יצחק המבוהל עוד מנסה להסיר את קורי השינה האחרונים מעל עיניו. למי לפנות? מה לעשות? הזמן קצר והמלאכה מרובה! יצחק ניגש אל משה- משה קום יש חדשות דחופות בקשר לערוץ. משה לא עונה ורק מתהפך וחוזר לישון. יצחק במר ליבו פונה אל צפורה. צפורה, אנחנו ברגע המפץ! מה עלינו לעשות! ילדים השתלטו לנו על הפורומים! צפורה ממשיכה לשתות את התה ואומרת, מה אתה רוצה ממני? נסה מישהו אחר. אין לי סמכות בערוץ. יצחק פונה במר ליבו, אל הפלאפון שם ימצא כמה חברים ערים. ראשון פונה הוא ליעקב. העורך של ללא תולעים. יעקב מניד ראשו ואומר- אין לך כל ברירה אלא לפרוץ למחשבו האישי של משה ולתקן את העוול שנעשה. יצחק לא יודע מה לעשות. להכנס? או לא להכנס? ומה אם משה יתפוס אותי למחרת? כך או כך הוא מקבל SMS בהול מהלל. יצחק! מה עושים? שטפו את הפורום ברא"צ בדברי שטות! מה עלינו לעשות? מוריה אובדת עיצות!! יצחק, כולו מר בנפשו פותח את הערוץ נכנס לברא"צ ורואה ת מוריה עובדת קשה בנעילה מחיקה והגנזה כל דבר הלא נצרך. יצק שולח הודעה, מה יהיה? צריך שומר לילות בקצב הזה! משה אבד מין המשמרת! לאט לאט התקבצו ובאו כל חברי הפורום הנערץ, הרחוקים והמאורשים, נמורחקים והצעירים. בדיעה אחת. מה לעשות בדבר 4 הילדים אשר עשו עוול בפורום?
איש איש הגיש את רעיונו. מי ביצועי ומי עיוני.
עוזיה הגיע עם הגרדום בידיו. מה יותר חפץ אני מאשר להשתמש בגרדום עליו משה כמעט נתלה?
מיד אחריו הגיע פילוני עם הפלאפון ביד ואומר: יש בידי רעיון אשר יהווה מיחוק כליל של הילדים מעל הערוץ. הרעיון היה כמובן לשלוח וירוס מחשמל מהמכשיר הפלאפון המוליך קרינה.
והנה מגיעה מי אם לא השווה. שבזכותה זוג אחד כבר ניתן היה לארס. מיד מגיעה ומודיעה- הפטרון הסופי יהיה לחתן את משה! ומפאת העניינים הם ישכחו ולא יעזו לגעת בסידורים.
והנה כמובן מגיעה הודיה עם שלל הצעות ללא טריפה קלה. ומדוע שלא נבשל אותם מגולגלים בתוך עלי חסה? בעל תשחית. חעחעחע כך היא צוחקת בלהט.
לפתע מתעוררת הגברת הנחמדת מנהלת ביד רמה ומגלה כי אוי לה ואוי להם! הרסו לה את פורמה! וכך היא מציעה חיש ומהר פשוט לחסום את שם המשתמש! ולא די בכך גם את את המחשב בכלל! ואומרת בשקט אילו רק היה ניתן לחסום את האדם- מה טוב!
והנה מגיעה גברת שירה בכינויה שובל אור ומודיעה לכולם- הפתרון הוא פשוט לגשת למשטרה הרי אבא שלה שוטר- אלא מה?!
וכן מגיע לו הבחור מברסלב קצת חבד לא פחות וכן יתר. שאומר- נו אז תקראו לאבא והוא יושיע אותכם מפני המלעיגים לדבר משה.
וכן מגיעים הלל והאריאלניק, משלבים פה ושם ולא יוצא תוצר מושלם.
לאט לאט כולם נכנעים.
עד שקם אחת מזקני וחכמי הפורום גאוןמהלך כמובן ואומר קצר ולעניין! פשוט נשלח להם את רסנרוביץ' בשמחה ובצהלה ע"מ שיעשו ממנו סוויץ' קט ואז כבר הכול יסתדר כיוון שהשינער בעחור ידאג להכול.
וכך מגיעה לה אוווריה ואומרת- אני בעד להשליט כאן סדר! אני עם עוזיה בדיעות, נו שוין.
וכך נכנס לתמונה משה. מנער קורי שינה מעל עיניו ואומר. תנו לילדים לחיות! תנו להם חים משוגעים! זה ערב חג העיקר שהפורום נשרט כבעבר. כעת כבר ניתן לבטל נסתרים.
ואז החלו להחליט כל מיני דעות אך דעתו של משה שהיא הרווחת נפלה על כולם. ומאז ועד היום הם מסתדרים בחיים מצויינים. והדיעה הרווחת אומרת כי מאז ועד היום הם לא נענשו על כך.