לקיחת החוק לידיים אצל ילדיםאנונימי (פותח)

יש אצלנו בבנין ילד אלים במיוחד (בן 10 ויש שמועות שהוא אובחן כ´היפר´ וגם לוקח טיפות מיוחדות לזה) ממש ידו בכל וכל ילדי הבנין והשכונה ממש רועדים ממנו ! לא פעם אחת הילד שלי סבל מנחת זרועו וחזר הביתה בוכה, השיחות עם אמו לא מועילות כלל, התגובות שלה נעות בין משיכת כתף לאמירה ש´ככה זה ילדים´...

היום ראיתי את אחת השכנות בחורה שירדה עם אחיה הקטנים לחצר, ואז הגיע הילד ההוא והתחיל כהרגלו להציק לילדים, לזה הוא העיף דברים לזו הוא משך בשיער וכו,, הבחורה ההיא הזהירה אותו שוב ושוב שהיא תרביץ לו אבל זה עזר רק לכמה דקות, בסוף היא ממשה את איומיה ולקחה את החוק לידיים... היא הפילה אותו והתיישבה עליו והתחילה להרביץ לו, אני ועוד מישהי מהשכונה שעקבנו אחרי זה, התלבטנו מה לעשות, מצד אחד זה טוב שהוא ילמד קצת לקח, אולי זה יתן ככה להרגיש את ההרגשה של מכות . ומצד שני אני לא הייתי רוצה שהבת או הבן שלי יהיו אלימים גם אם זה בתגובה לאלימות. בסופו של דבר הפרדתי ביניהם אבל עדיין אני מתלבטת מה הייתי צריכה לעשות....

א' ; ;מכאל 2 3
בחסדי אבאלה

א' צריך לראות מה הבעיה שלו אולי יש לו בעיה

שהוא רוצה לספר על זה אבל בכלל שהוא מררביץ

אז אן לו למי לספר וכו'

או אולי יש לו בעיה אחר

אולי אפשר שאת או יותר נכון אחד האבות ידבר איתו

ואירו מה הבעיה

שלו אם ל יודעים מה הבעיה שלו לא יוכולים לדעת מה לעשות

יש ילד (בדרך כלל זה זה ) שצריך שצומי יש ילד שצריך שהשכן איתן לו קצת מכות בשביל שיבין שהוא לו המנהל של השכונה

ויש ילד שצריך גם וגם וכו'
אז צריך לדעת מה הבעיה שלו באמת (ולא רק מה שאומרים)

סליחה (ב' )מכאל 2 3
בחסדי אבאלה

יכול ליות שבכלל שאומרים שהוא היפר לוקח טיפות וכו'

אז הוא ניהיה "ילד" בעיות ז"א יש אנשים שכשנותנים להם שם

אז זה מה שהם עושים יש לו שם של היפר אז זה מה שהוא עושה

אולי יותר טוב לחפץ בוא נקודה טובה ולארות לו שהוא לא הזה ילד מסוכן הוא הזה היפר מסכן(היפר זה לא רע) אלא הוא ילד טוב (כול יהודי בשורש שלו הוא טוב ומתוק)

אני מאמין ב100% שהאם תנסו לחפץ בוא נקודה טובה (נקודה המיתית)
ותראו לו שהוא הנקודה טובה אז הוא יהיה ילד טוב אבילו יותר טוב מכולם

וגם אם באמת הוא היפר אז צריך לדת לו דברים לעשות לדוגמא'
ספורט וכו'
יום טוב ו בהצלחה
לקיחת החוק לידים אצל ילדיםיהודית פוגל
לא הייתי ממליצה להכות אותו. הכאה עלולה לסבך עם המשטרה. אלימות יודעים איפה היא מתחילה ולא יודעים איפה היא נגמרת. עושה רושם שהוא ילד דחוי מאוד ומוכן לעשות הכל על מנת להרגיש ערך ושייכות, גם אלימות. לדעתי צריך להתעלם לחלוטין מהפרובוקציות שלו, ואם אפשר אפילו להאיר לו פנים מידי פעם כשזה מתאפשר. ניתן להניח שהתנהגותו תשתפר בהדרגה. כשבוא יתחיל להרגיש כ"בן אדם" ולא כאימת השכונה.
אני בעד מאוד!אנונימי (פותח)
לא יודע אם ממש לשבת עליו כמו שתיארת, בטח היא לא ידעה מה זה גורם לו (כאילו בתור בן את יודעת), אבל להוריד איזה כאפה רצינית שתסובבב לו ת'פרצוף זה נראה לי במקרה הזה הכי יעיל שיש.
כמובןאנונימי (פותח)
שאני מאוד מסכים עם גרבת פוגל שבמקביל צריך גם להאיר לו פנים, מה שנקרא ימין מקרבת ושמאל מפוצצת.
בקשר למה ש שגיא 1 אמרמכאל 2 3
בחסדי אבאלה

ימין מקרבת ושמאל מרחקת צריך רק לדעת שצריך יותר ימין מקרבת
לקיחת החוק בידיים - תגובה מס 2יהודית פוגל
ואם ההורים יזמינו משטרה וינפחו את הסיטואציה מעל לכל פרופורציה? מכירה מישהוא שרק בעור שיניו נמלט ממאסר במצב דומה. לא יאומן איזה תיק תפרו לו מזה. זהירות לפני שאתם מכים ילד של מישהוא אחר!
אבל יותר טוב שהוא יכה אחרים?אנונימי (פותח)
אי אפשר לתת לילד כזה להשליט טרור ופחד!
לקיחת החוק לידיםיהודית פוגל
חייבים למצוא דרך אחרת ע"מ לנטרל את האלימות שלו. אבל תמיד אלימות גוררת אלימות, וגם ביום יום אדם שלוקח את החוק בידים ייענש בהתאם ולא יעזור בי"ד...
להזמין משטרה, אם היום החוק הוא כזה שניתן להזמיןפועה
עבר עריכה על ידי פועה בתאריך ט"ו תשרי תשס"ח 22:37

משטרה אם מכים אותו, מדוע שהשכנים לא יזמינו משטרה כשהוא מכה ומתעלל בילדים שלהם. הם יכולים להשתמש באותו פטנט.

כל הדיבורים על לקרב וכו' מתאימים רק אחרי שנטרלו לחלוטין את ההשתוללות שלו. אין ספק שזה גם לטובתו, הוא

צריך לפחד מעונש ולדעת שיש גבול להתעללויות שלו. שלב הבא לנסות לקרב.

היום בכל מקום בארצנו מנצחת החולשה....והיא יודעת להתעטף במילים ומליצות יפות....

לקחת את החוק לילדים - תגובה מס 4יהודית פוגל
צריך לזכור שהוא קטין, ואז תתיחס המשטרה בכפפות של משי, אבל זה רעיון שצריך בהחלט לבדוק אותו. יתכן שאם יזמינו לו משטרה זה יפחיד אותו. במקרה דומה - הילד האלים עבר לאלימות מוסווית - היה מחבל ברכוש השכנים, ושידרג מאוד את האלימות שלו ברגע שהוא "רישמית" קיבל את התואר אימת השכונה. כי כמו שאמרתי אלימות גוררת אלימות כי ביסוד לא השתנה כלום. יש להשקיע הרבה מחשבה איך מנטרלים אותו באמת, וכמובן שעל הוריו לשתף פעולה. זוהי סוגיה לא פשוטה.
מהנסיון שלנו בישוב מעורבות המשטרה מאד מפחידהפועה
את הנערים והמשפחה, אף אחד לא רוצה תיק במשטרה. ומאחר והמשטרה היא המענישה הזעם לא מופנה כלפי השכנים. דבר אחד ברור אם הילד ומשפחתו חשים שהשכנים וילדיהם מפחדים מהם זה הכי גרוע.
לדעתי הזמנת משטרה רק תרחק אותו יותר,תתן לו תוית שלאנונימי (פותח)אחרונה
'פושע' ,תזיק מאד ותתן לו רושם רע מאד בעיני(בעיקר)עצמו ו(פחות חשוב-אך ראוי לשימת לב)אחרים.
יכול להיות שהוא עצמו ""ייעל""(במרכאות כפולות)את שיטותיו(כ"יאה"ל"פושע")

חבל על עמישראל
השבת אבידה - כלבי האסקי סיבירייהודיה מא"י
שני כלבי האסקי סיבירי נמצאו בהר כביר ביום שישי האחרון (חוה"מ פסח)

מי שיש לו רעיון למי הכלבים שייכים שיפנה אלי בבקשה באישי

אמהות לבנים עם אטופיק- יש תקווה לשרוול קצר בקיץ?שיח סוד

עד היום לבש ארוך בקיץ,

מסכן שכל החברים בגן עם קצר מרענן - הוא חם לו עם ארוך.

אבל כשהוא עם קצר בשרוול/במכנס הוא מתחיל לגרד כי זה נגיש…

עם השנים למדנו יותר להתנהל עם האטופיק ועכשיו ההתפרצות במצב סבבה

מפחדת לקנות לו מלאי של קצר ולהתבאס (מה שקרה קיץ אחד שפשוט מלא כסף הלך לחולצות שלא השתמש…)

לא יודעת להגיד כי כל החורף סתיו לבש ארוך

בקיצור, באיזה גיל כבר יכלתם לשים להם קצר בקיץ? אם בכלל…

משהו אחד- במזגנים בקיץ לא כזה חם....יעל מהדרום
לק"י

לילדים שלי היה, אבל לא זוכרת שגירדו הרבה.

ומציעה לך לשאול בפורום הו"ל, שהרבה יותר פעיל.

ואפשר לקפל לו את השרוולים ולבדוק איך זהיעל מהדרוםאחרונה
לק"י

אם העור בסדר והוא לא מגרד, לקנות לו גם קצר.

משפחה תורנית מחפשת יישוב קטן, קהילתיbula

עם קליטה פתוחה ודירות להשכרה

אשמח לרעיונות

באיזה אזור?פתית שלגאחרונה
מעון/משפחתון תורני מומלץ בהדר גניםאושי 9
בננו הבכור יהיה בספטמבר הקרוב בין שנה ותשעה חודשים. אנחנו אמורים לעבור להדר גנים, פ"ת. יש למישהו המלצות על מעון/משפחתון תורני ואיכותי?   הרף המינימלי, שתהיה למקום כשרות בשרית למהדרין. 
יש ברחוב בגין מעון חסידימתיכון ועד מעוןאחרונה
שנראה לי די מוצלח, המינוס העיקרי זה שיש בו המון ילדים, מנהלת ממש משקיענית ואכפתית
איך נותנים לילדים הרגשת יציבות בתקופה כזאת?מתוך סקרנות

אני מרגיש, שאת הילדים מטרידה בעיקר ההפסקה הפתאומית (מבחינתם) של פעילות מסגרות החינוך, כשבינינו אף אחד לא יודע מתי יחזרו.

לכל השאר הם יחסית מתרגלים ומסתגלים...

,למישהו יש טיפים איך לתת להם בטחון בנושא זה (יש לילדה אחת לדוגמה עוד חודשיים יום הלדת בגן, וכבר עכשיו מוטרדת האם יתקיים או לא...)?

אפשר לשתף את הגננתמענין

שתדבר איתה בטלפון. שכשיחזרו לגן יחגגו לה.

אצלינו משתדלים להתקשר לילדים, ולשלוח סרטונים כדי לשמור על קצת תחושת חיבור כמה שאפשר בין הגן לילדים.

באמת תקופה מורכבת לילדים, מחפשים את השיגרה ואת הביטחון שהם רגילים אליו. 

רעיון, תודהמתוך סקרנותאחרונה
סיר בישול איטיטרכיאדה

בעקבות המלצה פה של @פשוט אני קניתי סיר בישול איטי. 

שמתי בבוקר חלקי עוף ותפוחי אדמה, הוספתי תבלינים והדלקתי על החום הנמוך (יש שתי דרגות חום- נמוך וגבוה, ועוד אפשרות של שמירה על חום)

לאחר חמש שעות בדקתי וראיתי שהעוף לא מתחיל אפילו להיות עשוי, בעוד שעל החום הנמוך ההמלצה היא 6-8 שעות.

בהתייעצות עם גי פי טי הוספתי כוס מים והגברתי לחום הגבוה, חיכיתי עוד שעתיים, וכעת העוף מוכן בקושי, רחוק מאד מלהיות רך ועסיסי כמו 

שתארו לי. התפוחי אדמה מוכנים אבל מעט קשים. בקיצור, ממש לא מה שדמיינתי.

אשמח שתאירו את עיני איפה טעיתי, כי תוצאה כזאת יכולתי להשיג גם אם הייתי מניחה סיר עם עופות על האינדוקציה לכמה שעות (ואז החום היה הרבה יותר גבוה והבישול יותר טוב)

בנוסף, הנוזלים בתבשיל בקושי מבעבעים, זה נראה כאילו החום כל כך חלש!

אולי תשאלי בפורום מתכוניםיעל מהדרום
נראה שהיה חסר רוטבחילזון 123אחרונה

זה לא סיר לאפיה זה סיר לבישול

ואולי היה כדאי לכסות עם מגבת מעל

כשהאיש בעבודה בזמן המלחמהעקרת הבית

בימים הראשונים האיש שלי עבד מהבית, ועכשיו נוסע לעבודה.

מה אתן עושות כדי לגרום לאיש שלכן להבין שיחד עם העבודה, יהיה קשוב לצרכים שלכן ושל הילדים?

הוא יודענהג ותיק

שיש לך ולילדים יותר צורך ממנו בימים האלה?

אולי פשוט לדבר איתו על זה

אם יורשה לי (בתור מי שבעבודה, אמנם מהבית)משה

בטח שנסע לעבודה. יש לכם חשבונות לשלם ומשפחה לגדל. צריך להעריך את זה ולקבל את זה קודם כל.

אחר כך אפשר לאזן מחדש.

משתפים מהלבתהילה 3>אחרונה

היה לי ממש מאתגר היום הרגשתי פשוט אמא גרועה/

הייתי כל כך עייפה ורק רציתי שמישהו יחליף אותי ויהיה לי שקט לשעה

אני ממש צריכה שתגיע שעה מוקדם יותר/שתבקש לעבוד מהבית/שתיתתן לי שעה לנוח כשאתה בא כדי שאני אצליח לחזור לעצמי/שתראה את המאמצים שלי/שתיקח אחריות על x וכו

שלום מחפשת פסיכיאטר לילדים באיזור מרכזממתקית

או הסביבה, ירושלים, או כל מקום אחר.
לא דרך הקופה
מישהו פרטי שאני יכולה להתקשר אליו לפלאפון באופן אישי.
אשמח לטלפון בפרטי

בדרך כלל גם לפסיכיאטרים פרטיים יש מזכירהמתואמת

ולא מתקשרים אליהם ישירות לטלפון.

בכל אופן, עוד כחודש יש לנו תור לפסיכיאטר פרטי שקיבלנו עליו המלצות, והוא מקבל בתל אביב. אחרי התור אוכל להמליץ עליו באופן אישי כנראה...

לא נכוןאריק מהדרום
יש לי פסיכיאטר שאני מתכתב איתו בווצאפ ובמייל וזמין בטלפון, הןא מקבל גם באזור המרכז ובזום אבל הוא לא לילדים.
תודה אבל צריכה לילדים.ממתקית

אבלאם אפשר בכל זאת מספר...

זה יפה! ומעניין כמה זה נפוץ...מתואמת
בכל אופן, זה רק אחרי הפגישה הראשונה איתו, לא?
אז זה באמת יפה...מתואמתאחרונה
יש את ד''ר מרים פאסקיןמתיכון ועד מעון

את ד''ר ליעד רוטשטיין

ד''ר מאיה אליעזר

במרכז, פרטיות

אבל מה הטלפונים? אפשר בפרטי? בבקשה...ממתקית
אין לי בשלוףמתיכון ועד מעון
אבל יש בגוגל, בטוחה שיעלה לך שתכתבי את השמות

אולי יעניין אותך