אני מרגיש נורא!! הסכם אולמרט אבו מאזן מסכן אותנואנונימי (פותח)

לפי מה שהבנתי עוד מעט אולמרט יעשה עם אבו מאזן "שלום" בתנאי שיתנו לערבים את כל היהודה והשומרון זה חלק עצום ביותר!!
זה מלא יישובים:

בית אל,עפרה,עלי,שילה,נוה צוף,עטרת,אחיה,כוכב השחר,מעלה שלמה,מצפה כרמים,מכמש,רימונים

ועוד ועוד ועוד...

אני מתקשה בגלל זה בלימודים ועוד יש לי עכשיו בגרויות

אני לא מאמין שזה הולך לקרות

הם לא למדו מהטעות של גוש קטיף?

>>>קדומים[:HoDi
"אם ה' לא ישמור עיר שוא שקד שומר"אחת מהצפון
רבות מחשבות בלב איש ועצת ה' היא תעמוד...מתנחל גאה.
*" ועצת ה' היא תקום"...תח"ל
"ועצת ה' לעולם תעמוד מחשבות ליבו לדור ודור"מתנחל גאה.
בע"ה.. טעות תודה על התיקון..
תגידו רגע,פלפלתי
הקב"ה התפטר?
לא.
אז מה אתם דואגים??

יהיה טוב!
(ואם נצטרך לצאת למאבק - נצא. הרי אנחנו רגילים לזה, לא? )

שבוע טוב!
צה"ל הוא לא מה שהיהמשה
יש לצה"ל פער אדיר בכ"א לוחם (להבדיל מכ"א ג'ובניקי - שם מדובר בכמויות ענק של אבטלה סמויה), והפער הזה רק נהיה גרוע יותר מאז הריסת גוש קטיף.

הרבה מאוד חיילים שהיו יכולים להיות לוחמים, תומכ"ל וכו' איבדו את המוטיבציה. חלקם דוחים את הגיוס עד יעבור זעם ואחרים פשוט מחפשים תפקיד כלומניקי קל ונוח ולחזור הביתה כל יום.

אם הצבא מסוגל לעוד גיאוש? מסופקני.
אבנ"ץ, עינב, שב"ש, גינו"ש, קרנ"ש, איתמר, הר ברכה,eliya
יצהר,אלון מורה,נווה מנחם,עלי, נופי נחמיה,טל מנשה, אלפי מנשה,קדומים, פדואל,עלי זהב, שקד,שערי תקווה, מעל"ש, ברקן, ברוכין, אריאל, חיננית, חרמש, יקיר, כפר תפוח, מבוא דותן, מגדלים, נופים, סלעית, עץ אפרים, אורנית, אלקנה, רבבה, צופים, קרית נטפים, רחלים, וריחן.

עצוב... עצוב...

** שכחת כמה יישובים...eliya
ועוד ת'שטחים של הערבים לשטחים של הפלשתינים...ליטללל
בס"ד

מאוד עצוב.....
יהיה טוב בע"ה..
אני דיי מרגישה כמוך....תח"ל
עד לפני כמה ימים נתתי לייאוש להשתלט עלי. לא רק שגירשו אותי פעם אחת מהבית עכשיו נכנסים לעוד פעם... מתי זה ייגמר למען ה'? איפה השכל? למה הם לא למדו מזה?
אתמול בפעולה נתנו לנו מאמר שכתב הרב קוק זצ"ל. קוראים למאמר "להוסיף אומץ". הוא יחסית ארוך ואם יש אותו למישהו על המחשב אני אשמח אם תפרסמו אותו. אם לא אני אסרוק אותו איכשהו. הוא מאוד מחזק. מומלץ בחום!
ונהוראי- "ואפילו חרב חדה מונחת על צווארו של אדם- אל ייאש עצמו מן הרחמים"!
אל תשכח את זה אף פעם. סבב"ה? אנחנו כולנו נעצור את זה ביחד.
בעז"ה...!eliya
לא יצא כלום מזה אתם סתם חוששים!!!!!!!!ק.א
ברור שצריך להאמין אבלגולדי גולדה
הממשלה לא מאמינה ....
הם חושבים שהדר היחיד שיעזור זה לתת את ירושלים
ונכון שאם ה' ירצה זה לא יקרא אבל אם הוא כן רוצה...כלמה שאנכנו יכולים לעשות זה להתפלל ולחור בתשובה
סתם נק' למחשבה-פלספנית
גם בגוש היו בטוחים שלא יפנו כי הם חזקים והכול...

אז צריך להאמין, אבל גם לעשות!
צודקת...eliya
טליש-שבונץ'
נכון,אני מסכימה איתך מאוד שצריך לחשוב חיובי וכו'...ובטוח שאתם יישוב חזק (יש לי חברות שפעם גרו שם והם כל הזמן מדברות עליו...) אבל עדין אי אפשר להתכחש למציאות אולמרט רוצה ... והוא גם רצה בעמונה וחברון תובב"א וזה קרה... אז צריך להאמין אבל לא להתכחש!
צודקת!=)שירה
כן...חח וגם אלישבעשבונץ'
מה יש להיות גאה בבית שמש?!אנונימי (פותח)
הרוב פה מבית שמש או שאני חולמת???
גם אני מבית שמש.. לא כזאת גאווה..
כפי שנהגו לומר- "תקווה לטוב ותצפה לרע"...עמישב
לתקן את הטעות של המאבק על גוש קטיףאנונימי (פותח)אחרונה
חשוב לתקן את הטעות של המאבק על גוש קטיף - הצניעות

להבנה- יש לקרוא מאמר זה:

אנו קבוצה של בני נוער,הפועלים למען שמירת הצניעות במאבקים על א"י.(מידע על חשיבות הצניעות במאבק על א"י מובא בתחתית הדף)

לפני העלייה שארגנה מועצת יש"ע לחומש תובב"א (שהתקיימה בכ"ו סיוון תשס"ח) ארגנו עצומה של בני נוער (נציגים מ-13 ישיבות תיכוניות) בה דרשנו שהעלייה לחומש והעצרת שאחריה יתנהלו ע"פ גדרי ההלכה. לאחר שקיבלנו את תמיכת הרב דרוקמן הגשנו את העצומה למארגנים שאמרו שינסו לפעול במידת האפשר ע"פ גדרי ההלכה.

אחרי קיום העצרת העברנו את העצומה למטה "חומש תחילה" שמארגן את העליות ליישוב וב"ה מאז הם מקפידים על שמירת קדושת המחנה , ואף חילקו הוראות כיצד יש להתנהל.

לצערנו , אנחנו כנראה עומדים היום לפני מאבק גדול על שלימות א"י . לענ"ד חשוב מאוד לדאוג שבכל המאבקים,העצרות,ההפגנות וכו' יקפידו על כל דרישות ההלכה.

נו,ותכל'ס ?!

אנחנו שוקלים לארגן עצומה של תלמידים בגילאי תיכון ולהגיש אותה לכל הארגונים הנאבקים על שלימות א"י.

אנחנו כרגע נמצאים בשלבי הערכות ראשונים ואנו בודקים את השטח, כדי לדעת האם זה בר-ביצוע.

לשם כך אנחנו צריכים אותך.אם את/ה תלמיד/ה ישיבה תיכונית/אולפנה/תיכון דתי ,ואת/ה מוכן להיות נציג/ה בכיתתך או במקום לימודך. בבקשה להתקשר למספר 0545830571 .

יישר כח!

למען הסר ספק!

אנחנו לא תנועה פוליטית,אנחנו תנועה דתית! ובתור שכזאת יש לנו 2 עקרונות המנחים פעילות זו:

א)שמירה על שלימות א"י. ב) שמירה על הקדושה במאבק עליה ע"פ כל גדרי ההלכה.

אנו מברכים כל ארגון, עמותה או תנועה שיפעלו למען עקרונות אלו.
----------------------------------------------------------

על הצורך בהפרדת הפגנות ועצרות

רבש"ע רצה לתת לבני ישראל את ארץ ישראל מכיוון שחשב שרצונם בה הוא בגלל שזהו רצון ה' . אולם כאשר עלו המעפילים בניגוד לרצון ה', הוכיחו שאין ברצונם בארץ מטעמים אלו אלא מסיבות של נוחות .

רצוננו בא"י הוא משום שמקום זה הובטח לנו ע"י רבש"ע ובה אפשר להתדבק בו בצורה השלמה ביותר(כוזרי מאמר שני ט-יח)אין רצוננו בה כרצון הציונות החילונית המחפשת בסה"כ "בית לאומי" ומקום מפלט מפני האנטישמיות .

החשיבות בשמירת הצניעות ידועה לכל. אולם , ברצוני לחדד נקודה אחרת - צניעות במאבק על א"י :

כשמזהירה התורה לשמור את חוקי הצניעות חותמת התורה בפסוק "ולא תקיא הארץ אתכם בטמאכם אותה כאשר קאה את הגוי אשר לפניכם" (ויקרא יח) שמירת הצניעות הינה תנאי מחייב לשהותנו בארץ (עיין אוה"ח שם) א"כ כיצד יכולה הפגנה, עצרת או צעדה למען שלמות א"י להתנהל ללא הקפדה על חוקי הצניעות , האם איננו יורים לעצמנו ברגל ?!

בסדר, אבל למה צריך הפרדה מלאה?

ראשית,גדרי ההלכה בנושא ברורים מאוד (עיין לדוג' "ואת צנועים חוכמה" עמודים: תצ-תקלא)וגם כאשר איננו מבינים את סיבת ההלכה אנו עדיין מחויבים בה .

שנית ,אפשר להסביר דבר זה בעזרת סיפור קצר : בפתח משפטו של נהג דרסן , התפרץ הנהג הנאשם וקרא :אינני אשם ! לא יכולתי בשום אופן לעצור את המכונית במרחק כ"כ קצר. אף אחד לא יכול לעצור על המקום מכונית שנוסעת במהירות 140 קמ"ש ! הקהל שנכח באולם פרץ בצחוק . השופט מבלי לחייך פנה אל הנאשם והסביר : אין החוק תובע ממך מה שאינך יכול לעשות . אבל החוק דורש להעניש אותך על שהגעת , מתוך רשלנות ופזיזות ,למהירות מסוכנת כזאת שבה לא יכולת לשלוט על מכוניתך ולעצור אותה בזמן .

בתחילת כל יום אנו מבקשים בתפילתנו "ואל תביאנו לא לידי ניסיון ולא לידי בזיון " כנראה שהניסיון והביזיון הולכים בדר"כ צמודים... לכן אנו מבקשים מה' שיחסוך מאיתנו את ההתמודדות שמא ח"ו נכשל.

כאשר מארגנים אירוע ציבורי, מובן מאליו שיש למנוע כל בעייתיות אפשרית בצניעות ובמיוחד כאשר מדובר במאבק על הארץ כאמור למעלה.

נו , ותכל'ס?

איננו יודעים חשבונות שמיים,אבל שמעתי מכמה ת"ח כי אולי המאבק על גוש קטיף וצפון השומרון כשל,כיוון שלא שמרו בעת המאבק על כללי הצניעות.

דברים אלו ממש אומר ה"אור החיים" הקדוש(ויקרא יח):"נתכוון הכתוב להודיע שאם ישראל ישמרו את כל החוקים ...אין כח להקיא הארץ יושביה ...ואין הדבר תלוי אלא בישראל ".

מפחיד ממש! אם נשמור על הצניעות אף אחד לא יוכל לגרש אותנו מא"י.הכל תלוי רק בנו.

כנראה שאנחנו עומדים היום לפני מאבק קשה על שלימות א"י (הל"ת).ולכן , חשוב להבטיח כבר מעכשיו את "קדושת המחנה" אם איננו רוצים לירות לעצמנו ברגל!

"חזק ונתחזק בעד עמנו ובעד ערי אלוקינו"

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך