מה עשיתם בחג?? (סתם משעמם.. אל תייבשו..)מתנחל גאה.

ב"ה....

בבוקר למדתי..חצי צהרים קראתי ספר ואלכתי לטייל למאחז.. זה היה מזה כייף...(רק לחשוב שבמקום הולך להיות עליי'ה בעז"ה יתברך!!!!!!! זה כבר משמח..) לקחתי תכלבה של דודה שלי..(כלבה מאולפת...) ואלכתי לטייל(בלי נעליים.. משו כייף.. על אבנים וקוצים.. אלכו לי הרגלים.. ישבתי אחרי זה שעה כדי להוציא קוצים...(= ) בכול האזור של המאחז... חשבתי שיראו אותי מהישוב ויבואו עוד אנשים לטייל,חוץ מהמר צבאי שיושב עדיין במאחז אפח'ד לא הגיע...

באסה לך קצת...תח"ל
כולנו ישנו בסוכה.. הבאסה הייתה שהלכתי לישון כשלידי ישנות האחיות ואמא שלי.. והתעוררתי כשהייתי לבד בסוכה.. כולם ברחו מהיתושים..
כולנו התעוררנו איזה 4 פעמים כדי לשים משחה נגד יתושים..
ומה אני מגלה היום בבוקר? שמשום מה אפשר לראות מהחניה אל תוך הסוכה של הבנות.. באסה שצריך ללבוש חצאית לישון עכשיו..
אבל חוץ מזה היה ממש ממש כיף!תח"ל
אתמול כל הלילה אני ואחי ירדנו אחד על השניה.. היה שיא הסבב"ה..
מהה?... ישנו חלקק..מתנחל גאה.
איך?????????????????תח"ל
הרגלים שלי חצי הלכו בגלל היתושים.. אבל סתם ככה אני תמיד נעקצת אז לא כזה הופתעתי..

אין לכם יתושים בגבעה הזאת?????
אנידינמית
לקחתי על עצמי פרוייקט להכיר ת'משפחה שלי- דוגרי חוץ מ"בוקר טוב" אני לא ממש אומרת להם משהו... האחים שלי לא מכירים אותי כי אני בקושי בבית...
אז סוף סוף אני יודעת בן כמה כל אחד מהם, באיזה כיתה ואיך החיים שלו
היה כיף!השרוט מס 1
היה חם בסוכה אבל הסתדרנו. היו אצלנו אורחים חרדים והבעל לבש כל הסעודות מעיל נו שוין. וגם כובע. איש איש באמונתו יחיה.
המשפט הוא "צדיק באמונתו יחיה" נא לא לעוות את התנ"ךדינמית
זה רשום בחבקוק
תודה!השרוט מס 1
אני פשוט עייף מהחג.
חח.. בגבעה? כןןן!!! ומלאאא.. ברררר...מתנחל גאה.
ב"ה...

לפחות בתקופה שישנתי שם.. לא ישנתי שם וכבר מתחילת החופש אז...

זה פשוט: אני גר על ההר.. אז יש רוח קרירה אז יש פוך חמים.. ונירדמים ומיתעוררים למניין של 8..... כמה כייף..
ולא נעקצתם?תח"ל
הייתי מכוסה כולי- חוץ מהרגלים וכל הרגלים שלי נעקצו..
לא.. ב"ה...מתנחל גאה.
זה לא הוגן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!תח"ל
רק אנחנו סובלות!!!!!!!! חח סתם אבל זה ממש מוזר שלא נעקצתם..
מאיזה אזור אתם? שפלה?...מתנחל גאה.
אני בחיים שלי לא נעקצתי מייתושים וכ'ו....קראתיך
שיא הכיףף..
איזה כייף לך!אוריין
בס"ד,
אני נעקצתי מיליון פעם..
היי..תגיד,הזיזו את הדחפור הזה שחסםטוב כמו עכשיו!
את הדרך להרחיבי...??

אם לא צריך להעיף אותו משם לפני יום ראשון...
בערך..תח"ל
טעות שלי..תח"ל
חח היה מזה כיףף בחגג!!!=)שירה
היינו אצל דודים שליי והייה מממש כיףף וחרפפתי והתחלתי לקרוא ת'ספר "מקימיי"!!! -חחח ספר טווובבב!!!! ומי שרצה לדעת למה אומרים לבים בעיקרון לא לקרוא אז ככה...-אין בזה קטעים ממש לא צנועים או משו כאילו זה כמו כל ספר חול=חילוני ומי שקורא בלאוו-הכי ספרים כאלה אז אין בעיה אבל מי שלא קורא ספרים כאלה אז עדיף שלא כי היא מספרת דברים שמי שלא קורא דברים כאלה עדיףף שלא יקרא!! עד-עכשיו מה שקראתייי ספרר מעולללהה חזקקק כתווב טובבב!!! מוממלץץץ!!!!
טחנו סיגריות כמו מים...מתנחבל 2007
בושה וחרפהצבי!
מזל שבסוף לא הייתי אצליך בחג והצלחתי להגיע לביתי הקט
מה אתה מתלהב מזה?תח"ל
אתה אמור לקבור את עצמך באדמה אם אתה עושה דברים כאלה.
גם את אל תתלהבי יותר מידי.חמסית
לא שאני הייתי כותבת תוגבה כזאת, אבל יש סיבות הרבה יותר טובות לקבור את עצמך.
היה שיא הכיף!!!כתומה גאה
ישנתי..ואכלתי פווווווול אוכל!!(יותר מבד"כ..המבין יבין והלא-באסה..)

והייתי אצל חברה מזה חאאאמודה!!!

והיה שיא הכיף!!(חוץ מהמכות שאחים שלה ניסו לתת לי..)

ואז בסוף החג ישבנו כל המשפחה שלה ואני וניגנו בגיטרה(סאלם..)

אצל מי היית??=)שירה
סיגריות?בחג?...טובב...קראתיך
לטוב כמו עכשיו!-מתנחל גאה.
ב"ה...

הוא מטייל.. ודפקא טוב לנו שהוא שם.. רכב רגיל לא יכול לעבור בכביש הזה רק גי'פ.. אז הוא חסם מצויין!!!... יש לנו 3 כבישים לחסום.. סיפור..מתי ראית את זה?..(הוא שם בסה"כ שבוע וחצי ורק בערב..
היה ממש כיף!חעחעחעחע
אחיות שלי הגיעו עם המשפחות שלהם (אעלק..) בגלל שההורים של הגיס שלי הם מחו"ל. אז נימצאים אצלינו עד אני חושב שמיני עצרת ושמחת תורה. אז היה ממש כיף עם כול המשפחה! וגם בן דוד שלי שלומד בארץ וגר באמריקה נמצא אצלינו וגם חייל שהיה אצלינו. היה לנו ממש כל המישפוחה. מקווה שלא שכחתי מישהו. אבל החג השעבר של סוכות ביכלל לא הינו בארץ. אז היה ממש טוב. אז כבר מה יש לספר? האוכל היה טוב, הסוכה גדולה ויפה. כל שנה הקישוטים מפריעים לי. אני לא אוהב את כל הקישוטים. העיקר שיש לנו מחשבים בסוכה ואז אנחנו מסודרים. והם מספיקים לי. אני לא מבין את העיקר בקישוטים של הסוכה. כל הציבעוני. אבל אני דעת יחיד. לא משנה גם השנה נישרוד. היו תפילות טובות. והכול היה מעולה! ברוך ה'!

מועדים לשמחה!
היה חג אחלהפז
ישנתי ברובו....

מועדים לשמחה!
רשמים שלי מהווי החג.nick4me
היה סבבה. אחותי הגיעה עם גיסי לחג. אז תכלס היה ממש כיף! חעחעחעחע- גם לי הקישוטים מפריעים. לא הסכמתי לתת יד בעשיית הקישוטים. אז אחי אחרי לילה שלם של בניית סוכה ישב והכין קישוטים. אבל אמרתי לו כשהוא יעזוב את הבית הסוכה שלנו לא תהיה מקושטת. אלא מכובדת ונאה ולא נראה מהמזרח. אני חושבת שהסוכה שלי תראה בית של יקים כאלה. שהכול מתוקתק. רק כך אני אעבור לסוכה לחלוטין=].
אז היה ממש נחמד. את הסעודת בוקר התחלנו ב3 בצוהריים <רק היום הבנתי שיש באמת אנשים כאלה שמתפללים שבע שעות בחג.> רחמנות על המארחים!! היינו צריכים לשבת ולשחק סקראבול עד שהוא הגיע. והיינו רעבים! במשך הלילה אני וגיסי ישבנו ודברנו. חחחחחח כולם ירדו עלי ללא הרף כל החג. זה היה מרושע. אבל בקיצ היה חביב! אני לא יודעת איך גיסי הסתדר...הוא לבש מעיל ומגבעת כל הישיבה בסוכה. אני חושבת שהוא נהפך לצלי אש! אמרתי להורים שלי ששנה הבאה ישימו מיזוג בסוכה. השאלה אם יש דבר כזה בכלל=}
מועדים לשמחה!
אשרי כול מי שישן בסוכה...צוץ
אני אישית ישנתי בתוך הבית
אבל יש לי די מזל כי אח לי ממש היצתנן...
וזה לא ממש כיף להיות חולה בחג...
חוץ מזה איך בנות יכולות לישון בסוכה??? (עם כול הבנים וזה...)
אני הייתי אצל קרובי בקרית ארבע וירדתי למערהחננאל האגדי
וראיתי שהכל מוכן ליום ראשון
מזתומרת איך בנות ישנות בסוכה?!כתומה גאה
שמים פווווול מזרונים על הרצפה,הבנים בצד אחד והבנות בצד השני....והכי קטנה מפרידה בין כולם..
אני ניהלתי גנון...פליץ
כל הבני דודים שלי הם בני 6 ומטה, הכי קטן 9 חודשים. ואני הכי גדולה. ובאנו אליהם לחג. ומה יוצא אם מחברים ביחד?? יפה מאוד ילדים! בייביסיטר חינם לכל החג!

אאאאארררר חשבתי שאני הולכת להשתגע.

וחוץ מזה, ניסיתי לשכנע את ההורים שלי כל היום לתת לי לעלות לחומש. ומה יצא בסוף? בלגן שלם: אבא שלי החליט שהוא רוצה לעלות בהושענא רבה אבל להשאיר אותי בבית (!!!!!), ואמא שלי כועסת על שנינו ולא מרשה לאף אחד!

קיצר אני ואבא שלי שנינו מרותקים. במיוחד אני, אחרי הלילה ביום לפני יו"כ שנתקעתי בכותל כל הלילה וחזרתי רק למחרת בבוקר... היא השתגעה מדאגה...
ישנתי טובמשה
זהו.

ועכשיו אני עובר לדיאטה צמחית+שהכל.
לנו-תח"לאחרונה
יש סוכה אחת לבנים ואחת לבנות.. הגדולה- שבה אוכלים את כל הארוחות הגדולות לבנים.. והקטנה- שבה אוכלים ארוחת בוקר ודברים קטנים לבנות.. שיא השווה.
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך