הי שלום אני בן 17 עוד חודשיים בע"ה.אני כיתה יב' הרווחתי שנה.. אני מתחיל לתכנן את החיים שלי לעתיד הקרוב בע"ה אני רוצה ללכת להסדר ללמוד להשקיע יש לי הרבה תיכנונים אני גאה בעצמי שהגעתי למסקנות האלו לבד אבל יש לי בעיה שהחברה שבא אני נמצא לא מגבה ותומכת ברעיונות שלי הכי גרוע זה שחברה שלי שאני באמת אוהב .!! לא ממש מעונינית בזה וזה שובר אותי היא לא ממש דתיה גם אני עדיין לא הרב הראשי לישראל אבל אני משתדל אני רוצה אני מחפש את הדרך הזאת אני רוצה להיות יותר דתי..!!
אני מצפה מעצמי לכל כך הרבה ואני מודע לזה שאני יכול להגיע להכל אני בטוח בזה אבל זה עד עכשיו היה קל כי חשבתי שרק אני מצפה ומאמין ביכולות שלי ואני גם קבעתי לעצמי רף נורא גבוה וזה לא היה משנה כי לא משנה לאן ההיתי מגיע זה תמיד היה רחוק כי אני ציפתי למשהו ממש גבוה והגעתי גבוה וזה מספיק בשבילי ובשביל הסובב אותי ולאט לאט אני מגלה שההורים שלי מצפים ממני גם להרבה זה יוצר בעיה זה יוצר מצב שאסור לי להפסיד או לוותר או לא להצליח ברמה המקסימלית וזה ניהיה קשה אני חושב על כל זה יותר מדי כל פעם אני מגלה על עוד דברים שההורים שלי מצפים ממני היום אבא סיפר לי שהוא שמר לי 50000 שקל בצד ללימודים אחרי הצבא ידעתי שאבא מצפה ממני ללמוד אחרי הצבא אבל לא חשבתי שהוא חשב על זה כבר מזמן .. אני לא יודע כמה זמן אני יוכל להחזיק את הרצונות והציפיות שלי ממני והציפיוות של ההורים שלי ושל החברה שלי והחברים שלי.. הכל מתערבב כולם מצפים לדברים שונים הגעתי לצערי למצב שאני רגיל לספק את כולם גרמתי לכולם להרגיש שאני מצליחן ויודע הכל ואנשים מאמימנים בי ומחזיקים ממני.. אבל אני לא יודע מה לעשות.. אבא רוצה שאני יהיה מוצלח החברה רוצים להנות החברה רוצה להיות רק איתי וזה באמת מספיק לשנינו ואני רוצה להיות דתי להיות מצליחן להיות עם חברה שלי להנות מהכל..!! אני לא יודע מה לעשות..
הלילות שלי התחילו להשתנות אני יושן לא טוב אני מרגיש חלש אני מדבר פחות אני רוצה להיות דתי זה חשוב וזה קשה מה עושים.?
אני לא ידוע איך הגעתי להאתר הזה אני לא מבני עקיבא ולא כל כךלך דתי פשוט שמעתי על הערוץ הזה ואמרתי יאלה אני יכתוב גם ככה אין עלי פרטים..!! אני ישמח לקבל קצת כיונון מאנשים דתיים !!
לילה טוב..