בס"ד...
טוב אחרי שהגעתי לכלא ביום שני ב12:15 בלילה...
וששבוע שלם יש מבצע עריקים (קסם מיוחד שאתה הולך לישון שני אנשים בתא ואתה קם עם עוד 4...)
אז הבנתי שמבחינה דתית הולך להיות לי סיוט, כשרות וכו'... הכלים כולם טרפים, אבל השגתי לעצמי חד פעמי שעשיתי אותו רב פעמי...
על מיניין אין בכלל מה לדבר!!! 
לקראת שבת הבנתי שזה יהיה סיוט להיות שם(אבל מה לעשות נשפטתי ל14 יום כך ששבת אני יהיה חייב להיות שם) אז אמרתי נעשה תרגיל...
מכיוון שבבסיס המסריך של מ"צ(משטרה צבאית) אין רופא... אם יהיה משהו יפנו אותי לבית חולים 10 בחיפה.(בית חולים צבאי), ואם זה יקרא ממש לפני שבת לא יוכלו להחזיר אותי, ושם ליד יש ביה"כ ויהיה לי מניין...
אז שעה ו... לפני שבת דפקתי מזה משחק של התאלפות ממש מקצועי..., ארגנו פינוי,פק"ל אזיקים(ידים רגליים, ואזוק לעוד סוהר) ואני נוסע...
בביה"ח הרופא בדק אותי ואמר שאין לי כלום... והנה כבר נכנס שבת...
אני יוצא מהבדיקה... והסוהרים אומרים לי תעלה לאוטו, אני:"מה פתאום שבת אני לא נוסע"
והם אומרים שאני חייב, גם הרסר שלהם היה שם(הוא היה ה"קצין טורן" של הבסיס באותו שבת...) והוא אומר לי לעלות, אני עונה שאין מצב, הוא מאיים שיקחו אותי בכח, הודעתי להם שזו פקודה בלתי חוקית בעליל ואני יתנגד בכח, וגם יכבול אותם אח"כ...
ואז התחילו העימותים, מכות בלאגנים,צרחתי "אני יהודי אני לא נוסע בשבת", אנשים התקהלו מסבים והיסתקלו, הרס"ר קרע לי את החולצה תוך כדי האבק. אבל לא הצליחו להכניס אותי למכונית... שלוש שוטרים צבעים ורסר!!!
בסום הגענו להסכמה שהרסר יברר ואני בינתיים אשב בשקט. לבסוף אחרי איזה שעה שהוא דיבר בטלפון הוא כנראה הבין על איזה "עץ" גבוה הוא עלה, ונשארתי שם שבת!!!
אבל באסה לא נתנו לי לצאת מהבסיס ולכן לא היה לי מניין!!!
...
תגובות חברה...