איך יודעים אם ילד מחבב אותי?אנונימי (פותח)

איך יודעים אם ילד מחבב אותי?

כאילו מה הרמזים לזה?

שאלה מעניינתעמישב
בס"ד לק"י

אך דומני שאינני מתאים לענות עליה, משום שאני מתנגד עקרונית לעניין. קשה לי לענות משום שאני לא רוצה לגרום לקשר להיווצר.

שיהיה בהצלחה,
עמישב
אני לא מבינה...אנונימי (פותח)
אני לא מבינה מה אתם אומרים..

מזהה בס"ד ו לק"י???
בס"ד= בסייעתא דשמיא לק"י=לישועתך קיויתי ה'עמישב
בס"ד לק"י

וכוונתי הייתה לאמר, שעקרונית, אני נגד קשר בין בנים לבנות שלא למטרת נישואים קרובים (הווי אומר מספר חודשים, ולא מתחילת התיכון ועד סופו...).

עפ"י הבנתי, ואפשר שטעיתי, המקרה שלך אינו תואם את עקרונותי, ועל כן קשה לי לענות לך תשובה בהירה ומבוררת.

בהצלחה ושבוע טוב.
עמישב.
אמ.. כיוון שאני בת אני יכולה לעזור פחות אבל זה מששמיטל
*מששמעתי... (כאיךלו בנים אמרו לי..)

1. הוא מסתכל עלייך וכשאת מסתכלת אליו הוא מפנה את המבט..
2. הוא נחמד אלייך יותר מבנות אחרות שהוא לא מחבב
3. הוא "במקרה" נמצא במקום שאת גם "במקרה" נמצאת בו..

כמובן זה תלוי אם את מדברת על מחבב או אוהב...

אם את רוצה יותר פרטים במסר"ש
m.f=) תקשיבי יש לי בעיה בלשלוח מסר אישי..אנונימי (פותח)
אז אני כותבת לך פה..

בקיצור תקשיבי

ההורים שלנו חברים
ואני ראיתי איתו סרט באוטו שלו כי יש לו דיוידי קטן כזה..
ואז הוא התחיל לגעת לי באצבעות בכף יד איזה 3 פעמים ככה..
ואז נתן לי מכה ביד..ונגיד הסתכלתי אחורה גם הוא היסתכל לכל כיוון שאני היסתכלתי הוא היסתכל...
חח זה מצחיק אותי.. כנסי..מיטל
סתם אל תיעלבי פשוט קורה לי אותו דבר..

לגבי הנגיעה.. הרבה בנים רוצים לגעת בבנות.. (הורמונים, לכי תביני) נגיד אני שומרת נגיעה אבל יש לנו בן אחד שכוונה יעשה דברים שאני בטעות ייגע בו.. נראלי הוא נהנה מכל העניין אבל זה טבעי שהוא ייגע בך.. אבל הגיוני מאוד שהוא מחבב אותך.. תנסי לראוןת אם הוא עושה את אותו דבר גם לבנות אחרות.. כאילו איך הוא מתנהג לידם..

ולגבי ההסתכלות חחח תנסי פעם להיות בהרצאה או משו.. תסתכלי למעלה לכיוון מסויים.. ותגיד למי שיושב לידך גם לעשות ככה... אחרי 2 דקות תראי שכל מי ששם מסתכל לאותצו כיוון חחח (ניסיתי את זה..) אז זה לא מחייב דווקא.. זה גם משו טבעי אצל אנשים..
אנשים מה עוברר!?eliya
אולי זה ;יעזוראנונימי (פותח)
אם באמת רוצים לדעת את יכולה לבקש מאחת החברות לדבר איתו ולהגיעה לנושא הזה ואז היא תגיד לך מה הוא חושב עלייך!
ולכל אלה שאומרים שקשר בין בנים ובנות לא טוב עכשיו והם
לא בעד אז שלא יענו זה לא כל כך נעים לשמוע את זה
ואיך אני מתחילה איתו שיחה באייסי?אנונימי (פותח)
כי כשאני שואל מה קורה..אני מרגישה כזה חופרת לו
שואלת*אנונימי (פותח)
לפעמים שומעים גם דברים שלא נעים לשמוע. תתמודדי.אנונימי (פותח)
סתם שאלה-פעימה
בס"ד

סליחה על השאלה ה'פוגעת' אבל אני שואת בתור אחת שמתנגדת לעניי'ן

מה יעזור לך בחיי'ם "לאהוב" אותו,"לחבב" אותו????

אני באמת שואלת ב'תמימות' ואשמח לתשובות גם מאחרות..
כי תכל'ס אני אישית לא מוצאת בזה עניי'ן..
את מחפשת מישו להתפרק עליו?לספר לו הכל?-יש את הקב"ה.. זה 'דוסי' מדי?-יש חברה אבל למה חבר?מה עקרוני כ"כ בהבדל אם יש את האות ה' או לא[חבר-חברה]?

מצפה לתשובות..
לא הבנתי מה רצית..אנונימי (פותח)
את מתכוונת לחברה כאילו בעניין של לסבית?!
לא..בעניי'ן של חברת נפש שאת יכולה לדבר איתהפעימה
בס"ד

כמו שטוענים שאפשר לעשות עם חבר[כתבתי 'טוענים' כי ב"ה לא ניסיתי ולא מתכוונת לנסות]
אה טובאנונימי (פותח)
לא משנה כבר אני אנסה את השיטה שחנצ'וק אמרה..
אבל שאלתי משו אחר..פעימה
בס"ד

על כל העניי'ן של 'חבר' לאוו דווקא ספציפי לגביי'ך:

מה יעזור לך בחיי'ם "לאהוב" אותו,"לחבב" אותו????

אני באמת שואלת ב'תמימות' ואשמח לתשובות גם מאחרות..
כי תכל'ס אני אישית לא מוצאת בזה עניי'ן..
את מחפשת מישו להתפרק עליו?לספר לו הכל?-יש את הקב"ה.. זה 'דוסי' מדי?-יש חברה אבל למה חבר?מה עקרוני כ"כ בהבדל אם יש את האות ה' או לא[חבר-חברה]?

רק טוב!
תקשיבי מכורה..מיטל
(וואי זה קשה לא לכתוב את השם שלך כבר התרגלתי)

את טוענת שאין הבדל בין חבר לחברה חוץ מהאות "ה"..

אז אני רוצה להגיד לך שאת טועה!

זה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר קל לספר דברים לבן מאשר לבת...

אין לי מושג כל כך למה אבל זה נכון... אני ייתן לך מקרה שאני מכירה מקרוב מ-2 חברות שלי..

יש לי 2 חברות.. רינה ודיצה.. אוקיי? אז רינה היתה כל הזמן מספרת לדיצה איך היא אוהבת את יוסי.. ומה הוא אמר לה ומי היא אמרה לו וכל מיני דברים כאלה... דיצה היתה מקשיבה כמו ילדה טובה.. אבל יום אחד מה שקרה זה ככה.. התגלה שדיצה גם אוהבת את יוסי!! ואז התפתחה מריבה בין ה-2.. והם לא דיברו שבוע...

הבנת? אם את מספרת לבת את לא יכולה לדעת מה היא חושבת.. אבל שאת מספרת לבן אין עם זה בעיה...

חוצמזה שזה יותר כיף לדבר אם בנים..

וגם חברות זה כיף אבל חבר מביא סיפוק
ברור שחבר(/ה) מביא סיפוק מסוייםמשה
השאלה היא אם יש לזה מטרה.

קשר עם בנים(/ות במקרה שלי למשל) צריך להיות עם מטרה.
זה יכול להיות קשר טכני על רקע של סניף, של ענייני עבודה וזה יכול להיות קשר עם מטרה.

תסתכלי מה את גורמת - את מבזבזת ימים ושעות על לנתח מה הוא אמר ומה אמרה ומה הסאב טקסט וכו'. חבל.

אני לא אומר להפריד לגמרי כי 1. זה לא מעשי 2. זה לא יעיל, אבל מכאן ואז להפוך בנים למרכז העולם שלך, הדרך (לענ"ד) ארוכה.

אני כבר לא נכנס לגדרים ההלכתיים של כל זה ועל בעיות שיכולות להיות מקשר קרוב מדי - נגיעה, ייחוד וכיוצ"ב שלא לדבר על דברים גרועים יותר.
יש דברים שאתה צודק ויש דברים שפחות..מיטל
חוצמזה שהיא שאלה איך יודעים עם מישהו מחבב אותך...

היא לא שאלה: "איך אפשר להיות חברה שלו? "

אולי זה רק מסקרן?

אני גם רוצה לדעת אם מחבבים אותי.. (זה כיף לדעת שמישו מחבב אותך) ובנים זה לא מרכז העולם שלי..
מסכימה עם ADMIN ׁ(או איך שלא יכתבו את זה..)תפוזה 1
מה הקשר?!?!?עדי:)
אינלך אפעם חברות?!!
מזה יעזור לך אם תדעי?!!עדי:)
עדי למה הגבת?מיטל
להודעה הראשונה...עדי:)
זכותי לדעת!אנונימי (פותח)
זכותה*אנונימי (פותח)
ואם זה מפריע לך(עדי)..אנונימי (פותח)
אז למה הגבת לה בכלל
אם מפריע לך שהיא רוצה לדעת איך יודעים אם בן מחבב אותך אז פשוט מאוד אל תגיבי לדברים שאת לא מוכנה להם..!!
שאלתי אותה ברצינות!! ;מה הבעיה?!עדי:)
יאאללה!! מה אתם דפוקים בשכל?1 מה זה הנושאים האלה?!מאחורי הקו
חשבתי שמצאתי אתר אחד בלי כאלה דברים... עזבו שטויות ותתעוררו! נו באמת זה ממש לא לעני'ין!
תקשיב כל אחד והבעיות שלו.. זאת הבעיה שלה מה לעשות?מיטל
בנים/בנותננסי
אני רואה שיש ממש הבדלים בגישות. אלה שפוסלים קשר בנים/בנות בגיל צעיר ואלה שזה לא מפריע להם. בכל מקרה, הדבר הכי נכון לעשות, לפי דעתי, בכל מצב של בנים/בנות זה להיות את עצמך, בלי משחקים, בלי דרווינים, ואז כל אחד יראה המיוחדות שבך. אם כך תתנהגי, גם כשיגיע הזמן להכיר בחור, זה יהיה ברור אם הוא מחבב אותך כן או לא. אני חושבת שאנשים מנסים להגיד לך שתשקיעי עכשיו בחברות אמיתית עם בנות ולאו דוקא עם בנים. יש זמן לכל דבר.
גם מי שלא בהכרח פוסל קשר בנים/בנותמשה
פוסל את כל הבלגן המטופש ומבזבז הזמן הזה.

אפשר להתנהל מול בנים/בנות, אפשר לקדם דברים ולהריץ התנדבויות וכו', אבל אין עניין בכל הבלגן הזה של נעלבה ודלוק וכו'.
מסכימה בהחלטפעימה
טוב אתה צודק..מיטל
קצת רגישות והבנה לצד החושב אחרתאנונימי (פותח)
אמת שזה לא כ"כ פשוט כל נושא הבנים- בנות ובמיוחד נגיעה שלך תדע לאן זה יוביל מסכימה מאד!! אך אין זה מן הראוי לכנותו "מטופש". בגיל זה בנים- בנות עובדים על עצמם מאד קשה בכדי להמנע מקשר כזה ולכן מי שכן הגיע לכך צריך בסבלנות ובהבנה להסביר לו למה כרגע זה לא בריא ורק יוביל לשברון לב ולהרגשה שביזיתי את עצמי כי כל צד נהנה מהקשר בשביל הנעימות האישית שיש בו ולא בכדי לקדם משהו יחד.
תקשיבו משו!!עדי:)
גם אם את נדלקת על בן... תשכחי מזה שהוא חושב מה שאת חושבת..
תנסו להבין!!
המורה שלנו דיברה איתנו עלזה.. הבן בכלל לא חושב מה שאת חושבת! הוא בכלל בכיון אחר! בנים בגילאים- א-ט לפעמים קצת טיפשים!
פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפמאחורי הקו
צודקת. מלעשות.אנונימי (פותח)
כה הייתי איתך בכיתה שמורה אמרה את זה..סוכנת_כפולה=]
ווואלה!!עדי:)
חבל שאת לא מיישמת ת'זה.. חחעע.. לינוייי אוהבתותך! אבל בחייאת תפסיקי כבר עם השטויות האלה..
זה פשוט עם אחר עם ראש אחר, אני הייתי מתבטא אחרתעמישב
וואלה!! צודק. סוריעדי:)
איכס...מגעיל אותי כל הקטע הזה.........אלירזוש!
חכו...יהיה לכם עוד זמן למה להתחיל בכל הקטע הזה עכשו......
חח אליז צודקת....רננוש!
טוב, ;אז ככה:אנונימי (פותח)
לא קראתי אף תגובה שהיתה לפני אבל מה שנראה לי:

נראה לי שסביר להניח שאם את מחבבת אותו (ובאמת אוהבת אותו, לא סתם מאוהבת בבבואה של עצמך שמשתקפת בתכול עיניו או סתם בנפשו) אז הוא מחבב אותך, כמו שכתוב: כמים הפנים לפנים כן לב האדם לאדם.

באופן כללי נראה לי מאוד שכדאי ליזום קשר אם את באמת רוצה. (כלומר, מעבר לשאלה כמה זה נכון בגיל הזה, אין לי מושג בת כמה את אבל אם את לא מתחתנת איתו השנה אז נראה לי לא שייך)
מקסימום טיפה פדיחה שבסוף תעבור אם הוא יגיד לא, וחבל שסתם תחיי כל החיים עם הרגשת החמצה שהיית יכולה ולא עשית עם זה כלום.

אבל שוב: חבל לך בגיל בסרי (כלומר, אין לי מושג בת כמה את, בואי נאמר שלא בגיל של נישואין) לפתח קשר שכזה. מנסיון מר ממות שלי ושל אחרות רבות וטובות ממני.
חחח וואווו נגעתם בנקודה רגישה...במיוחד של אבנ"ץ!eliya
אה עדי ולינויי!? חחח

אם הוא מחבב אותך, אז תתחילו להיות ככה ידידים וכל הקשר הזה, אז או שאת מציבה לעצמך גבולות מדויקים, [למרות שאני חושבת שממש קצת אנשים הצליחו לעמוד בגבולות שהם העמידו לעצמם!] או שתתרחקי מזה!
אבל באמת, למשל אני מדברת עם בנים [לא שיש לי מה להגיד להם...חחח] אבל סתם כזה באייסי, ואני הצבתי לעצמי גבולות מ-א-ו-ד ברורים ואני עומדת בהם, ובנסיונות שזה מביא, אבל דוגרי קשר עם בן, זה לא כמו קשר עם בת, עם בת את מדברת "מה אני ילבש מחר" ו"קניתי חולצה חדשה" וכו'...עם בנים זה משו אחר...אז תנסי לעמוד בגבולות שתציבי לעצמך.
בת כמה את?צאקי 2
אם התכוונת אלי...עדי:)
אז אני חיינוקיתשס"ז שליטהה...
אני חושב שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה ואם הוא שיהי ;ברוך הכריש
ה לו חבר אני לא חושב שיש בזה בעיה...
רוצה*ברוך הכרישאחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך