גמלי יש כמה בדיחות:
@ זוג דוסים הגיעו לגן חיות עם כל שמונה עשר ילדיהם, אבל בכניסה נאמר להם על ידי הקופאי שהשעה מאוחרת וגן החיות כבר סגור. הדוסים: "אבל הבטחנו להראות לילדים את הגורילה", הקופאי: "כל הילדים האלה שלכם?" הדוסים: "ברוך השם כן", הקופאי: "תמתינו כמה דקות כאן אני אביא את הגורילה לכאן. היא חייבת לראות את זה".
@ בני ברק. שדכן מביא בחורה לשיפוטם של אברך צעיר ומשפחתו. אחרי סריקה ראשונית קצרה האברך ניגש לשדכן ולחש לו באוזן: "נראה לי שהיא קצת מבוגרת ובכלל לא יפה". כעבור זמן מה הוא שוב ניגש לשדכן והוסיף בלחש: "שמע שמתי לב שהיא לא עלינו קצת צולעת ולפי הלבוש היא באה ממשפחה עניה". השדכן התרגז: "אתה לא חייב ללחוש ולירוק לי באוזן כל הזמן, היא לגמרי חרשת ...
כומר נכנס לכיתה מנופף במטבע זהב, ומכריז: "מי שיאמר לי מי היתה הדמות החשובה ביותר בהיסטוריה, יקבל את השטר."
התלמידים החלו לצעוק תשובות שונות כמו אינשטיין, סטלין, גלילאו, כשלפתע צעק הילד היהודי היחיד בכיתה את התשובה המצופה: "ישו!"
הכומר התפלא ושאל, "איך זה שדווקא יהודי ידע את התשובה?"
השיב הילד היהודי לכומר המבולבל "בינינו, משה הוא הדמות החשובה ביותר בהיסטוריה, אבל עסק זה עסק..."
מה המכנה המשותף בין טומי לפיד, ומחשב אקס טי?
שניהם נדלקים על דוס.
כומר העיירה החליט לנצר את היהודים שבה.
"מי שיתנצר, יקבל אלף דולר. ויש רק תנאי אחד.
עליו לוותר לגמרי על אכילת גפילטע פיש בשבת".
נו, מובן שאיש לא היה מסוגל לעמוד בתנאי המיוחד הזה. איש לא, פרט ליהודי אחד שבא, הביע הסכמה ולקח את אלף הדולר.
הכומר מניף כלפיו את ידו ואומר שלוש פעמים:
"אתה נוצרי ! אתה נוצרי ! אתה נוצרי !".
נו, מאחר שאי אפשר להאמין ליהודים שיתנצרו בקלות כזו, מתגנב הכומר ביום ששי בערב ועומד מתחת לחלונו של היהודי. היהודי מקדש בחדוה ועל השולחן - איך לא - גפילטע פיש למהדרין.
הכומר מתפרץ פנימה וצורח: " שיקרת לי".
היהודי, בנחת מרובה, עונה: "רק רגע.
מניף את ידו כלפי צלחת הגפילטע ואומר שלוש פעמים: "אתה עוף ! אתה עוף ! אתה עוף !"
ואני ייתן קרדיט לחדרי חרדים- מילתא דביחותא שמשם נלקחו הבדיחות-
http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?whichpage=1&topic_id=72292
ויש שם עוד הרבה!