בס"ד
אסור לחזור לשיגרה! (אני מבקשת מראש סליחה על האורך אבל זה ממש חשוב.)
דם יהודי הוא לא הפקר!
כבוד ה' הוא לא הפקר!
ארץ ה' איננה הפקר!
וכבוד התורה איננו הפקר!
לא יתכן שיהודי כה קדוש וצדיק נרצח ואנו נחזור לשיגרה. לא יתכן שהממשלה תמשיך בתוכניותיה הזדוניות לתת חלקים מארץ ישראל ובראש ובראשונה מירושלים לגויים ולמחוק כל סממן יהודי מעל פני האדמה ואנו לא נתנגד. לא יתכן שעל מקום קודש הקדשים יעמוד צריח ממנו נשמעת לפחות 5 פעמים ביום הקריאה " אללה הוא אכבר". לא יתכן שחילול ה' הזה (וקצרה היריעה מלפרט את כל חטאינו...) יימשך! לא יתכן ששלטון הרשע יתכנן לגרש יישוב בארץ ישראל ולא יימצאו (כמעט) אוהבי הארץ שיבואו להגן עליה. (כמה אנשים הגיעו לפינויים האחרונים מהרחיבי ומשבות עמי? כמה אנשים הגיעו בקיץ האחרון למנוע את הפינוי מהשוק בחברון?)
לא יתכן שנמשיך להתנהל ככה! איפה מסירות הנפש שלנו?!
לפני 100 שנה יהודים עלו לארץ בידיעה שהם מאבדים את כל העושר וההישיגים שהיו להם בחו"ל. הם עלו לארץ בידיעה שאולי ישאר להם רק ילד אחד מתוך 12 (וזה אכן מה שקרה...)!
לאן הלכה מסירות הנפש בדורינו?! אפילו על מבחן מסכן חלקינו לא מוכנים לוותר! מה זה?! מה נאמר בבית דין של מעלה?!?! עשינו כל מה שיכולנו?...
הבוקר דיברתי עם אמא שלי אחרי ששמעתי על הרצח המזוויע של עידו (עידודי) זולדן הי"ד. היא שאלה מה שלומי ואמרתי לה שעצוב לי. היא ניסתה לחזק אותי ואמרה לי "חייבים לחזור לשיגרה, חייבים להמשיך ללמוד, חייבים להמשיך כרגיל בחיים..."
לא! לא! לא!!!!!!!!!!
אסור לחזור לשיגרה! צריך לעשות חשבון נפש ולשנות! אסור לנו להמשיך ככה! על כתיפינו מוטלת האחריות!
"ארץ אל תכסי דמם"
נ.ב - בבקשה אל תעברו על זה ככה! תחשבו על זה! ותגיבו...