חשוב! אנופלס - כל מה שלא ידעתם!צחקן
עבר עריכה על ידי צחקן בתאריך י"ז כסלו תשס"ח 23:16
ב"ה
עדכון אחרון: י"ז כסלו, 11:20.
ועידת אנפוליס הבאה עלינו לרעה, מה אנחנו צריכים לדעת עליה?
חשוב מאוד לקרוא!!, גם אם זה ארוך.
שימו לב! אני מעדכן כל הזמן.
...........................................................................................................................
  • מהי ועידת אנופלס?
    ועידת שלום בין לאומית (הערבים הם עם? תקראו בהמשך). המתקיימת בעיר אנאפוליס,שהיא עיר הבירה של מדינת מרילנד בארה"ב. הוועידה עוסקת במזרח התיכון, ובעיקר בנו - היהודים.

מטרות הוועידה הן - להגיע להסכם שלום עם רב המרצחים מחמוד עבאס (אבו מאזן)
    .
    כאן נקרא לה אנופלס, על שם הייתוש שהכה את אבותינו שהתיישבו במקומי - פתח תקווה, ובמושבות האחרות בארץ.

...........................................................................................................................
  • מה עושים שם?

למעשה, רוב הדברים כבר סוכמו וזו הצגה לתקשורת, עפ"י ההשערות.
    המטרה היא לסכם גבולות ראשוניים למדינה פלסטינית, שהיא חזון שלושת הנפגשים:

אהוד אולמרט ראש-ממשלת השלטון השולט על רוב השטח בין קו עזה - אילת מדרום, רמת הגולן-אילת ממזרח, רמת הגולן- ראש הנקרא, ובגבול המערבי ראש הנקרא- עכו, המתקרא מדינת ישראל בטעות.

רב המחבלים מחמוד עבאס (אבו-מאזן), ראש הראשות הפלאסטנאית, שמהווה האוטונומיה (שלטון חצי-עצמאי) הגדולה בעולם, שלמעשה מייצגת שום עם, ומורכבת מחמולות ומליציות בעלות גחמות שונות. האיש מכחיש שואה מוצהר, וכן מחבל לא קטן, שאחראי לטווח הספורטאים היהודיים במינכן.

נשיא צרות הברית (ג'ורג' בוש).
  • מדוע הם מתכנסים?

אהוד אולמרט
    - בגלל שרוצה להשכיח את התיקים הפלילים, ומעוניין שיסלחו לו עליהם
    מחמוד עבאס (אבו-מאזן) - כי הוא צריך להראות לעם שלו שגם ארגון המלציות הטרורסטי, הנקרא הפת"ח (החזית העממית לשחרור פלסטין), שווה משהו, ולא רק החמאס.
    ג'ורג' בוש - העם בארה"ב, עייף מהמלחמה בעיראק ורוצה שלום, בשביל לעלות שוב לשלטון בבחירות הבאות.
    והקרבן לעזאזל? היהודים.

כולם, באינטרס משותף - להקים מדינה ערבית, בין הירדן לים, לעם הפלסטיני, כל אחד מסיבותיו שלו.
  • מהו העם הפלסטיני?

קצת קשה לענות על השאלה הזו, כי אין עם כזה. למעשה, מדובר בשבטים נודדים (סורים, לבנונים, מצרים, לובים, פרסים, שבטים מסיני ועוד...) שהביאו לפה הבריטים בעקבות היהודים, כדי להמשיך לשלוט באזור מרחוק, בדיוק כמו באפריקה - שם אין שלטון מסודר וגזעים נלחמים זה בזה, ובמקביל - המערב גונב את כל אוצרות הטבע באפריקה.

השבטים הללו דורשים שיעסיקו אותם היכנשהו, וזה כמובן בצבא בעל כבוד ('מנגנוני הבטחון הערביים'), ואם אתה לא מעסיק שבט כלשהו, הוא ילחם, והנה השגתם מתכון מושלם לשקט וסדר.
  • מה הם הולכים לתת שם לערבים, חס וחלילה?

למעשה, כמעט את כל יהודה ושומרון, כולל ירושלים. רמת הגולן תחת סימן שאלה שוב.
    זה מה שכולם שם רוצים, אפילו הנציג 'שלנו' -אהוד אולמרט - בעד לתת כמעט הכל לערבים, במכירת חיסול, יותר גרוע - חינם. יתנו - יקבלו, לא יתנו - גם כן יקבלו.
  • מה זה אומר לגבי ירושלים, היישוב שלי, העיר שלי או המשרד שלי?

ירושלים:
    כל השכונות הערביות והחצי ערביות, עוברות ל...ערבים, כולל העיר העתיקה. את האישורים לעלות להר הבית, לעשות סיבוב שערים תקבלו מהערבים! לא משנה שהם לא ממש יתנו לכם, ויטבחו בכם בכל הזדמנות אפשרית.

ישובים בשומרון:
    לא ברור. אם אתם בגושי ההתישבות הגדולים, חכו לוועידה הבאה. אם לא- יש סיכוי שיגרשו גם אתכם.

העיר שלי:
    היכון לבוא הטילים מחומש, מעינב, ומכל מקום אחר.
    או בעברית:
    תחזור לתימן, לפרס, לפולניה, רוסיה, גרוזניה, גרמניה, שוויצריה, ארה"ב, ולכל מדינה בעולם.

המשרד שלי:

תמכור מהר את כל הפקדונות בבורסה, ותשקיע בדובאי. תמכור מהר את המשרד, ותסע לארה"ב.
  • אם זה כ"כ גרוע, מי בעד זה?
    אז זהו - שלא כולם יודעים, חלק חושבים שאין מה לעשות נגד זה,
    וכמובן 20% מהאכולסיה גויים, 10% מהם ערבים!
    ככה שלתוכנית, בתוספת השמאל הקיצוני, יש 25% תמיכה, בערך. לאחר שטיפת מוח אודות השלום, האחוז עלול לעלות ל32%, ח"ו.

• זה לא יקרה. אולמרט לא מנהיג חזק
    אסור להגיד על גזרה של תקרה. אנחנו צריכים לעשות את ההשתדלות למנוע את הגזרה, לא חשוב מה מידת הממשות שלה בשטח, אנחנו פועלים כמה שיותר. להבדיל (לצערנו -בקרוב לא כ"כ הרבה..) שהיטלר ימ"ש היה חלש, הוא רצח הכי הרבה יהודים. לא ניתן לדעת, ואסור לא לפעול כי זה לא יקרה.

• ומה אני צריך לעשות?

אין לי מושג מה יותר חשוב לך ובאיזה תחום אתה צריך להשפיע.
    תשאל את הרב שלך, ואת הסביבה שלך מה לעשות. אני רק אכתוב כאן באופן כללי.

א. ללמוד תורה. הכי חשוב תמיד, ומכאן נובע הכל.
    ב. להוציא את א-לוהי הנכר מאיתנו- מעריב, ידיעות, הארץ, וכמובן אתרי האינטרנט שלהם, 
        לרבות מדורי ה'יהדות'. יעשה טוב גם למשפחה שלך, וגם לעיניים שלך, פחות לראות דברים לא  
        צנועים, פחות רכילות. כדאי גם למחות בפני משתפי נפעולה עם האתרים שמציגים מבזקים שלהם
       (כיפה, למשל. למשלוח תלונות: כאן).
    ג.  להחזיר בתשובה!
        לקבוע שיעור עם חבר חילוני בספר כמו מכתבים לטליה.
        לעשות 'פנים אל פנים', ולשמור על קשר גם אח"כ.
        אם אין לכם חילונים  בסיבה, יש לקוממיות אגף תשובה.    
    ד. לחזק את אנשי חומש, לפרטים, תרומות ועליות : 052-6302222.
    ה. להתחיל ללמוד משפטים, או ליתר דיוק לקרוא חוברות של 'חוננו'. אתה עלול להזדקק לזה.
    ו.  הפגנות. כן, הפגנות. נכון, זה מייאש, זה לא תמיד יעיל, אבל אין כמו הפגנות קטנות וחסימות כבישים
        נקודתיות, אפילו לחמש דקות ולעוף משם, בשביל לעורר מודועת. גם חלוקת חומר עוזרת, הכל כשר 
        לקרב על התודעה היהודית(בתנאי שזה בגבולות ההלכה...).

ב"הצלחה לכולנו בע"ה.
    כולנו - כל מי שהוא בכלל 'עמך' (עושה מעשה עם ישראל...)
    ........................................................................................................................... תיקונים והערות, כמו גם תוספות- למסר"ש. תודה!
תודה רבה על הסיכום!!!!יעל =)
אוף זה ממש לא הגיוני שחלק מעמ"י רוצה שזה יקרה - הם לא מפיקים לקחים מההתנתקות? מה הם חושבים שיקרה עכשיו? שעכשיו הערבים יפסיקו עם הכל ויעשו שלום? ממש לא! הערבים שונאים את היהודים וזה ידוע ("ועשיו שונא לישראל")! לא אכפת להם אם היהודי צעיר או מבוגר הם מאחלים לו מוות... אז עכשיו בגלל שניתן להם שטחים הם יסכימו לשלום? שיחשבו טיפה...
אוף למה ראש הממשלה שלנו מוסר שטחים מא"י, הארץ הקדושה שניתנה לנו, רק כדי להשכיח את התיקים הפלילים שלו?? יש עוד דרכים לכפר על הפשעים שעשית וזה לא פוגע בכל עמ"י!
תיקוןיעל =)
"ועשיו שונא ליעקב" ולא לישראל התבלבלתי...
כל כך מפגר!!!!מתנחבל 2007
אבל יש בזה רווח כל שהוא....
שעכשיו הצבא יכול להכריז מלחמה יום אחרי אנאפוליס על
"מדינת פלסתין"...ואם נהרג איזה ערבי אין לעולם זכות לדבר
כי הם בתור מדינה ולא בתור פליטים...
שטויות במיץצחקן
ב"ה
ותהיה לעולם זכות לדבר.

ומכפ'ת לנו מהעולם??
אכפ לנו מהקב"ה!!!
ז
על הארץ שלנו נלחם בדם ובאש!!!!!!!!!!!!אנונימי (פותח)
הלואי.........אנונימי (פותח)
אין מצב שאנחנו נילחם בהם מרצוננו או שלא מרצוננו הממשלה שלננו פחדנית אבל העם חזק וחבל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חנוכה-מה שאתה זה אתה ומה שאנחנו זה אנחנו...מתנחבל 2007
נכו, העם שלנו יכול להיקרא קצת הרבה מטומטם...אנונימי (פותח)
...בזמן האחרון.

"אם יש דבר אחד שלמדתי משיעור היסטוריה - זה שהאנושות בכלל והעם היהודי בפרט לא לומדים מההיסטוריה."

אנחנו חוזרים על טעויות מטומטמות להפליא שעשינו בעבר. אולמרט מרגיש שהוא עושה את הדבר הנכון בגלל שהמדינה שלנו בכלל ביססה את עצמה על יסודות חילוניים.

לא כך היה צריך להיות. נכון, להקים מדינה יהודית לגמרי, דתית ואדוקה, בא"י בזמנים הסוערים של שלהי שנות ה-40 היה בלתי אפשרי בעליל... אבל להמשיך ולהנהיג את מדינת היהודים בצורה חילונית?!

הרי למה הקימו את המדינה? בגלל שכתוב בתורה שהיא שייכת לנו. התורה - בסיס האמונה הדתית. התורה - אבן-הפינה של העם היהודי שבשבילה ובגללה ייסדו את המדינה.

המנהיגות החילונית נוגדת את הכל... זה סותר את עצמו. זה פרדוקס שחי ובועט כבר קרוב ל-60 שנה.

וזה עצוב.
צחקן אתה גאון,אתה יכול להחליף בשקט איזה שדרן .המדינה
ההסבר שלך חדשות חבל על הזמן ,
שיהיה לכם , ולכל עם ישראל , בהצלחה
מחזיקה אצבעות .
יפה מאד יצחק עזר לי מאד להבין.בדולח
כל הכבוד על הסיכום!תמי!
ניראה לי עוד רגע הגאולה בעז"ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בואו נביא אותה!!!!!!!!!!!!!!! (=
וואי. הסיכום של כל האנפוליס הזה-החיפושית
ממש מצויין!

עכשו אני באמת יותר מבינה. מה אומר כל הדבר הזה!

בעז"ה נזכה תרבים!
מוזר כי לנו אמרו משהו אחר.....אנונימי (פותח)
תלו לנו מפה של הארץ ולפי זה כל מה שכבשנו ב6 הימים הולך (כולל לדו'ג שכונות בי-ם שאין בהן ערבים)
נכון.צחקן
ב"ה
כן. זה מה שעלול ח"ו לקרות
איזה שכונות??שבונץ'
רמות,הרכס(=רמת שלמה),העיר העתיקה ועוד...בלי ב"שאנונימי (פותח)
לא זוכרת את כל השאר
לצערי.. גם פג"ז..: [פגזניקית גאה!
בי-ם? תלוי עד כמה מרושע יהיה ראש הממשלה.צחקן
לא הולך!...S.C2
הקב"ה עדין מנהל את העולם-בניגוד<אולי>ממה שהאדון אולמרט חושב....
יש מצב שהקב"ה רוצה או את התוכנית או שניתפלל קצתתמי!
ובשביל לעורר אותנו...!!!!!
אנחנושוס להיות שלוס
אנחנו לא יודעים מה הקב"ה רוצה אבל ירושלים וארץ ישראל נראה לי די חשוב..
דיברתי על זה שS.C2 כתב שכאילו שבגלל שהקב"ה שולט איתמי!
ן סיכוי שהוועידה תצא לפועל (מה שיקרה בעז"ה!) אבל רק אמרתי שזה לא נכון כי יש מצב שחלק מהתוכנית של הקב"ה שזה כן יקרה...
הוא לאyosi2000
בגלל שהוא לא אוביקטבי (לא שהם כןן.....)
צחקן תודה...זה סידר לי משו בראששבונץ'
יצחק מה אני אגיד אתה כזה חמוד,מעביר חדשות עם מסרהמדינה
כל הכבוד!
תודה אבל..מיטל
כאילו.. תודה רבה על הסיכום הוא באמת יפה ומושקע אבל נגידששמאלני היה כותב את זה- זה היה נראה אחרת או עם מישהו באמצע היה כותב את זה- זה היה נראה אחרת..

הרבה מהדברים נכונים.. בערך 98% .. ה-2% הנותרים הם הדעות שלך שבכל מקום היו משתנות בהתאם לכותב

ישר כח! מומלץ לדעתי אבל לקרוא גם עוד צדדים בעניין ולהצליב נתונים..
מה לא נכון בדיוק?צחקן
ב"ה
העובדות הן עובדות.. נקודה.

מה שאני כתבתי הוא תולדה טבעית של מה שרה"מ יעשה...

ואין כרגע עוד חומר, לא ברור מה רה"מ סיכם עם הערבים ועם בוש...

אבל הכל תלוי בהתקדמות שלנו בעבודתו יתברך.
שכחת תפילה!!!!!!!!!!!!!!!אנונימי (פותח)
בעזהי"ת

הכי הכי חשוב!!!!! להרבות יותר מתמיד בתפילה, וכן הרבה יותר חשוב מהפגנות!!
בבקשה להוסיף..
כתבתי: ;עבודת ד'צחקן
א"יאנונימי (פותח)
א"יאנונימי (פותח)
לדעתי, גם לפעול למען הרחבת ההתיישבות זה פתרון. לבוא לבנות ב"שבות עמי", ב"הרחיבי" ובעוד התרחבויות בארץ. זו התגובה: רוצים להרוס, אז אנחנו בונים, וזה רלוונטי גם בזמנים שלא מאיימים על ארץ ישראל. ואם כבר מדברים על זה, אז ביום ראשון, ה' דחנוכה, יש עלייה לשלוש גבעות חדשות ביש"ע. בשורות טובות לכולנו.
ומה אנחנו אמורים להרוויח?אבישיאחרונה
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך