יש ליי אח קרציייייייייייייייייהההההההההה.........מיסטר דום

טוב אז ככה הוא כזה מעצבן אני מדליק רדיו הוא מכבה אני אומר משו הוא שתוק הוא מסיט את אחי הקטן נגדי תמייד לומרות שהוא אוהב אותי יותר......

והוא מקנא הוא כזה קנאי ושטינקר ומתערב בהכווול אז תמיד הוא מתבכיין לאמא שלי שמצדיקה אותו כל הזמן ואז אנחנו רבים ואני גם ששונאא אותההה....והיא אותי...

גם היא ממש מעצבנת פשוט אני יעשה כלים היא תגיד לי מה אתה רוה לעבן אותי שאני יקבל התקף לב מה "?!

וכל מיני שטויות למשל הצהריים ררציתי להכין לעצמי טוסט אז היא החליטה שהיא רוצה לריב אז היא אמרה לי אתה לא פותח את הזיתים אז רק בשביל הקטע לא פתחתי כי הייתה בטוחה שאני יפתח והכנתי לעצמי היא פשוט קרציה

הייתי בטלוויזיה אז היא קמה משינה וצעקקקהה עליי תנמיך שאני רק לפני שנייה הייתי בטלוויזיה והאח הקריה השני הזה היה עד עכשיו בווליום הזה והיא לא אמרה לוו כלוום היא מפלה ומגעילה..

ראיתי הבוקרר טלוויזיה בחדר שלהם שהיה מבולגן אז היא אמרה למה הבילנת אז אמרתי לה לא בילגנתי אז היא אמה העיתונים היו מסודרים שכל החדר היה הפוך אתם מבינים זה מה שמפריע העיתונים !!! שהמיטה הייתה לא מעת דברםי בריפה עיתונים בכל החדר והעיתון ששמתי לא מסודר על המיטה הפריע אז אמתי לה שלא אני בילגנתי ולא  עשיתילכלום והיא סתם רוה להפיל עליי משו שהיא ריכה לעשות לסדר את החדר שלה אם יא הייתה מבקשת הייתי מסדר....אבל היא ישר כאליו אני בילגנתי...אמרתי לה שזה טעות שלה לא שלי אז היא אמרה לי יותר אתה לא נכנס אליי לחדר אמרתי בסדדדדששש ממש לא שואל אותך כי היא סתאאאאם..

או שאבא שלי התקשר אליי לפלא' ושאל איפה אמא שלך?אזהיא הייתה לידי ואמרה לו מתה ושלחה לי את הטלפון אז אמרה לו שאני אמרתייי אתם מבינים היא גם משקרת ומסכסכת ועושה סתם פרנציפיים והיא פוול פעם משקרת לי אני כבר מממש לא מאמין להה....והאח הזה עוד יותר הורס לי ת'חיים....ושאני אומר ל להפסיקק אז הוא כזה לא רוצה שתווק סתלוום כאילו עוד מעצבן והוא מנבל את הפה שלו אומר מילים לא יפות ובלי קשר כאלה ...

עצוות דחוווףףף אני חייב לשרוד את החודש שנשאר לחופש בשלום ורוגע נפפשי מינמליי...

ואווו, מה אומרים???לולה=]

אין לי כ"כ מה להגיד לך. אני אכתוב מה שעולה לי בראש.
תנסה לפרוק הכול הכוול כל פעם שמפריע לך משהו הכי הכי הכי קטן על מישהו שמבין או סתם לכתוב את זה. אבל הכול, לא רק את הדברים הגדולים כמו מריבות,או מילים לא יפות אלא גם דברים קטנים כמו למה קנו לאח שלך ממתק ולך לא ( זה סתם המצאתי, לדוגמא למשהו קטן וחסר חשיבות כ"כ)
תנסה להראות שלא איכפת לך ממה שהם עושים ( אם אתה יודע שהם עושים את זה כדי להכאיב לך בכוונה.)
אבל בתכלס, כדי לשרוד, תנסה ללכת לישון יותר מוקדם, לקום מאוחר, לצאת מהבית יותר ויותר, וכמעט לא להיתקל עם המשפחה שלך.
תאטום את עצמך מפניהם.

ותראה שוב את המשפט החכם בחתימה שלך:

"זה לא חוכמה לצחוק שהכול סבבה וורוד

החוכמה זה לצחוק גם כשעצוב לך וכואב.....=)"

תנסה לדבר עם אבא שלך. בהצלחה, ושיהיה לך טוב!!אנונימי (פותח)
תנסה לדבר עם אבא שלך. בהצלחה, ושיהיה לך טוב!!אנונימי (פותח)
תחשוב גםדובלה
דיברנו על זה פעם באריכות.

אבל אם כולם מסביב מעצבנים, אז תבדוק, אם אתה לא טיפ-טיפה אשם בזה. או ליתר דיוק, אם אין לך אפשרות לשפר את המצב...

תנסה לוותר, להיות נחמד יותר, להבליג על קללות, גם אם אתה חושב שאתה צודק. תלך לפנים משורת הדין. תאמין לי שאתה תהנה יותר מעצמך, ודי מהר גם לאחיך ימאס לנסות לעצבן אותך.... כי הוא פשוט לא יצליח. כמה שהוא יקלל אתה תשאר נינוח ונחמד, תמשיך להיות נחמד לאח הקטן והוא יאהב אותך למרות הכול.
קח פרוייקט לחיים. מניסיון, זה עוזר. אחים נהנים להרגיז, אך-ורק אם הם מצליחים להרגיז. אם זה לא מצליח הם מפסיקים מהר מאוד.

במקביל, תדבר באמת עם אמא (או עם אבא, אם אתה מעדיף), ספר להם את ההרגשה שלך (בלי צעקות), ותגיד להם שאתה רוצה להתחיל חיים שקטים יותר, ואתה מצדך תעשה את המאמץ כדי שיהיו פחות מריבות, ותבקש מהם לשתף פעולה, לשים לב למאמצים שלך, ולעזור לך.

צעקות אף פעם לא עוזרות. הפתגם אומר: אם תצעק, אני אשמע אותך. אם תדבר, אני יבין אותך".
נסה ותיווכח. אם אתה באמת רוצה שינוי.
הוספהדובלה
החיים הם גם שרשרת. ברגע שאתה משדר מרירות, כעס, שנאה, המצב רק מחמיר. כי גם הזולת פחות מסמפט אותך, והמריבות מגיעות חדשים לבקרים.
אח"כ זה גם יכול לגלוש לחברה בבית-הספר, כי גם הם יתרגלו לראות אותך מריר ועצבני, מה שלאו-דווקא יגרום להם להיות יותר מידי נחמדים כלפיך.
זו לא נבואת זעם. אני רק רוצה לומר, שככה זה בדיוק בצד ההפוך:
אם תהיה נחמד, תחייך, תפרגן, כולם ירגישו את זה, וכולם יהיו נחמדים יותר כלפיך.

וכלל חשוב מאוד: אומרים, "בכביש אל תהיה צודק, תהיה חכם". אתה בטח מכיר את הפתגם. כי כמה שתסביר למכונית שאתה צודק, ועכשיו תורך לעבור את הכביש, זה לא יעזור אם המכונית ח"ו תפגע... בקיצור, לא הצדק יציל אותך מפגיעה אלא השכל.

ככה זה גם בחיים. זה שאתה צודק, וכולם אשמים, זה לא יעזור לך. אתה צריך להיות חכם, לדעת איך להתמודד איתם, איך לגרום לכולם להיות נחמדים למרות שאתה בעצם הצודק. כי אם אתה מחפש שיהיה לך טוב, אז השכל יעזור לך כאן.
גם בשביל החיים, לא מספיק להיות צודק. צריך חכמה.
דווקא...מיסטר דום
אני משתדל לא לענות לא עד שאפילו הבן אד םהכי אדיש הי מתפרץ עליו............................

אבל הוא קרציההה...ואגב אבא שלי 90% לתומך בי זה לפחות פייר ואני כן לא עצבני ומחייך ואפילו שאני מפעיל כביסה.....היא צועקת עחיי ואומרת לי שטויות...

אז החלטתי מהיום להסתגר מול טלוויזיה מחשב ללכת לדודים חברים העיקרר כמה שפחות זמן לבלות איתה ואיתו....עד שאבא שחי יגיע אני הולך לריצה כל ערב <חוץ מהיום>.....עד בערך לשתים עשרה אחת בלילה...

העיקר לא לראות אותם לחזור לבית יושן....אני לא מבין איך אנשים שאני כל כך אוהב עושים לי ככה...........

וחוצמזה אני צועק רק רחקי שאני מדבר יפבה וזה לא עוזר אז בצעקות לפחות זה "מאגיע" את האווירה...
וחוצמזה..מיסטר דום
הלכו עכשיו לאכול פיצה וגלידה אני אחי אח י הגדול ואנא שלי ואחי הקטן דווקא היה נחמד....היא עצבנה אותי גם שם אבל לא נתתי לה להרוס את האווירה הנחמדה...
מה שלא הולך במוח הולך בכוח!יהודה הכריש
לא ולא יהודה, במקרה הזה, אין זה נכון כלל ועיקרעמישב
תראה לו את מה שכתוב על "הרגשות אשם"מכאל 2 3
נסה לדבר עם אמא שלך או לכתוב-נחמן מאומןאחרונה
לה מכתב... -מניסיון- הכי עוזר זה לדבר ולהסביר!!!!!!!
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך