א"י ממשיכים ובגאון!!אנונימי (פותח)
בע"ה בי"ח תשרי יעלו חמישה גרעיני התיישבות ביהודה ושומרון!

באפרת-גבעת העיטם

בחשמונאים-נופי חשמונאים(קומי אורי)

באלון מורה- הרחיבי

ובקדומים-שבות עמי

ויישבו חדש אשר נמצא בין כרמי צור לקריתצ ארבע שנקרא 1013.

חשוב מאוד להגיע,להשתתף ולחזק.

לפרטים:0547895232

שכחת גם את גבעה 1013תח"ל
שנדמה לי שהיא בין כרמי צור לקרית 4...
היא רשמה אותו.מוריה
אופס.. פדיחות לא ראיתי אותו...תח"ל
סליחתי....
איזו שעה זה יהיה בערך?שוברת גלים
בס"ד

בלעעע
מן הסתם זה יהיה כל היום.תח"ל
אי אפשר לדעת בדברים כאלה. זה גם תלוי אם יחסמו אותנו. אם יתנו לנו לעלות באוטובוסים זה יכול לעבור יחסית מהר אבל אם לא- נעלה ברגל מה שיקח הרבה יותר זמן.

נ.ב.- מישהו יודע אם יעלו גם משפחות?
אוי, ערבה,חמסית
רק צרות את יודעת לעשות, אה?
שאלתי מתי זה מתחיל.לא כמה זמן זה יהיה.שוברת גלים
בס"ד

העניין הוא שאמורות להגיע גם משפחות.לא יודעת עד כמה זה ייצא לפועל..

ככה-תח"ל
זה יתחיל ברגע שאנשים יגיעו..
לגבי המשפחות- נראה לי שאני אצליח להביא כמה משפחות מהאיזור שלנו..
נו באמת.שוברת גלים
בס"ד

אני צריכה לדעת מתי אני צריכה להגיע ולא מתי האנשים מגיעים.
יום שני בעז"ה יש לנו איזו ישיבה לגבי זה ואז אני אדע..
(כאן לא ממש עוזרים לי,כפי ששמת לב)

וערבה-
אני לא מבינה כלום!!
אני צריכה שתדברי איתי..
והן לא יבואו כולן

אוףף
אם אני אהיה שם לבד אני אתחרפן.

תקשיבי-תח"ל
הייתה לנו פגישה לנו פגישה לפני כמה זמן ונתנו לנו פווווולל פוסטרים לתלות ופליארים לחלק ולא היה כתוב בהם באיזה שעה זה מתחיל. תבואי כשאת יכולה.
זה ייצא ועוד איך לפועל בע"ה!!אנונימי (פותח)
בעיקרון זה די שונה בכל גרעין,
בקדומים תיהיה עצרת בתחנת דלק עם אישי ציבור וזמר(הכל יתפרסם בהמשך בע"ה)
בשעה 13:00
וממול ייתקיים הפניניג לילדים עם טרמפולינות ועוד כמה דברים,

ולאחר מכן בע"ה נעלה לשבות עמי..
אה.יופי..מזל שיש את ערבה!שוברת גלים
בס"ד
אז אין טעם שאגיע ליישוב כבר במוצא"ש.תודה.זה מה שרציתי לוודא..
(טרמפולינות!!!יש!!!
אני הולכת להפנינג של הילדים..לא יודעת מה אתכם..חח)

התכוונתי ש"ייצא לפועל" על משהו אחר..
לא משנה..
אני לא עד כדי כך פסימית.

אני חושבת שאני אעביר את הקרוואן שלי לשבות עמי.ממילא אף אחד לא ישים לב..

יש לי פרטים קצת יותר מדויקים...-מתנחל גאה.
ב"ה...
כמו שאמרת-רק לא 1013-נקראה שמה "מעלות חלחול"...

חיוני להביא אוכל ושתייה ל24-שעות,נעלי הליכה,בגדים חמים,שק"ש,פנס,נרות וגפרורים,פלאפון,ומי שיכול גם סוכה ואוהל!!..

טוב אני לא ירחיב.. כולם יקבלו דף בשבוע הקרוב.. היום הכנסנו לדפוס.. יש לי עותק ביד.. בעיקרון זה מחלק תארץ ל5 חלקים.. שכול חלק מקבל אזור-הרחיבי-צפון-גב ההר..-שבות עמי-רבע שפלה..-נופי חשמונאים-אזור תל אביב ומרכז..-עיטם-אזור אשקלון ירושלים.. ומרכז..-מעלות חלחול-אזור חברון ומטה עד אילת... זה פחות או יותר קשתקבלו תדפים תבינו!
.......תח"ל
אנחנו למשל לא הולכים למקום שקרוב אלינו.. כל אחד הולך לאיפה שבא לו. המטרה- שיהיו הרבה אנשים בכל מקום.

נ.ב.- מה זה השם הזה? מעלות חלחול..
אנחנו בהרחיבי?מאחורי הקו
רמת הגולן?
אני לא ברמת הגולן-תח"ל
זה לאו דווקא איפה את גרה זה יותר איפה בא לך להיות.. תשלי לאיפה יש הסעה.
כן.. רמת הגולן להרחיבי.ותח"ל-מתנחל גאה.
ב"ה..

אל תגידי דברים שאת לא יודעת.. בחייאת.. רמת הגולן באים להרחיבי! אלה אם כן היא לומדת באולפנה ב(דוג')פ"ת אז היא אולכת לאיפה שאמרו לאולפנה שלה לבוא.. אבל בתור אזור היא אמורה להגיע להרחיבי..
כן גמאני אמרתי.. אבל חלחול הייתה עיר מקראית.. זתומרת היא גם שלנו.. הערבים ימ"ש קראו לה ככה..וזה שם שהיה מאז ולתמיד.. אז כאילו להראות את הרצון לחזור בחזרה אפילו לחלחול 'גם חלחול שלנו..' חפיף...
שמעו אנחנו שיא המנותקים!!מאחורי הקו
בעזה"ית
(גולניסטים- חי'ים בבועה משל עצמינו- תבינו...) אבל באמת שניסיתי להתחבר! ושלא תחשבו לא עליתי לחומש תשאלו את קצרינאית... כמה חפרנו על זה... וד"א, אחותי היתה שבת בשומרון והיא אמרה שהם ראו את הגבעה... אז תנו לי פרטים ועם יסתדר אני אבוא בשמחה!!
זה לא רק גולניסטים..זה גם הצפונים..בלעע!!שוברת גלים
מה אמרתי שלא ידעתי?תח"ל
בסך הכל אמרתי שילכו לאן שבא להם.. זה מה שאנחו עושים...
או לאן שיש הסעה.. אתה מנסה להביא את כולם להרחיבי אבל צריכים אנשים בכל מקום..
לאיפה איזור חיפה?תכלת דומה לים
את נוסעת????אם כן תגידי לי אולי אני יסע איתך טובקצרינאית גאה!
שקד???
אני חייבת ללכת לפי האזורים שקבעו?קראתיך
אני לא יכולה ללכת להרחיבי?....
את יכולה ללכת לאן שבא לך..תח"ל
אבל שיהיו אנשים לא רק בהרחיבי.. צריכים הרבה אנשים בכל מקום ולכן קבעו שכל אחד הולך למקום מסיום אבל הם לא עומדים שם ושואלים אם את במקום הנכון.. חחח זה יכול להיות מצחיק..
מתנחל-תח"ל
הייתי בדוכן ו-2 חבר'ה שעלו אותנו מה זה השם הזה אז אמרנו להם שאין לגבעה עדיין שם.. קיצור הם עמדו שם וניסו להעלות שמות לגבעה- נראה לי הם אמרו משו כמו כרמי 4 או קרית צור משו קורע!!!! קיצור הם מזה התלהבו.. היה ממש נחמד..
בעזרת ה' יתברך אני אסע אם יסתדר...מאחורי הקו
הייתי היום באלב"ש\קשת\יונתן ופגשתי אישקע!!

ואני מאד מאד אשמח אם תבואי איתי
*התגובה למעלה הייתי לקצרינאית...מאחורי הקו
חח כן,אתמול שמעתי את השם החדש.... נשמע לא משו..אנונימי (פותח)
ולא להביא ציוד ל24 שעות,אם דניאלה תקרא את מה שכתבת היא תתחלחל!!

חח אתמול היא אמרה לנו לבוא עם בגדים לשבת בתיק אפילו,ולא לבוא בגישה שאנחנו מחכים שיפנו אותנו..

והודיה יש טעם שתבואי במוצ"ש מחשש למחסומים,ובע"ה אנחנו רוצים לעשות שבת נוער לפני כדי שכל הנוער יתאסף כבר משו כמו השבת חזון של חומש.
שום מחסומים..בעוונתי-שוברת גלים
בס"ד
אני בת שירות(לא עלינו רחמנא ליצלן טפו טפו טפו) ויש לי היתר חוקי להגיע לפחות לקדומים.משם הולכים ברגל..

מוצא"ש אין לי מצב לבוא.
שבת-
טוב לדעת.מלבב לשמוע.

ושאלה:
נראה לכם שבאמת יהיו חסימות?
באלאגן? משו?

(כולי תקווה שהכל יילך חלק בעז"ה, כי אם יש באלגאן העסק הופך להיות קצת יותר מסובך.)
האמת, עשיתם לי חשק להביעמשהאחרונה
לי יש התר חוקי להגיע לכל מקום. הצוים השונים אוסרים כניסה של אזרחים ולא של חיילים.
ואו איזה שמות..nick4me
בה איזה יופי! אני לא חושבת שאני אוכל להגיע לאחת מהם יש לי שבוע עמוס ביותר! אבל..תהיו שם בשבילי!
אז ככה...מתנחל גאה.
ב"ה...

תח"ל.. אני לא מנסה להביא אנשים להרחיבי.. פשוט יש דברים שאת לא יודעת.. מעלה לבונה באות בתור אולפנה-אז כול המעלה לבונה באות להרחיבי.. גם כאלו שגרות באיזורים אחרים! מובן?!!? ותאמת?! בנופי חשמונאים לא יהיה כמו בהרחיבי.. ודי לחכימא ברמיזא.. ודפקא כן, קבעו שמי שבאה יחידה או אם חברה שהם מהאזור של ג.העיטם להרחיבי.. זה מדלדל תכוח שם.. סיכמו את זה פחות או יותר!! מובן? בנות שרוצות להתעניין אני יביא להם מספר פלא של הבת שאחראית ודברו איתה..
מי שלא יכול להגיעאנונימי (פותח)
אז שייצור קשר עם המפסרים שמורסמים,ויישלחו לו פלריגים או חומר להפיץ ואפשר לעמוד גם בצומת הקרובה לבית ולהפיץ את זה,זה ממש יעזור!!

ואם גם לזה אין זמן,אז תרומות ממש ממש יעזרו!
יפה יפה...גוש קטיף!!!
ככה צריך להיות להילחם על הארף הזו...

סתם שיהיה שנה טובה לכל עם ישראל...

וגמר חתימה טובה....

חסוי....
מה שאני מנסה לאמר זה-תח"ל
שכל אחד ילך לאן שנוח לו ללכת.
זה סתם היה מצחיק שאמרת שברור שכולם הולכים להרחיבי כי המטרה של העלייה הזאת זו קריאה עממית ולהראות לכולם שיש הרבה אנשים בכל אחד ואחד מהמקומות הנ"ל.
יש מבין?
..........מתנחל גאה.
זהו שלא,זה מחולק לפי אזורים......אז לא ידעתי שאנחנו מסופחים לצפון.. רק כשאריה אמר לי...
לא יודעת מה אמרו לכםתח"ל
אבל אנחנו לא הולכים למקום שהכי קרוב אלינו בכלל..
והעליה בשעה 13:00 בצהרים...מתנחל גאה.
למשל הרחיבי נקודת ריכוז בבת כנסת המרכזי "רחמי תרצה".. בשעה 13:00... (היתלבטו אם להגיד בשעה 12 כדי שאנשים יתחילו להגיע ב 1...(=..
חחח אבל זה רק להרחיבי-תח"ל
זה תלוי כל כך לאן הולכים. אנחנו לא כל כך קרובים לגבעה אז אנחנו צריכים לצאת בבוקר..
מתנחל- אתה יודע למי צריך לפנות בקשר למשפחות?
אה מגניבב...מעלה לבונה הולכות בתור אולפנא להרחיבי?קראתיך
אז אני בטוח באה להרחיבי...
כן מעלה לבונה...מתנחל גאה.
ניראה לי אולך להיות "מאבק"... כי להרחיבי באים תיסלחו לי על הכינויים והשמות.. רוב החבר'ה בנים\בנות הרציניים.. עיטם מגיעים אמריקאיים ותושבים מאפרת וכו.'.. לא שאני מזלזל בהם ח"ו! אבל שם לא יהיה מאבק רציני...גם התושבים של הישוב איתנו ובדעותנו... דוג'.. לפני שנתיים ניראה לי באחד הגירושים של המאחז הסמח"ט חטף פנס בעין על גדר של איזה משפחה.. יום אחרי הגירוש.. היו מפוזרים בישוב גי'פים מפונצרים...יש מבין?.........
......איתי'ה
לק"י.

מעני'ין מאיפה הסטיגמות האלו...

האמת אין לי מושג איך אנשים בוחרים לאן הם ילכו בעז"ה.. ומן הסתם זה לא י'הי'ה בדיוק לפי החלוקה...

אני רוצה לנסוע להרחיבי בלי סיבה מיוחדת חוץ מזה שאני אוהבת מאוד את האיזור...

כל טוב לכולם. וגמר חתימה טובה.

מתנחל- אולי אתה גם יודע מה יהיהתח"ל
בכל שאר המקומות?
חחח זה ממש מעניין לשמוע מה יהיה איפה שאני אהיה..
לא.. פשוט מידע על מה שכבר היה.. בהרחיבי סמח"ט חטף-מתנחל גאה.
פנס בעין.. תביני לאיזה מקום מגיעים...
יוו לאן הגענו?תח"ל
טוב אני להרחיבי בטוח לא באה!
גם אני.nick4me
בעצם אם אני אבוא זה יהיה רק למקום בו אני אהיה בטוחה בלי פנסים נוספים.
חחתח"ל
ואני ממש מעדיפה לא לשבור את הרגל שוב כי עדיין לא החלמתי מהשבירה הראשונה..
זה הי'ה שבר?! ;לא נקע???איתי'ה
האמת היא-תח"ל
שאני באמת לא יודעת.. נראה לי סדק או שבר או נקע- אחד מהם.. הבעיה שלי היא שאני עדיין מרגישה ת'כאב ברגל.. באסה שמשתחררים רק משיעורי ספורט ולא משיעורי היסטוריה או מתמטיקה בגלל רגלים..
הפעם לא ניראה לי שנגיע לזה.. ותבואי להרחיבי!!מתנחל גאה.
ב"ה...

וזה קרה בכלל אם קבוצת בנים שאלכה מכות בזמן של הגירוש ליד אחד הבתים ואז הסמח"ט בא להפיל את אחד מהחבר'ה ואותו אחד "שלח יד להיתגוננות"......... ובזכותו לא היו גירושים בשנה וחצי האחרונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ויש לי מדע מדויק (אני מרגיש כמו..) שהמח"ט לוחץ על המשטר רע ש"תנקה" תמאחז לפני העליה.. והמשטר רע לא רוצים!!!!!!!! שיא גינס! הם לא רוצים! המח"ט יוש להם על הראש כדי שיגרשו.. ככה שיש מצב שבשני שלישי ראשון יהיה משו...ח"ו... בעז"ה לא.. אבל תבוא.. פשוט באתי להגיד שזה לא יהיה כמו ב"נופי חשמונאים" או "בעיטם", יכול להיות שאני טועה.. אבל באתי להגיד שבאמת חשוב להגיע להרחיבי.. ואני מנסה עכשיו לעשות שם הפרדה רצינית! בעז"ה... יש מבין? ("כול הירא ורך לבב ישוב אל ביתו" הוספה שלי-"ולא יברח באמצע,ולא יבוא,ולא ירכך לב העם..."....)
בצפייה לבניין א"י ו"כי תעביר ממשלת זדון מין הארץ"!!!!!!!
חח קרעת אותי!תח"ל
אני הולכת בכלל למקום אחר.. בעז"ה בלי נדר.. ויש מצב שאני מצליחה לארגן כמה משפחות לגבעה 1013.. יש מצב שלא..
אם זה יהיה ככה אז אולי אני אבוא.nick4me
אבל נפלתי לפני החג ולביצפר אין מצב שאני אגיע אז אני לא יודעת אם אמא שלי תסכים. נחיה ונראה.
חחח איזה פיצול אישיות..יש לי.. זה מה שקורה-מתנחל גאה.
ב"ה..

שמדברים בפלאפון,כותבים ב3 חלונות באייסי,ומסרשי"ם,ואחים שלי,ובטלפון,ונושם....
מה?תח"ל
לא משנה..מתנחל גאה.
מאותו מכשיר?nick4me
חחח מן הסתם..תח"ל
זה מה שכל הבנים המוזרים עושים..
אז זה בהחלט פצלשnick4me
אז לכל הבנים האלה יש פצלש?
חחח אנ אמורה לדעת?תח"ל
תשאלי את אחד הבנים.. אני יכולה להעיד שלהרבה בנות יש פיצולים אבל לי אישית לא נראה לי שיש.. אחת יחידה אני!
מצטרפת להנל.nick4me
פיצול כינויים יש לי אבל אני לא מפוצלת באישיות(וגם לא שרוטה!!)
מתנחל-תח"ל
אתה יודע איפה יהיה הכי פחות בעיות?
זה דחוף אם אפשר לענות מהר..
לא ידע... אם אני יגיד ובסוף יהיה...-מתנחל גאה.
ב"ה..

בתגובה האחרונה שחוויתי ב"נופי חשמונאים" זה ירי מעל הראש וכיתה של חיילים אם לא יותר שרדפו אחרנו.. ואלך לי ארנק,פלא',סידור,חומש,ושניצלים!!!!!!!!)=..כפרת עוונות.. עיטם.. גם היה פיצוצים פעם קודמת.. מעלות חלחול גם לא יודע.. ניראה לי שיהיה מכות.. ולהרחיבי באים..כי.. סתם כול אחד לאיפה שהוא אמור ללכת.. אם שמתם לב וכבר תלו מלא מודעות חדשות של חלוקת הארץ למאחזים..(גם בעיתון בשבע פרסמו מודעה..)..
חחתח"ל
רגע רגע!!!!!! אם ילכו לי השניצלים אז אין מצב שאני באה!!!!
חח סתם אבל לא משנה.. כפי שנראה לי יהיו בעיות בכל מקום נקווה שאני אשרוד..
דווקא שניצלים לא נראה ליצבי!
שהיה חסר לך עד כמה שזכור לי עשית קידוש על שניצלים אם איזה היתר מפוקפק וחיסלת איזה 5 שניצלים בערך
לא הגזמתם?תח"ל
קידוש על שניצלים???????????
סליחה- שכחתי שאתם בנים..
דווקא שניצלים לא נראה ליצבי!
שהיה חסר לך עד כמה שזכור לי עשית קידוש על שניצלים אם איזה היתר מפוקפק וחיסלת איזה 5 שניצלים בערך
יופי! הולכים להרחיבי! =)אוריין
בס"ד,
מעיין את באה?איזה כייף!=)
חח שניה-תח"ל
כל אלה שרוצים להכניס את עצמם לסיבוכים הולכים להרחיבי?

מתנחל- אני מחכה לתשובה.. אם אפשר זה יחסית דחוף..
קיצור- בכל מקום יהיה בלגנים נכון?תח"ל
אתם חושבים שצריך לידע ת'משפחות שיהיו בעיות אם יש סיכוי שבעקבות כך הם לא ילכו?
אוריין-ברור שאני הולכת להרחיבי...את באה!!קראתיך
אנחנו מהאולפנא...חח..
אבל.. איך מגיעים להרחיבי?..אוריין
שמועות הגיעו לאוזני- בקשר לעלי'ה להרחיבי...אמא אדמה
האם נכון הדבר, שאין משפחות (וכנראה שגם לא י'היו כאלו) שעולות להרחיבי, ובעלי'ה המתוכננת רק יעלו ל"הרחיבי ב'"?
מה??אין משפחות?קראתיך
לא... מש' אידלס ורומם הצעירה עולים..... מאיפה -מתנחל גאה.
השמועות? המשפחות לא ילכו.. המשפחות יודעות במה מדובר... וצבי!-ולידעתך בפעם המליון-הרב התיר לעשות קידוש על לחם\שניצלים\או כול דבר שהכול... אז די לרדת ..
מישהי מהמטה אמרה לי...אמא אדמה
מוזר..!
שניה-תח"ל
אז לא להביא משפחות?
הכוונה למשפחות שמתכוונות לגור בהרחיבי.אמא אדמה
את זה הבנתיתח"ל
אבל השאלה שלי היא- האם לנסות לעשות גיוס משפחות ליום העליה?
תדברי אם משהו מהמטהצבי!
עשו אצלכם פגישה ככל הנראה והם בטח השאירו פלא וגם אם לא תתקשרי לפלא שרשום על המודעות
חחתח"ל
מה אני אגיד לך? עלית על זה!
הבעיה היא שאני ממש בהתלבטות אם לומר לאנשים שיהיו בעיות כי מצד אחד לא נעים לי שהם יסתבכו בגללי ומצד שני חשוב לי שהם יבואו... מה לעשות?
אם יהיו בעיות זה תלוי במשטרע.צבי!
כן.. כול מי שיבוא זה טוב...-מתנחל גאה.
בעז"ה...

יש שני משפחות שעולת ביום העליה ועוד כמה שאמרו שמתי שיתחזק שם אז הם יעברו.. גם המשפחה שלי אמורה לעבור.. אבל רק עוד איזה חודש... גם חשוב שיבואו סתם משפחות ביום העליה.. המשפחה שלי באה גם ביום העליה.. גם ההורים שלי ואחים שלי הקטנים.. וזה חשוב.. (אני מת לראות מגבניק נוגע באח שלי או אחותי הקטנה.. אני אתפוצץ..)
חחח חבל שאני לא אראה את זה...תח"ל
מעניין מה יקרה אם יגעו באחותי הקטנה יכול להיות מגניב לראות את אבא שלי מגיב לדבר כזה..
חח....מתנחל גאה.
ב"ה...

אבא שלי אולי יצעק עליו קצת.. לא ידע מה קרה לו.. פעם הוא היה כחני"ק.. כיום... מה שכן אין כמוהו.. לא ניראה לי שיש רכב פרטי שהוא לא 4+4 שעלה לחומש דרך הכביש.. גם בימי שישי כמו אבא שלי..
אמא שלי מסוגלת לתת לשוטר כדור בראש אם היא תראה אותו מרביץ לאחותי.. או לאחת הבנות... מזה אני חושש...חח...
צבי! אתה מסוכן, או שאתה בא?מתנחל גאה.
חחחתח"ל
דיייי בא לי לראות את זה..
נראה לי ברגע שאחיות שלי יראו את הכמות של השוטרים שם הם יברחו...
סתם- לא נראה לי שהם בכלל יבואו.. זה לא מה שהם קוראים לו- FUN של חול המועד..
זו הבעיה- המשטרה..תח"ל
כשאני מנסה להסביר להורים שלי שאני אהיה בסדר ואני לא אתן להם לעצור אותי ואני אתחבא או כל מיני דברים בסגנון.. הם אומרים לי שהם סומכים עלי אבל לא על המשטרה ככה שהם יודעים שאם בא למשטרה לעצור אותי לא יעזור אם אני אתן להם או לא..
עזבו...אמא אדמה
מבירור קצר עלה כי בסוף אכן באות משפחות בעזהי"ת להרחיבי. בואו בהמוניכם!
"ה יש שלוש משפחות להרחיביאין יאוש!!!
רומם אידלס ושריאל
אם יש למיהו עוד משפחות שיצור קשר עם המטה כמה שיותר מהר כי עדיין צריך עוד משפחות.
לפרטים ולתרומות: 054-3181409
אני מדברת על משפחות שיגיעו לאו דווקא להרחיבי...תח"ל
סתם- יש לנו את הסוכה הכייייייי מדהימה בארץ על בטוח!!!!!!!
גם אם יש משפחות לעוד מקומות וזה ממש חשוב להגיע לכלאין יאוש!!!
אחד מהמקומות ולא רק להרחיבי
זה מה שאני מנסה לומר למתנחל וצבי כל השרשור הזה...תח"ל
יש 5 משפחות.. ואולי 6...מתנחל גאה.
ביתן,אידלס,רומם,שריאל,סביר,ופורטנוי. (פורטנוי אולי...)
לקנאית-מתנחל גאה.
ב"ה...

אלכת לבדוק מה שאמרתי? אני יודע כי אני גם בארגון.. ולא ידוע לי ששריאל עולים.. יכולהיות רק בשביל שיעשו רעש.. (6 משפחות בהרחיבי!!!)..
כתבתי למעלה... ;(בנושא: "עזבו...")אמא אדמה
בררתי את הדברים עם אותה בת שאמרה לי שלא עולות משפחות. היא אמרה שהעני'ינים הסתדרו ובעזהי"ת יעלו לפחות שלוש משפחות (שתי'ים וחצי כי משפחת רומם מונה רק שני אנשים...).
משפחת שריאל תעלה בהתחלה ותשאר שם בערך שבועי'ים אם אני זוכרת נכון...
לא מחפשים אקשן.חן.
בס"ד

מכל הדיבורים שהולכים כאן בעניין הרחיבי אפשר לחשוב שכל מה שאנחנו מחפשים כאן זה אקשן לפנצ'ר עוד ניידת ולפוצץ עוד שוטר.

ש-ט-ו-י-ו-ת!!!!!!

אנחנו עולים (ושוב- ח"י תשרי חוה"מ סוכות ב13:00) ביחד עם משפחות (נכון לעכשיו: אלון מורה 3, שבות עמי 3 , נופי חשמונאים 5-7 , מעלות חלחול מעל 10 ועיטם - בעוונותי לא זוכרת אני רק זוכרת שלפחות 3) על מנת להקים את היישובים / שכונות החדשים/ות כדי להחזיר לעם ישראל את חזון ארץ ישראל ולהזכיר לו שכל גרגיר בארץ הזאת שייך לעם ישראל בלבד ולא יתכן שום דיון עליו.
אנו באים לחדש את תנופת ההתיישבות ביהודה ושומרון כיאה לעם השב לארצו אחרי 2000 שנות גלות! בגאון ובגלוי!

לכן חשוב שיהיו הרבה אנשים בכל המקומות ולא רק בהרחיבי!!

אנחנו לא באים כדי ללכת מכות עם המשטרה. ויכול להיות שלפחות בשלבים הראשונים המשטרה לא תתערב. ואולי ה' יעזור והיא לא תתערב אף פעם.

אבל אם היא תתערב (ואנחנו נראה לנכון לעמוד מולה)אז היא תקבל בע"ה את שלה.

כולם מגיעים!!!!!!!
סוף סוף מישהו שמדבר לעניןצבי!
אנחנו לא מחפשים לריב אם שוטרים או לפנצ'ר ג'יפים ואם זה מה שעומד להיות בהרחיבי זה אולי סיבה למה שאני לא יבוא לשם המטרה היא לפרוץ את הגדרות ולהראות להם שאנחנו לא נכנעים לאמריקאים ולא לאף אחד אחר שאומר לא לבנות בארצנו הקדושה אנחנו רוצים להראות להם שאותנו לא יכלאו בתוך הגדרות חלפו ימי הגטו היהודי המאבק שלנו צריך להיות על בניה ולא על מניעת חורבן המטרה היא לא להתעמת אם המשטרע אם כי אם הם יפריעו לנו לבנות בא"י אנחנו נלחם בהם אבל להגיע למקום רק בגלל שיהיה יותר או פחות מכות זה לא נכון כל אחד יגיע לאן שהוא שייך במפה ואם כל האנשים שמסוגלים בכלל לריב אם השוטרים יגיעו להרחיבי ול1013 אז יהיו בושות במקומות האחרים אני כנראה מגיע לחשמונאים בציפיה לבנין כל חלקי ארצנו במהרה בימנו אמן! .מתנחל גאה. הדברים האמורים לא נכתבו נגדיך או משהו כזה אל תיקח את זה אישי
בדיוק..תח"ל
אבל עדיין אינני חושבת שמשפחות ירצו לעלות למקומות שהם יודעים שיהיו שם בעיות..

צבי- אתה נשמע כמו ירון..
תודה על המחמאהצבי!
חחחתח"ל
זה היה מצחיק לקרוא מה שכתבת... זה באמת היה נשמע כמוהו...
מסכימה איתך בההחלט.אמא אדמה
נהנתי לקרוא את מה שכתבת.
עדי'ין לא החלטתי לאן ללכת. רב הסיכוי'ים שאלך לחשמונאים, אבל אני רוצה לברר קודם מי באה לשם...

*** למה כתבת את זה כתגובה אלי?! ***
אם התכוונת אליצבי!
אז כתבתי את הדברים כתגובה לחן
לא התכוונתי אליך.אמא אדמה
גם אני הגבתי לחן.
עיטם-קטיף שנית
לא סגורים,
אבל יש 3 בתים מעץ(שאמורים להרכיב אותם כמו לגו) ועוד בית אחד שהוחרם
משפחת פורטנוי לא עוליםאנונימי (פותח)
מאפוא לךצבי!
אתה מכיר אותם?
אז ככה...(וחן. כנסי!)מתנחל גאה.
בעז"ה.. כנראה שחלק לא הבינו אותי נכון,-

פורטנוי כמו שהבנתי עולים לפחות להתחלה ויראו בהמשך.. ב. לא אמרתי לבוא רק להרחיבי, אמרתי שכול אחד יבוא למקום שהוא אמור להגיע,לא באים בשביל האקשן ואני מקווה שזה מספיק ברור לכולם!. לא מחפשים פינצורים,מכות,וכו'.. אבל אם יהיה צורך אז יעשה מה שיצטרכו לעשות,לשום מקום לא באים בשביל אקשן, וחן-את לא מעודכנת,כנראה 6 להרחיבי.. מלעשות אני יודע קצת..

ואנשים שמכירים אותי יודעים שאני לא מחפש אקשן,במיוחד שזה נוגע למאחז ....מאחז שבמשך שנתיים שלוש בנינו בו והרסו לנו וכו' זתומרת 10 חבר'ה.. שרובם ילדים..) וכדי שאנשים יתחילו לכבד פה אחד תשני,
זועק לעזרה-כנס..מתנחל גאה.
ב"ה..

טוב, אתה לא בעל הכינוי, שאלתי אותו והוא אמר לי שהוא לא כתב,חוץ מיזה שהוא היה איתי אתמול בלילה בהדבקות.. אז מי אתה? על תגיד דברים שאתה לא יודע,תודה.
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך