אנשים! אוקי שהגעתי למסקנה...היידי

שהדברים הכי הזויים קורים לבנאדם בטרמפ!!!!!!!

פשוט מדהים כמה סיפורים אפשר ללקט רק מטרפמפים!!!!!!!!!!

חח.

ברור!תכלת דומה לים
ספרי כמה.. כשיהיה לי כוח וזמן אולי גם אני אספר.
נגיד היום...היידי
חברה שלי תפסה אחד לגבעה הצרפתית, אקיצר עלתה ואיזה אחד התחיל לדבר באוטו בערבית וכאלו...
או קי אז ככהצוץ
טרמפים לא מוכרים זה הדבר הכי מסוכן שיכול להיות אני בחיים שלי לא עליתי על טרמפ חוץ מטרמפים מצומת שאני מכירה...!!!!!!!!!!!
לא פחות מסוכן לעמוד בצומת!רוחמה הקראסיבה
אם כבר אז כבר..
חחח ברור!רוחמה הקראסיבה
הסיפורים הכי הזוהים והכי מגניבים. גילתי את זה רק כשהתחלתי לנסוע שוב בטרמפים. ואו אני לא יודעת מה הייתי עושה בלי טרמפים. לא הייתי מצליחה להגיע לבית ספר
הדבר הכי הזוי קרה לי בפוליןחננאל האגדי
והרבה פעמים כבר עליתי על טרמפים עם ערבים ובמיוחד שעמדתי מחוץ לישוב שלי ועליתי עליו והיה שם שני אנשים
שירדנו מחומש...מתנחבל 2007
נסענו 3 פעמים בטרמפים עם ערבים...
פעם עליתי בצומת הגוש על איזה בחור רוסיה' מלך
היה באוטו סמל של כת השטן ועוזי. הוא שם מוזיקה רוסית מגעילה בפול ווליום וטס כמו מטורף. באמצע הנסיעה אני מרגיש מישהו נוגע בי מאחור,אני מסתובב ורואה כלב ענק יושב מאחורי...
כל הזמן פחדתי שהוא הולך לשחוט אותי ולהקריב אותי לשטן...
סיפורים מהטרמפיםתכלת דומה לים
אין לי כ"כ מטרמפים לא מוכרים, כי הטרמפים ליישוב זה רק מוכרים, או ערבים. מה עדיף? אבל יש לי המון סיפורים של בנות אחרות. נסעו על משאית, עלו על ערבי, ועוד היד נטויה.
היי גם אני פעם עליתי על טרמפ עם ערביליאור ברוכים
מצומת הגוד לי-ם, שניה אחרי שעליתי (עליתי עם עוד איזה אישה מבוגרת) הוא שאל אותנו אם גילה טוב לנו (במיבטא ערבי) ואז הבנו שהוא ערבי
והוא עוד נסע דרך ואלאג'ה
פעם גם עליתי על טרמפ מע חיניה(נראה לי שזה היה משם) והוא פשוט נסע בפוווווווווווווווווווווול גז, זה היה מפחיד.
יש לי עוד כמה אבל לא כאלה מעניינים
טרמפ..כתומה גאה
עליתי על טרמפ והם היו זוג אמריקאים..באמצע הנסיעה הם התחילו לדבר באנגלית על איך שאני נראית וכאלה..(אני אמריקאית גם אז הבנתי כ-ל מה שהם אמרו עלי..) ושירדתי מהטרמפ אמרתי להם תודה רבה באנגלית..
חחחחחחח... אהבתיליאור ברוכים
אתם רציניים?אוווריה
יש אצלנו כמה בסניף (שבט לביא) שרשמו ספר שהם היו בטרמפים והוציאו אותו לאור..משהו קורע לגמרי

הכי מצחיק הסיפור שחניך שלי סיפר לי-
אח שלו פעם עלה לטרמפ בשומרון, קיצר הוא נסע כמה זמן..
משום מה הנהגת הבינה שהוא שמאלני (או ערבי, משהו כזה)
ופתאום היא עוצרת בצד ועושה לו:"יאללה רד"
הוא לא כ"כ יודע מה היא רוצה..בסוף הוא הסביר לה שהוא דתי ולא שמאלני..

אחרי כמה זמן שהם ממשיכים לסוע פתאום היא קולטת ערבי שמנסה לעבור דרך איזה גדר..קיצר, היא שמה פול גז והתחילה לרדוף אחריו עד שהוא קפץ ורץ לאן שהוא..
לא קשור לטרמפים,תכלת דומה לים
אבל משהו מצחיק.
יש מישהי מהאולפנא שעכשיו מדריכה ב"אמנה" כ"ס, וסיפרה לי את הסיפור הבא.
היא הייתה צריכה לעשות כיבוי אורות, ולהגיד לבנות האתיופיות ללכת לישון. עכשיו, הן לא מבינות עיברית, והיא לא ידעה איך להגיד להן שיטוסו למיטות. והיא שמעה אותן מדברות עליה וצוחקות עליה <היא מבינה אמהרית, כי הם גרים במרכז קליטה בתור המורים שם או משהו כזה כבר המון שנים>,עד שנמאס לה מהשעה המאוחרת והיא אמרה להן באמהרית: בנות, ללכת, לישון! והן היו בהלם! שהיא יודעת לדבר אמהרית, וישר טסו למיטות=]
הפאדיחה שלי בפוליןחננאל האגדי
עבר עריכה על ידי מוריה בתאריך י"ב תשרי תשס"ח 15:07
אני וחבר שלי היינו חייב ללכת לשירותים בפולין והיה רק אחד בשירותי בנים אז הסתכלנו בשירותי נשים וראינו שריק שם ואין שם אף אחד אז נכנסו לבפנים והיינו בפנים איזה רבע שעה ושמענו קולות מבחוץ וזרקנו אחד על השני טישו ודברים כאלה ואז החלטנו לצאת ואף אחד לא רצה לצאת ראשון אז אמרנו שנצא ביחד ושיצאנו החוצה אנחנו קולטים איזה 20 בנות מחכות בתור שנצא החוצה והם עמדו בשתי תורים ואז עברנו בין התורים וכולם הסתכלו עליונ וקברתי את עצמי שם מה אתם אומרים על זה?
איזה פ-א-ד-י-ח-ה-!-!כתומה גאה
ויש לי עוד מלא פאדיחות וזה רק אחד מהםחננאל האגדי
פאדיחת ענק, אבל אפשר להירגע-תכלת דומה לים
לכל בת נראה לי זה קרה בשירותים של הבנים.
איך קוראים לה!?!?!?דחוף תעני!פעימה
פעם עליתי על שומרוני... אחלה טרמפ לוואדי גו'ז....מתנחל גאה.
של איזו כיתה היא מדריכה?פעימה
ח'תכלת דומה לים
אבל לא נראה לי עולות.
יש לי מלא סיפורי טרמפים מפדחים ממש!נ נח בנשמה
אז תכתוב תכלת דומה לים
פעם נסעתינ נח בנשמה
עם חבר בטרמפ מבית אל לירושלים ובגבעה הצרפתית חבר שלי התחיל לשחרר את החגורה ואז זה התחיל לצפצף לה (לנהגת, ברכב) אז היא אמרה לנו לחגור וחבר שלי עשה כאילו הוא חוגר ובאמת הוא לא חגר אז היא הסתובבה אלינו והתחילה לצעוק תוך כדי נהיגה ובטעות היא התנגשה ברכב שלפניה....
איזה פאדיחה!...
זה עוד כלום, לי קרתה פאדיחה יותר רצינית,קוקו
נסעתי עם רב מכובד ומוכר ושירדתי, יצאתי דרך הדלת השמאלית הקרובה אלי (ולא מהימנית לכיון המדרכה) והוא התחיל ממש לצעוק עלי (הרב) מול כל הנוסעים!... רציתי לקבור את עצמי במקום!
....
...
תכתוב אותםאנונימי (פותח)
לא,עולות יש רק לכיתה שלנו..פעימה
לה"ו!

טוב, אז אם היא של החיי'נוקיות אני לא אמורה להכיר אותה..
ממתי המדריכות של החיי'נוקיות עושות כיבוי אורות?-מוזר..
לא יודעת=]תכלת דומה לים
זה מה שהיא ספרה ביום החופשי שלה מהחניכות הקרציות שלה <צ>, היא באה ל... אולפנא! הייתי בשוק! יש לך יום חופשי, סעי לכל מקום אחר, חוץ מלאולפנא=]
לא שכ"כ רע לי, אבל היא גרמה להעריך מאוד את האולפנא
חחחח,אצלנו קולה בוגרות מגיעות ליו"כפעימה
לה"ו!

וזה תורם להעריך את יו"כ של האולפנא.. אבל קולה כבוד לה..
אצלינו ב"ה אין יוה"כ באולפנא.תכלת דומה לים
למה ב"ה? כי אם היה, זה היה מן הסתם בנוסח א ש כ נ ז י ! כמו כל דבר באולפנא הזאת. מקפחים ת'ספרדים
מממ.. היא אמרה שאין לנו מושג כמה צריך להעריך את האולפנא. מעניין שזה תמיד קורה אחרי שעוזבים . והיא לא אחת שאהבה יותר מידי ת'אולפנא..
אצלנו ספרד..פעימה
לה"ו!

אני כבר מעריכה תאול'..
פשוט כל רגע יותר כיי'פי מהשני ואלול הכי כיף!!![מתוך ניסין רב השנים שצברתי..]

איך את מכירה אותה בכלל??היא לא שנה מעליי'ך?
אין עדות המזרח?תכלת דומה לים
איך? כי היא מהחבורה שלנו..=] סתם.. לא יודעת. נוצרה מעין חבורה של א"י, שבאה לכל השיחות והדברים של זה. אז אני מכירה אותה. וגם סתם כי היא ישנה בחדר שלי כשהיא באה לאולפנא
עדות המזרח!?!?לא..מי שרוצה יוצאים לסליחותפעימה
לה"ו!

בבי"כ של עדות המזרח..

חח תהנו לכן..
אצלנו גם מתפללים בנוסח אשכנזי ביו"כ ור"ה אבלליאור ברוכים
הספרדים משוחררים הבייתה אז אין לנו בעיה
בכ"מ הייתי השנה בישיבה ביו"כ והיה ממש טוב (גם בחמישית הייתי, בשישית הלכתי להשלים מניין),זה נחמד להכיר קצת נוסחים אחרים(למרות שקצת התבאסתי שלא היה לי את פיותי הספרדים),ובמנחה ונעילה הייתי בביכנ"ס ספרדי ליד הישיבה(והתבאסתי שוב כשלא שרו את "מי א-ל כמוך")
אפשר לאסוף את כל הסיפורים האלה ולכתוב ספר.....אנונימי (פותח)
היה לי טרמפ הכנה לר"ה..קומי אורי
לפני כניסת החג מצומת עפרה לנווה צוף (ממשיך לדולב וטלמון) על משאית שמחלקת בלוני גז..
עלתה איתי מישי מבוגרת, ויצא שהיא והנהג שוחחו על אשתו ז"ל ושלושת ילדיו ז"ל שנרצחו בפיגוע ירי.. אני לא אפרט..
כמעט בכיתי בטרמפ הזה..

גם היה לי טרמפ פסיכולוג.. חח.. על הבוקר רבתי עם ההורים שלי ויכוח רציני, ובטרמפ- הבנאדם הראשון בחיים שהצליח לראות משו על העיניים שלי! או שהוא סתם שאל מה קורה בנימה כזאת..
טרמפ מהיראנונימי (פותח)
לא אני אבל חבר שלי עלה טרמפ שנסע על 180 קמ"ש!
שיא הסטלנות-קומי אורי
לחברה שלי היה מצומת צמח עד הבית כמעט!! אלון שבות!! והיינו לחוצות להגיע לפני כניסת שביעי של פסח..
אנחנו לקחנו בצפון-פעימה
לה"ו!

מהקניון בק"ש[הם בדיוק היו שם] עד החוף שהם רצו בכינרת..

בלילה..
הכי מעצבןדינמית
עליתי על טרמפ והאישה שאלה מה שלומי ואיפה אני לומדת עכשיו ואפילו אמרה ת'שם שלי כמה פעמים והתלוננה שהשיער שלי יותר מידי ארוך (כבר לא! הסתפרתי ביומולדת= אתמול)
ואני כמו מפגרת עד עכשיו לא יודעת מי היא
חחח, מזל"ט!פעימה
לי היה טרמפחננאל האגדי
מצומת הT לעפרה שנסע על 200 קמ"ש וגם הפוך שהיה עם ערבי וגם טרמפ מצמח עד הבית והיה לי גם שאחרי 5 שעות בלי מים עצר לי טרמפ עם מים קרים וקרח והקפיץ אותי לאן שצריך
הכי מטורף שיש!!! סיפור אמיתי!!!אנונימי (פותח)
חברה שלי תפסה טרמפ מהדרום והיתה צריכה להגיע לגלבוע. עוצר לה מישהו בג'יפ ובנסיעה שואל אותה לאן היא צריכה ומתברר שהוא מגיע לשם, רק עוצר רגע באיזור ת"א. סבבה.
מגיע לאזור ת"א (לא זוכרת בדיוק איפה) יורדים מהאוטו והבחור מצביע על מטוס ואומר- תעלי! כן כן, הבחורה תפסה טרמפ עם טייס במטוס!!!! והיא צילמה כדי שנאמין!!!
הזוי, אה?!
ממממהההההה???!?!?!!![:HoDi
איזה שווווהה!! בטח היא היתה בשווקק!!

חח אשכרה הזויי
איזה כיף לה הלוואי עלייחננאל האגדי
אני מכיר מישהו שצביקה הדר עצר לו עם ההמאר לטרמפ
וגם...אנונימי (פותח)
שלושה חברים שלך נסעו עם אחד שנסע במהירות מטורפת(בזיג זג!!!) משילה לאריאלואני אחד מהם
יש לי ערימות.חמסית
אתמול נסעתי טרמפ עם הסולן של הדג נחש!
אפשר לגעת בך?פעימה
סתם^, אבל קולה כבוד לכל המפורסמים שהםפעימה
לה"ו!

לוקחים טרמפים ואינלהם אגו וכד'..
סתם^, אבל קולה כבוד לכל המפורסמים שהםפעימה
לה"ו!

לוקחים טרמפים ואינלהם אגו וכד'..
איזה כיף ,אנונימי (פותח)
פעם נסעתי עם ערבי שחשבתי שהוא יהודי, והוא אנס אותיאנונימי (פותח)
איך אפשר בלי טרמפים....אנונימי (פותח)
וסיפרת למישהו?yho_y
נשמע מוזר.אנונימי (פותח)
מקווה שזה לא נכון.
אנשיםם..תגידו לי מזל טוב!! אתמול עליתי פעם ראשונהההודיה=)
על טרמפ? בפעם הראשונה??אנונימי (פותח)
על טרמפ? בפעם הראשונה??אנונימי (פותח)
אוופס..נשלח לי בטעות-->הודיה=)
אתמול עליתי פעם ראשונה על טרמפפפפפ!!

בכל 17 וחצי שנותי לא נסעתי עם סתם אנשים שלא מכיריםם..
אני וחברות שלי היינו צריכות להגיע לאיזה חור ואז עמדנו וחיכינו לאוטובוס ובאה מכונית כזה עם זוג דתיים והם שאלו אותנו אם אנחנו צריכים למקום הזההה ונסענו איתם והגענו תוך שתי שניותת זה היה כיף חייםםםם..א-מ-א-ל-ההה.. הייתי בשוק!!

ולכן את כ"כ עצובה?חמסית
|מגחכת מאודדדד בשקט|
צניעות?אנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי מוריה בתאריך י"ג תשרי תשס"ח 13:31
איך מסתדרים עם כל התיאורים האלה של בנים ובנות ש"נרדמים" אחד על השני והיה אשכול שסיפר על דברים יותר גרועים. אני יודע על מישהו שחטא רק מזה שישב צמוד למישהי בטרמפ, אז לא עדיף אולי לוותר על נסיעות מפוקפקות כאלו. לשלם עוד כמה שקלים ולשמור על הנפש?
בלהבלההודיה=)
1)זה לא קשור ללהירדם על בן\בת וכאלה..זה יכול לקרות גם באוטובוסס...
2
)אני אישית ממש לא בעד טרמפים!!!!
ועובדה שפוול זמן החזקתי מעמד למרות שכוללם סביבי כן לוקחים טרמפים.. אתמול זה היה זוג דתיים והיינו 4 חבירות ורק אנחנו ישבנו מאחורה..זה לא שישבתי ליד אנשים לא מוכרים וכאלה..
3
)בעז"ה שזאת תהיה הפעם האחרונה שליי
תודיאנונימי (פותח)
תודי שזה הרבה פעמים לא בדיוק להרדם ובאוטובוס זה לא אותו דבר כמו הצטופפות של 3 בני אדם במושב אחורי של אוטו. לצערי הסיפור שכתבתי קודם על הבחור שהגיע לשז"ל מזה שנצמד למישהי בטרמפ לא חריג וקיים בכל מיני סגנונות.
;צניניעות פנוימוח קודח
רציתי להציע לכל אלו שלוקחים טרמפיסטים,שלא יעו מאחורה יותר מ 2 אנשים , כדי לא להכשיל אותם. כך אנו נוהגים כשלוקחים טרמפ, או כשנותנים טרמפ. כי מה החכמה לעשות למישהו טובה ובו בזמן לגרום לו רעה בזה שמכשילים אותו?
תחשבו על זה. עדיף שיחכה עוד קצת, ובלבד שלא יחטא!!!!!!!
צודק לגמרי.אנונימי (פותח)אחרונה
גם אנחנו משתדלים ככה או לקמבן איכשהו שלא ישבו מעורב.
צניעות?אנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי מוריה בתאריך י"ג תשרי תשס"ח 13:31
איך מסתדרים עם כל התיאורים האלה של בנים ובנות ש"נרדמים" אחד על השני והיה אשכול שסיפר על דברים יותר גרועים. אני יודע על מישהו שחטא רק מזה שישב צמוד למישהי בטרמפ, אז לא עדיף אולי לוותר על נסיעות מפוקפקות כאלו. לשלם עוד כמה שקלים ולשמור על הנפש?
עכשיו נזכרתי בטרמפ!פעימה
לה"ו!

טוב, הכל התחיל מזה שהחלטתי לשבור לצ'מי ת'משקפיי'ם ואז גם לנסוע ברכבת חצי עיוורת..

כצפוי זה הי'ה באמצע הלילה אז שאלתי ת'שומר איפה החני'ה[כי משם אני יודעת ללכת ברגל -5 דק' מהאול'..] ואז גיליתי שאני לא בתחנה הנכונה.

קיצ'ר במקום לרדת בתחנת 'הוד השרון' ירדתי בתחנת 'כפר סבא-מרכז'[תקראו את זה בקול של הקרציות מהרכבת..]
מה רוצים ממני?!אמנה זה בכפר סבא לא בהוד השרון, לא אשמתי שזה קרוב להוד השרון..

אז אני כולי בשיא הלחץ מתקשרת לאמשל'י שאומרת לשאול אנשים ברחוב, הרחוב הי'ה מפוצץ בשתי בחורות שהתקדמו במהירות לעבר מכוניתן הנחמדת.. רצתי אליהן ושאלתי אותן איך מגיעים לתל חי[הרחוב של האול'..] אחת התחילה להסביר לי איך הולכים לשם והשני'ה אמרה לה שהיא השתגעה וזה המון ללכת. בסוף השתי נשמות האלו לקחו אותי מהתחנת רכבת עד השער של האול'!!!היי'תי בשוק!!
ומאז אני מעריכה גם חילוניות סנובות..

סליחה על החפירה^-אני אוהבת את זה..
סיפור יפה.אנונימי (פותח)
זה מלמד אותנו לא לקטלג אנשים. תודה לאל יש המון סיפורים כאלה שגם אני חוויתי על בשרי.
סיפור טרמפים. ענק. עצום. אדיר.השרוט מס 1
תקראו לזה איך שאתם רוצים אבל בתכלס היה חביב. אבל זה לא משנה העיקר התיאורים, נכון?
אז ביום מנהימים אני עומד בפאתי ישוב בהררי השומרון ומחכה לתומי לטרמפ שיקח אותי למחוז חפצי. אני עומד שם רבע שעה, חצי שעה, ארבעים דקות ובעת הגיע ה45 הטרמפ הגיע. כולי מלא אושר עולה על הטרמפ וגיליתי שזה היה מישהו שבכלל לא ידע את הדרך. וגם עיברית לא ידע.
אשרי שהצלחתי לתקשר איתו.
למחוז חפצי האמריקאי החביב הזה הוביל אותי.
היה כזה פנאן!!!!!!
איזה טוב ה'!
חיימאושרים!
החיים מלאים השגחה פרטית.אנונימי (פותח)
צריך רק באמת להתייחס לזה.
הייתי בטרמפאנונימי (פותח)
שנסע על יותר מ170 קמ"ש והייתי צריך להוריד ת'חגורה לשנייה וממש פחדתי להוריד אותה...........אנשים מטורפים......
הייתי בטרמפאנונימי (פותח)
שנסע על יותר מ170 קמ"ש והייתי צריך להוריד ת'חגורה לשנייה וממש פחדתי להוריד אותה...........אנשים מטורפים......
את התחימה שלך- אהבתי.השרוט מס 1
באותו טרמפ שאותו הזכרתי לעיל גם כן נסעתי על כמעט 200 קמ"ש. אמריקאים שרוטים. ועוד הוא אמר לי שככה הוא נוהג בקליפורנייה. והוא רגיל לזה.
עצובה , היא לא ;אמיתית , אבל הסיפורים כן!אנונימי (פותח)
עצובה , היא לא ;אמיתית , אבל הסיפורים כן!אנונימי (פותח)
המשך ( בטעות נלחץ...)אנונימי (פותח)
נראה בשרשור שזאת גאווה גדולה ליסוע בטרמפים ,

נסיעה בטרמפים מסוכנת ,
לא חסר סיפורים על בנות שנאנסו או הוטרדו מינית ע"י נהגים
גם יהודים וגם ערבים .

שאלה:
האם זה שווה?
האם שווה להיות מוטרדת מינית? האם זה שווה להאנס? ולאבד את כל היקר לך , את התמימות , את הצניעות , את הדבר שהכי הכי חשוב לבחורה צעירה ולכלה? ולנשואה טריה????

האם זה שווה ?

בבקשה מכן בנות , אל תתפתו , אל תסעו בטרמפים.

אני מכיר אישית , בנות שפגעו בהן במהלך נסיעה , הן סוחבות את זה עד היום.

רוצות סיפורים????
שלא תדעו .

בנים זה אולי כבר פחות גרוע .

אבל בבקשה .
אל תסעו.
ולא דיברתי על טרמפים מיתוך הישוב לירושלים ,אנונימי (פותח)
מדובר על טרמפים בלי אבחנה בצפון טרמפים בלי אבחנה גם בלילה ,

אפילואנונימי (פותח)
הסיפור שאני ציינתי (על הבחור ש...) קרה למישהי שהיא אפילו כאן מהפורום, וזה קרה כששניהם עלו על טרמפ מתוך הישוב. הוא ישב מאד צמוד עם הזרוע שלו לצד שלה ותוך כדי זה הוא הגיע לאחד הדברים החמורים שיכולים לקרות לבחור. גם לבחורים כדאי לשמור על התמימות שלהם. מצטרף לעצה בקשה שלך!
אפילואנונימי (פותח)
הסיפור שאני ציינתי (על הבחור ש...) קרה למישהי שהיא אפילו כאן מהפורום, וזה קרה כששניהם עלו על טרמפ מתוך הישוב. הוא ישב מאד צמוד עם הזרוע שלו לצד שלה ותוך כדי זה הוא הגיע לאחד הדברים החמורים שיכולים לקרות לבחור. גם לבחורים כדאי לשמור על התמימות שלהם. מצטרף לעצה בקשה שלך!
אפילואנונימי (פותח)
אפילואנונימי (פותח)
זה לא רק הבנות..תח"ל
בלי טרמפים אתה לא יכול ותאמינו ליחננאל האגדי
אתם סתם מפחדים מזה לא קורה כלום כמעט ני תופס הרבהטרמפים ואף פעם לא היה לי משהו כזה וטרמפים זהדבר מצחיק היה לי פעם אחד שלא האלה בנות מקדימה ושהוא העלה בנות מאחורה הוא שם מגבת שיפריד בינהם אני הייתי מאחורה והתפוצצתי מצחוק כל הדרך בן אדם ממש סטלן ואני יעלה טרפיסטים אבל לא חצופיםואני יעשהדברים מצחיקים כמו לשמוע שירים בערבית שילחיצו אותם וגם שימע מלא דברים מצחיקים
רשעות לשמה!!!!!!!!!!תח"ל
יש לי סיפורים מוזרים מטרמפים אבל אין לי כוח לפרט...
תגידי סיפור אחד שהיהחננאל האגדי
תן להיזכר..תח"ל
יש לי- בדרך חזרה מיישוב אחד אני וחברה שלי עלינו והתלהבנו שהיינו לבד על 3 מקומות.. ואז איזה בן אחד עלה ואיך שהוא הסתדרתי שכאילו ישבתי חצי על חברה שלי וחצי על מושב.. הייתי חייבת להידבק לצד אחד והוא נידבק לצד אחר וזו הייתה נסיעה ארוכה ומעצבנת כי היו בומפות כל שניה.. נסיעה סיוטית לחלוטין!
זו דוגמא אחתאנונימי (פותח)
שהצלחת לשמור על עצמך. כמה פעמים לא הצלחת? וכמה בנות לא מצליחות? זה דברים שרואים למרבה הצער בכל יום.
אף פעם לא קרה לי שלא הצלחתי..תח"ל
זה פשוט לא כל כך היה בסמכותי לומר לבן הזה לרדת..
מבין?
משהו שממש יכול לעזור לאנשים לשמור על עצמם- החוברת "מגע הקסם" ספר מאוד מאוד מחזק. קראתי אותו לכתחילה רק כדי קצת להבין מה זה אומר שמירת נגיעה וזה מאוד עזר לי אז החלטתי לקרוא אותו שוב. לי אישית לא היה הרהור על זה שאני לא אשמור נגיעה. תמיד שמרתי אבל הספר רק חיזק אותי עוד יותר. זה יכול לעזור לאנשים שלא לוקחים את זה כברור מאליו.
התכוונתי בלי שתרצי.אנונימי (פותח)
פשוט שהבן שלידך מחליט שהוא נצמד אליך ואין לך לאן להתרחק יותר, שלא לדבר אם אחרי כל זה הוא גם מחליט שמה שבא לו זה לדחוף את המרפק שלו לתוך החזה שלך ואולי גם לעשות את עצמו ישן. אולי תיארתי את זה קצת מוגזם אבל יש סיפורים כאלה והם נפוצים מדי. קשה לי להאמין שיש מישהי שנוסעת הרבה בטרמפים וזה לא קרה לה בצורה כזו או אחרת!
אני לא מכיר אנשים כאלה שעשו דברים כאלהחננאל האגדי
אתם כותבים כאילו הבנים הם עם של חרמנים זהו שלא פתפסיקו את הסרט שלכם וגם רק שתדעו שלעצור לטרפים זה מצווה מהתורה וזה מצווה מאוד חשובה ודי לפלצנות שאומרת לא לעצור אתה סוציומט
דוגרי יש המון סיפורים מטרמפים ;כנסואנונימי (פותח)
אין לי כח לפרט : עליתי פול על ערבים
נהג עבר התקף לב בנסיעה...
שוטר עצר תרכב וחשד בי על סמים...
ועוד פוווללל
אולי את באמת לוקחת סמים?חננאל האגדי
הדבר הכי הזוי זה טרמפים..אנונימי (פותח)
יום אחד עמדתי באיזשהי צומת בדרך חזור מהאולפנא בחודש אייר שנה שעברה, יום חם גהינום (שלפני זה ירדתי מטרמפ בלי מזגן כל הדרך עם חלונות סגורים..) פתאום עבר איזה ג'יפ מדהים כזה כולי בפנטזיה שיעצור ובאמת הוא עצר לנו, (בחור חילוני בן 40 בערך לבוש טוב, הבנאדם האחרון שיעלה אותך על האוטו המדהים שלו..) ובהתחלה הנהג דיבר הרבה בטלפון וכשהוא ניתק הוא התחיל לדבר איתנו הוא אמר שהוא ראה כמה שחם לנו ושהוא לא מסוגל לעבור ליד מקומות נידחים ולא לעצור כי הוא מרחם על האנשים בחוץ.. וסיפר הרבה על זה שהוא צאצא של איזה אדמו"ר שלחב"ד וכמה שזהטוב ללכת בדרך של חב"ד ושבדרך אגב הוא מתמודד עכשיו על משרה של מנכ"ל של אחת החברות הכי גדולות בארץ(לא נאמר ת'שם, כי אין בנאדם שלא מכיר..)ועוד חודש נראה אותו בכל עיתוני הכלכלה ונתן לנו ת'שם שלו וביקש שנתפלל עליו.. קורע כי באמת אחרי חודש הוא קיבל ת'תפקיד הזה.. קורע לגמרי..לפעמים אנשים שאתה בחיים לא הייתה חושב שיעלו אותך הם כאלה נשמות...
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך