אז בקצרה, ככל האפשר:
א. דבר ראשון, הודעה: מהיום והלאה, הודעות שיחרגו מהכללים (קרי - יכללו השמצות על ציבור או על יחיד, ישאו סגנון תוקפני וזול וכו'), יערכו או ימחקו מייד מבלי שאצטרך קודם להתנצל ולהסביר כל מחיקה שלי. כל מי שיהיו לו טענות על כך, מוזמן להפנות אותם ישירות לאדמיניסטרטור - משה.
ב. בנוגע לכל הטענות שטוענים כלפי, אנסה להתייחס אליהם כאן בקצרה, ואסתפק בזה:
הטוענים שהפורום הוא "פורום של איש אחד", כלומר - שרק אני לכאורה מגיב על שאלות בפורום, הנה לידיעתכם אני האחרון שמעוניין שהפורום יראה כך. והרי אני פונה אליהם עם אותה הטענה עצמה בדיוק: מדוע לא תשתתפו אתם בפורום ותגיבו? הטוענים הנכבדים, צופים מהצד על הפורום, ולא טורחים להשתתף בדיונים, וכשאני נשאר היחיד שעונה אזי צועקים עלי למה אני היחיד שעונה....
הטוענים שאני כביכול "משליט את דעותיי" וסותם פיות של החולקים עלי - זה פשוט לא נכון. והגולשים כולם מוזמנים ברגע זה ממש לעיין בכל דפי הפורום מאז שנוצר ועד היום, ולראות כמה דעות היו כאן, כמה דיונים - וחלקם סוערים למדי, איזה מגוון של שיטות הובאו כאן. הם כמובן לא נמחקו, מאחר שלא היה לי שום סיבה והווא-אמינא למחוק אותם. הם נכתבו ברוח טובה, בתור דעה, בתור דיון ענייני, ולא בתור התקפה חזיתית והשמצה זולה. לא עלה בדעתי מעולם למחוק הודעה, רק בגלל שאינה תואמת את דעתי. ההודעות שמחקתי הם אלו בלבד שהיו בעלי תוכן פסול, תוקפני, משמיץ וכיו"ב, ללא קשר לדעות המוזכרות שם כשלעצמם. אדרבה, חילופי דעות זה אחד מהדברים היותר מעניינים בכל פורום, אבל חייב להישמר גבול הכבוד ההדדי ורוח של אהבת ישראל, אהבת חסידים. רבותינו לימדו אותנו, שלפני שאדם הולך להוכיח את חברו, הוא מוכרח "לגזוז את הציפורניים". הכל צריך לבוא בנעימות ובאהבה, אפילו תוכחה. אני מבטיח לכם שלכולנו יהיה נעים יותר להכנס לכאן.
ואולי כאן המקום שוב להזכיר, שאחוז גדול מאוד ממחיקת ההודעות כאן נעשה על ידי משה - המנהל הכללי של הפורומים, ללא שום התערבות שלי.
ג. אולי אני קצת נחיתי, אבל לפעמים נדמה לי שישנם כמה גולשים שיש להם משהו נגדי, ולקחו על עצמם כפרוייקט אישי לנסות בכל דרך להשמיץ אותי, לרדת עלי וכו' וכו'. ממציאים משום-מקום ציטוטים ממני, שכביכול אמרתי כל מיני דברים נגד אנשים, או דברים נגד הרבי ח"ו וח"ו, או כל מיני כיוצא בו, וצועקים ע"כ בקול גדול. וכן כאלו שכותבים במכוון הודעות מכוערות ולא מתאימות, וכשאני מוחק אותם צועקים שאני סותם פיות. בקיצור, מחפשים בכוח עלילות כדי לתקוף אותי.
השאלה שלי היא - למה??? מה עשיתי להם? מתי פגעתי בהם? שמא הם מקנאים בי על הניהול?? לא ידידיי, אין בכלל על מה לקנא בי בזה. אני לא מרגיש מזה חשוב, אני לא מקבל על זה אף גרוש ואפילו לא טובת הנאה. זה תפקיד התנדבותי נטו, ואני לא מוצא שום סיבה למה מנסים בכוח להכביד עלי ככל האפשר את המלאכה. מדוע שלא תשתתפו בפורום כאחד האדם, תגיבו תגובות ענייניות ואנושיות, שיהיה נעים להכנס לכאן? למה להעכיר בכוח את האוירה??? אני פונה אליכם בתחינה: גם אם אתם חושבים שצריך להוכיח אותי או מישהו אחר, תשתדלו להוריד את הציפורניים לפני כן!! וגם אני בל"נ אשתדל מאוד מעתה לשמור יותר על לשוני, גם אני לא הייתי מושלם בקטע הזה.
ד. יתכן מאוד שבמהלך סערת הרוחות, פגעתי בכמה מהגולשים. אני מצטער, ומבקש את סליחתם מכל הלב.
ולסיכום:
לטובתכם בלבד ועל מנת לשמור על אוירה נעימה כאן, החלטתי לסלק מכאן ולהבא כל הודעה/תגובה שנוגדת את הכללים, שמעכירה את האוירה ושאינה מתאימה כלל וכלל לאהבת חסידים ולאהבת ישראל בכלל שצריכה להיות ה"מוטו" והבריח-התיכון בפורום של חב"ד.
ומאידך, אני מבקש מאוד להשתתף בצורה ערנית ושוטפת בפורום, להגיב גם לשאלות (את דעתכם, לא חייבים להיות רב פוסק כדי להביע דעה!), ולהעלות נושאים מעניינים, יש מספיק כאלו מלבד ויכוחים ומחלוקות.
(ושלא תבינו לא נכון - אינני מתכוון שתגיבו רק תגובות כאלו רציניות וכבדות, בלשון תיקנית וספרותית.... תגיבו בכיף, תרגישו בנוח, זה "הבית שלנו" פה. אני רק מתכוון שתשמרו על גבול הטעם הטוב, ולא לקלקל את האוירה).
ובע"ה באמצעות זה ובהוספה באהבת ישראל נזכה להגביר את "יפוצו מעיינותיך חוצה" שעל ידי זה "קאתי מר" זה מלך המשיח, ותיכף ומייד ממש.