חשוב!! חשוב!! חשוב!! הפגנה מחר בירושלם!!!איתי'ה

לק"י.

לזעוק בירושלים!

מחר יום רביעי, ז' תשרי ,19/9/07
בשעה 19:00 הפגנה בכיכר פאריס

בעת שראש הממשלה אולמרט וקונדוליסה רייס סועדים יחד

כידוע מגיעה קונדוליסה רייס מחר יום רביעי לישראל כדי לדחוף את ההסכם הסודי הנרקם בין אולמרט לאבו מאזן: הסכם ובו ויתור על רוב יו"ש-חורבן רוב הישובים-גירוש רוב היהודים-הקמת מדינת אש"פ ביו"ש-חלוקת ירושלים והר הבית לאויב הערבי. פרטים אודות ההסכם  הראשוני שכבר נחתם ביניהם אפשר לקבל באתר האינטרנט הערבי

http://www.maannews.net/he/index.php?opr=ShowDetails&ID=11963

זהו אתר ערבי אנטי-ישראלי מובהק אבל הם קבלו בבלעדיות את המסמך ולכן לצערנו אנו נאלצים לקבל את האינפורמציה דרכם

הביאו משרוקיות ושופרות

נשים בירוק

0505500834  0505777254

היה את ההסכם הזה גם בערוץ...צעיר ושרוט
חבל להכנס ולהוסיף להם כניסות לאתר.. פשוט חבל...
אני אחפש את זה בערוץ...
חיפוש קטנטן הניב תוצאות טובות:צעיר ושרוט

/News/News.aspx/166625 

אל תכנסו לאתר של מען האנטישמים!!!

אז הנה הכל-אפילו עם הסבר...איתי'ה
לק"י.

זהו ההסכם המתגבש בין ראש ממשלת קדימה לראש אירגון המחבלים אש"ף מחמוד עבאס:

1. ישראל תסיים את כיבוש הגדה המערבית בפרק זמן מוסכם. הנסיגה ופינוי ההתנחלויות יתבצעו בהדרגה ובכמה שלבים. כל שטח שיפונה יועבר לידי הרשות הפלסטינית אשר תשליט בו חוק וסדר- פירוש מעשי, ישראל תפנה 250000 יהודים נוספים שיצטרפו ל10000 שכבר פונו ללא פיצויים וחיים בקרוואנים עם רעפים, כשלבנתיים הרשות הפלסטינית תדאג להשלטת "החוק והסדר" כשם שעשתה זאת בהצלחה מרובה בעזה לאחר הגירוש. בנוסף לכך הפינוי של 250000 יהודים יעלה מאות מליארדי שקלים (לשם השוואה הגירוש של שרון עלה 13 מיליארד ) מי ישלם????

קיומו של שלטון ברצועת עזה המוכן להיות חלק מתהליך השלום יאפשר מימוש ראיית ישראל כי רצועת עזה והגדה המערבית מהוות יחידה מדינית אחת. פירוש מעשי, המצאת שקר היסטורי חדש, רצועת עזה ויהודה ושומרון מעולם לא היו יחידה מדינית אחת, ובטח שלא תחת שלטון פלסטיני, למעט בתקופת השלטון הישראלי החל 1967, ובתקופת התנ"ך.

2. תוקם מדינה פלסטינית בלתי חמושה, אשר גבולותיה הקבועים יתבססו על קווי 67. הגבול המדויק ישקף צרכים ביטחוניים, מציאות דמוגרפית ותנאים הומניטאריים. פירוש מעשי, מדינה פלסטינית בלתי חמושה, שכבר כיום יש בה כ 12 "מנגנוני ביטחון" חמושים עד צוואר בנק"ל ובטילים ורקטות, שכולם נלחמים בכולם, אך כולם ביחד נלחמים בישראל. "הבלתי חמושים" הנ"ל יהיו בסך הכל כ6 ק"מ מנתב"ג....מישהו ירצה לעלות על טיסה?

הגבול ישקף וכו'- צרכים דמוגרפיים ערבים, כיוון שכל הישובים היהודיים, כולל ערים כבית"ר עילית ואריאל יעקרו וירמסו עד יסוד בידי דחפורי צה"ל

יתאפשרו חילופי שטחים ביחס 1:1, אם כדי לשמור גושי ישובים בידי ישראל וכדי להבטיח רציפות פלסטין ואת אפשרות פיתוחה הכלכלי - פירוש מעשי: חילופי שטחים יהיו מעתודות הקרקע האחרונות של ישראל באיזור לכיש, בנגב ובשרון. הס מלהזכיר חילופי שטחים שיכללו חס ושלום גם חילופי אוכלוסייה ערבית- זה נוגד את "הדמוקרטיה"- ראו דבריו של השופט אהרון ברק בגנות "גירוש" ערבים.

3. בירושלים תהיינה שתי בירות, זו של מדינת ישראל וזו של מדינת פלסטין. השכונות היהודיות תהיינה תחת ריבונות ישראלית והשכונות הערביות תהיינה תחת ריבונות פלסטינית. פירוש מעשי, העיר העתיקה, לב לבו של העם היהודי, מושא לתפילות במשך 2000 שנה, עיר הבירה של ממלכות יהודה לדורותיהן, יימסרו למחבלי אש"ף, בעוד העיר החדשה, חסרת הקדושה והייחוד הדתי וההיסטורי, תישאר בריבונות ישראל. מה גם שירושלים העברית תחזור להיות מוקפת משלוש עבריה בצבא אשפ"י עויין מצוייד ברקטות ובנק"ל שאולמרט יספק להם על מנת "להשליט סדר".

בין שתי הרשויות המוניציפאליות ייכון שיתוף פעולה שיאפשר מרקם חיים ואיכות לכלל התושבים. פירוש מעשי, האם מדובר בשיתוף פעולה נוסח "הדי סי או" והשיירות המשותפות של ימי אוסלו העליזים? מי שלא זוכר, שיתאמץ לזכור איך השת"פ הזה הסתיים...

4. סידורים מיוחדים יכונו כדי לשמור על גישה חופשית לכל המקומות הקדושים לבני הדתות השונות. משטר מיוחד יוקם כדיי לשמר את זיקת שני העמים למקומות הקדושים בתוך העיר העתיקה של ירושלים. פירוש מעשי, יהיו סידורים מיוחדים למוסלמים ונוצרים בלבד, יהודים יזכו לגשת למקומות הקדושים "ולשמור על זיקתם" אליהם, בדיוק כפי שהם עושים זאת כיום תחת "שלטון" ישראל- איסור מוחלט על כניסת יהודים להר הבית!!!

5. פלסטין תוכר כבית הלאומי של העם הפלסטיני וישראל תוכר כבית הלאומי של העם היהודי- פירוש מעשי, המצאת שקר היסטורי נוסף- מעולם לא הייתה באיזורנו מדינה פלסטינית. ארץ ישראל הייתה מאז ומעולם בית לאומי ליהודים, ואף קיבלה לכך אישור מחודש בהצהרת בלפור ב1917

6. יימצא פתרון הוגן ומוסכם לבעיית הפליטים הפלסטינים, תוך התחשבות והכרה בסבל שנגרם להם ותוך הבנה כי מימוש ההגדרה העצמית, מהווה את עיקר הפתרון לבעיה. פירוש מעשי, פתרון הוגן - הכנסת פליטי תש"ח בניהם נכדיהם וניניהם לתחומי ישראל של הקו הירוק. מספרם המוערך עומד על כ4 מליון נפש. התחשבות בסבלם, פירושה שישראל תעניק להם בנוסף גם פיצויים על כך שהנהגתם בראשות חג' אמין אל חוסייני הכריחה אותם לברוח...

7. שני הצדדים יכריזו על נכונותם לסיים את הסכסוך ולפעול לכך שהתמיכה הציבורית בכל צד להסכם זה תהיה גדולה ככל האפשר. כן יפעלו הצדדים, בכל כוחם, ביחד ולחוד, נגד כל גילוי אלימות וטרור המכוון משטחי מדינה אחת לרעותה. פירוש מעשי, ישראל מצידה תסיים את הסיכסוך, תיכפה הוראות פתיחה באש בלתי הגיוניות על חיילי צה"ל בעוד הצד השני ישמור על איפוק כפי שהוא שומר כעת בעזה. הרשות הפלסטינית תטפל באלימות בצידה "בלי בג"ץ ובלי בצל"ם", כפי שהתבטא אדם חכם מאד לפני כ12 שנים....והמבין יבין . היא "תאסוף" נשקים, "תעצור" פעילי טרור ושאר פעולות חשובות שיתרמו שלום באיזורנו....

8. שני הצדדים רואים בהסכם זה מימוש משמעותי של עקרונות יוזמת השלום של הליגה הערבית, וקוראים לחברות הליגה לנקוט בצעדים אופרטיביים כדי להביא ליישומה המלא. כמו כן, קוראים הצדדים לארצות ולגופים המיוצגים בקוורטט ובקהילה הבינלאומית, לערוב ולסייע, בדרכים שונות, לקידום ומימוש ההסכם, המבוסס על עקרונות אלה. פירוש מעשי, ישראל נכנעה ללא תנאי לכל דרישות הערבים, ולא קיימה אף אחד מכל הקווים האדומים שהועלו החל מ1967. כך למשל בשעתו שיקר יצחק רבין לעם כשאמר בנאום שלושת הלאווים: "לא למדינה פלסטינית, לא למו"מ על ירושלים, לא למו"מ עם אש"ף". מה מכל ההבטחות הללו נשאר היום? האם לא מדובר בבדיחה עצובה?

מסמך שיתבסס על עקרונות מהסוג הנ"ל צריך להיות מושג בטרם הכינוס הבינלאומי בנובמבר, מוצג במהלכו ומעוגן בהחלטות בינלאומיות לאחריו. פירוש מעשי, ההסכם יחתם בפזיזות ובמהירות, אולמרט קובע את עתידם של 6 מליוני יהודים במדינה היהודית היחידה שקיימת תחת לחץ של זמן. האם ניתן לבנות הסכם שיבטיח את ביטחונה של ישראל בחודש וחצי?

מיד לאחר הכינוס הבינלאומי, במקביל למשא ומתן על השגת הסכם מפורט, תחל ישראל בהשגת כוחות ובפינוי התנחלויות משטחים בגדה המערבית. השלמת שלבי הפינוי תיעשה במקביל להשלמת המשא ומתן.פירוש מעשי, יחל גירושם של רבבות יהודים, עוד לפני חתימת הסכם סופי שיבטיח "שלום" ביננו לבין הפלסטינים. יהודים יגורשו בתחילת האביב ללא שיהיה מקומות לשכנם, ובסוף התהליך הפלסטינים יכולים לפוצץ אותו, כיוון שהם עדיין לא חתמו עליו, שהרי השלמת המו"מ תעשה רק עם השלמת הגירוש. כך נישאר קירחים מכאן ומכאן.

אני מרגישה שבא לי להקיא כשאני קוראת את זה!!!אנונימי (פותח)אחרונה
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך