מה דעתכם?ננסי
האם כדאי ביישוב שיהיו שתי תנועות נוער?  האם זה גורם לתחרות בין הנוער ביישוב, או האם זה ביטוי לגיטימי לשינויים כאלה או אחרים בין שתי התנועות?  מה הנסיון שלכם בדבר הזה?
זה דבר מצויןהאריאלניקהנאמן
זה כמו קנאת סופרים, הרבה חושבים שקנאת סופרים זה בדיעבד, שאם אדם מקנא עדיף שיקנא קנאת סופרים, טעות!
קנאת סופרים זה לכתחילה זה גורם(כל עוד זה נעשה בענווה ובכבוד) להגברת התורה והעמקת הזהות היהודית
זו דעתי

זה מצוין שיש שתי תנועת בייישוב אחד
בדיוק היה לנו על זה ויכוח....רחובות כבוד!
התווכחנו כמה חברות על זה. כמה חניכות של חברה שלי רוצות להקים סניף אריאל( לא משנה איפה) כי בנ"ע לא כ"כ דוס בשבילן. המדריכה שלהן התעצבנה על זה 'בנ"ע כבר לא כ"כ טוב?!' אז אמרנו לה שזה טוב מכמה סיבות:
1. זה יגרום לבנ"ע יותר להתחזק לא להשאר ברמה שבה הוא נמצא.
2. אריאל יכול לתת מענה לבנות שרוצות סביבה קצת יותר איכותית כי תכל'ס זה קשה להיות בסיבבה שלא בדיוק ברמה שאתה נמצא.
לדעתי זה טוב-ליטללל
ככה אם מישו רוצה ללכת לתנועת נוער, אבל ישלו רק אפשרות אחת זה מגביל אותו. אם הוא לא רוצה ללכת אליה או זה לא מה שמתאים לו-זה דיי הורס לו, אבל אם יש 2 הוא בוחר ת'דרך הטובה בשבילו ולמסגרת שאליה הוא רוצה ללכת..
גמני חושבת שזה טוב-פלספנית
מניסיון...
(עקרונית יש לנו בנוף איילון-שעלבים 3 תנועות- עזרא בנ"ע ואריאל...)

בכיתות הנמוכות- זה אכן גורם למין מתח ותחרותיות, בעיקר בהתחלה, כי עד הכניסה לסניף כל אחת מתחברת עם בנות, ואז- נגיד החברה הכי טובה הולכת לבנ"ע, והילדה רוצה אריאל- זה קשה מאוד, וכנראה הילדה בסוף תלך לבנ"ע. א-ב-ל-, אחרי כמה שנים, מתגבשים בתוך השבט, וזה הכי טוב!!! כי כל שבט הוא יותר קטן, וכל סניף יותר קטן, ואפשר להיות יחד- כל הסניף, לא רק השבט...
במקום שיהיה שבט של 100 בנות, יש סניף של 150 בנות...
סנג'וריםננסי
למדתי מילה חדשה מהבת שלי. מדריכה אחת מתנועה אחרת סנג'רה (גנבה) בנות מהכתה שהולכות לתנועה השנייה. אני לא מבינה למה צריך לעשות את זה. אני יכולה להבין שלפני שהבנות מתחילות כל תנועה מנסה לשכנע את הבנות לבוא אליהם. אך אם הם כבר הולכות לתנועה מסויימת, למה צריך לגנוב אותם?
זה לא לגנוב.פלספנית
לגנוב זה בכוח.
רגע, את בעצם אומרת לא לשכנע??? את יודעת מה זה אומר??? אם למשל מישו רוצה לרצוח (להבדיל 1000 אלפי הבדלות!!!) 5 אנשים, אז צריך לשכנע אותו שזה לא טוב, נכון? ואז נגיד שהוא רצח את הראשון. אז להפסיק??? אני יודעת שזה לא ממש דוגמא טובה, אבל זה מה שעלה לי בראש...

אז הנה דוגמא יותר טובה:
בנאדם שרוצה לחזור בשאלה. בהתחלה נשכנע אותו, ולמרות זאת הוא יחזור בשאלה לגמרי. אז זהו? נפסיק להסביר לו את הטעויות???
פלספנית-זה ממש לא אותו דבר!אנונימי (פותח)
יש הבדל ענק בין לשכנע מישהו לחזור בתשובה שזה באמת הדבר הנכון לבין לשכנע מישהו לעבור לתנועה שלך! בתכלס-לפחות בנוף אילון-אין הבדל גדול בין התנועות, וכל אחד הולך לאיפה שבא לו, ככה שלשכנע ילדים לעבור לתנועה אחרת זה דבר לא הוגן לעשות. זה לא שלהיות בתנועה אחרת זה "טעות", כל דבר נכון תלוי בבנאדם.

ברור שיש מקרים שצריך לשכנע(כמו מה שכתבת) אבל זה בכלל לא אותו דבר בתנועות הנוער.
אני לא מבין מה כזה טוב בזה...אנונימי (פותח)
אני חושב שאין הבדל בין עזרא לבין אריאל לבין ב"ע
שני תנועות נוער ביישוב גורם שאנשים לא יהיו בקשר עם החברים שלהם
ולפעמים זה גם גורם לריב
למדתי בבית אל בשער השמים ולפעמים הייתי הולך לשבתות אצל חברים וראיתי עד כמה זה גרוע שני תנועות באותו יישוב
בבית א' זה ב"ע ובבית אל ב' זה אריאל

הכי טוב שתהיה תנועה אחת ושכולם יהיו ביחד
שאלהננסי
האם כל ההורים בבית אל ב' יסכימו שהילדים ילכו ביחד עם הילדים בבית אל א'?
למה לא?אנונימי (פותח)
אני חושב שלא יהיה אכפת להם...
חוץ מהעובדה שיש לפעמים פעולות מעורבות בב"ע....
הבעייה עם בית אל ב' זה לא בנ"ע הבעיה היאהאריאלניקהנאמן
שהם ממלכתים
הנה מה טוב ומה נעים שבת אחים גם יחד(זה לא המלצה) ;אנונימי (פותח)
אני נמצא במקום שיש שתי תנועות נוער אחת של חברה מאוד דתיים והשניה של חברה פחות דתיים אז השאלה האם הישוב מחולק לשתי קבוצות של חקים (בדת)יותר ושל חזקים פחות, אם הוא מחולק, לעניות דעתי כדאי מאוד שיהיו שתי תנועות בגלל שהחברה היותר חזקים רוצים להיות בתנועת נוער ואין להם איפה להיות בגלל שסביר שאם התנועה לא כ"כ טובה מבחינה דתית אז ההורים לא רוצים שהילד שלהם ילך לשם ולא תמיד הילד יקבל את זה כמו שצריך לכן כדאי שיהיה שתי תנועות נוער אבל אם אין חילוק בכללי כמעט כולם משדרים על אותו תדר אין טעם לפתוח שתיים להיפך יש עניין גדול שיהיה רק אחד שיהיה אחדות הרי ברור שאם יהיה שתיים לאותו ציבור פשוט יתחילו תחרויות שיכולות להגיע למריבות וזה לא כדאי בכלל גם ככה עם ישראל לא במצב טוב וצריכים הרבה תפילות אז למה להוסיף מריבות ואי אחדות הפוך צריכים עכשיו הרבה מאוד אחדות רק כך נוכל לנצח אז ודאי שלא לפגוע ע"י זה בערכים תורניים של ילדים אחרים אבל אם אפשר בלי לפגוע שזה יהי ביחד עדיף
זה ממש תליו למה כוונתך כיאלו עם זה..אנונימי (פותח)אחרונה
אריאל אוו בני עקיבא זה ממש טוב...

זה לא גורם תחרות כי יש אנשים שהם ככה ויש אנשים שהם ככה...

וזה ממש טוב לעשות ככה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך