תרבות חילונית והנוער הדתיtzvib
מה הבעיה בזה??=)שירה
שזה די נוגד את התורה ההופעות האלו,כל האוירה וכ'דגוש קטיף לנצח!
כעע??=)שירה
אני לא חושב שיש בזה בעיה...ברוך הכריש
מסכים בהחלטעמישב
האנשים אליהם אנו נושאים עיניים לא צריכים להיות אנשים עם חבלים מהראש ועם חורים על כל חלקה טובה בגופם...
האנשים אליהם אנו חייבים לשאת עינינו הם עובדי ה', עושי רצונו. הם האנשים ש"מייצגים" אותו בעולם, הם האנשים שנושאים את שמו על גבם ובליבם.
הרי מה אנו מקבלים ממנו? את ה"תרבות" שלו? את ה"כיף" שלו? את "שמחת החיים" שלו?
אכן, אנו מקבלים את התרבות ההודית שהוא קיבל. אכן, אנו מקבלים את ההנאה החומרית המתחדשת אצלו חדשים לבקרים. אנו מקבלים את שמחת הבאנג והגראס שבשאיפה לחיים בלי שאיפות, לחיים בלי רצון. לחיים שיש בהם רק שאיפות... שאיפות חיצוניות, כאלו שבאות מהפה ומהאף ומסממות לאדם את השכל, ומטמטמות לו את הלב. כאלו שמרחיקות אותו מהרצון האמיתי שלו, מהכיסופים האמיתיים שלו- לעבוד את ה'!!!
"אבל מה, אנחנו בסך הכל רק שומעים את השירים היפים שלו!!!". אכן, אלו שירים יפים. אך שיר ומנגינה באים מהלב. ומה שבא מהלב, סופו שגם יגיע אל הלב. אדם שאינו עבד ה' בכל ישותו. אדם שלא כל היום מחפש את קרבת א-לוקים. ואח"כ עוד מכניס את זה בשירים שלו. שהרי לחניו של אדם, הם הם ליבו. אדם כזה, עם שירים כאלו, בטוח שיקשה מאוד על כל יהודי בעבודתו את ה' יתברך. ודאי כי הוא יכניס בליבו של איש הישראלי את הרצונות הנמוכים מהם השיר בא, את התאוות הקשות מהן הוא נובע.
וכבר ידוע כי כאשר נשא שלמה את בת פרעה לאישה הלך המלאך גבריאל ותקע יתד בים ויצא כרך, וכרך זה הוא רומי, שהרסה את ביה"מ (הגמ' בסנהדרין פרק שני). ומה עשתה אותה בת פרעה? "בת פרעה הכניסה לשלמה המלך אלף מיני זמר... ולא מיחה בה" (שבת, נ"ו, ע"ב). ועוד האריך רבות בעניין גיא צבי מינץ, בספרו, "ניגון כשר-מנגן כשר". ואכהמ"ל.
"וכל אשר שומענה תיצלנה שתי אוזניו"
"ושומר נפשו ירחק"
אני ממש לא חושבת שהכוונה של העיר נוער הייתהeliya
הרעיון היה, לשלב בין הנוער הדתי והחילוני,וזה היה בשביל הנוער של השומרון, אני חושבת שזה היה הדבר ממש יפה!!!!
הכוונה שלהם לא הייתה התבוללות, ולא שהנוער הדתי התפקר ח"וח!!!
וזה גם לא היו התוצאות!!!
זה היה ממש כיף!!! הנוער ממש נהנה, זה הייתה אוירה של מן יחד כזה של כל הנוער בשומרון, וזה היה ממש כיף!!!
וד"א- כל הרבנים של השומרון, אישרו את האירוע הזה.
ועל זה נאמר:"כוונתכם רצויה אך אין מעשיכם רצוים"...עמישב
אוישש..יש כאן אנשים שבאלי להעיף להם חתיכת כאפה!!!!eliya
חחחח!!!!!=)שירה
לא...ומאוד הצטערתיי...eliya
אויישש!! חחח!!=)שירה
מי זה כל רבני השומרון?צחקן
הרב אליעזר מלמד והרב אליקים לבנון, אישרו?
כן!eliya
לא מאמין ללשון הרע...עמישב
מסכימה עם הכתבה מאד!תפוזה 1
לא שאני שמעתי..צחקן
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים