שאלון?אנונימי (פותח)

מי יודע למה הבנות חוטפות יותר מכות בפינוים?

מי יודע למה בורחים לשדות בימקום להפריע לפינוי?

מי יודע למה שיש מכות כולם אבל כולם עומדים ומיסתכלים?

ציון _________  

באמת נושא עצוב ואין לי תשובה...אנונימי (פותח)
אבל השמולאנים האלה באמת ממש מסריחים!!!
ואם כבר כתבת משהו על זה...איתי'ה
לק"י.

אז זאת קריאה לבנים-

בנים!!!!
בבקשה!!!! במהלך גירושים כאלו ואחרים [ושלא י'היו עוד.]...
כאשר היס"מ / מג"ב /שוטרעים / חי'ילים סוחבים בנות או אפילו רק הולכים איתן מכות או משהו כזה...
אם אתם לא מתכוונים לעזור לבנות...
בבקשה!!! אל תעצמדו מהצד ותסתכלו!!
פשוט תלכו משם!!
זה לא נעים לבנות וגם ממש לא צנוע כשאתם מסתכלים על בנות שמרימים אותן או סוחבים אותן!!!
ובזה יש יותר בעי'ה של צניעות מאשר שבנות מתכסחות עם שוטרעים וכד'.

אני מקווה שהי'יתי מובנת מספיק.

סתם דרך אגב...חב"דניקית
וסליחה על הניצלו"ש..
אבל לא ניראלי שיותר לא צנוע זה שבחור אם כיפה רואה בת מתכסחת אם יס"מניק מאשר בחור אם חליפה כסדה כפפות <וכו> שחורה/ים נוגע בך...

אני חושבת שבזמן של מכות..הבנות צכות ללכת ולעזור במשהו אחר..<אפשר לפוצץ גלגלים וגם לעזור למתנדבים של מד"א..>
אבל לתת לבן לגעת בך???
מה ההבדל לתת לסתם איזה בן מהרחוב לגעת בך או לריב איתך מכות? <יותר נכון להוריד לך תצורה...כי במצב כזה..זה ממש לא שווה כוחות..>
ונ.בחב"דניקית
ושכחתי להוסיף...שמכות...זה תפקיד של בנים..
ותמיד מסתכלים ומביאים דוגמאות מהתורה...אז יש לי שאלה...איפושהו בתורה רשום על איזה מלחמה שהנשים היו יוצאות ורבות אם <בנים> שוטרים?

נכון שזה א"י אבל לבנות יש דברים אחרים שהם יכולות לעשות למען א"י....

תחשבו על זה..

זה באמת נכון מה שאיתי'ה אמרה...קראתיך
אתמול כשהיינו בשבות-עמי ופינו אותנו מהגג הבנים פשוט עמדו בגבעה ממול והסתכלו וצילמו...ואנחנו ביגלל זה לא יכלנו להאבק בצורה נורמאלית ביגלל שהבנים עמדו והסתכלו..והיה בזה ממש חוסר צניעות!לא משנה שהם ראו שבנים נוגעים בנו ולא באו לעזור..את זה נשים בצד.
אבל באמת באמת לפעם הבאה בבקשה אל תסתכלו..אם אתם לא עוזרים פשוט לכו..
מצטרפת לקריאה של איתי'ה וקראתיך..!אמא אדמה
אפשר לשאולמתנחבל 2007
מה היה עוזר שהיינו רצים ורבים עם השוטרים שפינו אותכם??????
סתם בלאגן חוסר צניעות מטורף הרבה יותר מעצרים ועוד...
ישבנו וקיבלנו פקודות מלמעלה...
ותאמינו שאם היו אומרים לי לרוץ פשוט הייתי קם ועושה תמקסימום...
(מי שמכיר אותי יודע שאלו לא דיבורים באוויר...)
בולשיט.פליץ
אין כזה דבר "תפקיד של בנים".

בתנ"ך גם מסופר על מעשי עבודה זרה ופריצות ושקרים ורמאות ושחיתות, את באמת רוצה לקחת משם את כל הדוגמאות שלך?...
האמת.... בכי'יף שלנו...איתי'ה
לק"י.

מה נראה לך שאנחנו נהנות מזה שהבנים נוגעים בנו???
אבל זה קורה!! זה לא מרצוננו ואנחנו עושות כמעט הכל בשביל שזה לא יקרה!!!

"מה ההבדל לתת לסתם איזה בן מהרחוב לגעת בך או לריב איתך מכות?" --- מה ההבדל???? שפה את לא סתם הולכת מכות עם מישהו כי בא לך!!!! את מתכסחת איתו כי הוא רוצה למנוע ממך לעשות מצווה ועוד יותר הוא רוצה לעשות עבירה!!![במקרים כאלו מותר לתת מכות...אבל לא עכשיו...]
אני אתן לך דוגמא- את הולכת ברחוב ופתאום את רואה בן כלשהו מחזיק ומכה את אחותך הקטנה... מה תעשי??? תתקשרי לאחיך שיבוא? לאבא? לא!!! [ואם כן.. אז משהו לא בסדר אצלך!] את תרוצי ותנסי לשחרר אותה מהידי'ים שלו.. ואפילו גם תרביצי לו.. ובוודאי שהוא יגע בך ואת בו. מבינה?

אף אחת לא רוצה להגיע למצב של נגיעה בבן! מה גם שזה ממש לא נעים לנו.
אז תפסיקו לעשות את זה כאילו אנחנו נהנות מזה... [את זה שמעתי מספיק ממג"בניקים.]

תכל'ס אני מסכיםעמישב
בס"ד לק"י

באמת, אם אדם לא עומד לעזור שלא יסתכל (ואם הוא עוזר? א. שלוחי מצווה אינם ניזוקים זה גם ברוחניות. ב. אם בגלל שהוא לא מסתכל הוא לא עוזר הרי זה חסיד שוטה.).

אני אישית, השתדלתי לא להסתכל, אלא כאשר באתי "להושיע ישראל מיד צר".

בכל מקרה, אני לא חושב שיש פה ויכוח רציני בין מתנחל לקראתיך. בתכל'ס שהבנים לא יסתכלו, אלא במקרה הנ"ל, ושהבנות לא יתקרבו לבנים, והסיפור נגמר.

(נ.ב. לכאורה אמור להציק יותר השוטרים, שלא רק שנוגעים בכן אלא גם רואים אתכן, מקרוב מספיק. מאשר כמה בנים שעומדים על גבעה מרחוק. אם מול אלה אינכן יכולות להיאבק כפי שאתן רוצות, מדוע שמול השוטרים תוכלו?? תמיה לי.).

"אחד המרבה ואחד הממעיט ובלבד שיכוון ליבו לאביו שבשמים"...
ה-'שוטרעים'חמסית
חזק לאללה.

(או חלש לאללה, וזה החוזק שבעסק.)
תשובות:אנונימי (פותח)
כי אצלנו הבנים נהנים להסתכל אבל נגיעה הם שומרים... עאלק... אבל לא כולם יושבים בצד: יש תלמידים של כל מיני רעבנים (למשל במכינות, וכגודל הממלכתיות גודל הטמטום) שמתגייסים ומרביץים בעצמם...
לקראתיך מי את שתגידי ללכת????מתנחבל 2007
תאמיני שעשינו קצת יותר מהבנות...
(אולי ספציפית לא אבל בכללי...)
אוי אני פשוט שונאת את זה!*מוריה*
אני חושבת שהשוטרים מרביצים לבנות מסיבה פשוטה 1. תמיד יש יותר בנות מבנים בכל הגירושים 2. זה יותר אטרקטיבי לגעת בבנות .

לגבי הבנים, במקום להתכסח עם שוטרים בזמן שמגרשים בנות פשוט תגנו על המקום ותלחמו עליו אל תתעסקו עם השוטרים וכד'. דעתי האישית.
איך אפשר????מתנחבל 2007
ברגע שאתה עומד שם אתה חוטף פיצוצים...
לא יודע מה איתך אבל אני לא מתכונן לצאת ילד כאפות...
סליחה??!!מתנחל גאה.
ב"ה..

כמה דברים.. נתחיל ככה.. כמעט כול התיקים שלי הם על תקיפת שוטר...ולמה? שאלה מעניינת..<צ>

אני חושב שבנות לא צריכות להגיע לכול דבר.. כול כבודה בת מלך פנימה! שיגיעו,אבל יש דברים מסוימים שאני חושב שלא.
אחת הבנות אמרה לי בתחילת העליות של חומש..כשמרביצים להם אז לבוא..(אותה אחת מוכרת מאוד אצל הבנות "פנאטית"..
ואם לא באים אז הם צועקות 'בנים בואו מרביצים לנו'.. ובנות שמכירות אותי,ולצערי הרבה יעידו שאני רץ,רץ כמו מפגר לעזור להם....ואז נעצר על תקיפת שוטר..ונישאל ככה: למה כשמגבניקית\שוטרת מנסה לעצור אותי הבנות עומדות בצד וצועקות במקום לבוא לעזור?????

ול*מוריה*-צודקת,שמעתי בעצמי חייל ושוטר דנים בנושא...

שבוע שעבר הייתה הפגנה ב2 בלילה מול משטרת אריאל,שלפו אותנו מהר מהשקשי"ם בגבעת הרחיבי ושלחו אותנו לשם.. היו שם 25\30 בנות בארך ו10 בנים.. בגלל הבנות התחיל הבלאגן.. השוטר אמר כמה מילים גסות ונגע בבנות,אני היתעצבנתי 'קצת' ואז מישהו קרא לו נאצי והוא החליט שזה אני וגררו אותי תוך כדי פיצוצים כול הדרך על הכביש עד התחנת משטרה,(באותה היזדמנות נקעו לי שוב תרגל,קרעו לי תחולצה,ועוד מקום במיכנסיים וגם הרימו אותי מישם כבר לא הייתי יכול להיתנגד.. הייתי קרועע..) השאלה היא איפה ה30 בנות.????.. קשה להם לחסום תשער? זה לא היה כזה קשה עבורם..במיוחד שנעצרתי בגללם..יש למישהו תשובה???

ותאמינו לי שרוב הבנים לא מיסתכלים... מי שמגיע לשם ונמצא לגירוש עצמו אלו מיטב הנוער "אתם הנוער"..
אולי שכחתי משהו... לא מתכוון לפגוע אז סליחה מראש!
תגובה-איתי'ה
לק"י.

אני מסכימה עם זה שבנות צריכות להישאר בבית ולא להיות במקומות כאלו... אבל מישהו צריך לעשות את זה... וכנראה שהבנים שם לא ממש מספיקים.

לא נתחיל עכשיו לדון למה בנים לא עוזרים לבנות ולמה בנות לא עוזרות לבנים.. כי בתכלס בסופו של דבר הרוב מפחדים להעצר אז לא עושים הרבה. [וכל הכבוד לאלו שכן עושים משהו.]

אבל הנושא שהועלה פה-והוא הנושא העיקרי -בנים לא צריכים לעמוד ולהסתכל כשמעיפים את הבנות!!!! זה גורם להמון חוסר צניעות וזה חבל...
לא יודעת מה תעשו... אפילו תתחילו לספור את גרגירי החול... אבל אל תסתכלו על הבנות!!! גם ככה אתם לא אמורים להסתכל על בנות.. אז בוודאי כשידוע שהבנות נמצאות במצב לא צנוע!

...............איתי'ה
לק"י.

אתה לא שווה את זה אבל בקיצור נמרץ- כי הם אמורים להיות בנים צדיקים [תורה?!- אז עד כמה שאפשר!]
זהו שאנחנו עוזריםםםםםם........מתנחל גאה.
ובנים שמיסתכלים הם באמת אם בעיות..אבל-הגעתי למסקנה שרוב הבנות באות בשביל הבנים ובשביל להגיד "היינו שם" תראו אנחנו פנאטיות..

ולמה??! אני "אחראי" על הרחיבי קיצר יש מלא ערבים שמוסקים מיסביב ומידי פעם גמיש בלאגנים.. קיצר קראתי לבנות שיבאו גם להרחיבי חוץ משבות עמי והם אמרו לא,שבות יותר חשוב וכו' שטויות בכמויות.. פשוט מעלה לבונה בעייני כבר לא כולם למען א"י.................................
סליחה אם פגעתי במישו.. אל תוכלו אותי!
מסכימה איתך....איתי'ה
לק"י.

ברוך ה' זה לא כולן.
אבל אני גם חוששת לזה.
מתנחבל-אתה נהנה להסתכל עלינו מהגבעה ממול וליראותקראתיך
איך החולצות והחצאיות שלנו עפות ועל החוסר צניעות שיש שם?אתה באמת נהנה מיזה?אנחנו פשוט מבקשות שאל תסתכלו...ביגלל זה אנחנו לא יכולות להאבק בצורה נורמאלית כי אנחנו יודעות ורואות את הבנים בגבעה ממול מסתכלים עלינו..וזה מפריע...זה פשוט מפריע...אני לא מבינה מה הקטע שלכם...ואתה יודע טוב מאוד על מה אני מדברת..
פשוט מאוד...דבורל'ה
אם את עולה וחשוב לך הצניעות של עצמך-

א. תילבשי סרפן ארוך, חצאית ארוכה.
ב. מכנסים- גם ארוכות.
ג. הרבה שכבות- אפילו שתיראי כמו דובי,

זה הצניעות שלך..
זה באמת הכי טוב...איתי'ה
לק"י.

אבל לפעמים גם החצאית והסרפן עולים ורואים את המכנסי'ים וזה לא נחמד בכלל...
בנות ליפעמים אני פשוט לא מבינה אותכםדבורל'ה
אתם מבקשות מהבנים שלא יסתכלו עליכם..זה כמו לבקש מבן ברחוב שלא יסתכל עליך!!

וולאה המיתנחל צודק - תכלס מי לא עולה בשביל הכבוד שלו,(גם בנים)?????????
אם יש מישו שעלה פעם ולא נשאר בשקט אחרי שעלה? לא!!!!!!....

צ'ונגית...איתי'ה
לק"י.

אם הי'יתי יכולה לעשות את זה... הי'יתי עושה.. אבל אני לא ממש יכולה.. אז לפחות מהצדיקים האלו שבאים לשם-אני מבקשת שלא יסתכלו! כי הם לא צריכים בכלל להסתכל!!!

ברור שכולם מתלהבים או לא יודעת איך להגדיר את זה מהקטע.. ולכולם יש חלוויות אח"כ לספר... אבל יש הבדל אם אתה בא עם החבר'ה ובשביל החבר'ה או כי אתה מאמין שזה מה שאתה צריך לעשות... ולא משנה מי רואה אותי ומי נמצא איתי.
*חוויותאיתי'ה
קראתיך-מתנחל גאה.
ב"ה..

אפחד לא נהנה לראות את בנות ישראל חותפות מכות...האפך.. זה כואב,צורב מכאיב מאודד יותר ממכות מאיזה מגבניק...ותאמיני או לא שבגירוש הדבר האחרון שיבוא לבנאדם זה הירהורים,ועוד שהחבר'ה שמגיעים לרוב זה חבר'ה טובים מאוד..ודי לחשוב שבנים מסתכלים עליכם כול דבר! תאמת לא זכור לי רגע אחד של קלות ראש בענייני א"י..(חומש,מאחזים,וכו'.. ועוד שהייתי אחראי על רישום קבוצה לעליה לחומש,והייתי צריך לתאם אם איזה בת וכו'..) לא הייתי בגירוש של שבות עמי, חזרתי לישיבה להיתחנן שיחזירו אותי אחרי שהברזתי שבועיים רצוף מהלימודים...בסוף החזירו אותי אם הזהרה.. (אחרי שאיזשהו ח"כ היתערב..) יש לי עוד דברים לכתוב בהיזדמנות.. לילה טוב..!
פשוט וזהו..מתנחל גאה.
אל תבואו לעניינים שכאלו.. ואם אתם כבר מגיעות,תישמרו על קרירות אם הבנים..אתם לא יודעות כמה שידוכים לצעירים יצא מחומש וכו'..
מה ניראה לכם?שאני לא הייתי עם 101 שכבות?קראתיך
נולדתי היום??...סליחה,הבעיה פה היא של הבנים ולא של הבנות!אז חלאס כבר להאשים גם עכשיו ת'בנות...כניראה שלבנים א"י יותר חשובה מתורת ישראל..חבל מאוד!
שטיותדבורל'ה
לבנים חשוב התורה כמו שחשובה להם הארץדבורל'ה
איתי'ה-מתנחל גאה.
ב"ה..

בהתחלה גמאני היתלהבתי מכול דבר וסיפרתי חוויות וכו'....

ואז הבנתי שאני לא במשחק,ולא בשביל הפוזה,ולא בשביל הצומי, אלה בשביל א"י בשביל ה' יתברך... כי יש לי מטרה,לשחרר את ארץ יהודה תחת כיבוש ישראל, ולכן כול מעצר, וכו'.. אני אומר "לשם ייחוד קודשא בריך....." ו"הרייני מקשר את עצמי.." הלואי שאנשים יקבלו קצת שכל,ומגבניק שקורא לי יהודי מזוהם,וכלב מצורע וכו' הוא כן נאצי.. ויגידו מי שיגידו.!(ככה קראו לי בת. משטרת אריאל,ואז גם נקעו לי תרגל..)
ימח שמם!!!!!!!!!!!!!!!דבורל'ה
עליה הבאה אני באה עם סכין =)
לא הבנתי מה רצית ממני...איתי'ה
לק"י.

זה בסדר אם תספר או אם לא תספר חוויות כל אחד ואיך שהוא רוצה.. מה שכתבתי הוא על המטרה שלשמה באים...

וכל שאר מה שכתבת קשקוש...
הרהורים או לא -זה לא טוב!איתי'ה
אם החברה שעולים, עולים לעמן א"י ולאדבורל'ה
בשביל להיסתכל על איך שאת ניראת, אז מה הבעיה?
פסדר היסתכל אליך, אז? מה את מירגשת?, ציפית שהוא יגיב בצורה אחרת- אם הוא רואה בת נאבקת?
לקראתיך...מתנחבל 2007
את יודעת טוב מאוד שאנלא נהנה להסתכל מהצד!!!!!!!!!!!!!!!
(עובדה אתמול נעצרתי בגלל מגבניק שהרביץ לבנות ו...)
מה הייתי עושה בתור אחד????
שירון ודניאלה עומדים לי מעל הראש אל תזרוק אבנים/נורות וכו'...
חאלס להגיד דברים בלי טעם!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נ.ב.
סליחה אם פגעתי...
אנחנו לא לומדים????? בררררררמתנחל גאה.
בס"ד..

לומדים! והרבה.
אישית לפחות..

ובואו לא נאשים אחד את השני פשוט: הבנים אשמים בגלל שהם עומדים ומסתכלים,(כי הם נהנים לראות בת נאבקת וחותפת מכות,ובוכה,וצורחת..<חבל שלא היה פופקורן,אולי בן בוקס לבוקס הייתי יכול לאכול משהו..>) והבנות בגלל שהם נאבקות כ"כ יפה.. וב"ה הכול פסד'ר איתם מושלמות,וכו'.. סגרנו? <צ>...... מקווה שהבנת..
וליתר דיוק-מתנחל גאה.
למעלה לבונה חשובה יותר א"י מתורת ישראל.. לפחות הפעם האחרונה שהייתי בחומש במשך שבוע שלם בלי שמשטרע יפריעו אז למדנו בתנאים לא תנאים תורה.. כשהזבובים וכו'.. והשמש וכו'.. פשוט למדנו מהבוקר עד הערב תורה..........זה פשוט קטנוניות..
טוב אין לי כוח להתווכח איתכם...פשוט כחו את הדבריםקראתיך
ותחשבו עליהם...אני לא באתי לצעוק עלייכם ולא להאשים אותכם ולא כלום..פשוט באתי ואמרתי את מה שבאמת הרגשתי...ותפסיקו להיות ראש בקיר!!...
מתנחבל-מצטערת שהכללתי...בטוח שהיו כאלה שלא הסתכלו ושעזרו וכ'ו...אבל אני ראיתי גם את אלה שישבו והסתכלו...טוב לאמשנה...אמרתי את מה שהיה לי להגיד...מצטערת אם הכללתי או פגעתי....
יומטוב לכולכם!
ואתה מתלונן אח"כ על הכללות?חמסית
יש לכם איזה שהיא חיבה לטחינת מים?
אני מניחה שהנושא הזה מרתק אותכם.. אבל קצת הפרזתם, לא?

קראתיך היא בת.צחקן
זה היה מופנה למתנחלון,חמסית
בקשר לבנות של מעלה לבונה.

(אתה לא באמת היחיד שיודע להבדיל בין בן לבת)
מתנחל גאה-אתה יכול להגיד לי מה הקשר למעלה-לבונה?קראתיך
סתם לא יפה להכליל!!ומאיפה אתה מגיע למסקנה שלבנות ממעלה-לבונה יותר חשובה א"י מתורת ישראל?מאיפה אתה לוקח את זה בדיוק??
אני רואה את זה!!!!!!!מתנחבל 2007
אולי לא לכולם אבל לחלק בטוח שכן...
מתנחבל, מסתחנל ופריקית...איתי'ה
לק"י.

מתנחבל ומסתחנל--אתם לא נהנים... ואתם גם לא צריכים להנות.. פשוט אל תסתכלו!! תסתובבו!! תהיו עם הגב אלי'הן!! לא יודעת מה אתם עושה בדיוק.. אבל זה בכללי לכולם! לכל הבנים!!!!

פריקית- אני בטוחה שהם לא עולים בשביל להסתכל על בנות.. כי בנות יש גם ברחוב וזה יותר קרוב... אבל בגירוש יש יותר בעי'ית צניעות כי בנות לא נמצאות במצב כל כך רגיל שלהן-כשחי'יל מושך אותן או משהו כזה... וזה ממש לא נעים כשבן מסתכל עליך כשאת במצב כזה! זה לא צנוע! אני מצפה מהבנים שיתרחקו טיפה מהאיזור ושלא יעמדו להסתכל איך מעיפים את הבנות.. שיתעסקו בדברים אחרים..

*עושיםאיתי'ה
...פגזניקית גאה!
מסכימה עם כולם פה.. מה יש עוד להגיד???
איך עם כולם?איתי'ה
אם יסמניק היה מרביץ לי לא הייתי רוצהטוב כמו עכשיו!
שהבנים יתרחקו,אלא שיבואו ויעיפו אותו

אבל..!!!! ----------->>>
אם הם לא מתכוונים לבוא אז שלא יסתכלו...!!
!!!!!!צביהודה
הבנים לא הסתכלו מלמעלה בשבות עמי, הם זרקו אבנים!! אין לנו שום ענין להסתכל על בנות
תגידו דברים בפרופורציה נראה לכם שבנים באים בשביל הבנות לפינויים?!?
גם לנו כואב עניינה של א"י
אני לא חושבת שאף אחת מהרהרת בזה אבל..תח"ל
זה ממש לא נעים גם לקבל מכות וגם לדעת שכל הבנים מסתכלים עליך כשאת לא בדיוק במצב נעים. יכול מאוד לעזור אם במקום לעמוד ולהסתכל הייתם מעיפים את המשטרע מעלינו..
מה שאמרתי עכשיו- היה הסבר. את דעתי אני שומרת לעצמי כרגע..
תגובה-איתי'ה
לק"י.

אף אחד לא אמר שבנים באים בשביל הבנות...

אשריכם שאתם עוזרים.

מה שהערנו זה שיוצא שיש בנים שמסתכלים על פינוי הבנות בזמן הגירוש... וביקשנו שימנעו מזה.

זה הכל.

ובאמת כבר התחלנו לטחון מים. אז מספיק.
ראבק.חמסית
זה נשמע כמו ילדים בטרום חובה: הבנוווותתתתתתתת הכיייייייייי שווווווותתתתתת, הבבבניייייייייים הםםםם סתםםםםםםם דפוווווווקים!!!

וברצינות:

בנות, תעשו טובה לכולנו ותשתקו. הבנים עושים לא פחות, נעצרים לא פחות, ומקריבים לא פחות. אל תגידו שהבנים באים כדי לראות אותכם נגררות על הריצפה, תאמינו לי שזה לא עושה אותכן חתיכות הורסות. בכל מקרה, למה ניראה לכם שבנאדם שמקריב חצי חיים למען ארץ ישראל, ימצא עניין בלהסתכל על בחורה נסחבת? ואל תגידו לי עכשיו- את לא מבינה את זה, יצר של בנים, כי זה בולשיט מטורף. תאמינו לי שהיצר שלהם גם אומר להם שיותר כיף לישון בבית עם הפוך מאשר לישון על דרגש בכלא.
חחח... אני מסתדרת בלי הבנים...שמריתוש
פעם יסמניק אחד ניסה לגרור אותי, הוא תפס אותי ביד אחת אז ביד השניה בלי להתבלבל תפסתי לו חזק איפה שמאוד רגיש אצל בנים ומשכתי בכל הכח... כמו שאתם מנחשים הוא מיד עזב אותי... אנחנו הבנות יכולות להסתדר גם בלי בנים! עובדה!
אווווץץץ'!!!פגזניקית גאה!
כל דעה פה.. יש בה מעט מן האמת!פגזניקית גאה!
לאיתי'ה-מתנחבל 2007
למה מה קרה שאני יסובב את הגב????
ואם יקחו איזה בת לצד????
זו הסיבה היחידה שאני עומד ולא זז...
ווואי.. קשים אתם....איתי'ה
לק"י.

איזה עם זה בנים...

להתחיל לפרט לך??? לקחת רגל שמאל קדימה ואח"כ את רגל ימין קדימה אח"כ שוב את רגל שמאל... סתם נווו... אני לא אומרת לך במדויק מה לעשות.. אתה צריך לדעת לעשות את זה לבד..

תחשוב לבד מה לעשות כדי שלא ממש תסתכל על בנות ומצד שני אם יש משהו חמור תדע לבוא...תסתכל מידי פעם לראות שכל הבנות נושמות... אבל לא להתחיל להתבונן בכל המהלכים...

אה, שכחתי.. בינה יתרה זה לבנות.
חבל.

וואי, התרגשת.חמסית
תסתכלו לראות שהכל בסדר, אבל אל תסתכלו, זה לא צנוע!

את מצליחה להבין את הקונפליקט פה?
איתי'ה תאמיני שהדבר האחרון שאני יעשה זהמתנחבל 2007
"להתבונן"על בנות שחוטפות מנות!!!!!!!!!
אם את לא מכיר אז מה את כבר מתחילה לתת הוראות????
חוץ מיזה בא לי לבוא לפינויים להשתכל על בנות!!!!!!!!!
יש לך בעיה????תעשי משו!!!!
אממאנונימי (פותח)
בנות יותר חלשות מהבנים..

~

לא שמתי לב שמישהו מסתכל,ראיתי אנשים חוטפים מכות.
לא נראה לי שמישהו באמת מתעסק בעניין ההסתכלות.
אבל נגיד וזה ככה,מההלם לפעמים נועצים מבט.
לפעמים זה לא מתעכל כמות הבהמיות שאנשים יכולים להכיל..

יהיה טוב בע"ה..
יש לי שאלה...למה אתם סומכות על הבנים?חב"דניקית
למה עשיתם איתם חוזה שיבואו לעזור לכם כל פעם שיראו שמרביצים לכם? אתם הרי יודעות שאתם מגיעות לכזה דבר שהולכים להחטיף לכם מכות..ואם הבנים לא עוזרים..אז אתם מתלוננות...לא נישמע לכם מוזר??
אם אתם באות לכזה דבר..אתם אמורות גם ליהיות מוכנות לכל דבר שלא יהיה, ולא לסמוך <או להתעצבן על הבחור שלא בא לעזור להעיף את המג"בניק ממך -שאז הוא יחטוף את כל המכות..->

סתם תחשבו על זה...

מי התלוננה שבנות צריכות עזרה והבנים לא עוזרים?איתי'ה
זה לא בדיוק שאלוןצחקן
ב"ה

אבל הגזמתם פה בגדול.

יש חבר'ה שלא ממש רוצים להסתבך, אבל כן רוצים לצלם בשביל ראיות נגד השוטרים (וזה מותר כי הוא טרוד במלאכתו, כמו רופא שיניים), או כי סתם אין לו מקום אחר. הוא לא מסתכל עליכן באופן ספיצפי.

חוץ מזה - מי שרוצה בנות הולך לבני עקיבא. לא לשבות עמי/קומי אורי/חומש. בדרך כלל.

אז נכון, יש לנו נסיון. הוא קשה. אבל אי אפשר להתנתק מהחיים. הקב"ה לא מצווה את זה.
התורה היא תורת חיים. לא תורת אברכים כל היום בכולל, (כהוראה כללית, כמובן.. בפרטי ברור שזו השאיפהה).

יצחק.
תגובה-איתי'ה
לק"י.

אם זה בשביל לצלם.. אז עוד מילא...
פשוט שלא יעמדו להביט בהעפת הבנות. זהו.

וברור שמי שרוצה בנות ילך לבני עקיבא....
סתם!!! זה שטויות גם.. אבל מי שרוצה בנות ידע לחפש אותם.. ואני מניחה שבנים לא בוחרים לעצמם בת לפי התנהגותה בגירוש.. [תקנו אותי אם אני טועה.] אבל גם סתם להתבוההן בבנות.. זה לא נחמד ולא צנוע לבנות.
...צחקן
ב"ה
א. לא שלצלם זה הידור גדול. (אגב, אל תקחו את זה כפסיקה. זה בגדר נראלי..)
ב. אהם... אני לא ממש בטוח. אדם רוצה אחת שהיא צדיקה גם בזה, לא ?

ברור שזה לא נחמד, ושזה פשוט מעניין בלי קשר לצנוע לא צנוע, אבל בכ"ז - להעיר - כן, להכליל ולהשמיץ סתם - חמור מאוד בעיני, כנ"ל בעניין שבת חברון.

מי שלא מסתובב בזוגות, לא יראה אותם.

יצחק.
תגובה-איתי'ה
לק"י.

א. בסדר.. אבל זה לפחות מובן... איכשהו.

ב. כן? יעזור לך אם תראה איך שהשוטר בועט בה? או זה שרואים לה את המכנסי'ים? צא מהסרט. תמצא מישהי צדיקה כשהיא נמצאת במצב נורמלי יותר.

נראה לי שלא הכללתי.
האמת שלא יצא לי לראות כמעט בכלל גרושיםצחקן
ב"ה
בכאלה אני בד"כ מתעסק בסביבתי הקרובה, שלא יפגעו וכו'..

ואם נוגעים בבנות -בדרך כלל הבנים מקסחים את הצורה לשוטרים, מה שקרה במעצר שלי- מישהו שפך מים בתגובה לנגיעה בבנות.

וחוצמזה- אין לי ממש מושג, אבל דווקא שם צריך להיות המבחן, לא?
בכ"ז בד"כ מי שיסתכל זה על חברה שלו..

סליחה אם אמרתי שאת מכלילה...
אה, ואת זה אתה אומר מאיפה?חמסית
מניסיון?
אם לבנאדם יש חברה ושתיהם בפינוי, אז אם הוא יסתכל זה יהיה כדי לראות אם היא בסדר, לא עד כמה היא יפה בהשפעת היס"מ.
בכ"ז -- הוא יסתכל עליה. לא משנה מאיזה סיבה.צחקן
למה נראה לך?שמריתוש
כאילו מניסוין?
מה ההקפצה הזו?....420mal
אנשים הגזמתם,זה מחודש חשון. מפתאום נזכרתם להקפיץ?אנונימי (פותח)אחרונה
"יש חבר'ה"? |שורק|חמסית
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך