כל הכבוד ויישר כח עצום לאביגדור ליברמן!!!!!!!!!!!!אנונימי (פותח)

למרות שאין לי מספיק מילים לכתוב נגד ליברמן על דברים רעים שעשה (ישיבתו בממשלה כעת ועוד) - אין ספק שבלא משוא פנים מגיע לו כעת יישר כח עצום וברכת כל הכבוד על התבטאויותיו הכ"כ נכונות ומעוררות השתאות, במיוחד כאשר הם יוצאות מפי אדם בכיר כמוהו. לפני כשבוע הוא תקף את השמאל כאשר אמר שמקור כל צרותינו והאשמה בכל קרובנותינו היא בשמאל, והוא נוקט בלשון עדינה כאשר הוא מכנה את אנשי השמאל 'מתיונים'. הפעם ב"ה הוא הגדיל לעשות, ועל כך בכתבה הבאה:

גוש שלום שוקל תביעת דיבה נגד ליברמן

ארגון השמאל הקיצוני גוש שלום שוקל תביעת דיבה נגד השר אביגדור ליברמן שכינה את אנשי התנועה "קאפו נאצי" .
עוזי ברוך

ארגון השמאל הקיצוני גוש שלום שוקל להגיש תביעת דיבה נגד השר אביגדור ליברמן אשר בראיון בערוץ הראשון של הטלויזה תקף את אנשי התנועה ( וכן את חברי "יש גבול") וכינה אותם "קאפו, כמו משרתי הנאצים במחנות הריכוז", כך לטענת הארגון.

לדברי אנשי גוש שלום, "בדקנו את הענין עם עורכי הדין שלנו, ואין ספק שהמדובר בדיבה קשה וחמורה, שלא לדבר על חילול זכרם של קרבנות השואה, וליברמן יתקשה להגן על התבטאות כזאת בעומדו בפני בית משפט. כמו כן, נוספת חומרה מכך שהדברים נאמרו על ידי אדם שבנה קריירה פוליטית על הפצת שנאה ובכל זאת הגיע לשבת סביב שולחן הממשלה", הם אומרים.

27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000><embed src='http://194.90.181.246/banners-he/noam170x250.swf?alink1=http://click.inn.co.il/phpAdsNew/adclick.php%3Fbannerid=851%26zoneid=17%26source=%26dest=http%3A%2F%2Fwww.noam-boys.com%2F&atar1=_blank' quality=high wmode='transparent' width='250' height='170' type='application/x-shockwave-flash' pluginspace='http://www.adobe.com/go/getflashplayer' allowScriptAccess='always'></embed>

"זעמו של ליברמן התעורר נגד 'גוש שלום' בעקבות מסע החרם שמנהלת התנועה נגד האמנים עידן רייכל, אהוד בנאי, אתי אנקרי, אשר הופיעו ב"פסטיבל" שארגנו מתנחלי גוש עציון. בין השאר, הופיע רייכל על "הבמה המרכזית" של המתנחלים שהוקמה בהתנחלות נוקדים – התנחלות הבית של ליברמן עצמו", אמרו.

ארגון השמאל שב ומזכיר את זכותם של הערבים על אדמות גוש עציון והסביבה, "ברור כי מסע החרם בו פתחנו נגע בנקודה רגישה וכואבת אצל ליברמן וחבריו המתנחלים, כלומר אי הלגיטימיות של ההתנחלויות. ליברמן טוען כי 'סביב גוש עציון קיים קונצנזוס מוחלט' וזה רחוק מן המציאות. ליברמן וחבריו המתנחלים נושאים לשווא את שמו של גוש עציון, ארבעה קיבוצים קטנים שנאבקו בעקשנות ונחרבו ב-1948 וסביבם נקשר מיתוס של גבורה. היתה הצדקה מסוימת להקים ארבעה ישובים אלה מחדש – אילו היתה מדינת ישראל מוכנה בתמורה להקים מחדש גם כמה כפרים פלסטינים שנחרבו באותה מלחמה. אולם כיום נקשר השם "גוש עציון" אל עשרות התנחלויות גדולות וקטנות שתופסות שטח נרחב ועצום מכל צדדיה של בית לחם ואשר אין להן כל קשר ודמיון אל גוש עציון שמלפני 1948, כולל התנחלות הענק "אפרת" המתפשטת ללא הרף על חשבון שכניה הפלסטינים. במצב כזה לגמרי לא יתכן לעשות שלום", לשון הודעתם..
שום כל הכבוד!dog76
וואו אז הוא אמר על גוש שלום שהם משתפים...
הוא גם יושב בממשלה שמשחררת רוצחים, ומתכננת לגרש עשרות אלפי יהודים...

הוא לא חידש לאף אחד כלום במה שהוא אמר ועשה..
ובכ"ז, "אין הקב"ה מקפח שכר שיחה נאה"יהודי שמח
הם צודקים!דינמיתאחרונה
גוש עציון הוא לא הגוש של פעם והמדינה צריכה לעצור את הגידול הזה!!
זה היה נשמע מצחיק בראש שלי... מוזר שכאן לא...

הקיצור: לי אישית נמאס משמאלנים תושבי ת"א רחוב דיזינגוף או מהקיבוצים והמושבים (שהם מסתבר, לא יושבים על "אדמת קודש פלסטינאית")
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך