אאאאאאאאאאאאאוווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףף=[אנונימי (פותח)
אני עדיין לא סגורה איפה לילמוד. התחלתי כיתה ט' והאולפנה שלי פשוט מדאכת... אף אחת לא מרוצה, חונקים אותנו עם מבחנים ועבודות ולכולם יש תחושה של אנטי...כ"כ משעמם בהפסקות,שכל החיים שומעים רינגטונים ומדברים על דיאטות. זו צורה של אולפנה? בבקשה תגיבו...
.מכאל 2 3
ב"ה ית' בר"ה

אין יאוש דברי אם ה' ית' שיעזור לך למצו מקום שהוא בשורש הנשמה שלך

מקום שיהיה לך שם טוב בהצלחה
איפה את לומדת?פלספנית
אני לא יכולה לתת פרטים (מכירים אותי יותר מידי...)אנונימי (פותח)
שמתם לב שזאת לא אותה אחת שפתחה את השרשור?אי''ה
אופס...אי''ה
רק עכשיו קלטתי שזה מלפני שנה וחצי....
אם אפשר לעבור-פלפלתי
אז אולי זה פיתרון.
אולי לדבר עם המורים? המחנכת? משו? מנהל/ת..? בטוח הם מוכנים לשמוע ולשפר. הרי מדובר במוסד שלהם..

(ותלוי מה סגנון האולפנה. זה גם משו. ואין לנו מושג בדיוק על מה אנחנו מדברים .קחי זאת גם בחשבון.)

שבוע טוב!
קשה לפעמים בהתחלהננסי
כתה ט' בדרך כלל קשה בהתחלה. בנות באות מהרבה מקומות ועדיין לא יודעות מה מצפה להם. גם מבחינת גיבוש אתם עוד בהתחלה. בוחנים אחד את השני ולא מרגישים נוח עדיין. האם מדובר בפנימייה? האם יש פעילות חברתית? תספרי לנו עוד קצת על המקום ועל מה מציק לך
בלי פנמיה ואין פעולות חברתיות...אנונימי (פותח)
באיזה מקום זה? בירושלים?פלפלתי
....תפוזה 1
בס"ד

למה בחרתם ללכת לשם אם יש לכולם תחושה של אנטי? או שזה סתם נחמד ומגניב להיות נגד האולפנה..?
כל היום שומעים רינגטונים ומדברים על דיאטות- אז תתחילי את את השינוי.. תדברי על דברים אחרים, תקימי את כולם לעשות דברים אחרים.. נגיד אצלינו היה ממש משעמם בהפסקות.. דוגרי חוץ מלעשות ש"ב לא היה מה לעשות, אז מישהי הביאה כדור ועכשיו אנחנו משחקות בזה בהפסקה..
גם אצלי באולפנה יש את השטויות האלה של הרינגטונים, אין מה לעשות, בהתחלה עוד התעצבנתי מזה, אבל התרגלתי ואני לא מתייחסת..
תנסי למצוא עוד חברות שלא מעניין אותם ומשעמם להם מה שהולך באולפנה ותעשו דברים... אל תישנו... בהצלחה!!
משבר חנוכה- שמעת עליו פעם?אם ה6
חנוכה הוא זמן ידוע למשברים ודכאונות
וזה מאד סביר - אי אפשר לצאת לטייל , מזג אויר מדכא יום קצר ועוד המון סיבות טובות לדיכאון , קחי אותו בקלות נסי לחשוב על רעיון נחמד לשעות הפנאי בעצמך (כמו שתפוזה 1 מציעה)
ותזכרים שהכל עובר לא לדאוג

(אגב אם הכל יסתדר לך ובסוף תהני באולפנה המשבר הבא בסיגנון הזה צפוי לך בחנוכה של השרות לאומי ...)
אפשרות לשינויננסי
האם יש איזה אפשרות לדבר עם הצוות. יש לך מדריכה? אולי תלכו כמה יחד עם רעיונות לפעילות כייפית או חינוכית שתעניין אתכם
משבר חמישית..ידוע ידוע...לכולם יש אותו...ואפילו ליקראתיך
זה מתישהו יעבור....או שפשוט תעברי לאולפנא אחרת...כי עדיין זה לא כיף להיות במקום מדכא ולא כייפי...
אפילו לי.. חשת..תפוזה 1
הקפצה מלפני מאה שנה-חחחח....עין שלישית
כנ"ל כדי להראות להם שזה מעצבן שמקפיצים דברים לפני-עין שלישית
הרבה זמן וכותבים הקפצה....
משועממים...זלמן לוי
ממש. חסר לכם מה לעשות?1hadar1אחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך