אנשים אני צריכה עזרה . כנסו בבקשה!!אנונימי (פותח)
טוב אני צריכה עיצות ( ובגלל שאולי יש פה אנשים שאני מכירה אז אני לא אומרת את כול הפרטים אבל אם אתם רוצים עוד פרטים אז תשלחו לי מסר אישי בסדר?? זה ממש חשוב....
טוב אז קוראים לי ...... ואני בת ..... ( סתם אני בתיכון)
לפני כמה חודשים גילו אצל קרוב משפחה שלי מחלה
ומאז אני מרגישה כאילו ש כולם כזה מפחדים ליפגוע בי לא יודעת להסביר אבל כזה שכל החברות שלי חושבת שאני ילדה מסכנה שצריך ממש לרחם עליה ושאסור להיגד שום דבר שקשור למחלה וכו...
ואני לא יודעת מה לעשות... כאילו אף אחת לא אמיתית איתי ן כולן בורחות לי דווקא כשאני צריכה אותן!! והקטע הוא שזה לא שאני יושב מדוכאת כל היום ובוכה. אני מתנהגת רגיל (באמת) ואני לא מבינה למה כולן צריכות להתייחס אלי ככה
למה זה מפחיד אותן לדבר איתי?? מה הן חושבות ?? שאם הן ידברו איתי ובטעות הן יגידו משהוא קשור למחלה אז אני אמות???? ואני יודעת שהן לא בדיוק אשמות.
הן חושבות שזה לטובתי אבל השאלה היא מה אני עושה בכזה מצב? איך אני יכולה להוכיח להן שאני אותה הילדה ??? שהן יכולות להיות אמיתיות איתי??? (ושוב אם אתם רוצים יותר פרטים אז במסר אישי......)

רפואה שלימה,נשארת חסויה
קודם כל מעולה שאת שמחה. בקשר לענין עצמו, זו תופעה מאד מוכרת שאנשים לא יודעים איך להתמודד עם קשור אצל אחרים והם מתחמקים (נראה לי שאם קצת תחפרי כאן תראי כל מיני דברים שכתבו בנושא). לא שזה יעזור אבל אם תנסי להזכר תראי שמן הסתם גם את נהגת ככה לא פעם עם חברות שאיבדו מישהו קרוב וכזה. עם חברות מספיק קרובות לדעתי את יכולה גם להעלות את הנושא הזה, לומר שלא נעים לך שפתאום שינו את היחס וזה. שיהיה בשורות טובות ובהצלחה.
זה נכוןננסי
זה ממש נכון מה שנשארת חסויה כתבה. אנשים פשוט לא יודעים איך להתייחס, ולא מתוך רוע לב חלילה. אם הם מתנהגים אתך רגיל, הם חושבים שזה מגלה חוסר רגישות. ואם הם מדברים על זה אז הם הופכים אותך למסכנה. השאלה גם האם את מתעלמת מכל הסיפור (אמרת שאת מתנהגת רגילה) או האם יש לך יכולת גם לספר קצת על מה שעובר על המשפחה? כאן גם צריך איזון בריא. אני חושבת שאם מתעלמים לגמריה זה לא טוב כי בסוף זה יהפוך למשהוא מלאכותי, וגם אם כל הזמן מסתובבים עם העצב לא תוכלי לשרוד.
למישי שמחהיהודית פוגל
תידעי 2-3 חברות קרובות למה שאת זקוקה בנקודת הזמן הזו: בצורה בהירה ומדויקת: רוצה לדבר על זה, רוצה לפתוח את הנושא, רוצה עינינים כרגיל, רוצה לשמוח למרות הכל, רוצה התחשבות וכו. חברות אלו תיידענה את שאר הכיתה וכך אולי תקבלי את מה שאת זקוקה לו כרגע. אבל באמת אנשים לא יודעים איך לנהוג, והנוגע בדבר צריך ליידע אותם בנוגע לצרכים הרגשיים שלו בתקופה הזו. בשורות טובות וכל טוב.
תודה לכולםאנונימי (פותח)
אבל הבעיה היא שאני לא בדיוק יודעת מה אני רוצה..כאילו זה משתנה עם המצב רוח שלי...לפעמים אני כ"כ מתעצבנת שלא מתייחסים אלי רגיל אבל לפעמים בא לי פשוט לבכות ואני לא יכולה להיות עצובה כשאני עם החברות שלי כי אני מפחדת שאז הן יתחילו לחשוב שאני מסכנה....
ולננסי: אני לא יודעת מה אני רוצה ואני לא יודעת מה אני מסוגלת לעשות..וזה לא שאני מתעלמת מהמצב..אבל כשאני מדברת על זה אז זה ממש מעציב אותי ופשוט בא לי ליבכות זה כואב יותר מדי...אבל מצד שני לפעמים אני מרגישה שאני צריכה לדבר על זה
שאלה:נשארת חסויה
האם כל הבעיה זה המחלה של אותו אחד? משום מה התחושה שלי שזה משהו יותר מורכב, שיש עוד בעיות וזה מכלול שלם שקשור אחד לשני. אכן כן?
לנשארת חסוייה ....אנונימי (פותח)
אם את רוצה יותר פרטים אז במסר אישי....
למישי שמחהיהודית פוגל
את מבולבלת וזה מובן, אז יתכן שאת צריכה פשוט לקבל את התנהגות הסובבים כלפייך, ולהסיק שגם אצלם יש בלבול. אעפי"כ נסי לזהות מה גורם לך שמחה, מה תורם למצב רוחך, מה מייצב אותו, ולאט לאט לגבש דפוס מסויים. יתכן ושיחות קבועות עם מבוגר או איש מקצוע תעזורנה לך, אין ברירה, עליך לזהות למה את זקוקה ונסות להשיג זאת מהסביבה. חיזקי ואימצי ובשו"ט.
זה לא פשוטננסי
אני חושבת שהתגובות שלך ממש נורמליות. לפעמים בא לך להיות עצובה ואת רוצה לספר לאנשים מה עובר עליך ולפעמים את רוצה לזרום עם השיגרה. אם יש לך מספר חברות קרובות תגידי להם באותו רגע בדיוק מה את צריכה מהם והם ילמדו גם איך להגיב אליך. יש לי שכנה שהיא אם שכולה מפיגוע. לפעמים רואים לפי שפת הגוף והבעת פנים שהיא היתה רוצה התייחסות למה שעבר עליה (זה כבר כמה שנים) ולפעמים היא רוצה לזרום רגיל. צריכים להיות קצת רגישים לענין. ואת יכולה לעזור לחברות לדעת מה את זקוקה לקבל מהם.
תמסרשי לי....ארטיקאחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך