבי את כל הדעות הקדומות הכפרניות האלו ותחזרי לאבינו שבשמים.
ובעניין כמה גיבובי שטויות שכתבת:
יד ימינו לא מתפלא. כי הוא יודע שיש כאלו שנחשבים ל'רבנים צדיקים', ויש כאלו שהם בהחלט רבנים, וחלקם אף באמת צדיקי-אמת. אבל טועים! את יודעת מה? הגר"ע עובדיה - ענק שבענקים. צדיק-אמת. אבל פוליטיקאי... מה לעשות? מה לעשות? תוכו לקח/אכל קליפתו זרק. וזה קיים אצל כל יצור-אנושי גדול ככל שיהיה!
אז א' אני לא רוצה לראות איזה רב אמר כזה דבר... כי גם אם זה יהיה אבא שלי, מבחינתי זה יהיה אפס. לא נחשב. תביאי את הרב שאמר שעדיף למכור קרקר לנוכרי מאשר לפרק את צה"ל - אבל מה? תביאי רב שגם נתן לך מקור הלכתי. אם לא - חז"ל הגדירו אותו "הריהו כאבן'! לא הוא במהותו... דעתו! דעתו היא כאבן!
ב' אני שם לב שיש לך שתי אלהויות! האחד, הקב"ה והשני "צבא העם" כפי שכתבת.... "צבא העם (1) שבעלדיו ובלי הקב"ה (2) - יחי יחי יחי - האלוה החדש!"..... ולעניין דברי הכפירה עצמם: לא צה"ל שבזכותו אנחנו כאן היום. אנחנו כאן היום בזכות מוחות של יהודים בריאים שהפסיקו להיות גלותיים וחזרו לארץ הקודש! ברור שהייתה סייעתא דשמייא, והמהלך הטבעי הוא, כדי לחיות וכשצרים עליך - להקים צבא. הצבא כ'איגוד אנשי לוחמה' או איך שלא תגדירי את זה.. הוא לא זה ששומר עלינו וגורם לנו לחיות! שיהיה ברור!
ואם זה משנה.... צה"ל כיום הוא הוא משטרה-חובה. בדיוק כך! ולמשטרה שהפקודות שלה הן סותרות את התורה באופן גלוי ומוצהר! שמפקדיה הם כופרים בעיקר, מחללי שם ה', מבזי ת"ח, מבצעים גילוי עריות בפרהסיה, ורבניהם... צולמו בוידאו [שהתפרסם] הרבצ"ר ואויב ישראל ווייס - עוקרים את הקברים בגוש קטיף... עושים סעודה שלושה מטר [בדיוק!] מהקברים.. וצוחקים - כשיהודים יקרים וצדיקים נמצאים שלושה מטר! חארות!!!!!!!!!!!! במלוא מובן המילה! עליהם דוד המלך ע"ה אמר "הלא משנאיך ה' אשנא - ומתקוממיך אתקוטט. תכלית שנאה שנאתים. לאויבים היו לי". תביני. את יכול לתת פרשנות משלך. [שבמילא תסתור את כל הפרשנויות של רש"י, רד"ק ואחרים שכתבו שדוד המלך אומר את זה על יהודים רשעים!] כמו שזה על גויים.... אבל שתדעי, שבמחינת היהדות - את מי ה' שונא? את מי שהוא לא אמת! והאמת היא התורה. אז מי שחייו, אינם חיי תורה ה' שונא אותו. ודוד המלך מתאווה מה שנקרא "היה מת" להתקוטט איתם כפי שהוא אומר!
הפינוי הוא לא איסור תורה!
ופירוק צה"ל הוא איסור דאורייתא.
לך תסביר למפדלניקית... לכי תביני....