שלום לכם!!!!!!!!!!אנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי מוריה בתאריך כ' אלול תשס"ז 17:27

מה יש לכם מחומש מה לא מספיק לכם הבית שלכם???

מי שאין לו מספיק מקום שיבוא להרצליה יש וילות גדולות...

לנו יש בבית 36 חדרים...

למה אתם מתגרים בערבים ושורפים להם מכוניות מה הם לא בני אדם???

מה קורה גבראנונימי (פותח)
כמה עולה שם? אם תתני לי אני מוכן...צחקן
חחחחחחחחח איזה טמבלל!![:HoDi
האמת היא שלא. הם לא בני אדם.תח"ל
בני אדם אוהבים לחיות (רוב הזמן) בני אדם יודעים מה היא רחמנות (רוב הזמן) בני אדם לא הורגים את שכניהם (רוב הזמן) בני אדם הם צלם אלוקים (תמיד)
ערבים הם אנשים שאוהבים להרוג יהודים. לא הייתי אומרת על ערבים שהם רחמנים. לא הייתי אומרת שערבים לא הורגים את שכניהם כי עובדה שהם עושים את זה. אז נכון ערבים הם גם צלם אלוקים.

אבל איך אפשר לקרוא להם בני אדם? ולומר שאנחנו לא עוזבים אותם לנפשם? איך אפשר לומר שהם 'מסכנים'? בגללם אני לא נמצאת במקום הכי יפה כרגע. בגללם אני לא יכולה ללכת לחוף הים מתי שרק בא לי. בגללם חסר לנו חלק בארץ שנקרא חבל עזה. מכירה את זה? את יודעת איפלו מה זה אומר? היית שם פעם? הכרת את האנשים המדהימים שגרו שם?

תחשבי על זה קצת ורק אז תדברי.

אני בטוחה שהרצליה זה מקום מהמם. הוא חלק מארצינו הקדושה. ובדיוק כמו שאת לא היית מסכימה שיבואו ויוציאו אותך מהרצליה אני לא מסכימה שיוציאו אותי מחלק מהארץ שלי.נקודה.
את עכשיו בטח חושבת 'מה הקשר'? אז אני אגיד לך לפני שתשאלי. את התחלת את השרשור הזה כי את מרגישה רע בשביל הערבים. אני מנסה להראות לך למה הם לא מסכנים.
בהגדרה הפשוטה הם כן בני אדם.קומי אורי
כמוני וכמוך הם נולדו לאדם וחווה, מכאן שהם בני אדם. ולא רק זה, הם אפילו נולדו לאברהם אבינו!

סתם הערה קטנה.. זה לא אומר שאני לא מתעבת אותם..
הם לא נקראים אדם.יד ימינו
כתבתי את זה כבר פעם:
אומר הנביא יחזקאל: "ואתם צאן מרעיתי אדם אתם"(יחזקאל ל"ד)
ועל כך אומרת הגמרא בשלושה מקומות שונים בשם רבי שמעון בר יוחאי: "אתם קרויים אדם ואין הגוים קרויים אדם" (יבמות ס"א עמ' א', בבא מציעא קי"ד עמ' ב', כריתות ו' עמ' א') וכן מובא בילקוט שמעוני (יחזקאל ל"ד סימן שע"ג).
בספר הזוהר, מסביר רשב"י את עומק דבריו:
"זכאין אינון ישראל בהאי עלמא באלין פקודין דאורייתא דאקרון אדם דכתיב (יחזקאל לד) אדם אתם , אתם קרויים אדם וגוים לא אקרון אדם, ובגין דישראל אקרי אדם אית לון לאשתדלא באינון פקודין דאורייתא למהוי כלא חד ברזא דאדם" (רעיא מהימנא דף כ"ה עמ' ב')
תרגום לעברית: "זכאים הם ישראל בזה העולם, באילו מצוות התורה, שנקראו אדם, שכתוב: "אדם אתם" אתם קרוים אדם וגוים לא נקראו אדם, ומפני שישראל נקראים אדם, יש להם להשתדל באותן מצוות התורה להיות הכל אחד בסוד של אדם"
מימרא זו היא לא רק תיאורתית- יש לה גם משמעות הלכתית:
1. מת גוי אינו מטמא באוהל, מכיוון שדין טומאת אוהל נאמר בתורה בפסוק "אדם כי ימות באוהל" וגוי אינו נקרא אדם. וכן פסק הרמב"ם, הלכות טומאת מת, פרק א' הלכה י"ג, אולם יש מהראשונים שחלקו בעניין קברי גויים, (רבינו תם, והראש) מכיוון שפסקו הלכה כרשב"ג בעניין סוגיא דמדורות גוים שקוברים שם נפלים. אין זה ברור שהם חולקים אף באוהל, ומובא בשולחן ערוך (יו"ד סימן שע"ב סעיף ב') "קברי גוים, נכון ליזהר הכהן מלילך עליהם" ואומר הרמ"א: "אף על פי שיש מקילין, נכון להחמיר". יוצא שללכת על הקברים ממש, תלוי במחלוקת הראשונים, אך לא ראיתי שחלקו במפורש אף על אוהל.
2. יש איסור למשוח אדם בשמן המשחה שנאמר "על בשר אדם לא ייסך" אולם הסך אותו על גוי או בהמה פטור (רמב"ם הלכות כלי המקדש פרק א' הלכה ו')
3. גוי אינו מטמא במראות נגעים שנאמר: "אדם כי יהיה בעור בשרו" (רמב"ם הלכות טומאת צרעת פרק ט הלכה א)

ואומר רבינו תם (תוס' מסכת בבא קמא דף לח. ד"ה אלא האדם) שכל מקום בו נאמר "האדם" זה גם גוי, ורק במקום שנאמר "אדם" סתם זה דווקא יהודי.

מי שירצה לברר יותר - שיעיין בדברי האורח חיים במקומות הבאים:
בראשית פרק ג' פסוק כ'.
בראשית פרק ג' פסוק כ'.
שמות פרק כא' פסוק ד'.
ויקרא פרק יג' פסוק ב'.
ויקרא פרק יח' פסוק ה'.
במדבר פרק יט' פסוק יד'.

ואני חושב שרשב"י מקובל כאן על רוב הגולשים, על אף אמרותיו ה"קיצוניות" וה"גזעניות".

סתם לדוגמא: "טוב שבגויים הרוג, וטוב שבנחשים רוצץ מוחו"!
תודה רבה, לא ידעתי את זה..קומי אורי
אבל בדיוק היה לי ויכוח על זה בכיתה.. אם הם לא בני אדם, איך אנחנו יכולים להשתמש במה שערבים עושים?? (לא שאני בעד לפרנס אותם, אבל הם בנו ת'בית שלי למשל..)
ועוד דבר, כשאנחנו בשלום עם הגויים, עדין יש להתנהג אליהם ב"גזענות"? או שהם פתאום הופכים לבני אדם?..
ללא נושא.יד ימינו
".. אם הם לא בני אדם, איך אנחנו יכולים להשתמש במה שערבים עושים?? (לא שאני בעד לפרנס אותם, אבל הם בנו ת'בית שלי למשל..)"

קודם כל - זו בעיה.
יש בנאים יהודים וצריך להעסיק אותםץ
זה נכון שהם יכולים לבנות בתים וכו' - הם בעלי חיים, עם רמת משכל גבוהה יותר משל הקוף, אבל זה לא מעלה אותם לדרגה שלנו.

"כשאנחנו בשלום עם הגויים, עדין יש להתנהג אליהם ב"גזענות"? או שהם פתאום הופכים לבני אדם?.."

כן.
גוי יכול לחיות בארץ רק כשיקבל על עצמו להיות 'גר תושב', ואז הוא יכול לגור כאן בארץ כאזרח חסר זכויות.
טוב צריך ללמוד את זה..קומי אורי
אי אפשר ככה על קצה המזלג.. תודה!
יד ימינו סחתיין איזה רציני אתהאנונימי (פותח)אחרונה
הבית יכול להספיק,קומי אורי
אבל שמעת פעם על אידיאלים?!

הערבים שרפו ראשונים.. אבל אין לי התנגדות לשרוף להם גם בלי קשר..
מה עובר עלייך?~אורית~
מז'תומרת "מה יש לכם מחומש?"?? חומש הוא יישוב בא"י שפונה, טבעי ביותר שאנשים יעשו מאמצים כדי לחזור לשם! וזה לא שח"ו אין לי בית, יש לי ב"ה בית נחמד ואני לא זקוקה ליותר מזה...
לגבי זה ששרפו מכוניות, לא שמעתי על זה, אבל צר לי להגיד לך אנשים שנהנים לרצוח אחרים, הם לא בדיוק בנ"א... טוב ברור שזה לא כל הערבים, אבל אלה שכן...

סורי אם הייתי בוטה מדי...
מה יש לך מהרצליה?דינמית
כולם שם צפונים שמסתובבים עם מישקפי שמש דמויי עיני זבוב...
בואי לחומש ואז אולי תראי גם קצת אדמה בעיניים
אחי היקרמכאל 2 3
בחסדי אבאלה

אחי היקר נכון שיש לנו בית אנכנו לא בחומש כי "אין לנו בית"

אנכנו בחומש כי זה ארץ ישראל זה מזווה מהתורה לשמור על חומש כמו שצריך לשמור על כול חלק אחר מארץ ישראל
מקווה שאבנתה
ערב טוב
נ נח נחמ נחמן מאומן
אפשר להתארח אצלך???קומי אורי
נשמע מגניב.. חח..=)
אצל מי?מכאל 2 3
אצל מי שגר ב36 חדרים.. לא עלינו.. חח..קומי אורי
תודה על ההזמנה להרצליה, אתה יכול גם לממן לי?!צאקי 2
אם בשביל זה נולדת באמת חבלצבי!
למה חבל?תח"ל
זה מראה שהיא רוצה שלום- אבל היא צריכה לפתוח ת'עיניים ולראות שכרגע- זה לא יקרה... ואנחנו צריכים להילחם ולנצח!
קודם כל, מאיפה כולכם קבעתם שזה בת??קומי אורי
אם היא אומרת נולדתי לשלום נראה שהיא מצפה שכך באמת יהיה.. להוולד לזה זה לא אומר לעשות, וזה גם לא אומר להבין שצריך מלחמה לפעמים..

ניסוח מתוסבך.. לונורא..
איך יש לכם 36 חדרים בקושי למלכה יש!!????אנונימי (פותח)
וגם אם את כזאת נדיבה אני כבר באה לוילה שלך!!!
מה את אומרת???
רק נבוא להרצליה .... יסקלו אותנו !!!!
ערביים הם אולי בני אדם אבל מתנהגים כמו חיות אפילו יותר גרוע!!!!
והמרחם אל אכזרים סופו להתאכזר לרחמנים!!!!
פתטי.אנונימי (פותח)
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך