חברה אני חייב עזרה דחוף!מקווה שתבינו...אנונימי (פותח)

אני יפרט לכם תסדר יום שלי...

קם ב1-2 אוכל משו עולה לעיר רואה סרטים פוגש חברים חוזר ב4-5

הביתה וזהו!!!!!!!

אני מנסה לצאת מהסדר המגעיל הזה ואני לא מצליח מה אני צריך לעשות????

*4-5 בבוקר...אנונימי (פותח)
כנ"ל...אנונימי (פותח)
מה קורה לכם?אנונימי (פותח)
ח"ו !!!! דבר ראשון- אף פעם, (!)בחיים (!) אסור להתייאש- אסור!!! היאוש הוא הדבר הכי גרוע שכתבת כאן!! תמיד צריך לזכור ש הקב"ה לא מעמיד שום בנ"א בניסיון שאין לו כוחות להתמודד איתו. זה דבר שתמיד חייבים לזכור!!
דבר שני- שכדאי לנסות - עלי הוא עבד- זה להחליט שקמים מתישהו לעשות משהו טוב, ואח"כ חוזרים לישון. (אני לדוג', החלטתי לקום תמיד ב8, להתפלל, (אפילו בלי מניין) ולחזור לישון. זה לוקח שעה גג, ונותן הרגשה טובה,. זה שווה. חוץ מזה שכדאי לחשוב על עוד דברים שאוהבים לעשות חוץ מלראות סרטים, ולעשות גם אותם- אם מוצאים מישו -איזה חבר, ועושים איתו ביחד- זה בכלל כיף!! ( לטייל, ללמוד נהיגה או משו כיף אחר, לעבוד וכו')
השינוי מתחיל מהראש..מוריה
אם באמת תרצה, תצליח.

תתחיל לחזור הבייתה ב1-2 במקום 3-4. דבר שיגרום לקום ב11-12.
ואם לא תקום, שים שעון מעורר מעצבן....

שיהיה בהצלחה..
תחפש לך אתגרים אחרים חוץ מלראות סרטים....
תלך ללמוד!! סתם.. באילו בן כמה אתה?מיטל
כן.. בן כמה אתה?עמיצור(ית)=]
שעון מעורר שמשגע את השכלמשה
זו התחלה ראשונה.

כזה שאי אפשר להשתיק אותו, עדיפות למחשב/מע' סטיראו משגעת פילים.
זה מה שאני עשיתי משך לא מעט שנים, ועושה עד היום בשבת (רמקולי המחשב שלי הם בגודל של קופסת נעליים, לא משהו שאפשר להמשיך לישון איתו).

תתחיל מכאן. נראה מה יהיה...
יוו גמלי קרה אבל פחות מוקצןשבונץ'
הייתי הולכת לישון בשמונה בערב וקמה בחמש...והייתי מזה מדיכאון...ויום אחד פשוט נשארתי ערה עד עשר וכך זה פתר לי...אבל לי זה היה הרבה יותר קליל ב"ה,אבל גם מתסכל!
תמצא תעסוקהS.C2
התנדבות,למידה,חברים...משהו קבוע-אתה גם יכול להחליט לעצמך על משהו ללמוד<עצמאית>ולקבוע לך שעות...
נ.ב זה ממש נחמד ללכת לישון מאוחר ולקום מאוחר אבל לא כל יום. בתור שיגרה זה ממש גרוע! תסגל לעצמך שיגרה אחרת...
אולי תנסה בין השאר לקרוא קצת דברים של רבי נחמן (לגתמי!
בי הדיכאון....) (לא שניסיתי אבל חברה שלי הקדישה לי קטע כזה סתם וזה עושה טוב! [[= )
תגובה.יעל =)
אם אתה רוצה לצאת מסדר היום שלך עליך לעשות זאת (לדעתי) בהדרגה - שלב אחר שלב. תנסה דבר ראשון ללכת לישון יותר מוקדם - בסביבות שתיים עשרה אחת ואפילו שתיים, ותנסה לקום יותר מוקדם - בסביבות עשר, אחת עשרה ובמקום ישר לאכול וללכת עם חברים כדאי לך להתחיל ללמוד איזשהו ספר מוסר (לבד או עם חברים - איך שנוח לך) אני ממליצה למצב שלך שתקרא ספר של רבי נחמן מברסלב אך גם ספר של כל רב אחר יוכל לעזור לך להתעודד ולמצוא משמעות לחיים (זה לא קורה ביום אחד, תתמיד ואני בטוחה שתניב תוצאות) לאט לאט תראה שכבר נמאס לך ללכת עם חבריך כל יום ותתחיל לחפש דברים אחרים לעשות, בשלב זה תוכל להתחיל להתנדב. ההתנדבות תוכל לעזור לך מאוד מכל הבחינות - כשעוזרים לאנשים זה נותן סיפוק רב וגורם להרגשה שיש לך בשביל מה לחיות - תנסה ותיווכח. לאחר מכן אני מקווה שתרגיש הרבה יותר טוב ותצא מהמצב בו אתה נמצא. ובשום אופן אל תתיאש!!!!!! היצר הרע בעצם מנסה כל הזמן לגרום לך ליאוש שתרגיש שאתה לא יכול לעשות יותר כלום אבל אתה כן יכול לעשות הרבה מאוד ולצאת מהמצב בו אתה נמצא!!!!! אל תשכח לעולם: ר' נחמן מברסלב אומר: "לא להתייאש, רק לשמוח יש"! קח זאת ככלל חשוב לחיים!
אינני בטוחה כלל שהשיטה שלי עובדת אבל זה נראלי נכון...
אתה בכל מקרה יכול להתקשר לקו החם של חברים מקשיבים שפתוח בימים ראשון עד חמישי בין השעות 9 ל-1 בלילה, והמספר הוא: 1599-5000-54 (מספר חדש וכמובן שהסודיות מובטחת) תנסה להתקשר ולבקש מהם עזרה ואני בטוחה שהם יעזרו לך בשמחה. אתה יכול גם לשלוח להם מסר דרך האינטרנט אבל לוקח להם לפעמים זמן להשיב אז לדעתי עדיף כבר שתתקשר לשם. אם בכל זאת אתה רוצה לכתוב להם מסר באינטרנט אתה יכול לעשות זאת דרך אתר כיפה: http://www.kipa.co.il אתה יכול להירשם אליו ואז לשלוח שאלה לרב ולבחור בשם הרב חברים מקשיבים ושם לשאול את שאלתך.
ב"הצלחה רבה!!!
אם אתה כבר ער בלילה תבוא לשמור בנקודות התיישבות!מתנחלוסאחרונה
זה הדבר הכי מועיל בשעות האלה.
בסופו של דבר זה יסדר לך את כל היום ויוסיף לך משמעות בחיים!
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך