ארגון "בני אברהם" שלחו לי את זה במייל:יד ימינו

"

להביא את חברון לירושלים

"אקטיב סטילס" ו"בצלם" הפיקו סדרת פוסטרים מדהימה על חברון. התמונות מציגות אתרים בעיר שצולמו ב 1990 כשהם שוקקי חיים ואותם אתרים כיום כשהם עזובים סגורים ומתים. הסדרה מרשימה מאד.
בלילה שבין 17 - 18  באוגוסט (בין ששי לשבת) אנו מתכננים לתלות את הפוסטרים הללו בחוצות ירושלים על מנת להזכיר לכולם שכמה ק"מ מירושלים מתקיימת מציאות של דיכוי ואפרטהייד.
ככל שישתתפו יותר מדביקים בפעילות הזו כך האפקט הויזואלי יהיה גדול יותר ונוכל להתפרש על יותר שכונות. דרושים אפוא משתתפים ולא פחות חשוב - רכבים.
למעוניינים יש לפנות לעמוס amog@mscc.huji.ac.il  נא לציין במייל מספר טלפון.

נא לא להפיץ את ההודעה הזו ברשימות תפוצה רחבות.

להתראות
"בני אברהם"

"

רצוי לחכות להם ברחובות עם הציוד המתאים.
עדיף במקומות מועדים להדבקה.
אפשר להדביק את התמונות של חללי תרפ"טמשה
זה שבת אז נא לדאוג להקצות אבנים ומקלות בערב שבת...ה' מלך
לא מבין את המדינה הדפוקה הזאת.....dog76
מוציאים את כ''ח וכ''ך מהחוק...
ואת שלום עכשיו, 4 אימהות, בני אברהם וכל האירגונים הפרו נאצים האלה משאירים בפנים...
צריך באמת להכניס להם ולהתקשר למספר שהם רשמוצבי!
כדי לשמוע עוד פרטים
אבל זה לא חילול שבת..?חב"דניקית
העיקר מתעצבנים על החרדים שזורקים אבנים בשבת.."חילול שבת..!"

אולי פשוט רק תעמדו שם ותנסו לחסום אותם.....?
או שתתעפקו עד למוצ"ש ואז אפשר לתלוש את כל מה שהם הדביקו...
הם בכוונה עשו את זה בשבת...לכן...........

<למה לחחל שבת רק בשביל ה___________ האלה..?
אסור לגעת באבנים ובמקלות בשבת!!!!!!!! לא משנה מהתח"ל
הם עושים!
במידה והנשק התקני של הצבא בו אנחנו נלחםסבא גפטו
יהיה עוזי-עם פלטות עץ... [עץ=מקל.. .איכשהו] אין כזה דבר 'לא משנה'.. כל דבר בהקשרו. אם על עסקי תבן וקש שגויים [ועוד כאלה שאנחנו לא נמצאים איתם במלחמה יומיומית] גנבו ליהודי פרטי! לא לאיזה משהו ממשלתי... אנחנו [כלל ישראל] יוצאים למלחמת-מצווה וכך נפסק להלכה..!! אז בבקשה לא לכתוב ש"לא משנה מה הם עושים!" משנה ועוד-איך משנה.

וכמובן ש'ונשמרתם' תקף גם כאן.
וגם ביישוב [למען האמת, בכל מקום] שיש ביטחון שוטף וכו'.. עדיין כמעט כל איזה אחד שיש לו נשק מסתובב עם הנשק בשבת ברחבי היישוב. כי 'אם הוא יצטרך להשתמש בו' וזה דבר מאוד מוחשי. כן נעשה וניערך לקראת כוחות הרשע והחושך.
מעבר לכך שלי לפחות, ה' ברא נשק בגוף.יד ימינו
2 ידיים.

אני בטוח שחלקכם גם עם נשק כזה...
אסור לעשות חבורה, חכו למוצא"ש11111
הוא לא עושה את החבורה ולא נעלייםסבא גפטו
הוא שומר על נקיונה של עיר-הקודש ירושלם תובב"א!!!!!!!!!!!!!!!!
הוא מופקד על כך, מכוח התורה. אין כח שיבוא וימנע ממנו את זה בטיעון כלשהו.
מי שיפריע לו, ומההיכרות שלי, ההפרעה תתבצע באלימות מצדם, אנחנו נצטרך לחזור לאגרוף היהודי, עתיק היומין.

אפחד לא אוהב אלימות.
אבל לפעמים היא מועילה.
ציטוט מספר חשוב.
מה-גם... שאם הוא יילמד קצת את ה..סבא גפטו
וזה כמובן בציניות... האומנות הלחימה הטובה בעולם... הכי פרקטית ואפקטיבית.... ואת זה אומרים חבר'ה מס' אחד בביטחון שבנשק חם.... קרב מגע... שזה נשמע "קראאב מגעע" בריקועים של צפרדע, [ואני באמת לא מזלזל בשיטה. אלא באנשים שמפארים את השיטה, תוך כדי זלזול בשיטתם-הם] כמו המג"בניקים.. הוא יוכל לעשות דברים שהתוצאות שלהם יהיו בערך 24 שעות אח"כ...
אתה יכול לתת לי את המספר?סבא גפטו
ונשמרתיכם לא כל כך נוגע עכשיו העניין...תח"ל
תגידי לי גברת תח"ל - - - -סבא גפטו
מתי בפעם האחרונה שמלאנצנץ איים עליי באגרוף בשום מקום בעיר לבד? מתי זה היה כשהוא היה עם חברים שלו? והאם קרה שהוא באמת ניסה?

באמת - חבל ש'יד ימינו' לא הזכיר.
כדאי לנו לדעת מול מי אנחנו עומדים
האנרכיסטים האלו, הם לא אותם יפי-נפש עליהם אתם שומעים יומם ועליל מפי חבריכם בתנועת נוער כמו בני-עקיבא שחרטה על דגלה את המוסר הנוצרי- להפנות את הלחי השלישית.. ממש לא. הם מדגמים נוער משנות ה20 המאוחרות וה-30... תקופת טרום-השואה.
רובם באמת גלוחי ראש. באים עם דוקרנים/אגרופנים/גז-מדמיע/אכולי כהל ואלכהל ושאר מרעין בישין.
תודה על הכינוי.תח"ל
אבל לא כל כך הבנתי מה אתה מנסה לומר כי נראה לי שכנראה כתבת מהר אז האותיות התבלבלו. אז אם תכתוב את זה מסודר שוב זה יהיה טוב...
התיקון היחידי שאני רואה, זה לכתוב:סבא גפטו
בתחילת התגובה שלי "עלייך" במקום "עליי". תודה.
תקראי בבקשה שוב.
וזה לגבי התגובה שנתת ל'יד ימינו' קצת לפני כן.
קראתי שוב וזה באמת יותר מובן עכשיו.תח"ל
אז ככה- האמת שזה לא קרה לי כי לא זכור לי שיש לנו כאלה פה...
אמרתי שנשמרתיכם לא כל כך נוגע לפה כי היה נראה לי שאתם הולכים דווקא כדי להתעמת אבל קראתי שוב ואני מצטערת שחשגתי בכם.

אני עכשיו מבקשת סליחה אישית מכל מי שחשדתי בו.
טוב. אני כלום. אז לא נפגעתי מהחשדות שלא הופנו אלייסבא גפטו
דבר טבעי לחלוטין.
זהו שהחשדות כן הופנו אליך...תח"ל
אתם יודעים מה אני ואמא שלי עשינו?תח"ל
הלכנו לטיול ודיברנו אחת אל השניה מנקודת מבט של שמאלניות. נסנו לראות אם יש הגיון במה שהם אומרים ונוכחנו לדעת שאין להם טיפת הגיון!
תגובה.‎...(יד ימינו כנס..)מתנחל גאה.
"המה למילחמה!".. אתה בטוח 100%? שאני לא יבוא סתם שבת.. בעיקרון אני בחומש כמעט על בטוח..אבל עם זה עת לעשות לה' אני יגיע רק תעדכן אותי לפלא'..(אני בצפון כרגע..)
ראיתי בכותרות של הערוץ שסוריה לט מעוניינת במלחמהתח"ל
אתם חושבים שזה תרמית כדי שלא נהיה מוכנים?
פשוא כי ככה היה נשמע לי...
שתי תגובותסבא גפטו
האחת, שכנראה אתן לא מעורות לעומק בדעות של שמאלנים אמיתיים... יש כאלו שזה באמת עלול עוד לשכנע.. לכן עדיף בכלל לא להיכנס לקטע הזה בכלל. עלולים לצאת חלילה מהשיחה הזאת עם דעות של כופרים.

בנוסף - זה היה ברור לי שאת כיוונת את זה אליי. חשבתי שהבנת שאני ציני. או שאני לא הבנתי את הציניות שלך.
אל תיעלב...תח"ל
השירשור לא היה כל כך במקום אז היה לי קשה להבין לאיזה תגובה אתה מגיב.

וסתם שתדע שאפילו אם מישהו ינסה לשנות את הדיעות שלי ושל אמא שלי- זה בלתי אפשרי.
אני לא הבנתי כלום...דינמית
מי זה האירגון הזה ומה הוא רוצה מהחיים שלנו? על מה הפוסטרים ה"מדהימים" שלו? ולמה הוא מבקש עזרה מדתיים כשדיי ברור שבערב שישי אין מצב שנלך להדביק כל מיני פוסטרים?

אולי זה רק בגלל שאני חולה ואין לי כח לקלוט עכשיו אבל אני אשמח עם מישהו יסביר לי את זה...
אני מנוי על רשימת התפוצה של "שלום עכשו" כתל אביבייד ימינו
מצוי - מה שאומר - חילוני.

פרסמתי את ההודעה שלהם כדי שאנשים ידעו ויחכו להם.

שנון!חחחתח"ל
אבל מה הקשר לשם? בני אברהם?תח"ל
הם "דתיים", והם עובדים יחד עםיד ימינו
" "רבנים" למען זכויות אדם " .....
הכל בציניות כן?תח"ל
ממש לא.יד ימינו
אני רציני לחלוטין.

הם "דתיים".

דיברתי עם עחד מהם כשעה.

אני אשתדל לתת פירוט עליהם מאוחר יותר (אלא אם כן מישהו יוכל להעלות קישור עליהם מהאינטרנט).
שניה, אתה אומר שהם באמת דתיים?תח"ל
שומרי תורה ומצוות שהולכים בשבת לשים פוסטרים? זה לא נשמע לי הגיוני!
בני אברהם- ויקפדיה ובסוף לינקדינמית
בנֵי אברהם היא קבוצת פעולה ישירה השייכת לשמאל הרדיקלי בישראל הפעילה בחברון. הקבוצה נוסדה בשנת 2005 על ידי קבוצה של פעילים דתיים ודתיים לשעבר. בחירת השם ביקשה לבטא את הקשר הבינדתי המאחד את תושבי העיר, כולם צאצאיו של אברהם אבינו, אשר קנה את מערת המכפלה מתושבי המקום כדי לקבור בה את שרה אמנו (בראשית כ"ג). כפי שנאמר, בתיאור בניו של שם בן נח: "בני אברהם, יצחק וישמעאל" (דברי הימים א', א' 28).

הקבוצה מתמקדת בפעילות משותפת עם פלסטינים ולעיתים בפעילויות בעלות זיקה דתית, כגון תפילה ביום השנה לטבח מערת המכפלה, טקס הדלקת משואות אלטרנטיבי, סליחות ביום הכיפורים וכד'. היא עוסקת גם בפעילויות שטח אחרות: סיורים שבועיים לחברון, ביקורי נוכחות והזדהות, התנגדות לא אלימה לגדר ההפרדה ולגזל אדמות, בניית ושיפוץ בתים שנהרסו ע"י צה"ל, ליווי והגנה על תושבים, תלמידות או בתים פלסטיניים, וסיוע כלכלי, משפטי ולשוני לפי הצורך.

הקבוצה בחרה בחברון מכיוון שזו העיר הפלסטינית היחידה שבלבה התנחלות ישראלית ובשל הסיכוי הממשי לדבריהם לשינוי המצב בעיר, דרך עבודה "מלמטה": פעילות קהילתית, אקטיביזם פוליטי ומגע אנושי, המועצמת על ידי עבודה תקשורתית, משפטית ופרלמנטרית.

http://groups.google.com/group/bnei-avraham
טוב לפי מה שקראתי הם דתיים שמאלנים רעים?תח"ל
הם "דתיים" שמאלנים. כן.יד ימינו
יחד איתם יש את קבוצת "רבנים למען זכויות אדם" - הם בדיחה מטורפת וכואבת.

הם גורמים נזקים לשדות של יהודים, מעלים עליהם עדרים, מדברים עם הערבים את מי לרצוח ומתי (זה לא נכתב בציניות - הם מודים בזה שהם שלחו את המחבלים שרצחו את נתנאל עוזרי ויאיר הר סיני הי"ד), והכי מטורף:

אחד מהם "קיבל מכות" לפני כמה שבועות, ותוך כדי שהוא צועק "אי אי" הוא צעק: "אני לא מפחד מכם - אני מפחד רק מהקב"ה!!!"

ומדובר על אנשים בעלי הסמכה לרבנות (חלקם לפחות)...
יו אני לא מאמינה! לאן הגענו?תח"ל
חחח...מצחיק לגמרי...קראתיך
מצחיק...? אני כימאט בכיתי...מסכנים!!חב"דניקית
כעע...זה מצחיק!מי מסכן?קראתיך
מה מי...? על מי מדובר פה בשירשור..?חב"דניקית
טוב אז זה מצחיק....אבל מה מצחיק..? שהרביצו לו והוא צעק שהוא מפחד רק מאלוקים..? מסכן!
לא אמרתי שהוא לא מסכן....הוא בהחלט מסכן!קראתיך
אבל תודי באמת שזה גם מצחיק!...
אולי..........חב"דניקית
לא יודעת למה אני לא צחקתי........אבל מזה משנה...

<חח שמת לב שעל כל דבר שלא יהיה אנחנו נתווכח?!
חח...שמתי לב...קראתיך
חחח אתם ממש קורעות!תח"ל
תודה תודה...חח..סתאאם[=קראתיך
למען הג'ורה....<חח סתם..> מה היה כל כך קורע??????חב"דניקית
איך שאתן מתווכחות... זה סתם היה מצחיק...תח"ל
אה אוקי...חב"דניקית
וקראתיך סליחה.....
....
<זה בא מתוך הרגל חחחח סתם...
הייתן מקור לצחקוקים...תח"ל
כבר התרגלתי אלייך...חח...קראתיך
אל חב"דניקית?תח"ל
כןן..קראתיך
חח סבב"התח"ל
בואי נרשום עוד שלוש תגובות וזה יתקווץחב"דניקית
אז בואו נחזיר את השירוש למקורו....
שכל אחד יאחל לביניישים בהצלחה..!
הי...איך זה הגיע לפה...?חב"דניקית
מה הגיע לפה?קראתיך
החלנו להם בהצלחה..עוד משהו?קראתיך
בהצלוחה לכל הביינישים במינם!!!!!!!תח"ל
זה לא השירשור הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!חב"דניקית
תסתכלו טוב.......הנה יפה..אנחנו לא בשירשור הנכון..
<תעתיקו הכל לשירוש השני
חח...איזה באסה!קראתיך
יופי חב"דניקית....הכל בגללך!!<צ>קראתיך
חעחעחעחעחעחעחב"דניקית
ומה הקשר צ'...?

זה בגלל המחשב שלי....
שזה אומר שזה בציניות....כסילה שכמוך...קראתיך
היטיבו להגדיר את עצמם בעצמם:סבא גפטו
"בני אברהם" = בני ישמעאל.
כך הוחלפו מודעות שמאל בירושלים - שווה לקרוא:יהודי שמחאחרונה
(מתוך כתבה מערוץ 7):
פעילי שמאל תכננו הדבקה לילית וחשאית של מודעות בגנות הישוב היהודי בחברון. התכנית דלפה ושובשה, המדביקים נעצרו והמודעות הוחלפו.

במהלך חשאי תכננו פעילי שמאל להדביק במבצע לילי בחוצות ירושלים שלטים בגנות הישוב היהודי בחברון, אולם התכנית הגיעה לאוזניהם של אנשי ימין מחד ומאידך לידיעתם של אנשי המשטרה. המבצע החשאי סוכל ובמקום שלטי השמאל הודבקו שלטים בעלי מסר הפוך, בגנות הרס בתי היהודים בשוק בחברון. כך מדווחת אורית סטרוק מראשי הישוב היהודי בעיר.

סטרוק מספרת כי התכנית המקורית הייתה "להציף את העיר ירושלים בכרזות בגנות הישוב היהודי בחברון, כלומר: כרזות המציגות תמונות של העיר חברון כשהיא שוקקת חיי מסחר ערבי פעיל, ומולן תמונות המציגות את האזור היהודי בחברון כשהוא ריק כמעט לחלוטין מערבים – וע"י כך להמחיש לציבור הירושלמי את גודל העוול שגורם הישוב היהודי בחברון לערבים בעיר האבות. לשמאל לא חסרים תקציבים, ועל כן התמונות היו איכותיות והכרזות עלו ממון רב".

לדבריה "התכנית הייתה סודית, ועברה מפה לאוזן, גם כסף רב הושקע בה, ופעילי השמאל התכוונו להוציאה לפועל בליל שבת האחרון, באמצעות הדבקת מאות פוסטרים ברחבי ירושלים – הדבקה לא חוקית כמובן".

ואולם סטרוק קובעת כי לנוכח העובדה ש"לשמאל יש כנראה 2 ידיים שמאליות, תכניתם השתבשה".

על סיכול התכנית היא מספרת:

"השיבוש הראשון התבטא בכך שמשטרת ירושלים "עלתה" על התכנית הבלתי חוקית שלהם, שלחה בלשים למקומות המפגש שלהם, ועצרה 9 פעילי שמאל קיצוני "על חם". יודעי דבר מספרים שפעילי ימין מחברון הם שיצרו קשר עם העבריינים הצעירים מהשמאל, הציעו עזרה בהדבקה, וכך קיבלו את פרטי מקום המפגש והשעה המדויקת. את המידע העבירו, כמו אזרחים טובים, לידי המשטרה. השיבוש השני התבטא בכך שבמוצאי שבת, אותם עשרות מודעות של השמאל שכן הודבקו (צוות-הדבקה אחד כנראה לא נעצר והוא פעל בעיקר בשכונות בקעה, רחביה וטלביה) – כוסו עד הסנטימטר האחרון במודעות אחרות, הקוראות לציבור הירושלמי לבוא לחברון ולראות במו עיניו את הפוגרום שחוללה ממשלת ישראל בעיר. מודעות אלה הודבקו בכל רחבי ירושלים, וגם ביהודה ושומרון".

במודעות שהדביקו אנשי הימין התנוססה הכותרת: "פוגרום בחברון". במודעה עצמה נכתב: "פעם, כדי לראות פוגרום הייתי צריך לנסוע למרחקים – לאוקראינה, לרוסיה , לפולין, לפינסק, מינסק או וורשה... כעת – אין צורך! בלב הרובע היהודי העתיק בחברון, במרחק 2 דקות הליכה ממערת המכפלה, תוכל לראות פוגרום – במו עיניך!".

המודעות קוראות לציבור לבוא לחברון ולראות "איך שכונה יהודית פורחת ומטופחת הפכה לעיי חרבות, ואיך לראשונה מאז תרפ"ט בית כנסת נהרס וחולל" וכל זאת "לא ע"י הפורעים הערבים, אלא ע"י נציגי ממשלת ישראל ומערכת ה"משפט והצדק" ". הציבור מוזמן במודעות לבוא לחברון כדי "לזעוק אתנו בקול גדול: קול דמי אחינו שנשחטו בפוגרום תרפ"ט-1929 בחברון, וקול פטישי ההרס של פוגרום תשס"ז-2007 בחברון" על המודעות חתום "ועד משפחות טבוחי תרפ"ט".

פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך