ד"ש מארץ החטאיםפליץ

כן, אני בחו"ל, וכן, יורד כאן גשם.

וכן, משעמם לי בטירוף על.

בגלל זה עשיתי עכשיו משהו שעשיתי אולי פעמיים-שלוש מאז שהצטרפתי לפורום הזה: פתחתי שירשור.

אז דבר ראשון: אני מתגעגעת. אמריקה מסריחה... זורקים פה יותר מדי זבל. ואין כאן אף אחד שאני מכירה/יכולה לדבר איתו. ואני חוזרת רק עוד שלושה שבועות... אני כבר שבוע כאן. טיול של חודש. חודש אחד יותר מדי אם תשאלו אותי.

ואסור לצאת החוצה. מי שיוצא מהבית והולך לבד ברחוב, אפילו באמצע היום, יש סיכוי שיחטפו אותו, במיוחד בנות בגילי (ואני מצטטת את אמא שלי עכשיו). זה אומר שאני סגורה כל היום בדירה ששכרנו, אלא אם אנחנו יוצאים לאנשהו, מה שלא קורה הרבה. יש כאן פול פול פול אנשים שחורים, שמשום מה מאוד מפחידים את ההורים שלי אפילו שהם ממש נחמדים, ויש גם יהודים, אבל הם כולם כיפות שחורות ובקושי יש בנות, שלא ממש נראות כאילו הן מזמינות שיחה, ככה שאין עם מי לדבר. הפעם האחרונה שדיברתי עם מישהו מעניין הייתה לפני שלושה ימים בפארק, כשהחלטתי שאני כן רוצה לצאת החוצה לבד (אמא שלי אחר כך טיפלה בי בגלל זה) ופגשתי מישהו חמוד על סקייטבורד ששאל אם אני חדשה באזור...

השעה אצלי עכשיו 10 וחצי בערב, אצלכם כבר 4 וחצי בבוקר, בגלל ההבדלי שעות התקועים האלה. המצב רוח שלי - בבלטות... אני רוצה להיות בארץ. אני רוצה לעלות לחומש. אני רוצה ללכת ולעשות משהו שירעיד את האדמה מתחת לרגליים של האמריקאים השמנים והאדישים האלה... אין להם מושג מהחיים שלהם! אין להם מושג מה קורה מחוץ לבית הקטן וחסר המשמעות שלהם, מחוץ לחיים הקטנים וחסרי המשמעות שלהם!

ויש לי עוד שלושה שבועות להיות פה... איזה בזבוז זמן.

נכון הסיפור של הקוסם מארת עוץ? נכון הקלישאה הזאתי "אין כמו הבית"?

אין לכם חתיכת מושג כמה שזה נכון...

סוג של שליחות?מוריה
ואם אמא שלך אומרת, שאסור, פשוט אל תצאי.
סכנת נפשות!
או! תראו מי הגיעמשה
אני רואה שאת לא ממש אוהבת את המדינה דוברת-האנגלית הזו. אה?

מעבר לזה שלא כל השעות גרועות. סביבות 12 אצלכם זה סביבות 7 כאן, כך שזה נסבל, וכך שעות הבוקר 8/9 שפה זה אחר הצהריים. יש שעות שאפשר להשתמש בהן.
אני יודעת שזה לא קשור... אבל.. כנסימיטל
תקשיבי נכון החתימה שלך??

חח אז זה דיי הורס למי שלא קרא את הספר השביעי עדיין..

אני אישית קראתי כבר אז לא אכפת לי אבל לאחרים זה מאוד עלול להרוס
את לא יודעת איך אני התעצבנתי עלייך!!!!!!!תח"ל
אני באמצע לקרוא אותו התחלתי רק אתמול והרסת לי את כל הספר!!!!!!!!!
ואני מצטטת:אוווריה
"בגלל זה עשיתי עכשיו משהו שעשיתי אולי פעמיים-שלוש מאז שהצטרפתי לפורום הזה: פתחתי שירשור."

נקרעתי

פליץץץ! אל ייאוש!!!
עוד קצת...
ללכת שם זה כמו ללכת בתחנה המרכזית החדשה בת"א לקראת שקיעה..
נראה כאילו הגענו לאיזה סמטה בהארלם.

חחח לחטוף אותך לא נראה לי אופציה.
אל תשכחי את האר פי פליץ, אני צריכה אותך לשיגור..

ארץ ארץ ארץ..אין כמו א"י.
את מוזמנת לדבר מתי שאת רוצה!
(תאמיני לי שצרפת יותר גרועה..המקום שורץ מוסלמים)
מכתבי יוני זה הספר האידיאלי בשבילך:ברוךש
א. אני מציע שתקראי את הספר של יוני נתניהו (המכתבים) הוא מגיע לאותה סיטואציה בו את נתונה, ויש לו כישרון לבטא את עצמו, ובנוסף הוא אדם חושב.
ב. ארה"ב זה מקום נהדר, ואישית אם לא הייתי יהודי אז הייתי כבר נמצא שם, זה ממש לא נכון לבוא ולהשמיץ את המקום, זה כמו להגיד שחזיר זה לא טעים, והרי חז"ל ציוו עלינו לכוף רצונו של אדם לרצונו של ה' ולעשות משהו לא בגלל שזה הגיוני או טוב אלא בגלל שה' ציווה.
ג. תאמיני לי אני מכיר את ארה"ב ממש טוב,
אם רוצים לתאר את האישיות של האנשים, אז אני הייתי מכנה אותם אנשים ריקים, אך אל תחשבי שבישראל המצב שונה היום.
ד. אני לא מבין למה לקחו גם אותך לשליחות, מה יש לך לחפש בארה"ב? אני ראיתי פעמים רבות שמשאירים את הילדים בארץ (שמא ירצו להישאר שם, וחינוך, וא"י בכל זאת).
ה. מעניין אותי איפה תלמדי lol
ו. בקיצור אם את כבר שם תנסי לעזור לישראל וליהודים, תזכרי שאת מיצגת את ישראל שם, ולכן עשי זאת בכבוד (הנך האמבסדור החדשה שלנו). כאשר תגיעי לבית ספר אני משער שיכירו אותך כהילדה מישראל.
ז. ותזכרי ששם אין זה המקום של היהודים, ולכן תכניסי להם לראש את המושג "עליה" אולי אפילו תוכלי להצטרף "נפש בנפש".

לפי משהבנתי את נמצאת בחוף המזרחי (איכס) כל העירוניסטים הניו יורקים (גועל נפש), בכל מקרה תנסי לבקר בהירשי ושאר מקומות, ותטיילי הרבה, ותראי מה הפוטנציאל לעתיד הישראלי (אם גרש את הערבים וכולם יחזרו בתשובה ונוכל להשקיע בכבישים ובבנינים יפים ופארקים וכו... ועל זה נאמר רק מי שהיה בחו"ל מבין איזה מכוערת ארצינו הבנויה (רק המעשה אדם!)

ברוך
וואי, נשמה,חמסית
איזה אומללות!
אני חושבת עלייך כל יום כשאני פותחת את המחשב, כשצצה ליהציור המדהים הזה שלך- הזה עם העין והדמעות השחורות.

פרד מת??
וואי וואי זה ב'מת הרס =(ליטלללאחרונה
אני מקווה בשבילך שיעבור לך מהר..
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך