אני שונא את הדת!אנונימי (פותח)

אני שונא להיות דתי!

אני בן 15, הבית ספר הדתי שלי נמצא ממש ליד תיכון חילוני ואני תמיד רואה את כל הילדים והילדות משם נהנים נורא, הבנים נוגעים בבנות ומתנשקים, והבנות לבושות חשוף ויפה...

אני לא רוצה להיות דתי מחורבן, אני רוצה להיות חילוני ושיהיה לי חופש... ההורים שלי יזרקו אותי מהבית אם אני אוריד את הכיפה! מה לעשות?!!!

צודק לגמרי.נשארת חסויה
להיות "דתי" כמו שאתה היום זה באמת מחורבן. אתה יכול בסבבה להוריד את הכיפה המיותרת שלך. אל תדאג, ההורים לא יזרקו אותך.
לולא חשבת שיש טוב ואמת בהתנהגות שהצגת כאןבת_של_מלך
לא היית כותב את ההודעה הזאת.

-בסיעתא דשמיא-
לק"י

צדיק!

משהו בתוכך זועק לסיפוק רוחני. למשמעות.
לא תמצא תענוג מספק יותר מהתענגות על טוב הקב"ה!
לא נגיעה ולא אלף נגיעות בבנות ישנו את ההרגשה שלך. ככל שתתרחק יותר מדרכו הטובה של ה'. כך תמצא את עצמך מחפש יותר. רוצה יותר.

עשית השוואה בין החיים התורניים, לחיים הטמאים. לעבדות שמתחפשת לחופשיות.
יהודי יקר, האם באמת התקרבת לבורא עולם? האם ניסית להתקדם בחייך התורניים? האם חייך הדתיים מלאים בתוכן הראוי להם?

אם רק תנסה לגעת בטוב האלוקי. לא תרצה לזוז לשום דרך אחרת.
חיבוק של בת לא יגיע למעט מן חיבוקו של ה' יתברך!

נסה, רק נסה להתקרב. תראה שבהתאמצות קטנה שלך יפתח לך עולם שלם של טוב וסיפוק. שנאמר: ""פיתחו לי פתח כחודו של מחט ואפתח לכם פתח כחודו של אולם" -מעין עולם הבא.

לא תצטער צדיק!
אם אתה מאמין שאפשר לקלקל תאמין שאפשר לתקן!

בהצלחה בדרך הישרה.

יעל
אבל...אנונימי (פותח)
אתה הסתכלת על דברים כביכול "טובים" (לפי דעתי זה ממש לט טוב..)
אבל אם היית רואה את הדברים האחרים שיש בחופשיות הזאת, היית חושב פעמיים לפני שהיית בטוח שנמאס לך להיות דתי.
לפעמים להיות חופשי בכל דבר זה לא טוב! צריך שלבין אדם תהיה מסגרת, ואני לא מדברת על מסגרת של בית ספר או משהו כזה.. אלא מסגרת של החיים! להבין שלא הכל מותר! שיש סדר בעולם!
וואי אתה דוגרי צודקאנונימי (פותח)
אני גם מרגישה ככה אנילא יודעת למה אתה אבל לי יש גם סיבה לזה שאני שאנת את הדת
מבחינה מסויימת..מיטל
אתה צודק.. כאילו.. זה באמת נראה כאילו הם יותר נהנים והכל.. אבל תחשוב שהם נהנים בגלל החומרניות... כאילו.. אתה מסתכל עליהם וחושב: "יואו איזה כיף להם.. הם נוגעים, מתנשקים, מתלבשים לא צנוע.." ואתה חושב שזה כיף.. אבל תחשוב שהם נהנים ככה ואתה נהנה בדרכים אחרות! אולי אתה לא מתנשק אם זא שחברה שלך לשבועיים (זה בדרך כלל ככה) אבל תחשוב שכשתהיה גדול או אולי גם עכשיו תהיה לך חברה וזה יהיה הרבה יותר כיף מהחברות שלהם למרות שהם כאילו מתלבשות יותר חשוף או נוגעים אחד יותר בשני.. לך יהיה יותר סיפוק והרגשה יותר מיוחדת..

וגם תחשוב על היתרונות בללמוד בישיבה תיכונית.. יש לך משם הרבה יותר חביות מאשר מסתם תיכון עירוני..

וגם אם כל מה שאתה רוצה זה חברה למשל אז לך לבני עקיבא (אני לא אומרת את זה בהשמצה כי אני אוהבת את בני עקיבא ממש!) שם כולם דתיים למרות זאת יש להרבה מהם חברות או חברים..

טובב זה לא כזה מסודר.... זה פשוט מה שהיה לי בראש...
לך לבני עקיבא???y_trom
בסמינריון הדרכה הקיץ, אחד המדריכים העביר לנו שיעור, והוא סיפר שפעם הם היו חילונים ודתיים ביחד וחילוני אחד אמר "לכם בכלל לא כיף בחיים! אתם לא יכולים לאכול צ'יזבורגר, עוד משהו שאני לא זוכרת ואתם לא יכולים לעשות שום דבר עם בנות", ואז הדתיים שם התחילו להצטדק, אפשר צ'יזבורגר מסויה, ומכירים בנות בבני עקיבא.

בשביל זה אנחנו דתיים? בשביל להתבייש בייחוד שלנו?

חברה זה לא טוב, וזה אסור,(אל תשכחו שה' לא סתם אוסר דברים, התורה היא המתכון לחיים מושלמים) תחפש בשו"תים בכיפה, יש שם המון הסברים למה, אני לא רוצה להתווכח על זה עכשיו, פשוט ממש ממש הפריעה לי הגישה שלך.
לא הבנת.מיטל
התכוונתי.. כאילו.. כרגע יש חניכים בבני עקיבא למשל שכן, יש להם חבר או חברה.. לעומת זאת יש הרבה גם שאין להם..

אני רק הראיתי לו דוגמא על מקום שאפשר להיות דתי ואפשר גם להיות עם בנות (לא דווקא להיות חבר שלהם)

ולגבי העניין שאמרת.. בני עקיבא אף פעם לא היתה תנועה מעורבת מלכתחילה.. המציאו את התנועה כדי שיהיה לנוער הדתי איפה להיות. אומנם יש גם חילונים מידי פעם בבני עקיבא אבל זה מהבחירה שלהם. ככה שהם לא יכולים לבוא בטענות.
לא הבנת.מיטל
התכוונתי.. כאילו.. כרגע יש חניכים בבני עקיבא למשל שכן, יש להם חבר או חברה.. לעומת זאת יש הרבה גם שאין להם..

אני רק הראיתי לו דוגמא על מקום שאפשר להיות דתי ואפשר גם להיות עם בנות (לא דווקא להיות חבר שלהם)

ולגבי העניין שאמרת.. בני עקיבא אף פעם לא היתה תנועה מעורבת מלכתחילה.. המציאו את התנועה כדי שיהיה לנוער הדתי איפה להיות. אומנם יש גם חילונים מידי פעם בבני עקיבא אבל זה מהבחירה שלהם. ככה שהם לא יכולים לבוא בטענות.
זה בדיוק מה שיש לו עכשיו.נשארת חסויה
דתיות בכאילו. הוא מחפש משהו אמיתי, את זה נראה לך שהוא יקבל בבני עקיבא? אם יכול להיות מאד שהוא בבני עקיבא אבל חושב שאם כבר קצת לא צנוע אז עד הסוף. למה סתם לא לשמור נגיעה אם אפשר גם להתנשק? למה להיות חבר של מישהי שהולכת עם חולצה חצי שרוול אם אפשר להיות חבר של מישהי שהולכת עם גופיה? וככה זה ממשיך. בקיצור הוא מחפש אמת ולא להמשיך בדרך כזו, ככה נראה לי.
אני לא אומר כלום.ישי ויזנר
אני רק אצטט את הרב שרלו:

9) האם ניתן להתייחס לחברה מעורבת בימינו בתור "לכתחילה" גמור - לאלה המשתדלים לחיות על פי דקדוקי ההלכה?
ת) כן; ושלוש תשובות מרבות בחוברת, הן: תשובת הרב א' אלינסון, שחיבר שורה של ספרי הלכה מובהקים שעסקו בשאלות האשה; ספרים, שקיבלו את הסכמתו הנמרצת של הראשל"צ הרב עובדיה יוסף שליט"א (אין להבין מכאן, שהרב עובדיה יוסף תומך בבנ"ע; אלא בזה, שהוא תומך בספרי ההלכה המדוקדקים שפירסם הרב אלינסון במשך שנים; מכאן יש להסביר מדוע ראוי הרב אלינסון שילמדו אותו בקשב רב). הרב א' מסביר ומנמק, מדוע דווקא החינוך המעורב, בו גם גדלו בניו (כולם בני ישיבה בחינוכם), הוא נכון ורצוי יותר מאשר חינוך נפרד (עמ' 88); תשובת הרב א' ברקוביץ, שהיה פוסק חשוב ומחבר של כמה ספרי הלכה המסביר, מדוע חינוך נפרד אפשרי רק בישיבה, אבל החיים בארץ מחייבים חינוך מעורב דווקא, "כפי שהתורה דורשת מאתנו" (עמ' 88); ותשובת הרב ח' דרוקמן, המכיר היטב את המציאות של חברה מעורבת לאורך שנים, ומסכם אותה, "שבמציאות שלנו היא לכתחילה" (עמ' 53).

(מי שרוצה לראות את המאמר המלא- http://www.kipa.co.il/jew/show.asp?id=1285 )
הבהרה-ישי ויזנר
אני ממש לא מסכים עם זה, אבל רציתי להראות שיש מי שאומר שזה לכתחילה.
את מדברת כאילו זה המצב הנכוןy_trom
שאפשר להיות בבני עקיבא ושתהיה חברה, זה לא מצב נכון, זה מצב גרוע, ולא צריך לתת אותו כדוגמאות, כי השאיפה היא שהמצב הזה לא יהיה, זה כמו להגיד "אז מה אם אתה יהודי, יש המון יהודים שאוכלים חזיר, אתה יכול גם להיות כזה"
צדיק יקר...מר שמח
צריך לשמוח בעבודת הבורא, תסתכל ותיראה שהכול ריקני בעולם החילוני הכל אפור ומזוייף ואם אתה צריך עזרה מבחינה דתית אתה יכול ליפנות לשו"תים ושאל את הרב.הרבה יש להם את אותה בעיה(וגם לי יש לפעמים ספקות) תיזכה לתשובה אמן.ב"הצלחה
חייב להיות יותרננסי
עבר עריכה על ידי ננסי בתאריך ב' חשון תשס"ח 23:14
שלום! אני מתארת לעצמי שאם פנית לפורום הזה אתה אומר לעצמך: בטח יש יותר לדת ממה שאני רואה. זה לא יכול להיות רק מה שאני מרגיש ורואה. אני לא יודעת איפה אתה גר, אך בכל מקום יש אפשרות לראות משהוא אחר, אם זה בערב של מוזיקה קרליבך, או ה"זולה" במרכז הישראלי בירושלים, או בראש יהודי בתל-אביב, או ב"טיש" במאה שערים. אל תתייאש מלחפש את המשמעות. כמו הרבה מהצעירים, אתה נשמע צמא לרוחניות. תתחיל עם קריאת הספר "מקימי".
לפי דעתי...זה ממש לא כיף....אנונימי (פותח)
זה רק נראה ככה...
אם אתה רוצה שאני יגיד לך משהו במסר אישי לא כאן בפורום תשלח לי מסר ואני יחזיר לך...משהו ממש חשוב....
אתה גבריהודה ארד
מצטער בתגובה שכתבתי רציתי להמשיך תתגובה אבל בטעות לחצתי enter והתגובה נשלחה מה שרציתי לומר זה שאני מכיר הרבה נערים כמוך ורציתי לומר לך שרובם בהתחלה אמרו כמוך ועשו מה שאתה חושב לעשות ע"ע שכבת גיל שלי{כיום שיעור ב' ישיבה גבוהה} והרבה מהם מצטערים היום מאוד אבל קשה לחזור למה שהיה פעם אז אני מציע לך לחשוב טוב לפני שאתה עושה מה שאתה רוצה לעשות ואם אתה רוצה אשמח לעזור לך בהכל אפשר להשאיר לי הודעה בכרטיס
הכל מזוייףמשה
זה אולי נחמד שנוגעים ומתנשקים, אבל תחשוב על חברה שלך לעתיד, או אשתך בעוד 6 שנים...

היית רוצה שכל דבר שזז יגע בה? יראה את אבריה החשופים לעין כל ?

מבחוץ זה נראה אולי נחמד, אבל תחשוב פעם שניה.
הכל הבל הבלים!!!ר~ח~ל
גם אם ח"ו תעזוב את הדת- אתה תמשיך לחפש את האמת בצורה יותר אנטנסיבית ויותר מייאשת.
בסופו של דבר תבין שכל ה"חופשיות" הזאת שכביכול יש לחילונים הוא אינו סיפוק שצריך לגדול אליו, ולאחר זמן מה תמצא את זה משעמם ותגיע לדרך ללא מוצא.
ומתוך שאתה דתי, וגדלת בבית דתי- אתה לא יודע כמה זה חסר לנשמה, לנפש חילונית/מסורתית (ורובם גם לא יודעים את זה)!!!
הנפש יותר חשובה מהגוף, וללא נפש- הגוף הוא אינו משמעותי וחסר תועלת.
תפקידנו בעולם הוא לעבוד את הקב"ה ולהגיע להתעלות רוחנית ולהעלות את הנשמה שלנו מעלה מעלה, ובכך נגיע לראות תענוג ורק טוב בעולם הבא!

אז אם אתה חושב שלהוריד את הכיפה ולעזוב את הדת תעשה לך טוב- אתה טועה, כי אתה רואה את החומריות, ואת מה שנח וכייף בעולם הזה...
אני מקוה שתעשה את הצעד הנכון ושבס"ד תגיע לעבודת ה' מתוך אמת, רוב שמחה ומתוך אהבה אמיתי אליו!!

ואל תשכח- שלכל עבירה ועבירה בעולם הזה- יש לה מחיר...

אולי תדבר על זה עם מישהו מבוגר?אנונימי (פותח)
אני שונא את החילונים!צחקן
ב"ה
אני בן 14, והבית ספר שלי נמצא במרכז העיר.
אני תמיד רואה את כל הילדים והילדות שם עם אלכוהול, קעקועים, והם מתלבשים חשוף עד גועל נפש, מה שמאלץ אותי להוריד את העיניים.

אני רוצה לעבוד את ד' בשלמות, ושיהיה לי חופש דת בלי פגיעה ברגשות, בלי שההורים שלי יצטרכו לעבור דירה..

----
תקרא את זה כשאלה בפורום.

ועכשיו ברצינות:

אני מכיר את החברה החילונית וחי בתוכה, ולכן גם מתנתק ממנה ועכשיו מול המסך במקום לישון, אבל לא משנה. אתה חשוב מהשעות שינה שלי.

למה אתה שונא את הדת?

קודם כל - נתחיל מזה:
האם אתה מאמין באלוקים?

שנית - עכשיו תחשוב על מנחם, שמעשן סיגריה, כיף לו עכשיו, וגם בעוד שנתיים.

בעוד 20 שנה, שהוא יהיה בן 40 - מי יותר יהנה?
אתה [-בהנחה שלא עישנת] או הוא?

עכשיו תחשוב על אישתך -
אתה רוצה אותה רק לעצמך, נכון?
האם תרצה שמישהו אחר יקח לך אותה. לא. נכון?
והיא- מה היא תחשוב? - כמו שהיא היתה חברה של ההוא, וההוא, וההוא לפני החתונה- ככה היא חברה שלך. אולי חברה טובה, אבל עדיין חברה. לא ברית נישואים. היא גם אוהבת את הבוס שלה מהעבודה שהוא עדיין לא נשוי והוא קצת יותר צעיר ומצליח ויפה ממך, והוא גם כל יום נותן לה מחמאה וכיף וכו'...

מה תעדיף? לחיות ככה או במקום שאשתך היא רק שלך ? אבל רק שומרת את כל מה שיש לה - פיזית ורחונית - לך?

אז נכון. הוא, והיא, וההם נהנים.

כשלך יהיו שישה ילדים, להם יהיה אחד וכלב, גרוש מנישואים שלישיים, אם הם בכלל יתחתנו...

הילד שלך יקבל אהבה אמיתית.
שלהם ירוץ בין מטפלות, כי האמא בעבודה ולא מתחשבת בילדים מהבעל הקודם, כי הם חלק שלו והיא שונאת אותו ו...

בקיצור-
עדיף 20 שנה לסבול, ולהנות עם אשתך - שהיא רק שלך עכשיו, אבל רק שלך, ב60 שנה שאחר כך.
מה?!?!?!?!1
לא קלטתי דבר אחד-

אתה שונא חילונים???

אני די מסכימה עם הגישה של

עדיף 20 שנה לסבול, ולהנות עם אשתך - שהיא רק שלך עכשיו, אבל רק שלך, ב60 שנה שאחר כך.

אם כי לא מסכימה שראש נקי מבנים/בנות חיבוקים ונשיקות זה סבל,

אבל שונא חילונים??
לאן הגענו?
ציוו אותך לאהוב כל יהודי באשר הוא. זה לא אומר שלא תלך נגדו אם הוא מאיים עליך, זה לא אומר שלא תתנגד לו, כולל פיזית (ע"ע גירושים), אבל הכל יבוא מתוך אהבה וחיפוש אחר טובתו שהיא טובת העם כולו (וגם טובתך).
זה נראה לי היה בצחוק כזה...פלספנית
פשוט כדי שהתגובה תהיה בעצם בדיור כמו התגובה של dod, רק ההפך...
יש דברים שלא אומרים בצחוק.1אחרונה
יש מילים שלא משחקים איתן.
אהבתי את התגובה הזאת.תפוזה 1
אוף.. זה היה תגובה למשהו אחר.. עזבו..תפוזה 1
אחי היקרמכאל 2 3
ב"ה ית'

אחי היקר

מה קורה?

א' דע שה' ית' אוהב אותך ורוצה לטובתך

ומה שמלמדים אותך בתיכון ואומרים לך שזה דתי זה שקר

דע שיהדות זה לשמוח בה' יהדות זה לדבר אם ה' יהדות זה
שכול אחד עושה מה שהוא יכול (כול עוד זה בתוך ההלכה)

ה' ית' אוהב אותך ורוצה שאתה יהודי יקר תעבוד אותו

וגם אם נפלתה לא נורא אפשר לחזור לה' בכול מקום

ודע לך שגם לי היה מחשבות כאלו ויותר נורא שהאיתי בן 16 אבל בסוף

הי ית' נתן לי ברחמים לדעת שאני לא יודע בכלל מה זה יהדות באמת

וה' נתן לי ללמוד ברסלב

אחי היקר אבאלה' ה' אוהב אותך ה' ית' רוצה אותך

אחי היקר תחזיק חזק ותרא שב"ה גם החלונים יחזרו בתשובה

וגם אחי כדי לך ללמוד ברסלב ודבר אם הרב ארוש וכדי לך אחי יקרי ליכנס לאתר אזמרה זה אתר חזק (זה לא של חרדים)

אחי תתחזק כי אתה צדיק שלמרות הכול אתה נשאר דתי זה ממש אין סוף וכול דקה שאתה דתי זה יותר ממה שאתה חושב זה אין סוף אחי תחזיק חזק
עיין בקישור1
http://www.kipa.co.il/noar/n_show.asp?id=21818

הוא מסביר הרבה ובצורה יפה מאד.
עודבר- נראה לי שכמעט כל אחד עובר את התחושה הזאת מתישהו בחיים שלו. חוץ מאלו שחיים בבועה כמובן.
לי זה קרה קצת לפני שנכנסתי להדרכה.
צומי- בצומתeliya
זה הדבר היחיד אני יכולה להגיד לך.eliya
זה הבעיהתפוזה 1
בס"ד

באנטרנט ובעוד דברים שאתה לא יודע עם מי אתה מדבר אז אתה אף פעם לא יודע אם זה אמת..
תגובהמכאל 2 3
ב"ה ית'

שבוע טוב

מה קשה לכם לכתוב דברים טובים

קשה לכם לחזק יהודי

גם אם תומרו שזה לא נכון נו יהודי רוצה חיזוק

אם אין לכם אז אל תכתבו כלום

לא כתבתי בשביל לומר שאת לא בסדר
רק כתבתי לצומי לב חחח בהצלחה לכם בחיים

ה' המלך ואני (אנכנו) בן שלו(ילדים שלו)
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך