מי היה השבת בחברון? ואיך היה לו?חננאל האגדי
היתי. ועשיתי התעלות רוחנית. פרטים כשאהיה בבית.צחקן
אני הייתי...ניסתי להנות ,ולהתעלם ממה שהיה שם..קראתיך
אבל לא בדיוק הלך לי...היה פשוט מזוויע...
בעז"ה פעם אחרונה עד שהמצב יחזור לקדמותו...
מי שהלך לשיעורי תורה לא ניזוק מזה.צחקן
ב"ה לא הלכתי...טימון!
ד.א- גם בדרך לשיעורי תורה אפשר להיתקל בדברים לא לרוחנו...
אני הייתי! היה ממש כיף!מיטל
אני הי'יתי...איתי'ה
לק"י.

ורגלי לא דרכה בקרית ארבע פילו פעם אחת במשך השבת... =]

ישנו בבית השלום [את השלט שתלוי עליו.. חברה ואני תלינו-תודו שזה משו טוב!] והי'ינו רוב הזמן בחברון...

לצערנו הפסדנו את ה'אקשן'[1.2.]שהי'ה ליד בית השלום... ולכל מי שמעוני'ין לדעת השבת באופן מוזר ביותר לא הי'ה 'אקשן' בתל רומידה... כנראה בגלל שלא הי'ה עוצר...
אבל אח"כ כשהי'ינו ליד בית השלום לקראת מוצ"שק אז הי'ה משהו נחמד עם הערבי'ה שנפלה ב'טעות'..... זה הי'ה טוב...
ואפילו אח"כ בגלל שהחי'ילים כל כך התעצבנו עלינו [לא יודעת למה..] זכינו לליווי מיוחד מבית השלום עד לפני'ה לכיוון המערה ע"י ג'יפ צבאי.... [ועשינו להם שם תרגיל קטן...]

אה, וגם ביום שישי הי'ה קצת מעני'ין עם שמאלנאצים או משהו כזה-לא הבנתי בדיוק.. מי שיודע מוזמן לפרט... ששרפו כל מיני דברים [אללה יודע מה זה הי'ה.. אני יודעת שהריח הגיע לבית השלום גם בערב..] ליד העלי'ה לגבעת האבות-ביציאה מקרית ארבע לכיוון חברון... כי הם רצו לבנות שם משהו... ככה אמרו... אבל הם הלכו אחרי לא הרבה זמן...

בקיצור הי'ה נחמד...
והי'ה טוב..

=] שבוע טוב לכולם!!!

=]
אני דווקא הלכתי להרבה שיעורים..קראתיך
וזה לא קשור...כי כמה שאתה מנסה להתעלם ולא לשים לב למה שהולך שם זה לא עוזר...זאת פשוט רוב האווירה שם...שנה הבאה ניהייה יותר חכמים..
חחחח...מה שקרה עם הערביה זה היה אני וחברות שלי....קראתיך
וואי.....זה היה קטע שופך מצחוק!!!...ראית?
לא ראיתי בדיוק...איתי'ה
לק"י.

ראיתי רק כמה שניות אח"כ את הזקנה הטיפשה הזאת שוכבת על הרצפה כאילו היא מתה.... כמה פוזות... הם כאלו טיפשים שזה מדהים...

אני לצערי הייתי.....מתנחל גאה.
ב"ה....

נסעתי שבת למעון.. קיצר הערבים עשו פרובוקציות כהרגלם בימי שישי רק שבאותו יום הם הגזימו ביותר.. קיצר איתמר ביקש להגיע לשם ומהר.. בסוף ניתקעתי שם.. הייתי בגבעת האבות רוב השבת בערב קפצתי לבקר תמשפחות בבית החדש(גרתי אצלהם חודשים\שלוש..) וזהו.. לא יצאנו.. סעודת שבת אכלנו במטע שליד הבית של גע'ברי בגלל שהם זרקו אבנים.. אז הבאנו שולחנות וכו' וישבנו שם..היה נחמד יחסית.. לא הייתי כול השבת בקריה אז אינלימושג מה הלך שם.. אבל שמעתי קצת מחברים בדרך.. חבר שלי נעצר,אותי כמעט עכבו ל30 דקות (טוב אפשר להבין.. ה'גאון' זורק אבנים מול הבילוש..) ושחררו אותו בצהרים..(נעצר בשבת בבוקר ושוחרר בשבת בצהרים..)

שמאלנצים? |על הריצפה|חמסית
אני הייתי...היה ממשכיףמ!7*ה
אתם ממש מגזימים...אם אתם מתעלמים מזה והולכים לשיעורים שיש אתה ממש לא שם לב לזה חוצמזה אם כל האנשים הדתיים יפסיקו לבוא השבת באמת תהפוך להיות מזעזעת...
הייתי היה ממש כיף!S.C2
מה קרה עם הערביה?
האווירה זה מה שאתה יוצר ועם מי אתה מסתובב ובסדר אז יש קצת יותר ערסים ברחובות מה שאנחנו מכירים אבל בכל זאת היה ממש כיף!!!!!!!!!
סיכום שבת ו- מה אמר לי הרב ליאור על הרבי אבינר?צחקן
ב"ה
לא הודעתי (מטעמים כאלה ואחרים) שאני מגיע לשבת, וגם כי ידעתי את זה רק ביום רביעי...

בקיצור, התארחתי אצל משפחת בשארי, ושם אכלתי, וישנו אני ויעקב (היע"ר) בדירה של אנשים שעזבו ורוצים להשכיר, יחד עם חבר.

בערב התפללנו במערה, ואחרי הארוחה הלכנו לשיעור של הרב דב ליאור.

אח"כ שאלתי אותו, ואמרתי לו שבישיבה שאלו אותי למה אני מתעלם מאבינר, מה להשיב להם, והוא ענה:
"יש רבנים שאומרים שאי אפשר לסמוך עליו".
הוא גם דיבר על זה שעושים פסח על גדות הדנובה, ועוד מעט במצרים... ב'אהבה ואמונה' (הגליון של מכון מאיר, כותב שם אבינר).

סרוב פקודה-
הוא אמר שבואו בשביל אהבת ישראל, נסע לים בשבת כי זה מוסיף אחדות, ויצא ממש חזק נגד כל מי שמתנגד לסרוב פקודה.

אשרינו שיש לנו רב כזה.

----

בצהרים היתה שיחה עם הרב שמואל אליהו, בחזור דיברתי איתו על עניין האינטרנט בפלאפונים, ושזה פשוט מכה. נראה מה יקודם בעניין.

ד.א. , הרב שמואל אליהו עבר דרך מקום הזוגות, וגם שנה שעברה ולא יצא נגד השבת. בגלוי וידוע.

יצחק
עוד משו מהרב ליאור-צחקן
ב"ה
בושה לנו ששר התרבות של עמ"י הוא ערבי, ושת"א היא חיקוי של, ושם לא עולים אלא יש טיילת...

יש עוד כמה פנינים ממנו. בהמשך בלנ"ד.
אם כבר הרב ליאור ו"הרב" אבינר -יד ימינו
אז הרב ליאור חתום על פסק הדין נגדו, שמופץ בימים אלו בפליירים ובמודעות ברחבי הארץ.

http://aviner.net/forum/index.php?topic=26.0

http://aviner.net/forum/index.php?topic=25.0
לא קיבלתי את הניר.צחקן
תפסיקו לזלזל!!!!!!!!אתם בטוח לא יותר טובים ממנוS.C2
*הרב אליהו
דעת הרב אליהו בענין - חשוב לקרא ולהעביר!!!!אנונימי (פותח)
בליל שבת חיי-שרה לאחר תפילת ערבית ניגשו לרב ושאלו בענין הרב אבינר והראו לו את הפשקוויל שפורסם ענה להם הרב " אמרתי כבר לרבנים שחתומים שהם צריכים ללכת לבית-דין רבני . מה שעשו לו זה בית דין שדה . ככה לא עושים . אם היו הולכים לבית-דין רבני שהיה מוצא שדבריהם צודקים הייתי מצרף את חתימתי" כל תוספת מיותרת !!!!!
כשנרשמת להגיב במיוחד בשביל זה אנחנו מטילים ספקאנונימי (פותח)
באמיתות דבריך
חשובאנונימי (פותח)
בליל שבת חיי-שרה לאחר תפילת ערבית ניגשו לרב ושאלו בענין הרב אבינר והראו לו את הפשקוויל שפורסם ענה להם הרב " אמרתי כבר לרבנים שחתומים שהם צריכים ללכת לבית-דין רבני . מה שעשו לו זה בית דין שדה . ככה לא עושים . אם היו הולכים לבית-דין רבני שהיה מוצא שדבריהם צודקים הייתי מצרף את חתימתי" כל תוספת מיותרת !!!!!
אני היייתי=]] היה ממש כיףף[:HoDi
גמאני הייתיי!!!! וב'מתת היה כיףףף!!!!!=)שירה
אני..פעימה
לה"ו!
הי'ה ממש ממש כיף! נהניתי בטירוף..

רק רציתי להגיד- הי'ה כאן דיון רציני על שב"ח עם הקטע של הבנים-בנות בקרית 4 ואני-אישית ממש לא ראיתי שומדבר שאפילו דומה לזה..
או שזה פשוט נמצא למי שחיפש את זה..

אני הסתובבתי דיי' הרבה ולא ראיתי..
שבוע מצוין!
...קומי אורי
האפשרות השניה היא שהתרגלת לראות את זה אז זה לא נראה לך דבר רע..

אבל אני לא מכירה אותך, אז אני לא יכולה להגיד.. רק העלתי אפשרות
היה ממש כיף!!כתומה גאה
התרגלתי לראות את זה?! ממש ממש לא..פעימה
הייית בכיכר בקרית 4?[:HoDi
-בכיכר למטה
זה היה למכורה בעם[:HoDi
כן אבל לא להרבה זמן...עברנו שםS.C2
ועשיתם מזה סיפור ממש רציני...זה היה ממש בסדר עם אתה לא משתתף בדברים הרעים של זה ואפשר לא להשתתף.
אין לי כח לכתוב עכשיו...תח"ל
אפשר לראות את מה שכתבתי בחברים מקשיבים
באמת בכיכר למטה היה ממש.. אמ. איך להגיד?.. לא בסדרמיטל
ליד האולפנא? או זאת שמעל הישיבה?פעימה
חשוב! בעניין שבת חברוןצחקן
בעזרתו יתברך.

לכבוד הנוער הבריא*, גולשי פורום בראש צעיר היקרים.
ראשית, קראתי כאן את השרשורים אודות שבת חברון, שצצו להם החל מחודש תשרי, ואולי התחילו באשכול 'בנות ובנים, חומש ומאחזים' שצבר יותר ממאה וחמישים תגובות,בעניין הצניעות (ולעיתים גם השבת).
מעבר לכך שאין בשידוכים והפגישות פסול (לבני י"ב ומעלה...), ושהם קורים בסניף בנ"ע המקומי באופן תדיר (שלא לדבר על ההפגנות, שחלק מהבאים רוצים לפגוש את הבת שהכירו במסע בנ"ע), כך שאין בהם שום חידוש בשבת חברון, כמו שלא יהיה בהם חידוש בשום ארוע ציבורי-מגזרי שלנו.

זו גם ההזדמנות שלנו להציץ לכל אלו שעדיין לא הולכים באופן מלא אחר אור התורה, לצערנו, אלא עדיין פוסחים על שני הסעיפים – ומזגזגים ביננו, לבין האלה שחושבים עצמם ל 'כוכבי השמים', ובפועל הרמה הרוחנית שלהם היא לכל היותר כחול אשר על שפת הים.
מזה שנתיים, בשבת פרשת 'חיי שרה', הקב"ה זימן לי להיות בעיה"ק קרית ארבע היא חברון, ולהתארח אצל הצדיקים שם, ולהתעלות רוחנית לאחר הירידה מיום כיפור, ראש השנה וסוכות והחזרה לשגרה, מן התעוררות בתוך זמן חורף האפרורי והישנוני מעט (?).

בכל הפעמים הללו, הצבתי לעצמי שלושה סייגים :

א. | ללכת עם מי שמכיר
ישנם מקומות בהם עלולים להתחיל איתך, או סתם לצחוק עליך שאתה לא שומע לועזי, דוס, והמשפט הידוע 'מותק, רק בשבילך הייתי חוזר בתשובה/שומר נגיעה/שומר שבת וכו'' השגור לצערנו בפי של בערך 3 פרומיל (פרומיל – 1/1000) מבאי השבת, בטח אם אתה הולך לבד. הנ"ל לא ממש מאמינים בקב"ה, חלקם עם כיפת נחמן, חלקם עם כיפת גרוש וחלקם חסרי שיוך. אם אתם הולכים אם מי שמכיר אתם נמנעים מלעבור לידם, הכי פשוט והכי קל.

ב. | ללכת עם חבר
אם אתם כבר מכירים איפה לא להיות, אתם יכולים ללכת עם חבר.
ברוב המקרים החצופים המתוארים קודם פחות יתחילו איתכם. כמו כן – יותר קל להתעלם, כי מדברים עם החבר, ומהם מתעלמים.
כדאי אחד שחזק מכם ברוחניות, שיעזור לכם להתקדם בעבודת ד', ותחליטו איתו לאיזה שיעורים ללכת, ולא לבקר בכל מיני מקומות מפוקפקים.

ג. | ללכת לכל שיעור תורה אפשרי, בהתאם לזמן – ע"מ להתחזק ולהפיק את המירב הרוחני והגשמי מהשבת.
מניסיוני, ללכת תמיד למקום תורה, מגן ברוב המקרים מפני שוטים, שהרי הם לא מגיעים לשיעורי תורה כלשהם כלל. שם גם מתחזקים בעבודת ד', ואם הולכים כל הזמן בזריזות משיעור לשיעור- איך אפשר להנזק ממשהו ? ויש גם הגנה של הקב"ה למי שהולך למצוות – שלוחי מצווה אינם נזוקים [במקום שאין היזק מצוי].
כל הללו הופכים את השבת לרוחנית יותר, ועוזרים להתעלם מנוער השוליים) המגיע לצורכים גשמיים – אגואיסטים, ולא לאבות הקדושים, אלא להנאותיו הרגעיות, לצערנו.
מי שעומד בהם – קשה לומר שיכשל, למרות שרק הקב"ה יודע.

בעניין מוצש"ק –
כדאי שלא להדחף לאוטובוסים, נקווה שבפעם הבאה יהיו גם אוטובוסים נפרדים, ימנע הרבה אי נעימויות. השנה היה אחד כזה ביוזמה מקומית של מס' בנות (ביניהן אחיותי...), נקווה שלהבא יהיה באופן קבוע בע"ה.

לי באופן אישי זה גרע המון מהשבת.
לכל המוצאים דיבת הארץ רעה:
בעקרון אתם צודקים, ובקריה יש כמה אזורים שלא ניתן לומר שמומלץ להסתובב בהם, אך מדובר ב"ה באזורים מסוימים שניתן לדלג עליהם (כמו – הגן שעשועים שבהמשך הכביש של ישיבת ניר –פשוט יוצאים מהשער הרגיל לחברון, דרך 'בית השלום', או עוברים דרך הרחוב המקביל), ומי שרוצה לא ניזוק. הכל נכון, קיים וכו'- אבל אנחנו צריכים לקחת את זה כתמרור אזהרה לעצמנו, לדעת שיש עוד סניפים שבהם יש בנים שמדברים עם בנות סתם, שבהם עדיין לא מקפידים על קדושת השבת, מקומות בהם ההנאה הרגעית חשובה מחיי הנישואין, ויש סיכוי שבעתיד הנ"ל עלולים להיות חילונים, ד' ישמרנו, כי הרי לא באמת יש הבדל, אז למה צריך את הכיפה אחרי שגומרים להוציא בגרות...?

אם אתם לא באים לחיי שרה, ישנם מספיק שבתות וארועים להגיע לחברון.
עשו השתדלות ותעלו על קו 160 לקרית ארבע – זה לא יקר כ"כ, תדיר יחסית - ותבקרו את האבות והאמהות כל הזמן, ולא רק מתי שיש פריצות ואתם חוששים להכשל.

אם אתם רוצים לחומש, קו 74 מבית ליד (לירושלמים –ניתן להגיע לשם ב947), לכיוון שבי ומשם לחומש (מטה חומש- 0526302222).זה גם טוב מאוד. יש גם גבעות שישמחו לארח אתכם שבת בעלת התעלות רוחנית (אולי לא כמו זו של חברון, אבל...)
לכל האלה שחושבים שהרבנים לא יודעים:
בשבת יצא לי ללוות גם את הרב שמואל אליהו (מרא דאתרא דצפת) וגם את הרב דב ליאור (מרא דאתרא דקרית ארבע), והם עברו דרך הצומת שליד ישיבת ניר, מרכז השידוכים- לאחד מהשערים הדרומיים של הקריה, והם לא אמרו לא לבוא, ואפי' באו בעצמם לרומם את הקהל, ולא ברחו ח"ו מהקריה.

מי שהללו לא מספיק גדולים בשבילו – בעייתו, אבל הכל ידוע, וכמו שכתבו המארגנים, שהם משתדלים לשמור על הצניעות וביקשו זאת מהציבור (שנה שעברה במודעות מיוחדות, והשנה במודגש בניירות הרשמיים של התוכנית לשבת וכן ב'עולם קטן'), לשמור על זה, ולצערנו לא ניתן לאכוף את הצניעות בימנו, אז זה המצב.

הבהרה לגופו של כותב:
אני עירוניסט. יש פה מועדונים, 'קטורת סמים' מסוגים שונים, ונוער לא בריא* ברוחו, שמתחנך אל אי ידיעת הקב"ה, לצערנו. ע"כ כל מה שאני כותב הוא מהזווית שלי, ויכול להיות שמי שמגיע ממקום טהור יותר חושב את השבת לטמאה בעניין הצניעות, השבת וההקפדה על שאר המצוות. יכול להיות שבגלל זה השבת הזו אצלי עילוי ואצלכם עינוי (רוחנית לפחות).

אל תשכחו להזכיר לי להזכיר לכם בשבת חברון הבאה, ואם לא אתם -היומן של הערוץ....

בשמחת עולם,
יצחק.
* הנוער הבריא הוא מושג ששמעתי לראשונה מהרב דב ליאור –בעליה ההמונית הראשונה לחומש בחנוכה תשס"ז. הוא הזכיר אותו גם בהרצאה בשבת חברון האחרונה.

נכתב ביום ראשון, כ"ג חשוון תשס"ח, יום לאחר שהייתי בשבת.
אני הייתיחברוני
והיה ממש מעולה
מאיזה בחינה?מיטל
אני היתי }+P}{|":?>KOIOPאנונימי (פותח)
אני היתי זתומרת אני גר שםאנונימי (פותח)
ליד הכיכר הרשית {כיכר הזוגות} לצערי
חחח בטח עשו לכם פוול רעש..מיטל
מזה רעש חבל לך על הזמןאנונימי (פותח)
ואני לא.חמסיתאחרונה
יום שישי באיזה 14:00 החלטתי ליסוע, אבל אז חברה שלי התקשרה ואמרה שהיא באה אליי. אז נישארתי בבית.
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך