"נכון שאתה נהנה מכל הקטע הזה?! שיש לך מלא צומי וכולם מנסים להתווכח איתך על השטות המגובבת הזאת?!"
האמת היא שלא.
אני לא נהנה מזה.
אתה יודע כמה שעות לימוד זה גוזל לי?
אתה יודע שאני כבר כמעט יודע לכתוב בשיטה עיוורת מרוב הקלדות על המקלדת?
אני ממש לא נהנה, אבל אני צריך לעשות את זה.
אני אומר ואכתוב את האמת, עד סוף ימי (בעז"ה).
"הערת את הפורום טוב לך עכשיו נכון?!"
לא, אין לי שום עניין שהפורום יקודם.
אני משתמש בו, כדי להפיץ את הרעיון היהודי, הרעיון שאתה ושחבריך רוצים לשכוח ולהעלים, ולעשו זאת במסווה תורני.
"לשון הרע", "דינא דמלכותא דינא", ועוד כל מיני שטויות.
"אתה נהנה מזה שאתה ממש מכפיש את שמם של אחרים נכון?! (לאו דווקא את הרב אבינר...) אתה אוהב לרדת עליהם נכון?!"
אני מכפיש את כל מי שצריך להכפיש.
גם כשזה לא נוח ולא נעים.
וכן, אני ממש אוהב להראות את הטיפשות של אותם אנשים שמסלפים את התורה, ובין היתר - להוציא אותם כמו שהם - טיפשים.
"כדי להעיף מפה את כל מי שלא חושב כמוך ומעז (מעיז זה אחד שאוסף את הכבשים והעיזים) להתווכח איתך!! אתה אוהב להתנפל פה על כולם נכון? כדי שמי שלא חושב כמוך לא יחזור לפה כדי להוכיח שהטענות שלך שיקריות. לאו דווקא מהבחינה שזה מעליב אלא שלא נעים להיות בפורום הזה כשאתה דואג להיכנס במי שלא חושב כמוך!!"
אני לא התפלתי על אף אחד - לפחות לא לפני שהוא התנפל עלי.
אני ממש לא רוצה שאנשים יעזבו את הפורום - כי אם הם יעזבו לא יהיה לי את מי לשכנע!
תאמר לכל מי שעזב בגללי (אני אשמח לדעת אם יש בכלל כאלה), שאני מתנצל ומזמין אותו להתווכח איתי...
ברגיעה, שמחה, אחווה ורעות.
אני לא נכנס באף אחד שלא חושב כמוני, אם כי אני אוהב להתווכח איתו ולהראות לו את האמת..
"אני מכיר אישית עוד כמה כאלה שפשוט ברחו מפה בגלל ההתנפלויות וההתכסחויות שלך פה עם כולם!!"
אני לא מכיר.
אולי תאמר מי?
ואני ממש לא מתווכח פה עם כולם.
קח דוגמא את סבא גפטו - אני והוא חברים טובים...
"למה כל מי שמביע פה דעה חייב לחטוף עלבונות ממך?! ועוד במקום כזה שהמטרה שלו היא להביע את עצמו בלי להתבייש או משהו. גם אם אתה לא חושב כמוני או כמו בן אדם אחר אתה לא חייב להתייחס אליו בצורה מעליבה ופוגעת שכזאת אפשר להגיד פחות או יותר את אותם דברים בצורה הרבה יותר תרבותית ומנומסת וככה אנשים גם ירצו להקשיב לך ואולי אפילו יאמינו לדבריך (למרות שבמקרה של השטות הזאת אני לא יודע אם יש מישהו מספיק אידיוט בשביל זה!) ."
תתפלא, אני מדבר בצורה מאוד תרבותית ומנומסת - כל עוד מי שמולי לא מדבר בצורה לא מנוסמת או מתריס בכוונה.
את מי העלבתי פה ללא סיבה?
אשמח לדעת ולהתנצל.
ובקשר "לשטות הזאת" - אולי תסכים אתה להתווכח איתי ולהוכיח לכולם שהאמת אצלך?
אני מחפש מישהו כזה, שיעזור ל"אמת" לצאת אל האור...
נ.ב. חצי ממה שכתבתי עכשו נכתב בציניות (לדוגמא הקטע עם סבא גפטו)...