מחר יש לי קב"ן.ה' מלך
עבר עריכה על ידי Admin בתאריך כ"ו אלול תשס"ז 00:17
כתבתי להם מכתב חבל"ז
בעזרת ה' יתברך                                                                                                          כ"ד באלול תשס"ז                                                           

לכבוד: מפקד לשכת הגיוס י-ם

הנידון: גיוסי לצה"ל

לאחרונה קיבלתי זימון ללשכת הגיוס, לצורך ראיון אצל קב"ן. אני מוחה על כך בתוקף! אינני סובל משום בעיות נפשיות, ומאחר ועד כה טרם התייצבתי בלשכת הגיוס, ודאי שאין בידכם כל אינדיקציה לקיומן האפשרי של בעיות כאלה!

אני לומד בישיבה תיכונית נחשבת ומוערכת, עושה בגרות מלאה ברמה גבוהה, הייתי מדריך בתנועת נוער והתנדבתי רבות - ועודני מתנדב – בפעילויות שונות למען עם ישראל. באם רצונכם לפטור אותי מגיוס בגלל האידיאולוגיה שלי, הדבר מובן לי ומקובל עלי, אבל לא אסכים שייעשה בעקיפין ובהסתר באמצעות קב"ן. ככל הידוע לי, רק במשטרים אפלים, טוטליטריים ואנטי-דמוקרטיים סימנו את מתנגדי המשטר כחולי נפש. 

כדי שלא תהיינה תמיהות ואי הבנות, הריני להסביר כמה  עקרונות שעל פיהם אתגייס:

ראשית לא אהיה לעולם שייך לכם לחלוטין, מכיוון שאתם לא כפופים לה' ואני משתדל להיות כפוף בראש ובראשונה לו. המשמעות היא שבכל מקום שיתעורר חיכוך ביניכם לבין חוקי תורתנו, אכריע בהתאם לחוקי התורה.

להלן כמה נקודות שברור לי שאכן צפוי בהן חיכוך:

· גירוש יהודים: ודאי שלא אשתתף בפשע כזה, וברור שאם אוכל למנוע זאת מתוך צה"ל אמנע זאת, ומובן שאשפיע על חברי שלא לקחת חלק בעוול נוראי כזה.

· שבת: לא אחללנה אלא עבור פיקוח נפש. בשנים האחרונות ארעו מספר מקרים בהם גרם צה"ל לחייליו לחלל שבת ללא הצדקה.

· טוהר הנשק: אשתמש בנשקי לקדש את שם ה' בעולם. אם אתקל במחבל לא אתחשב באם הוא נושא נשק אם לאו, אלא אירה בו ע"מ להרוג. לא אסכן עצמי ללא צורך במסגרת נהלי הפתיחה באש המעוותים והמסוכנים של צה"ל - מבחינתי ערבי שזורק אבן על יהודי גורם לסכנת חיים ודינו מוות, ואפעל בהתאם.

· צניעות: לא אשרת עם בנות ולא אשהה במחיצתן. אין אפשרות מעשית להפעיל אותי על יד בנות.

· כשרות: אני מקפיד על כשרות מחמירה ולא אסתפק באף כשרות אחרת. אתם תאלצו לדאוג שלכל מקום שתשלחוני יגיע גם אוכל כשר על פי החומרות שאני נוהג.

לסיכום, לעולם לא אהיה חייל כפוף ומתבטל למערכת. ישנם קוים אדומים רבים שלא אחצה, אפילו במחיר של ישיבה בכלא צבאי.
ברצוני להבהיר כי כעיקרון אשמח לשרת בצבא יהודי ע"פ דרך התורה. סוף סוף אוכל לתת מעצמי הרבה, ואף למסור את נפשי למען הגנת עם ישראל. לצערי צה"ל במצבו הנוכחי אינו עונה על קריטריון זה ולכן לא אוכל לשרת בו.

בברכה,

עריכה - שיהיה קריא.
לא יודע למה יצא לי קצת קטועה' מלך
אולי תעלה את זה בקובץ ווארד..חב"דניקית
או תעתיק ותדביק שוב..
ניראלך שמישהו שם ישב ויקרא את זה..?חב"דניקית
היום כבר עדיף לא לשרת במקום הזבל הזה!!
למען מדינת ישראל תעשה דברים אחרים....לשרת בצה"ל לא יעזור..מילא הם לא ממלאים את התפקיד שלהם..<ואולי זה לא בגללם...אולי בגגל מי שבראש שלהם..> אבל זה לא משנה..כל עוד מוליכים את החיילים למוות...<אני רועדת שאני כותבת את זה..פשוט תיראו מה היה ב"מלחמה" שהייתה בקייץ> עדייף לבנות עוד בית ואז אותה יחידה שרצית ליהיות בה תבוא ותפרק לך א הבית..<כי בטח אתה רוצה ללכת לצנחנים לגולני וכו...והם אלה שתמיד מפנים..כדי שלא יסרבו פקודה..ואז יוותרו על כל העבודה שלהם..
חחח כל מה שרצית לרשום יצא לי מסורבל וסתום..אררררחב"דניקית
טוב מקווה שיהיה מבין ממה שכתבתי אם לא..אני ינסה להסביר שוב..
אשריך!!קומי אורי
אבל לא הבנתי, (ואני לא מבינה בזה בכלל..) אתה משרת בסוף או לא?
אשריך.. אני גם לא יתגייס... כמעט בטוח שלא יקבלו-מתנחל גאה.
את מה שאמרת... צריך להפיץ תמכתב שלך בפורומים של מיתגייסים וכו'.. זה מכניס ללחץ מטורף את כול ה"מערכת.."...
טעות פטאלית ומטורפתמשה
במקום להתחיל לקבל פרופיל 21 ושטויות דומות, לא יותר קל לשרת באיזה משרד נוח בקריה ולסמן V על שירות צבאי?

הבנות לא מפריעות (לא ישנים איתן כי יש יומיות, ולא מעורבים איתן חברתית מבחירה) ואין גם גירושים ושטויות כאלה.
אפשר לעשות את כל החיים הרבה יותר נוחיםקומי אורי
אבל אפשר גם לקדש את שם ה'
לא תמיד יש עניין בלעשות בלגןמשה
הרבה פעמים יעיל יותר לשתוק.
אז לא במקרה הזהקומי אורי
אין ענין לשתוק, ממש לא
אני לא חושב ככה.משה
גם אותי שולחים לקב"ןחננאל האגדי
אבל אני עושה הכל כדי להיות קרבי ולא שולח להם מכתב מפגר שיפריע לי לעשות את זה
מפגר תגיד לאמא שלך ולא ליהודי צדיק שכול רצונותיו -אנונימי (פותח)
ב"ה...

זה ללחום באמת להגנת המולדת בצבא יהודי וללא שום הכנעה מצד הגוים וכו'. אני גם לא מתגייס! בן דוד שלי עבר את הגיבוש לסיירת מטכ"ל ואז אבא שלו נרצח ודודה שלי לא הסכימה לחתום עליו..ואני יכול ללכת גם-ויש לי אפשריות רבות,אני לא אולך גם במחיר כלא! אני ילחם כשצריך ואם יווצר מצב של מילחמה באמת אניט יקח נשק מהמחסן נשק ו................
אני לא אכנס לדיון האם להתגייס או לא - כי הוא יהיהיד ימינו
ארוך.
אם אתם שואלים אותי - אז כן, אני רוצה להתגייס.

רק הערה על דברי 'טוב ה' ':
אם תהיה מלחמה - אתה תוכל לקחת גם 5 נשקים מהנשקייה, וזה לא יעזור לך.
נשק זה לא צעצוע.
מעצורים, כיוון, החלפת מחסניות וניקוי.
רמת הלימוד בבית לא מתקרבת לרמת הלימוד בצבא, ורואים את זה בשטח.
בן אדם שיודע לירות לא בהכרח יודע להילחם, ובן אדם שעשה מטווח אחד או שניים לא יכול לצאת למלחמה.

וסתם ככה - אני בעז"ה אתגייס.
אותך גם אם תתחנן לא ירצו אותך שםצבי!
היה מאמר של ד"ר יצחק קליין כאן בדעותמשה
שכתב שיש חשיבות עצומה לשרת בצבא גם לאור התנהלותו הנוכחית, גם מהסיבה הזו.

ואני מוסיף: תשאלו הרבה מאוד לוחמים באצ"ל ובלח", והם יספרו לך שהם התגייסו לצבא הבריטי בשביל לקבל משמעת ורעיונות צבאיים.
לא לצה"ל הישראלי - לצבא הבריטי!

גם אם מדינת ישראל הולכת להתפורר (וכרגע זה אכן נראה ככה), או סתם לסגת מיהודה ושומרון - אנחנו לא הולכים לשום מקום, והכשרה צבאית בסיסית לכל אחד זה דבר מינימלי, שהוא פשוט חובה במדינה כמו שלנו.

אחד הדברים הכי חשובים שעברתי בצבא הוא טירונות בסיסית - איך מתפעלים M16, שחרור מעצורים ואחזקת נשק כמו גם נהלי שטח בסיסיים.
כמו שאמרו יד ימינו היקר גם אם תשלם לציונים הם לאה' מלך
יגייסו אותך...
אני מאוד רוצה להתגייס אבל לצערי צה"ל לא עונה כרגע לקריטריון של צבא יהודי שנלחם ע"פ התורה. לגבי תיפעול נשק-בואו לגבעות ואם תרצו תדעו לירות טוב מאוד. אחי לא היה בצבא והוא היה בכיתת כוננות וידע להילחם לא פחות טוב מחייל בצה"ל.(עד ששללו לו את הנשק,ימ"ש)
נ.ב הייתי בקב"ן והיה סבבה חוץ מזה שחיכיתי 3 שעות. הוא חידש לי שאני בריא בנפשי לחלוטין...
הקטע הוא שעוד לא הייתי בצו ראשון.
ישר כוח עבד ה' הנאמן!!!קטיף שנית
כאילו שבישיבה אתה לא יכול לאמר זאת. כאילו...צחקן
חחחצחקן
אם להתגייס ;- אז רק כדי לסרב ולקבל 1000 ש"ח ...יהודי שמח
על כל יום בכלא, כמו שיקבלו מחר הסרבנים האמיצים.
אתה (מכוון ל "ה' מלך'")יכול להעלות לפה ת'פלייריהודי שמח
על האסירים היהודיים?
וואי אני בשוקאנונימי (פותח)אחרונה
אתה לא חושב שאתה קצת אבל ממש קצת מגזים?
1.אפאחד אבל אפאחד לא ישב ליקרוא את כל זה
2.אם כן לא ניראה לי הוא ישים עלייך
3.ניראה לי שקצת הגזמת עם הכללים שלך!!!
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך