כבוד הנשיא ד"ר אחמדינאג'ד נוסע לנוי-יורק לנאום בפאנונימי (פותח)

כבוד הנשיא ד"ר אחמדינאג'ד נוסע לנוי-יורק לנאום בפני העצרת הכללית של האום.

כבוד הנשיא יתארח באונברסיטת קולומביה שבמנהטן, ביום שני הבא עלינו לטובה.

כחלק מפורום מנהגי העולם באוניברסיטה- בוא מתארחים גדולי מנהגי העולם ומרצים את משנתם- יתארך
כבוד הנשיא וירצה את משנתו.

הציונים, מחרחרי הריב והמלחמה, מתכננים לחבל במאורע המשמח ע"י גיוס חבר'ה פוחזים (המקבלים
שלמונים מהציונים) ש " יפגנו" נגד נאומו של הנשיא.

דרכם לא תצלח, והנשיא יביא את דבריו ויציג לפני כל עם את רצונו בשלום ואחווה ואת פשעי הציונים.

This is the day that the LORD hath made,
We will rejoice and be glad in it.
This is the day that the LORD hath made,
We will rejoice and be glad in it.

Postedon 09/22/2007 10:39:05 AM PDT by freedom44

Iranian President Mahmoud Ahmadinejad is traveling to New York to address the United Nations' General Assembly this week and his trip has already run into controversy.

President Ahmadinejad's request to visit Ground Zero was denied by the New York Police Department and now his scheduled address to Columbia University students and faculty as part of the school's World Leaders Forumon Monday has created a furoreon campus.

A law student Aviva Robbin isone of nearly a 100 students who have unitedon Facebook and have planned to protest against Ahmadinejad speakingon their campus.

''While we do value academic debate and freedom of speech we do not feel that it would be a violation of these values not to have the President of Iranon our campus. He is a known state sponsor of terrorism and he has many human rights violationson his record and by having him here it seems as if Columbia is legitimising what he has to say and endorsing his
views in the public opinion,'' said Aviva Robin.

נכתב מחוץ לישות הציונית ביום חול
http://209.157.64.200/focus/f-news/1900679/posts

.אנונימי (פותח)

בפעם השלישית מאז נבחר לנשיאות הרפובליקה האסלאמית האיראנית, מגיע היום נשיא איראן, מחמוד אחמדינג'אד, לכינוס השנתי של עצרת האו"ם בניו יורק. אך עוד לפני שמטוסו של אחמדיניג'אד נחת בארה"ב, לוח הזמנים שלו והמקומות בהם ישא דברים ויתראיין, כבר החלו לעורר מהומה בתוך ארה"ב.
הלילה ישודר ראיון עם אחמדינג'אד בתוכנית הנחשבת '60 דקות' של רשת סי.בי.אס. ביום שני, הוא הוזמן על ידי אוניברסיטת קולומביה, אחת היוקרתיות ביותר בארה"ב להשתתף בפאנל שאלות ותשובות בבית הספר ליחסים בינלאומיים במסגרת הפורום למנהיגות לאומית. וביום שלישי הקרוב הוא צפוי לנאום במליאת האו"ם, ביום הפתיחה של העצרת ה-62, כמה שעות אחרי נאומי הפתיחה של הנשיא בוש, נשיא צרפת סארקוזי, וקנצלרית גרמניה, אנג'לה מארקל.
בשבוע שעבר רגזו בארה"ב לשמע בקשת הנשיא אחמדי נג'אד להגיע לביקור ולהניח זר אבל באתר מגדלי התאומים. משטרת ניו יורק דחתה את בקשת אחמדיניג'אד להגיע לאתר, בטענה שהאתר בבנייה וסגור לביקורים וכי מטעמי אבטחה, משטרת ניו יורק לא מאשרת את הביקור שם.
בינתיים יו"ר ועדת הביטחון הלאומי ומדיניות החוץ במועצת השורא האסלאמית עלאא אלדין ברוג'רדי אמר כי עמדות הנשיא מחמוד אחמדי נג'אד באו"ם תשפיע מאוד כי הבמה של האו"ם מכוסה בצורה נרחבת, והעמדות שיובהרו מעליה יהיו משפיעים מאוד.

שוב הפעור הזה??!420mal
מה הבעיה שלך שמפגינים נגד ימח שמו?מה עדיף להתחבק איתו??!
בדיוק... חחחחמשה
כאחל נשמע קצת ערבי...אנונימי (פותח)
ומתוכן השטויות כתב נראה שהוא אכן כזה..
לא תמידאנונימי (פותח)
הסבר בבקשה..אנונימי (פותח)אחרונה
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך