זה חשוב נורא !! תקראו עד הסוף ותאמינו לי!!אנונימי (פותח)
             .  קצת מהאמת על "יד ימינו"

יד ימינו זו בעצם ילדה בת 9 שהגיעה בטעות לאתר אבינר .נט שבעצם הוא איזה בדיחה פנימית של תלמידים בישיבה של הרב אבינר וחשבה שזה ברצינות היא שאלה את אח שלה הגדול (בן 16 בערך) והוא אמר לה סתם בצחוק שזה נכון ושתלך לפרסם את זה באינטרנט אבל שיחשבו שהיא בן והיא היא האמינה לו ונכנסה לאינטרנט איכשהו היא הגיעה לפורום הזה והתחילה ב"הפצה" אח שלה עזר לה קצת כדי שזה יישמע אמיתי כאילו שבן כתב את זה אבל הוא עשה את זה כדי לעבוד עליה בשביל הצחוקים!!

אז....

אתם מאמינם לילדה טיפשה בת 9 שהיא בסך הכל פתי של אח שלה??!!  

אני יודע\ת את זה כי אני מכיר\ה את האח הזה ולכן אני רוצה להישאר חסוי\ה רק שתדעו את זה!!  אל תאמינו לטפשות הזאת!! "יד ימינו" ואח שלה- אני יודעת שתנסו להכחיש את זה אבל אל תאמינו!!! זה  שקר!!

ועכשיו אני עובר\ת בין הפורומים ומנסה לגלות לאחרים את האמת! 

תאמינו לי בבקשה אני מתחנן\ת  

נשמע שאת ילדה בת 9.מוריה
יד ימינו הוא לא ילדה בת 9...יד ימינו

ולמי שיש ספק כלשהוא, בנוגע אלי או בנוגע לאתר, הוא מוזמן לפנות אלי במסר אישי.
אני אשמח לת את מספר הטלפון שלי, ואת פרטי...

חוץ מזה - התלמידים של "הרב" אבינר עשו את aviner.net בצחוק?
אתה בטוח?

הם גם החתימו את כל הרבנים "בצחוק"?
וביקשו מהרבנים שאם שואלים אותם על "הרב" אבינר, הם ישקרו "בצחוק" ויאמרו שהוא בנידוי?
הם גם הקליטו אותו "בצחוק" מתיר לגבר לצפות בתמונות תועבה ומנבל את פיו?

הצחקת אותי.
באמת.
ואתה בין האנשים הבודדים שהצליחו להצחיק אותי ולגרום לי לצחוק במשך כמה דקות!

אני לא כ"כ יודעת למי להאמין אבלאנונימי (פותח)
יד ימינו כתבת - "הם גם החתימו את כל הרבנים "בצחוק"?
וביקשו מהרבנים שאם שואלים אותם על "הרב" אבינר, הם ישקרו "בצחוק" ויאמרו שהוא בנידוי?
הם גם הקליטו אותו "בצחוק" מתיר לגבר לצפות בתמונות תועבה ומנבל את פיו?"
אם 225 צודק הם לא בדיוק החתימו את הרבנים.....
ואולי ההקלטה לא נכונה....
וחוצמזה באינטרנט אי אפשר לדעת מי זה מי ולכן אני לא יכולה לדעת שאתה לא בת 9... וגם אם תביא לי מס' טלפון מי אמר שהוא שלך? אולי הוא של מישהו אחר? אי אפשר גם להוכיח ש225 צודק (בעצם אולי כן ....)
שלום! קוראים לי יואב ורציתי להגיב לך....אנונימי (פותח)
אני חדש אז קודם כל אני בן 12 ואני גר במושב בדרום.
כדי להבין על מה המהומה קצת קראתי את הנוסטלגיה שלכם וקיבלתי מושג כללי...
בלי להעליב:
1. יד ימינו אתה ממש ממש פלספן!!!! זה די מבלבל בשכל כל ההתארכויות והפירוטים המשעממים שלך - די ברור שהדברים שכתבת על הרב אבינר לא נכונים ואתה סתם נהנה מתשומת הלב והרוגז של האנשים שמגיבים לך פה ואולי סתם רצית להרים קצת את הפורום ולהחזיר אותו לחיים (מה שלא כ"כ נחוץ - אישית אני חושב שהוא חביב אבל בלפני תיכון יותר שווה אז כל הלפני תיכוניסטים....) אז לדעתי אם פחות תאריך הסיפור שלך אפילו יצליח לגרום לכמה פתים פה להאמין לכל השטות הזו.... (אני יודע שזה יישמע צבוע מצידי לומר את זה בהתחשב בכך שהתגובה הזו די ארוכה - אני מצטער מעומק הלב אבל יש לי הרבה מה להגיד לך.....)

2. 225- הסיפור נשמע כאילו הוא היה הגיוני אבל קצת שינו אותו אולי גם כן כדי להוסיף קצת צבע... הייתי שמח להתכתב איתך באישית אבל אם את\ה מעדיף\ה להישאר חסוי\ה זו זכותך...

להתראות בינתיים
יואב
תסלח לי אבל זה נשמע לפי השטויות שאתה מקשקשצבי!
ש225 זה אתה ואם באמת אתה חושב שיד ימינו טועה אז קדימה למה להשמיץ בוא תתוכח איתו אם זה באמת ילדה בת 9 בוא נראה אותך מצליח להתוכח אם ילדה בת 9
אם אתה בן 12,מוריה
אתה לא אמור להיות כאן!
הפורום מיועד לבני 14+..
מה שבאתי לכתוב...צחקן
ב"ה
מהיכרותי את 'יד ימינו', אז אני יודע את האמת, הוא קצת יותר מבן 16. תהיו בטוחים.
מה?החיפושית
איזה מוזר!

אני כבר בהחלט לא יודעת למי להאמין.

מוזר לי לחשוב שזאת בעצם ילדה בת 9. כי התווכחתי איתו באישי...

אז אני כבר לא יודעת מה לחשוב!
זה לא נכון..מוריה
בס"ד

שימי לב למעלה..
חחחח..גם את קרעת אותי עכשיו..!!רוח חדשה
אנשים, באמת.. תפעילו מינימום היגיון!
שכל מה שכתב\ה 522 הוא שקר.צחקן
נו ב'מת..חח..רוח חדשה
וההקלטות זה עכבר בן 17 שמחקה את אבינר..
חחחחחח באמת בדיחה מוצלחתצבי!
קראתי את זה וכבר 10 דקות שאני לא מפסיקה לצחוק...חחאחת מהצפון
חחחח יש לי חשד שזאת.......טוב אני לא יגיד...שלא תעחב"דניקית
לב....

את יודעת, משה יכול לחסום שקרנים...צחקן
הצחקת אותי.ישוחחר פולארד!
אם זה היה כ''כ נכון, לא היית מתחננת על נפשנו שנאמין לך...
ואני לא לאסביר למה זה ממש לא נשמע אמיתי. נסיון כושל.

(סתם ד''א, כתבת: '' אני יודע\ת את זה כי אני מכיר\ה את האח הזה ולכן אני רוצה להישאר חסוי\ה'' ואח''כ כתבת:'' אני יודעת שתנסו להכחיש את זה..'' וכו'. מסתבר שזה בת. לא הלך לך חבובה.

לילה טוב!
אני גם חושב שזו אותה אחת שאין לה מה לענות בויכוח..יד ימינו
ובכל מקרה - אם משהו רוצה לדבר איתי - אין לי בעיה להביא את המספר שלי במסרישי.

חסידי אבינר מנסים לפגוע באמינות הראיות, אבל אין להם סיכוי.
הראיות נגדו מוצקות מידי.

או ש225 הזה הוא ילד בן 9, או שרמת המשכל שלו היא כזו.
האמת, אני חושב שהאפשרות השניה היא הנכונה, במיוחד לאור העובדה שהוא חסיד של "הרב" אבינר...
מילה אחת אמיתית שבטוח נכונה בכל הסיפור...אנונימי (פותח)
קודם כל, זה בנאדם אתה לא יכול לבוא בצורה כזאת ולפגוע בו ולפרסם עליו דברים (בין אם הם נכונים ובין אם לא) באינטרנט.
א. זה לשון הרע בהפצה המונית!! (אתה מדבר על זה שהוא מכשיל, תראה מה אתה עשית אדם תמים שנכס להודעה שלך שותף לשלושה שנהרגים בלשון הרע [אתה יודע המשפט המפורסם לשון הרע הורג שלושה - המדבר , השומע וזה שמדברים עליו...])
ב. תחשוב שמישהו שלא חושב כמוך (לאו דווקא בענין זה) לדוגמא: הוא אוהד את קבוצת הכדורגל שהיא היריבה הגדולה ביותר של הקבוצה שאתה אוהד והוא הולך ומפיץ עליך דברים לא נעימים באינטרנט (ושוב- גם אם הם נכונים וגם אם לא.) אני חושב (-וזו דעתי הבלתי מחייבת-) שזו פגיעה אדירה בבן אדם ובפרט בשל היותו איש חשוב ורב גדול.
אני מקווה שתחשוב על זה גם אם לא תקבל את דברי אשמח לענות לך (אעדיף שלא במסרים אישיים כי אני לא כ"כ קורא אותם...)
לילה טוב
יואב
תכתוב את זה בדיון עליו, ואני מבטיח לענות לך שם.יד ימינו
פה זה לא המקום.
יש דיון גדול על זה בשרשור עליו.
יכול להיות ש225 שכח\ה לשים סלש (או בעברית לוכסן)אנונימי (פותח)
אחרי היודע....
ואולי היא\הוא חשב\ה שזו תהיה התגובה?!
כי למען האמת (כפי שכבר כתבתי למעלה את מוזמנת לקרוא)זה נשמע כאילו יש בסיס אמיתי וקצת שינויים פה ושם...
אך אל תביני אותי לא נכון אני לא אומר ש225 צודק וגם לא יד ימינו
בכל אופן לילה טוב ושנשתמע רק בבשורות טובות...
יואב
יואבי ו225.יד ימינו
כדאי שתעשה/י שינוי I.P. לפני שאתה משנה את הכינוי.
הוא נשאר אותו דבר, ואתה מסגיר את היותך אותו בן אדם...
אני תוהה.יד ימינו
אם היא ילדה בת 7, איך יתכן שאף אחד לא מצליח להתווכח איתה ולהוכיח שהיא מכפישה את שמו של אבינר?

איך אין אף אחד כזה???!!!

מהיכרות אישית עם אבינר שר"י, הוא רשע, מנוול ושקרן!
אוי - זה לא תגובה שלי!יד ימינו
פעם שניה שחבר נכנס לי למחשב וכותב דברים שלא אני כתבתי בשמי...
בכל מקרה - הוא צודק - לפחות בחלק הראשון של הדברים.
אתה בסך הכול מעתיק את מה שכתבתיצבי!
צודק - סליחה, לא ראיתי שכתבת את זה...יד ימינו
בא נראה את 225/יואבי מתווכחת איתי כאן באמת.
או שגם ילדה בת 9 (צוחק) מצליחה לנצח אותם, ולהוכיח להם את האמת...
בקשר לכתובת IP ול225 ביררתי ומסתבר שאנונימי (פותח)
זה אח\ותי היא\הוא לא מעוניין\ת שאני אגיד חשבתי על זה אחרי שאמרת שזה אותה כתובת IP הוא\היא אמר\ה לי שחבר\ה שלה כתב\ה את זה כשהיה\הייתה אצלנו וכנראה שהם היו במחשב הזה אולי עכשיו הכל מסתדר לך... והוא\היא לא בן\בת 7...

כל המאבק שאתה עושה פה לא חיוני לדעתי משיחותי האישיות שעשיתי פה עם כמה חברי פורום ותיקים יותר הבנתי שגם הם לא כל כך קונים את זה ובאמת- הסיפור שלך לא נשמע אמין אין לך כל הרבה עובדות מוצקות שאי אפשר להכחיש אותם!! הסיפור פשוט לא אמין ואםאתה חושב שכן- את מי בדיוק הצלחת לשכנע?? תגיד לי את השם פשוט. כמה אנשים האמינו לך? אני רציני לגמרי בשאלות האלה!!
?!!!?!?!?!? מה נסגר בסוףף?!?!?סוכנת_כפולה=]
אתה רוצה להתווכח פה - ולא בשרשור על "הרב" אבינר:יד ימינו
אין בעיה.
למרות שעדיף לרכז את הכל שם.
העובדות לא מוצקות?
תשמע את ההקלטות ותראה את פסקי הדין נגדו.
אין דבר יותר מוצק מזה...
אם תרצה לדון על כל עובדה ועובדה בנפרד - אני אשמח.

ב"ה הצלחתי להראות להרבה מאוד אנשים את האמת, ואני אמשיך להראות.
יש הבדל בן להצליח לשכנעצעיר ושרוט
לבן להיות ילדה בת 9... אולי הוא לא מצליח לשכנע, למרות שיש לא עובדות מוצקות, אבל זה עדיין לא הופך אותו לילדה בת 9 שלא מבינה כלום מהחיים שלה...
והפיסקה הראשונה שכתבת, פשוט ברור כל כך שהיא שטות.... ופעם הבאה אל תכתוב "שחבר\ה שלה כתב\ה" איך זה יכול להיות שלה אם היא אחיך?
קיצור, אתה פשוט מקשקש בשכל, וכנראה שיש לך משהו איש נגד "יד ימינו" ואתה מוציא את זה כאן.
אם אתה רוצה אתה מוזמן לענות לשאלות ששאלתי ולתהיות, כי אם לא, זה רק יוכיח שאתה שקרן...
ונראה לי שאותי מכירים כאן בפורום הרבה יותר מאשר אותך, ככב שאם אתה אומר שדיברת עם ותיקי הפורום... אז אולי תגיד עם מי? כי אין כאן יותר מדי כאלה...
תיקון קלצחקן
ב"ה
זה כנראה משתמש/ת שלא היתה יכולה להתמודד עם העובדות באופן אינטלקטואולי, אז היא השמיצה.

לחילופין:

- תלמידי 'הרב'
- ש.ב.כ.
אפילו לשקר טוב אתה לא יודעצבי!
ואתה עוד מדבר על דברים לא אמינים בשעה שאתה ממציא סיפורים שאפילו ילדה בת 9 לא תאמין בזמן שליד ימינו יש ראיות מוצקות למה שהוא אומר האמת שאני בהתחלה סתם נחשתי שאתה ו225 זה אותו אחד ואז את/ה רק הוכחת תענין אין לי מושג איך בודקים בIP ואז את/ה מתחיל להמציא סיפורים
אפילו לשקר טוב אתה לא יודעצבי!
ואתה עוד מדבר על דברים לא אמינים בשעה שאתה ממציא סיפורים שאפילו ילדה בת 9 לא תאמין בזמן שליד ימינו יש ראיות מוצקות למה שהוא אומר האמת שאני בהתחלה סתם נחשתי שאתה ו225 זה אותו אחד ואז את/ה רק הוכחת תענין אין לי מושג איך בודקים בIP ואז את/ה מתחיל להמציא סיפורים
אבל למה בלשון נקבה...???הרי זה כל כך ברור מי זאת..חב"דניקית
אההם אההם אההם....כן יופי הבנת...או שלא...
חחחצחקן
אנחנו אמנם משלמים על אמת,צחקן
ב"ה אבל כאן יד ימינו מביא אותה חינם אז אנחנו לא קונים. אגב, מי הם החברים הותיקים?
רק למשה יש גישה ל ,ip לא?צחקן
לא יודע מה כתבו לפני, אבל זה שטות!!!!צעיר ושרוט
אני מכיר אישית את "יד ימינו" ואת/ה פשוט מדבר שטויות במיץ!!!
ואני מקווה שאנשים כאן בפורום מאמינים לי קצת יותר מלך, כי אני לא אנונימי כתוך ולא מפחד לגלות מי אני.
סתם כדי שזה ישמע יותרטוב, אני מכיר אותו עוד הרבה לפני הפורום, ואני דיברתי איתו בפורום, והייתי לידו כשהוא התחבר בניק הנ"ל.
אז מי שזה כל כך חשוב לו, מוזמן לפנות אלי באישי ואני אנסה להוכיח לו את זה.
חחחחחמשה
לצערי, יש הרבה יותר משלד של אמת בכל מה שנכתב והתפרסם על סולימן אבו נור.
אני חושב333
שאתם סתם ילדים קטנים ומשועממים ועל כן מבזבים את החופשה בחיפוש סקופים ורכילויות, ואם עד לרגע זה חשבתי שהציבור המתקרא 'דתי-לאומי' מנוע מרדיפת סקופים ורכילויות ושאר כיו"ב- טעיתי ובגדול, ועל כן רוצה אנוכי להביע את אכזבתי הרבה.

אז במקום זאת- לכו ונצלו את החופשה הניתנת לעמלים- הן בחזרה על החומר הנלמד מהשנה החולפת, והן באגירת כוחות לקראת שנת הלימודים הקרבה, והכי חשוב- לא לשכוח לעזור קצת לאמא!
ואני חושבת שמוריה צריכה להשמיד כבר ת'שירשור הזה!!!דינמית
כבר הרבה זמן לא היה כאן כ"כ מצחיקציר 60
יואבי/225,
תודה שהוספת קצת גוון לעוד יום משעמם בחופש,

נ.ב. חבל שאתה מזלזל ברמה האיטלקטואלית של החבר'ה פה....

מי שלא שם לב: המספר של 225 באתר הוא - 7714 ושל יואבי - 7718. מספרים די עוקבים...
כבר עלינו על זה שיש להם אותה כתובת i.p ,יד ימינו
והוא "הסביר" שזו היתה "אי הבנה" בינו לבין "אחותו".....

שניה אתה יכל לבדוק גם אם זה תואם לIP של..חב"דניקית
תח"ל...??
טוב אני צכה לבקש מתח"ל סליחה על החשד שלי..חב"דניקית
היא לא בבית עכשיו.....סליחה תח"ל!!!!
אני שמחה לשמוע שאת חושדת בי בעשיית שטויות..תח"ל
אבל אחר כך כשאני מדברת איתי את כולך מתנצלת ואומרת יוו תח"ל אני ממש מצטערת זה לא היה אמיתי...

יאללה איתך- אם את כל כך נגדי בהכל- גם בדיעות וגם בזה שאת לא מאמינה לשום דבר שאני אומרת או חושדת בי שאני עושה שטויות אז אני לא מעונינת לדבר איתך! ואל תבואי אלי אחר כך ותגידי לי שזה היה ב'צחוק'.
בואנה, זה אחד מהדברים הכי מפגרים שעלו בפורום הזהפליץ
ות'אמת שאני יכולה לעצור כאן...

אבל לא מתחשק לי!! בא לי לרדת קצת על התינוק שכתב את השטויות האלה.

חמוד שלי... אם אתה רוצה באמת לעבוד על אנשים כמו שצריך - אתה צריך לתכנן. ואני, שלא כמוך, יודעת על מה אני מדברת, כי אני כבר עשיתי דברים דומים - אתה יודע, פתיחה של עוד משתמש לצרכים מיוחדים באיזשהו פורום. אז הנה לך מדריך מקוצר למתחיל:

דבר ראשון: תתחבר ממחשב אחר. מהספריה, מבצפר, או מעוד מחשב בבית (אם יש לך)... זה מונע זיהוי. [משהו שלגמרי פיספסת...]

דבר שני: תשנה את הסגנון כתיבה שלך. אם אתה משתמש באותו סגנון, יזהו אותך ישר. נגיד, תכתוב בפיסוק שונה או בהטעמה שונה (הרבה סימני קריאה וכו') או תוסיף מילים ערסיות כדי שיחשבו שאתה ערס וכד'. [עם הסלשים האלה כל אחד/ת היה/תה יכול/ה לזהות אותך...]

דבר שלישי: אם אתה בא לעבוד על מישהו, תמציא לפחות משהו קצת אמין, בחיאת רבאק!!!! [אני מתכוונת, נו באמת... ילדה בת 9 לא הייתה מאמינה לזה...]

רק שתדע ילד - משהו טוב שעשית: גרמת לי לצחוק כמו שלא צחקתי שבוע. =)
וואי... אני לא מבינה מה הולך כאן!החיפושית
תסבירו את עצמכם. למי להאמין???
העדויות+ההוכחות+השטויות מדברות בעד עצמן..פעימה
בס"ד

יד ימינו זה לא ילדה בת 9.
לא משנהאנונימי (פותח)
זה ממש לא משנה בן כמה יד ימינו, לפי דעתי הוא יד ימינו של היצר הרע והוא סתם מכשיל את כולנו וחבל.... ותראו איך אתם מזלזלים בכולם ורוצחים פה אנשים בקצב, ועוד עכשיו אלול אז כדאי שתקחו את עצמיכם בידיים ומהר...
גם אם תכתוב שהאמת היא שקר היא תשאר אמת...צחקן
אפשר לדעת במה 'יד ימינו' מכשיל את כולנו?יד ימינו
אני בטוח שאם תראה לו שהוא מכשיל את הציבור, וגורם לו לעבור עבירות הוא יפסיק, ומיד...

אין לי 2 ניקים - אז אני כותב את זה מהניק שלי, ותחשבו שזה מניק אחר...
ממשיך במסורת 225 חחח...צחקן
אתה מכשיל את כולנואלירזוש!
בלשון הרע ורכילות גמורים!!!!!!!!!!!!
ומבייש את עמ"י
ואומר שקרים!! על הרב אבינר שליט"א!
שטויות.מוריה
בס"ד

זה לא שקר. את סותמת את עינייך.

הרב אבינר מכשיל אותנו בדברים מסויימים.
אבל תקשיבי-אלירזוש!
בסוף אם יגלו שבאמת הוא טהור מכל אשמה...אז מה תחשבי?יהיה לך ייסורי מצפון נוראיים על שחשדת בגדול הדור! והוא באמת צדיק...
תקשיבי,מוריה
בס"ד

יש דברים ויש דברים.
יש דברים שנאמר עליו שהטעה זוגות בעקבות פסקיו. אז בסדר. בגלל שאני יודעת בבירור שזה נכון, לזה אני מאמינה.
ואם הוא חטא בזה, אניל א חושבת, שהוא רב גדול וצדיק.

ואין מצב שיגלו שהוא טהור מכל אשמה. מהסיבה שהוציאו פסק הלכה לגביו, שאסור לו לפסוק בדברים מסויימים.
אז להמ לא מפרסמים את זה?אלירזוש!
* בעיתונים

*בעלונים למיניהם

*ברדיאו

ועוד בהרבה מקומות כי אם ממש ממש אסור לפסור לפיו אז כל שניה שמישו פוסק לפיו שעברה (אומנם בשוגג אבל...) אז מוזר שהיפרסום בכלל לא עצום....אז אני לא כזה מאמינה... כי.... לא ידועת זה פשוט לא הגיוני גם קראתי פול ספריםש לו וכו'.... זה ממש לא יכול להיות... וגם אם כן...אז הצורה הבוטה שבא דיברו אליו ממש ממש זיעזעה אותי וגרמה לי לחשוב דברים מאוד עצובים על הציבור שלנו....
זה שלא מפרסמים, לא אומר כלום.מוריה
בס"ד

אני יודעת על משו ספציפי שבעקבותיו הוא החטיא אנשים.
ובנושא הנ"ל אסור לו לפסוק (נידה, אישות וכו'.).

אתה מאמינה ל"תכלת דומה לים"-עטרה? את סומכת עליה שמה שהיא מביאה, היא לא משפצת?
את סומכת על יד ימינו שהוא לא משפץ?אלירזוש!
כמו שאת סומכת על יד ימינו ככה אני סומכת על "תכלת דומה לים".
זה לא אותו דבר.מוריה
בס"ד

עטרה נמצאת פה יותר זמן..

ואת "יד ימנו", אני כמעט לא מכירה. אבל אני מאמינה לו שהוא לא סתם יואמר דברים על אנשים.
איך את יכולה להיות בטוחה?תח"ל
כי למה לקשקש כ"כ הרבה על דברים..מוריה
בס"ד

במיוחד ששמעתי את זה לא רק ממנו.
לא יודעת אולי שיא המשעמם לו בחיים...תח"ל
אבל שמעתי לא רק ממנו.מוריה
בס"ד

התכתבתי בעבר, עם אחד ממקימי האתר, והוא האדם הכי אמין שיש!!
ואיך את יכולה להיות בטוחה שהוא ה'אדם הכי אמין שיש'תח"ל
????!!!?!!??!?!?!
כי אני מכירה אותו מספיק בשביל זה.מוריה
בס"ד

חוצמיזה, אני לא מאמינה שרבנים יחתמו ויכתבו סתם דברים עליו.
פשוט לא מאמינה.
סתם שתדעי, עטרה היא נכדה של הרב מרדכי אליהו...אחת מהצפון
ומה שהיא אמרה על הרב אבינר(שאסור לא לפסוק בהלכות מסוימות) זה אחרי שהיא שאלה את אבא שלה(הבן של הרב אליהו)מה הרב אליהו אמר על הנושא.
ולכן אני סומכת על עטרה שהיא לא משפצת דברים...
היא לא נכדה..מוריה
אבא שלה רב, זה נכון.
אבל הרב מרדכי אליהו דוד של אבא שלה, אם אני לא טועה.

בכל מצב, זה מה שאני מנסה לומר.
שיש דבר אחד שהוא בטוח נכון.
ועל זה יד ימינו בטוח לא משקר.
אלירז - אולי נמשיך את הויכוח בשרשור המקורי?יד ימינו
משום מה הפסקת אותו באמצע...

אם את צודקת - אני אשמח שתוכיחי זאת...
מה אתה רוצה שאני אוכיח?אלירזוש!
אני לא הפסקתי...אמרתי את מה שיש לי לומר ואני לא רוצה להמשיך להתווכח כי אתה כל הזמן מדבר לשון הרע בכל הודעה שלך נגד הרב אבינר שליט"א ואני לא רוצה לעשות כ"כ הרבה חטאים!!!
לשון הרע?יד ימינו
את לא רוצה להתווכח שם - אז בואי תעני פה:
לשון הרע - לשון החפץ חיים:
"ומותר להכלימו במעלליו ולפרסם תועבותיו... ועוד אמרו: מפרסמין את החנפין מפני חילול השם".

תגובה בבקשה...
רק הערהמשה
שימוש במחשב אחר בבית לרוב חסר תועלת, וניתן לגילוי בקלות יחסית.

גם החלפת כתובת ה-IP ניתנת לזיהוי בעוד כמה אמצעים קטנטנים ויעילים להפליא.
יש כמה דברים שמשתנים כל פעם שמתחבר לרשת מחשב אחר, ואפשר בקלות יחסית למצוא אותם ולגלות מי עשה מה.
חח.. איזה רמה.. מזל שאני לא מתחבר יותר...מתנחל גאה.
ההודעה ששלחתי ליד ימינו-הוא אמר לי לפרסם אז בבקשהאנונימי (פותח)
תענה-
נכון שאתה נהנה מכל הקטע הזה?! שיש לך מלא צומי וכולם מנסים להתווכח איתך על השטות המגובבת הזאת?! הערת את הפורום טוב לך עכשיו נכון?! אתה נהנה מזה שאתה ממש מכפיש את שמם של אחרים נכון?! (לאו דווקא את הרב אבינר...) אתה אוהב לרדת עליהם נכון?! כדי להעיף מפה את כל מי שלא חושב כמוך ומעז (מעיז זה אחד שאוסף את הכבשים והעיזים) להתווכח איתך!! אתה אוהב להתנפל פה על כולם נכון? כדי שמי שלא חושב כמוך לא יחזור לפה כדי להוכיח שהטענות שלך שיקריות. לאו דווקא מהבחינה שזה מעליב אלא שלא נעים להיות בפורום הזה כשאתה דואג להיכנס במי שלא חושב כמוך!! אני מכיר אישית עוד כמה כאלה שפשוט ברחו מפה בגלל ההתנפלויות וההתכסחויות שלך פה עם כולם!! למה כל מי שמביע פה דעה חייב לחטוף עלבונות ממך?! ועוד במקום כזה שהמטרה שלו היא להביע את עצמו בלי להתבייש או משהו. גם אם אתה לא חושב כמוני או כמו בן אדם אחר אתה לא חייב להתייחס אליו בצורה מעליבה ופוגעת שכזאת אפשר להגיד פחות או יותר את אותם דברים בצורה הרבה יותר תרבותית ומנומסת וככה אנשים גם ירצו להקשיב לך ואולי אפילו יאמינו לדבריך (למרות שבמקרה של השטות הזאת אני לא יודע אם יש מישהו מספיק אידיוט בשביל זה!) .

אני מקווה שתקשיב לי ותאמין לי כי זה מה שחושבים פה עוד כמה חבר'ה.

בתקווה,

יואב
פתאום אתה מודה שהוא לא ילדה בת 9?ציר 60
לא אמרתי אף פעם שהוא ילדה בת 9!!!אנונימי (פותח)
אז אחותך...צחקן
אז מה זה:ציר 60
ציטוט מההודעה שפתחה את האשכול: "קצת מהאמת על "יד ימינו"
יד ימינו זו בעצם ילדה בת 9 שהגיעה בטעות...."
אם אפשר- תזדהה\י בשמך האמיתי. אל תתחבא.צחקן
אני עונה:...יד ימינו
"נכון שאתה נהנה מכל הקטע הזה?! שיש לך מלא צומי וכולם מנסים להתווכח איתך על השטות המגובבת הזאת?!"

האמת היא שלא.
אני לא נהנה מזה.
אתה יודע כמה שעות לימוד זה גוזל לי?
אתה יודע שאני כבר כמעט יודע לכתוב בשיטה עיוורת מרוב הקלדות על המקלדת?
אני ממש לא נהנה, אבל אני צריך לעשות את זה.
אני אומר ואכתוב את האמת, עד סוף ימי (בעז"ה).

"הערת את הפורום טוב לך עכשיו נכון?!"

לא, אין לי שום עניין שהפורום יקודם.
אני משתמש בו, כדי להפיץ את הרעיון היהודי, הרעיון שאתה ושחבריך רוצים לשכוח ולהעלים, ולעשו זאת במסווה תורני.
"לשון הרע", "דינא דמלכותא דינא", ועוד כל מיני שטויות.

"אתה נהנה מזה שאתה ממש מכפיש את שמם של אחרים נכון?! (לאו דווקא את הרב אבינר...) אתה אוהב לרדת עליהם נכון?!"

אני מכפיש את כל מי שצריך להכפיש.
גם כשזה לא נוח ולא נעים.
וכן, אני ממש אוהב להראות את הטיפשות של אותם אנשים שמסלפים את התורה, ובין היתר - להוציא אותם כמו שהם - טיפשים.

"כדי להעיף מפה את כל מי שלא חושב כמוך ומעז (מעיז זה אחד שאוסף את הכבשים והעיזים) להתווכח איתך!! אתה אוהב להתנפל פה על כולם נכון? כדי שמי שלא חושב כמוך לא יחזור לפה כדי להוכיח שהטענות שלך שיקריות. לאו דווקא מהבחינה שזה מעליב אלא שלא נעים להיות בפורום הזה כשאתה דואג להיכנס במי שלא חושב כמוך!!"

אני לא התפלתי על אף אחד - לפחות לא לפני שהוא התנפל עלי.
אני ממש לא רוצה שאנשים יעזבו את הפורום - כי אם הם יעזבו לא יהיה לי את מי לשכנע!
תאמר לכל מי שעזב בגללי (אני אשמח לדעת אם יש בכלל כאלה), שאני מתנצל ומזמין אותו להתווכח איתי...
ברגיעה, שמחה, אחווה ורעות.
אני לא נכנס באף אחד שלא חושב כמוני, אם כי אני אוהב להתווכח איתו ולהראות לו את האמת..

"אני מכיר אישית עוד כמה כאלה שפשוט ברחו מפה בגלל ההתנפלויות וההתכסחויות שלך פה עם כולם!!"

אני לא מכיר.
אולי תאמר מי?
ואני ממש לא מתווכח פה עם כולם.
קח דוגמא את סבא גפטו - אני והוא חברים טובים...

"למה כל מי שמביע פה דעה חייב לחטוף עלבונות ממך?! ועוד במקום כזה שהמטרה שלו היא להביע את עצמו בלי להתבייש או משהו. גם אם אתה לא חושב כמוני או כמו בן אדם אחר אתה לא חייב להתייחס אליו בצורה מעליבה ופוגעת שכזאת אפשר להגיד פחות או יותר את אותם דברים בצורה הרבה יותר תרבותית ומנומסת וככה אנשים גם ירצו להקשיב לך ואולי אפילו יאמינו לדבריך (למרות שבמקרה של השטות הזאת אני לא יודע אם יש מישהו מספיק אידיוט בשביל זה!) ."

תתפלא, אני מדבר בצורה מאוד תרבותית ומנומסת - כל עוד מי שמולי לא מדבר בצורה לא מנוסמת או מתריס בכוונה.
את מי העלבתי פה ללא סיבה?
אשמח לדעת ולהתנצל.
ובקשר "לשטות הזאת" - אולי תסכים אתה להתווכח איתי ולהוכיח לכולם שהאמת אצלך?
אני מחפש מישהו כזה, שיעזור ל"אמת" לצאת אל האור...

נ.ב. חצי ממה שכתבתי עכשו נכתב בציניות (לדוגמא הקטע עם סבא גפטו)...
יד ימינואנונימי (פותח)
בתגובה למה שכתבתי למעלה שאלת במה אתה מכשיל אז אני אענה לך:
א.הוצאת דיבה ולשון הרע על הרב אבינר שליט"א- אבל בזה לצערי אתה לא מודה.
ב.כמו שיואבי כתב אתה מזלזל בכל מי שלא חושב כמוך.
ויש לי עוד מה להוסיף אבל אני מתה לישון לילה-טוב
...אהא.פליץ
וואו... אתם מאשימים את יד ימינו על הכפשה? תסתכלו איך אתם מדברים... והכוונה ליואבי והפיצולים. אבל אל תתייחסו אלי, אני בהיי עכשיו, כולי מוצפת אדרנלין וזה מונע ממני להבין שאני חייבת לישון דחוף אחרת אני יתמוטט מחר.

(ולאלה ששואלים למה? חזרתי עכשיו מהיום השני שלי בדיסני, ואני מותשתתתת אבל ערה לגמרי. מכירים? אולי כי הדבר האחרון שעשיתי זה לעלות על מעלית שעולה 13 קומות ואז נופלת הכל בבת אחת - עם הדלת פתוחה כדי שנראה את כל הפארק לפנינו... מה שבלתי אפשרי כי הפארק ע-נ-ק-י. וסליחה על הניצלו"ש [= )
מא"ד מיוחד - תלמדי קצת...יד ימינו
א. זה לא לשון הרע.
החפץ חיים, שהוא המחמיר הגדול ביתר בהלכות לשון הרע כתב על אנשים כמוהו: "ומותר להכלימו במעלליו ולהודיע תועבותיו... ועוד אמרו: מפרמין את החנפין מפני חילול השם".
אם תרצי לברר עוד בנושא לשון הרע, תכנסי לפה:
http://www.aviner.net/choveret.phphttp://www.aviner.net/choveret.php
ההסבר נמצא בסעיפים ד' וה'.
ב. אני מזלזל? ח"ו.
אני מרחם על אלו פתחו ספר בחייהם, וחושבים שהם "גדולי הדור", וכתוצאה מכך מזלזל במחשבותיהם.
בדקתי למעלה בתקנון ולא ראיתי איסור "לזלזל".
בכל מקרה, את מוזמנת לזלזל בחזרה.
אני לא חושב שאני אעלב בצורה קשה מידי...

יש לי גם מה להוסיף, אבל זה יהיה ספק ביטול תורה.
אני מעדיף לדון בנושאין כלליים ולא פרטיים.
.....איתי'ה
לק"י.

רפושבב"א.

אותי זה אפילו לא הצחיק... זה גרם לי לרחם על אותו יצור...

ואם אתם חושבים שיש בשרשור של "הרב אבינר" לשון הרע אז למה אתם נכנסים? אם 'צועקים' עליכם שם אז למה להכנס?
-אולי זאת הידיעה הפנימית שלכם שמה שכתוב שם אמת?!

ועוד משהו, לפי הידוע לי "יד ימינו" לא נכנס לכל שירשור ופוגע ומזלזל באנשים [ובכלל.] אז מה ההכפשה הזאת שהוא גורם לאנשים לעזוב את הפורום?

ושוב, רפושבב"א לכולם!!!

שאלה:תח"ל
קראתי את התגובות הראשונות ולפיהם הבנתי שאתם חושבים שזאת אני... מצטערת להוציא אתכם מהאשליה אבל אני הייתי בחומש עד לפני 10 דקות...
כל הכבוד... -ותשתדלי לשרשר במקום הנכון.-איתי'ה
מה כל הכבוד??????? אתם יודעים כמה זה מעליב???????תח"ל
מה כל הכבוד??????? אתם יודעים כמה זה מעליב???????תח"ל
אמרתי כל הכבוד על חומש...איתי'ה
יופי אבל על זה שחושדים בכשרים פה אין לאף אחד מהתח"ל
לומר אה?
נראה לי שהיא התנצלה.איתי'ה
מי התנצלה?תח"ל
אני מדברת על זה שחושבים שאני התחלתי את כל השטויות האלה על זה שיד ימינו הוא בת 9....

ומצאתי לנכון לומר שאין לי שום דבר נגד יד ימינו, צבי או כל מי שתקף אותי בקשר לרב אבינר. מצטערת אם משהו נפגע.
225 צודקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק (!)מאחורי הקו
חיחיחיחיחיחיח
אניייייייייייייייי אני התנצלתי!!!!!!!!!!!!!חב"דניקית
ועוד פעם סליחה..!!!

וכל הכבוד ויידר כח עצום על זה שהלכת לחומש...חבל הייתי מצטרפת אליך...

באמת היה ממש נחמד!תח"ל
רק הבאסה זה שנקעתי ת'רגל ועכשיו אני הולכת לעשות צילומים כדי להיות בטוחה שזה לא שבור. ואז בארוחת ערב הפילו לי על הרגל הזאת ספסל... חחח זה ממש כאב אבל לא רציתי לבכות אז התפקעתי מצחוק! עוד באסה היא שיש שם רק מע"ר וצריכים שם גם מע"רית.. אז מי שיכולה לעזור תתקבל בשמחה!
למע"ר קוראים אברהם?צחקן
אין לי שמץ...תח"ל
אני רק יודעת שהוא ה'זה עם החולצה הכתומה'...
חחח.צחקן
ב"ה משקף את המציאות בחומש. שומרי קדושתך ממש.
אברהם שמו ובאמת הגיע הזמן שיביאו מער"יתצבי!
זה קורץ לי.. "דרושה מע"רית".... =]איתי'ה
לק"י.

חחחח.. הלוואי!! בכי'יף ובשמחה.

אבל...

י'הי'ה טוב.
אם את מע"רית אז רוצי לשם!!!!!!!!תח"ל
איפה היית שהייתי צריכה אותך? (בוכה וצוחקת בו בזמן) חחחח את יודעת כמה פדיחות יכלת לחסוך לי?
אם אני לא טועה יש שם עוד כמה עם נקעים וכד'...
איך נקעתאת הרגל..?חב"דניקית
נידבקת במזל של רוחמה..? ...
חחח...איתי'ה
לק"י.

הי'יתי גם טסה לשם.. אילו רק יכולתי..

מצטערת!!!
לא נורא..תח"ל
האמת היא שכל הזמן שהייתי שם התפללתי שתבואי ותצילי אותי מכל הפדיחות!

בדיוק נזכרתי בך כשנקעתי ת'רגל...
חחחחחח... אפשר לחשוב...איתי'ה
לק"י.

מה כבר יכול להיות נוראי כל כך?!

=]
כל הכאבים ברגל שלי אולי!!!!!!!!!!תח"ל
חחח את לא יודעת כמה הייתי צריכה אותך שם!

אני לא מאחלת לאף אחד לעבור את כל הייסורים שעברתי בחומש...
האתר הינו אמיתי, גם אם הסיפור על "יד ימינו" כןעמישב
בס"ד לק"י

אני מכיר אישית אדם שאסף ראיות באורך שלושה קלסרים על האדם המדובר.

בא אליו חברו, תלמיד לשעבר של האדם הנ"ל, ואמר לו שהוא הולך עכשיו להוכיח שכל הראיות שלו (=של בעל הקלסרים) אינן נכונות (שניהם אברכים רציניים מאוד, שנועדו לגדולה, השמות שמורים אצלי).
לאחר אי איזה זמן חזר האברך השני לבעל הקלסרים, ואמר לו צדקת, ולא רק זה אלא אני מתנגד אליו אפי' יותר ממך.
ושוב, אני מדגיש, הוא למד אצל אח של הרב אלישע אבינר, העריך אותו מאוד, וכל חיפושו היה כדי להפריך טענות חברו, וכיום הוא מתנגד אף גדול ממנו.

וא"א להגיד שמכתבי הרבנים מזוייפים.
שניה תנו לי להבין-תח"ל
מי שפתחה ת'שרשור פתחה אותו בגלל מה שאמרו כאן על הרב אבינר?
כן - תקראי את הודעת הפתיחה...יד ימינו
אוקיי. ואתם חושבים שזאת אני בגלל שאני בכסח עם ידתח"ל
ימינו (או לפחות בכסח עם הדיעות שלו)...?
לא!ציר 60
היתה מישהי אחת שחשבה, והיא כבר התנצלה...
היו 2 ש'חשבו' שזאת אני או יותר נכון לומרתח"ל
היה להם משעמם והם רצו להאשים מישהו ואני הייתי הבנאדם היחיד שעלה להם לראש.
לא נכון תח"ל..וכבר הסברתי לך במסנג'ר...ארררחב"דניקית
נראה לי שכולם צריכים להיזכר באיזה חודש אנחנותח"ל
נמצאים כרגע- ומה עומד לפנינו.
אולי אם תצליחו להיזכר זה יעזור לכם קצת לרדת מאנשים כשרים.
תח"ל צודקת.....רננוש!
וחוצמזה לא ניראה לי שיואב/225 הוא ילד בגילי לפי מה שהוא כותב הוא נשמע ידל שעולה לי"ב או לפני גיוס טוב אני אולי מגזימה אבל ילד בהחלט גדול.....

וגם ניראה שבאמת לא צריך להגיד דברים שאולי הם נכונים ואולי הם לא על הרב אבינר וגם מאוד ניראה לי מוזר שיד ימינו הוא ילד בת 9 כי לפני כמה זמן מישי (אני לא זוכרת מי..) פירסם תמונה של מאבק בחומש שבתמונה ראו כמה חבר'ה עומדים מסביב לכלב שמן ולנער שנאבקים בחומש ומתחת היה רשום "איפה אתה שצריך אותך יד ימינו?
וישי ויזנר הסבחר שיד ימינו לא עזר למי שפירסם ת'תמונה (כבר אמרתי שאני לא זוכרת מי זה...)ויד ימינו כן היה שם לפי מה שאני לפחות הבנתי.. אז אין מצב שיד ימינו זה ילדה בת 9..... כי זה היה תמונה של נערים!!!!!! אז יואב לפני שאתה מפרסם שטויות תחשוב מה יקרה....
225- ;תכתוב\י משהו כבר!!מאחורי הקו
יש לי הרגשה ש-תח"ל
225 הוא אחד מהפורום והוא פתח כינוי רק בשביל זה. והוא כנראה לא מסתכל על זה אפילו...
כן, יש מצב.מאחורי הקו
אולי בגלל זה הוא לא כותב כלום בשום מקום אחר!!
גם ליצעיר ושרוט
וכנראה זה נכון, והרבה עושיםאת זה בשביל משהו שלא רוצים שידעו שזה הם.
אבל אם הוא מישהו מהפורום אז הוא רואה את זה. אבל הוא לא רוצה להגיב, כי נתנו לו כאן בשיניים פחות או יותר... אין לא מה לענות, לא מאמינים לו או לה מי שזה יהיה..
יש גם מצב שזה לא מישהו מהפורוםתח"ל
ובגלל זה הוא לא רואה את זה... לא יודעת בכל מקרה אני גם לא חושבת שזה משנה...
נכון.....רננוש!
זה כיאלו מישו שבכסח אם יד ימינו.....
וואלה זה באמת נשמע כמוני...תח"ל
אני צריכה לבקש סליחה מיד ימינו וחב"דניקית שתקפתי אותכם.. האמת היא שזה באמת נשמע כמוני הבעיה היא שזאת לא אני. מצטערת שתקפתי אתכם בלי לשים לב למקום שאתם נמצאים בו.
ולכן כולם חושדים בך!!!!!רננוש!
*חשדו...יד ימינו
ורננה - אני אתייחס ברשותך למה שכתבת:

"וחוצמזה לא ניראה לי שיואב/225 הוא ילד בגילי לפי מה שהוא כותב הוא נשמע ידל שעולה לי"ב או לפני גיוס טוב אני אולי מגזימה אבל ילד בהחלט גדול....."

נשמע ילד גדול?
אני אצטט כאן רק חלק אחד ממה שהוא כתב: "לאתר אבינר .נט שבעצם הוא איזה בדיחה פנימית של תלמידים בישיבה של הרב אבינר" - נראה לך שבן אדם עם טיפת שכל יכתוב שטות כזו?...

ובקשר לתמונה - דווקא מי שהעלה את התמונה שלי באירוע ההוא כתב שדווקא כן עשיתי משהו, ולידע כללי - נעצרתי שם, וקיבלתי ע זה כתב אישום שלשום.

זו ההתייחסות האחרונה שלי לבדיחה הזו.
לא חושבת שהייתי כותבת שזאת בדיחה!תח"ל
זה היה ממש עצוב לקרוא את זה- בהתחלה קצת הופתעתי לחשוב שיד ימינו הוא בת 9... אבל אחר כך נהייתי רצינית וידעתי שזה לא נכון כי אין מצב שאני מתווכחת עם ילדה בת 9 שמצליחה לכתוב דברים ברמה שיד ימינו כתב...
גם אני לא הכי מסכימה עם מה ש'יד ימינו' אומר-רעות =)
זה ברור שמה שכתוב בהודעה הזאת הוא לא נכון.
ניסיון עלוב ולא מוצלח.

חיימאושרים!
אפשר לדעתעמית-טליה
למה הדבר הזה עדיין לא נמחק?

יש גבול ללשון הרע רכילות והוצאת שם רע שהולכים בפורום דתי!

מילא דברים שבאים לברר את האמת והם במחלוקות של גדולים
אבל זה???

אני חושבת שצריך בדחיפות למחוק את השרשור הזה
בין אם יד ימינו לקח את זה קשה ובין אם לאו.

מעבר לכך זה כבר ממש שנאת חינם ובתור פורום דתי שאמור לייצג עולם מתוקן,דרך ארץ,אהבת חינם אנחנו בשרשור הזה נופלים.

וזו דעתי..

צודקת בהחלט!תח"ל
למה לא נעלו את זה עד עכשיו?יהודי שמח
כי אנחנו דנים בזה עדין!!!!! תשובה מספקת????רננוש!
כן אבל ברור לכולם שההודעה הראשונה מטופשת וילדותיתיהודי שמח
ולכן היה צריך לנועל את זה כבר מההתחלה.
צודק..... אבל אולי מוריה ומשה האמינו לזה ולכן לא נרננוש!
עלו ת'הודעה???? מה אתה חושב שכולם לא האמינו היו חלק האמינו ועוד איך!!!!
דווקא משה מכיר אותי -יד ימינו
ולא נראה לי שהוא חושב שאני ילדה בת 9...
חחח צודק......רננוש!
וחוצמזה שאתה גם לא נישמע כמו ילדה בת 9... חחחח
מהה אתה לא בן תשע..??????????חב"דניקית
מתי היה לך יומולת לגיל תשע..לא ליפני חודש..?

<צ'>
חחח למה לא נעלו...?למה לא לעלות חיוך לאנשים..?חב"דניקית
אפחד לא האמין לזה..אבל לגרום ליהודי לחייך..מה הבעיה..?
חח לא רק לחייך! להתפקע מצחוק!תח"ל
הדבר האהוב עלי!...
העלת חיוך על פני.חעחעחעחע

למרות שאני לא מכיר את יד ימינו, רק קראתי כמה הודעות אני לא מאמין לדבר שנכתב כאן.זה פשו לא הגיוני! הוא לא נישמע ביכלל בן 9! ועוד ילדה!
ודבר שני- מי שמתחת ל14 לא אמור להיות פה, לא?

חעחעחע מה לקחת את זה מידי קשה...חב"דניקית
מותר לך ליהיות כאן!!!

ותח"ל................! ;)
אבל אמרו שלא.חעחעחעחע

ואני רק בגלל זה לא נכנסתי!

טוב גם היתי בישיבה אז לא היה לי את הזמן של החופש.

כיאילו עדין אפחד לא העיף אותי אז מותר=}.....רננוש!
לא.מוריה
בס"ד

לא צריך להעיף אותך, את צריכה לעוף לבד.

ואני מודיעה חד משעמעית.
לכל מי שהוא מתחת לגיל 14, בייביי.
אם אתם רוצים להשאר, שלחו מסר. ונחשוב על זה.
נחשוב על זה... סתם אזזז ביייי [לא לתמיד... חחח]...eliyaאחרונה
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך