עדכון אחרון: י"ז כסלו, 11:20.
חשוב מאוד לקרוא!!, גם אם זה ארוך.
שימו לב! אני מעדכן כל הזמן.
...........................................................................................................................
- מהי ועידת אנופלס?
ועידת שלום בין לאומית (הערבים הם עם? תקראו בהמשך). המתקיימת בעיר אנאפוליס,שהיא עיר הבירה של מדינת מרילנד בארה"ב. הוועידה עוסקת במזרח התיכון, ובעיקר בנו - היהודים.
מטרות הוועידה הן - להגיע להסכם שלום עם רב המרצחים מחמוד עבאס (אבו מאזן)
.
כאן נקרא לה אנופלס, על שם הייתוש שהכה את אבותינו שהתיישבו במקומי - פתח תקווה, ובמושבות האחרות בארץ.
........................................................................................................................... - מה עושים שם?
למעשה, רוב הדברים כבר סוכמו וזו הצגה לתקשורת, עפ"י ההשערות.
המטרה היא לסכם גבולות ראשוניים למדינה פלסטינית, שהיא חזון שלושת הנפגשים:
אהוד אולמרט ראש-ממשלת השלטון השולט על רוב השטח בין קו עזה - אילת מדרום, רמת הגולן-אילת ממזרח, רמת הגולן- ראש הנקרא, ובגבול המערבי ראש הנקרא- עכו, המתקרא מדינת ישראל בטעות.
רב המחבלים מחמוד עבאס (אבו-מאזן), ראש הראשות הפלאסטנאית, שמהווה האוטונומיה (שלטון חצי-עצמאי) הגדולה בעולם, שלמעשה מייצגת שום עם, ומורכבת מחמולות ומליציות בעלות גחמות שונות. האיש מכחיש שואה מוצהר, וכן מחבל לא קטן, שאחראי לטווח הספורטאים היהודיים במינכן.
נשיא צרות הברית (ג'ורג' בוש).
........................................................................................................................... - מדוע הם מתכנסים?
אהוד אולמרט - בגלל שרוצה להשכיח את התיקים הפלילים, ומעוניין שיסלחו לו עליהם
מחמוד עבאס (אבו-מאזן) - כי הוא צריך להראות לעם שלו שגם ארגון המלציות הטרורסטי, הנקרא הפת"ח (החזית העממית לשחרור פלסטין), שווה משהו, ולא רק החמאס.
ג'ורג' בוש - העם בארה"ב, עייף מהמלחמה בעיראק ורוצה שלום, בשביל לעלות שוב לשלטון בבחירות הבאות.
והקרבן לעזאזל? היהודים.
כולם, באינטרס משותף - להקים מדינה ערבית, בין הירדן לים, לעם הפלסטיני, כל אחד מסיבותיו שלו.
........................................................................................................................... - מהו העם הפלסטיני?
קצת קשה לענות על השאלה הזו, כי אין עם כזה. למעשה, מדובר בשבטים נודדים (סורים, לבנונים, מצרים, לובים, פרסים, שבטים מסיני ועוד...) שהביאו לפה הבריטים בעקבות היהודים, כדי להמשיך לשלוט באזור מרחוק, בדיוק כמו באפריקה - שם אין שלטון מסודר וגזעים נלחמים זה בזה, ובמקביל - המערב גונב את כל אוצרות הטבע באפריקה.
השבטים הללו דורשים שיעסיקו אותם היכנשהו, וזה כמובן בצבא בעל כבוד ('מנגנוני הבטחון הערביים'), ואם אתה לא מעסיק שבט כלשהו, הוא ילחם, והנה השגתם מתכון מושלם לשקט וסדר.
........................................................................................................................... - מה הם הולכים לתת שם לערבים, חס וחלילה?
למעשה, כמעט את כל יהודה ושומרון, כולל ירושלים. רמת הגולן תחת סימן שאלה שוב.
זה מה שכולם שם רוצים, אפילו הנציג 'שלנו' -אהוד אולמרט - בעד לתת כמעט הכל לערבים, במכירת חיסול, יותר גרוע - חינם. יתנו - יקבלו, לא יתנו - גם כן יקבלו.
........................................................................................................................... - מה זה אומר לגבי ירושלים, היישוב שלי, העיר שלי או המשרד שלי?
ירושלים:
כל השכונות הערביות והחצי ערביות, עוברות ל...ערבים, כולל העיר העתיקה. את האישורים לעלות להר הבית, לעשות סיבוב שערים תקבלו מהערבים! לא משנה שהם לא ממש יתנו לכם, ויטבחו בכם בכל הזדמנות אפשרית.
ישובים בשומרון:
לא ברור. אם אתם בגושי ההתישבות הגדולים, חכו לוועידה הבאה. אם לא- יש סיכוי שיגרשו גם אתכם.
העיר שלי:
היכון לבוא הטילים מחומש, מעינב, ומכל מקום אחר.
או בעברית:
תחזור לתימן, לפרס, לפולניה, רוסיה, גרוזניה, גרמניה, שוויצריה, ארה"ב, ולכל מדינה בעולם.
המשרד שלי:
תמכור מהר את כל הפקדונות בבורסה, ותשקיע בדובאי. תמכור מהר את המשרד, ותסע לארה"ב.
........................................................................................................................... - אם זה כ"כ גרוע, מי בעד זה?
אז זהו - שלא כולם יודעים, חלק חושבים שאין מה לעשות נגד זה,
וכמובן 20% מהאכולסיה גויים, 10% מהם ערבים!
ככה שלתוכנית, בתוספת השמאל הקיצוני, יש 25% תמיכה, בערך. לאחר שטיפת מוח אודות השלום, האחוז עלול לעלות ל32%, ח"ו.
........................................................................................................................... - זה לא יקרה. אולמרט לא מנהיג חזק
אסור להגיד על גזרה של תקרה. אנחנו צריכים לעשות את ההשתדלות למנוע את הגזרה, לא חשוב מה מידת הממשות שלה בשטח, אנחנו פועלים כמה שיותר. להבדיל (לצערנו -בקרוב לא כ"כ הרבה..) שהיטלר ימ"ש היה חלש, הוא רצח הכי הרבה יהודים. לא ניתן לדעת, ואסור לא לפעול כי זה לא יקרה.
........................................................................................................................... - ומה אני צריך לעשות?
אין לי מושג מה יותר חשוב לך ובאיזה תחום אתה צריך להשפיע.
תשאל את הרב שלך, ואת הסביבה שלך מה לעשות. אני רק אכתוב כאן באופן כללי.
א. ללמוד תורה. הכי חשוב תמיד, ומכאן נובע הכל.
ב. להוציא את א-לוהי הנכר מאיתנו- מעריב, ידיעות, הארץ, וכמובן אתרי האינטרנט שלהם,
לרבות מדורי ה'יהדות'. יעשה טוב גם למשפחה שלך, וגם לעיניים שלך, פחות לראות דברים לא
צנועים, פחות רכילות. כדאי גם למחות בפני משתפי נפעולה עם האתרים שמציגים מבזקים שלהם
(כיפה, למשל. למשלוח תלונות: כאן).
ג. להחזיר בתשובה!
לקבוע שיעור עם חבר חילוני בספר כמו מכתבים לטליה.
לעשות 'פנים אל פנים', ולשמור על קשר גם אח"כ.
אם אין לכם חילונים בסיבה, יש לקוממיות אגף תשובה.
ד. לחזק את אנשי חומש, לפרטים, תרומות ועליות : 052-6302222.
ה. להתחיל ללמוד משפטים, או ליתר דיוק לקרוא חוברות של 'חוננו'. אתה עלול להזדקק לזה.
ו. הפגנות. כן, הפגנות. נכון, זה מייאש, זה לא תמיד יעיל, אבל אין כמו הפגנות קטנות וחסימות כבישים
נקודתיות, אפילו לחמש דקות ולעוף משם, בשביל לעורר מודועת. גם חלוקת חומר עוזרת, הכל כשר
לקרב על התודעה היהודית(בתנאי שזה בגבולות ההלכה...).
...........................................................................................................................
ב"הצלחה לכולנו בע"ה.
כולנו - כל מי שהוא בכלל 'עמך' (עושה מעשה עם ישראל...)
........................................................................................................................... תיקונים והערות, כמו גם תוספות- למסר"ש. תודה!