הרב אבינר...תכלת דומה לים

אני יודעת שזה חרוש, ומיצידי אפשר לנעול את זה מיד כשה מתפרסם, אפילו בלי תגובות. אבל כדאי שזה יהיה פה.

http://www.kipa.co.il/ask/show/133663

תוכן השאלה
בס"ד

לפי החלטת וועדת הרבנים אשר מונתה ע"י הרה"ג מרדכי אליהו שליט"א. וכוללת ההחלטה את חתימתם של הרה"ג יעקב יוסף שליט"א, הרה"ג דב ליאור שליט"א והרב ניסים קרליץ שליט"א(עד כה ראיתי רק חתימת אלו על הוועדה)
אין לשמוע לרב אבינר בכל נושא שהוא ואף לא לקרוא את ספריו...לכאורה קשה לי עם זאת הפסיקה כי רבים הספרים של הרב אבינר המכילים דברים מפליאים בתורה וכן מספר פעמים שמעתי אותו נותן שיחה ואורו עיני...
אך יודע אני שאין אלו תרוץ לדבר כי לא ע"י המשיכה הפרטית שלי יש לי לקבוע. אך מבולבל אני מפאת הזעקות החריפות משני הצדדים של "בעד" ו"נגד" מה שמותיר אותי קרח מכאן ומכאן כך שאיני יודע לאן לפנות ומהי הדרך הישרה לילך בה...אבקש את עזרתכם...
השאלה נשאלת מתוך צורך אמיתי ולא מכוונה ל"הכעיס" ח"ו...
תוכן התשובה
בעזה"י

שלום,

הפסק שאני ראיתי מתייחס אך ורק לפסיקות של הרה"ג שלמה אבינר בנושא "עדים" בנידה.
אני יודע גם ממקור ראשון ששורש הויכוח נסוב סביב פסיקות בנושא זה ובנושא זה בלבד!!!

על כן, אין שום בעיה (ולענד"תי) מומלץ ורצוי ללמוד דברים אחרים מהרב אבינר הן במחשבה ובאמונה והן בהלכה. מי שזה אקטואלי לגביו- טוב שלא ישאל את הרב בנושא נידה ויסתלק מן הספק עד שהדברים יתבררו.

בברכה
אור
צוות ישיבת צפת

הרב לבנון אמר שצריך להוריד את הספרים שלו מהמדפים..מתנחל גאה.
חלק מהפוסקים סוברים ככה,צחקן
ב"ה
וחלק מחמירים שלא לקרוא את ספריו.

אני אישית, עפ"י מה שאני יודע-
פשוט לא מתקרב לספרים. אם מתתי ממנו, אני מבקש גם את המקור.

ישר כוח!
זה עושה לי דג'בו (איך שלא כותבים את זה...)החיפושית
אני עדיין לא מצליחה להבין את הצד שנגד לרב אבינר.

למי שיש כוח להסביר לי ולהתווכח- מוזמן.
עיניים להם ולא יראוואלאד
(= תמיד הסכמתי אם הרב ליאור =)דבורל'ה
מי שנכנס לאתר המזוויע שעשו כנגד לרב אבינרשבונץ'
רק נכשל ברכילות ולשון הרע גמוררר!!!!!זה פשוט לא מתאים ליהודים!!
...צחקן
ב"ה
הם כתבו הבהרה, שזה לש"ע לתועלת.

א"א לאסור את האתר הזה. נקודה!!!!

אפילו ב'כיפה' כתבו שהוא בעייתי.

והרב דב ליאור והרב אליקים משקרים, רק אבינר צודק??
לא ידעתי שיש כזה דבר "לשון הרע לתועלת"...צאקי 2
זה לשון הרע.נקודה.
כמה שאת צודקת!!!!!11מאחורי הקו
זה לש"ע לתועלת.צחקן
ב"ה
כלומר - זה להגיד דבר רע לטובה... וזה מותר... מה שלא תגידי.

הם גם כתבו הבהרה לציבור- אז בכלל, אין ספק שזה לא לשון הרע!
לבית שמשית הגאהאודי-ה
רב אחד כנגד כמה רבנים??? מי את חושבת שצודק?
אני שמעתי שלא יוצאים נגדו בגלוי
בגלל שהוא מקובל מאוד וזה פשוט לא ילך.
הרב שאמר את זה מודה שהוא ת"ח, אבל גם אומר שאין לשמוע לפסיקותיו
בגלל כל הדברים שהוכחו נגדו.
אודי-ה אני לא בדיוק יודעת אבל-שבונץ'
א.אם באמת כ"כ אבור (ח"ו) לשמוע לו,אז הרבנים לא היו מחכים שני'ה אחת והיו מודיעים,כי זה מחטיא את העם...(רב שבאת הוא "רב שקר" מנדים אותו בגלוי!
ואני לא מאמינה לזה ואאני לא יודעת מאיפה להתחיל לנמק כי פשוט לפי הכל זה לא הגיוני ולא נכון....!!!פשוט אין לי מילים!!=(...חבל עמ"י...לאיזו רמה הדרדרנו!
חבל עליך....צחקן
ב"ה
ולא כל הרבנים מפרסמים מכל מיני שיקולים, השמורים עמהם (מעבר לאתר הזה), אחד מהם - הוא ניצול תרומות וכו'...

ומה לא הגיוני ולא נכון?

מ-ה?

לצערנו, זה אמת...
אוף תפסיקו כבר!!!אש מאנשים קרים.
זה סתם לשון הרע, הוצאת שם רע, וזילזול בתלמידי חכמים (לא ידעתי איך לקרוא לזה)!!! אין לי מושג בכל העניין הזה, אבל אם כל הכבוד הוא רב!!! והוא רב חשוב!!! וזה מזה נראלי דברים לא הגיונים.
לתכלת דומה לים-טימון!
לדעתי לא היית צריכה להכניס לכאן משו שקשור לרב אבינר. גם אם רצונך היה טוב ורצית שאנשים יידעו שרק בנושא מסויים יש בעיה (אם יש בכלל).
אם לא שמת לב זה פותח שוב את כל הנושא ונגרר מזה המון לשון הרע ורכילות (כמו ששרופה של פג"ז אמרה.)

אז די- לא מדברים על זה יותר בפורום!!
שוב נפתח דיון על הרב אבינר?מאחורי הקו
בע"ה
מהקטעים? מי שרוצה יחרים- מי שלא לא
שקד ח"ו!!להחרים רב כ"כ גדול וקדוש??שבונץ'
לא דיברתי על עצמי אלירזמאחורי הקו
דיברתי בכללי ...(ד"א תתחברי יש לי מסרים אליי'ך..)
לעורכים - איך התגובה שלי הגיעה למעלה?אודי-ה
היא אמורה להיות פה...
יכול להיות שטעית.צחקן
ב"ה
לא ידוע לי על בעיה מיוחדת.
מיישוו מוכן לפרט לי יותר?? אנלא מבינה כלוום...פגזניקית גאה!
אני לא מבין אותכם!!!מחפשים על מה להתפלסף!!!!מתנחבל 2007
חאלס לחפש באלגן אתם רואים שיש מחלוקות מטורפות על איזה רב
פשוט אל תתיחסו איילו לא מכירים אותו לא שמעתם עלין בכל מקרה לא יצא
כלום מהדיבורים האלה אז מה העניין???
סתם לשון הרע ורכילות וזהו!!!!!!!
חפשו דברים אחרים לדון עליהם וזהו!!!!!
הנושא הזה של הרב אבינר חרוש וטחון אז מה העניין????

אבי'ה-באמת לא כדאי לך את כל הלשון הרעשבונץ'
והרכילויות על הרב אבינר!!!!!!אסור...פשוט אסור
מתוך הודעה של מ.י שנמחקהמשה

----------------

בס"ד

ראיתי כמה התייחסויות על הרב אבינר שליט"א...

אז דבר ראשון - האתר שהוקם עליו הוא באמת חילול ה' גדול (ושערו בנפשכם מה חושב חילוני שנכנס לשם - למה להיות דתי, עם כל הסכסוכים ומה שהולך שם, ח"ו...), וחבל.

רבנים גדולים מהציבור הדתי לאומי כתבו בשבחו..

מה שיצאו נגדו, לא ממש שייך לפורום הזה.. בנושא טהרת המשפחה... אבל הרבנים הדתיים לאומיים (משמע רב אברום זיע"א ויבלחטו"א מרן הראשל"צ שליט"א) רק כתבו שאין לפסוק על פי פסיקותיו בטהרת המשפחה, וזהו.

מי שכותב עליו השמצות, משמע שאין לו כבוד מינימלי לתורה הקדושה (וכמו שאני מכיר את הרב אבינר - הוא ת"ח עצום ומופלג, בדרגה של פוסק... וריח של קדושה וטהרה יוצא ממנו!) ולחכמיה, וכבר אמרו חז"ל (מובא בגמרא בסוטה וגם בסנהדרין) "וחכמת סופרים תסרח"... אבל אתם לא חייבים להדר בקיום דברי הגמרא האלו...

אתם יכולים לשמוע בשיעורים שלו שהוא בקיא גדול בספרי הגויים, ולמען האמת הוא גם יודע לטינית ונראה לי גם תולדות הרומאים, והרבה דברים מעין אלו...

בצעירותו הוא למד באוניברסיטה מדעים מדוייקים ביניהם מתמתיקה, פיסיקה והנדסת חשמל בצרפת. הוא החליט לעזוב הכל (אגב, גם הרב סולימאן אליהו זצ"ל, אביו של הגר"מ שליט"א, ומגדולי המקובלים ורבו של הרב יצחק כדורי זיע"א, היה סטודנט לאריכטקטורה באוניברסיטת קיימברידג', והחליט לעזוב הכל, למורת רוחה של משפחתו, ובהוראת הבן איש חי הלך לארץ ישראל, שם התגורר בעניות עצומה, אך בשקידה בתורה...), והשאיר את משפחתו בצרפת... הגיע לקיבוץ שדה אליהו, לחם בששת הימים ויום כיפור, והחליט לילך לישיבת מרכז הרב והפך לתלמידו של הרב צבי יהודה זצ"ל. מיעט באכילה ושתיה, מיעט בשיחה, מיעט בשינה, ועמל בתורה. אגב, הרצי"ה כתב לו מכתב המלצה, כאשר עוד היה הרב של קשת ברמת הגולן...

עכשיו הוא רב היישוב בית אל (א') וראש ישיבת עטרת ירושלים (אגב, אני מכיר אברך משם, והוא פשוט.. פשוט.. אין מילים... אני מסתכל בדביקות שלו בתפילה, וממש מקנא...).

ערב טוב

----

וזה נוסח המכתב:

הננו רוצים להביע בזה את תמיכתנו בכבוד הרה"ג (הרב הגאון - ע.י.) שלמה אבינר שליט"א ולחזק את ידיו.

אנו מוקירים ומעריכים את הרב על מנהיגותו בתורה, הן בהלכה, הן בענייני אמונה והן בהדרכתו בהנהגת הציבור. אלפים בציבור הרחב הם מתלמידיו וכן רבנים ותלמידי חכמים רבים נסמכים על עצותיו ופסיקותיו.

גם אם יש מפסקיו שיש לגביהם מחלוקת, ברור לנו שכל דבריו נובעים מתוך נאמנות גמורה להלכה ויראת שמיים שלמה ומלאה. כמו כן ברור, כי יקר בעיניו ובעינינו כבודם של כל תלמידי החכמים שבדורנו.

לכן באנו להזכיר את החשוב ביותר בימים קשים אלו: להרבות אהבה ואחדות בינינו ולהתרחק מכל אש של קנאות ומחלוקת. וכן היא דרכו של הרב אבינר, בבחינת "דרכי הוא מעולם להיות מתרחק מתיגרת מלחמה, וכמה דברים אני מוותר עליהם מפני אהבת השלום" (אגרות ראיה א שסג [מתוך אגרותיו של הרב אברהם יצחק הכהן קוק זצ"ל, מורה הרוחני של הציונות הדתית, ע.י.]).

אנו מחזקים את ידיו של הרב שימשיך ויסייע בעזרת השם לבירור דרכי אמונת עתנו במהלך המאבק הקשה והמתמשך על ארץ ישראל (גם אם יש דעות שונות בעניין זה כדרכו של בית המדרש), ויתמיד בפעולתו והשפעתו התורנית בכל תוקף לכבוד השם יתברך, עַמו ותורתו ונזכה כולנו לראות בישועת השם את עמו ובניין ביתו במהרה.

הרב יהושע צוקרמן
הרב יעקב פילבר
הרב צפניה דרורי
הרב עודד וולנסקי
הרב מרדכי שטרנברג
הרב יעקב ורהפטיג
הרב מנחם בן יעקב
הרב דב ביגון
הרב מרדכי אלון
הרב אביכזר דורון
הרב אביחיל אלישיב
הרב אגלטל אהרן
הרב אדלר אלי
הרב אדרי אריאל
הרב אטינגר מוטי
הרב אלרן יונתן
הרב אנגלמן ליאור
הרב בזק אלי
הרב ביגון רענן
הרב בילט הרשל
הרב בן ישי יהודה
הרב בן מאיר דוד
הרב ג'יאמי דוד
הרב גרינוולד יחזקאל
הרב דורון ישעיהו
הרב הגר משה
הרב הלוי מיכה
הרב הראל נתנאל
הרב וייל אליעזר
הרב ורד אייל
הרב חייקין יוסף
הרב חסיד יובל
הרב טוויל ציון
הרב יהוד שחר
הרב כהן איתמר
הרב כהן יוסי
הרב כהן יצחק
הרב לאו בני
הרב לוי שלום
הרב לוינשטיין יגאל
הרב מורבסקי אילן
הרב מילר דני
הרב מרכוס יעקב
הרב נאה אלעזר
הרב נחמני מוטי
הרב ניסמי רחמים
הרב נמבורג עמיאל
הרב נתנאל ראובן
הרב סדן אלי
הרב פורת חנן
הרב פירון שי
הרב פייגנבוים יעקב
הרב פיינסילבר אלי
הרב פרג'ון חיים
הרב פרץ רפי
הרב צוקר איתן
הרב צרויה אבישי
הרב קדוש גבי
הרב קופלד יחזקאל
הרב קופלד בנצי
הרב קטן חננאל
הרב קלנר יוסף
הרב קרים אייל
הרב רודריגז יוסי
הרב סטיסקין דני
הרב רויטל בעז
הרב רונצקי אביחי
הרב רמי ברכיהו
הרב רקנטי
הרב שמחון דוד
הרב שפירא שמואל
הרב שרון זאב
הרב תאנה ברוך
הרב תירוש אהד
הרב תמיר ערן
ההודעה של המשתמש מ.י שהועלתה בטעות בשרשור חדשצחקן
ב"ה
במקום פה.
כל הדברים הנכתבים מהסימון והלאה(לא כולל הסימון של ה---) הם מההודעה של מ.י, ללא שינויים ו/או תוספות.

----------------
בס"ד

ראיתי כמה התייחסויות על הרב אבינר שליט"א...

אז דבר ראשון - האתר שהוקם עליו הוא באמת חילול ה' גדול (ושערו בנפשכם מה חושב חילוני שנכנס לשם - למה להיות דתי, עם כל הסכסוכים ומה שהולך שם, ח"ו...), וחבל.

רבנים גדולים מהציבור הדתי לאומי כתבו בשבחו..

מה שיצאו נגדו, לא ממש שייך לפורום הזה.. בנושא טהרת המשפחה... אבל הרבנים הדתיים לאומיים (משמע רב אברום זיע"א ויבלחטו"א מרן הראשל"צ שליט"א) רק כתבו שאין לפסוק על פי פסיקותיו בטהרת המשפחה, וזהו.

מי שכותב עליו השמצות, משמע שאין לו כבוד מינימלי לתורה הקדושה (וכמו שאני מכיר את הרב אבינר - הוא ת"ח עצום ומופלג, בדרגה של פוסק... וריח של קדושה וטהרה יוצא ממנו!) ולחכמיה, וכבר אמרו חז"ל (מובא בגמרא בסוטה וגם בסנהדרין) "וחכמת סופרים תסרח"... אבל אתם לא חייבים להדר בקיום דברי הגמרא האלו...

אתם יכולים לשמוע בשיעורים שלו שהוא בקיא גדול בספרי הגויים, ולמען האמת הוא גם יודע לטינית ונראה לי גם תולדות הרומאים, והרבה דברים מעין אלו...

בצעירותו הוא למד באוניברסיטה מדעים מדוייקים ביניהם מתמתיקה, פיסיקה והנדסת חשמל בצרפת. הוא החליט לעזוב הכל (אגב, גם הרב סולימאן אליהו זצ"ל, אביו של הגר"מ שליט"א, ומגדולי המקובלים ורבו של הרב יצחק כדורי זיע"א, היה סטודנט לאריכטקטורה באוניברסיטת קיימברידג', והחליט לעזוב הכל, למורת רוחה של משפחתו, ובהוראת הבן איש חי הלך לארץ ישראל, שם התגורר בעניות עצומה, אך בשקידה בתורה...), והשאיר את משפחתו בצרפת... הגיע לקיבוץ שדה אליהו, לחם בששת הימים ויום כיפור, והחליט לילך לישיבת מרכז הרב והפך לתלמידו של הרב צבי יהודה זצ"ל. מיעט באכילה ושתיה, מיעט בשיחה, מיעט בשינה, ועמל בתורה. אגב, הרצי"ה כתב לו מכתב המלצה, כאשר עוד היה הרב של קשת ברמת הגולן...

עכשיו הוא רב היישוב בית אל (א') וראש ישיבת עטרת ירושלים (אגב, אני מכיר אברך משם, והוא פשוט.. פשוט.. אין מילים... אני מסתכל בדביקות שלו בתפילה, וממש מקנא...).

ערב טוב

----

וזה נוסח המכתב:

הננו רוצים להביע בזה את תמיכתנו בכבוד הרה"ג (הרב הגאון - ע.י.) שלמה אבינר שליט"א ולחזק את ידיו.

אנו מוקירים ומעריכים את הרב על מנהיגותו בתורה, הן בהלכה, הן בענייני אמונה והן בהדרכתו בהנהגת הציבור. אלפים בציבור הרחב הם מתלמידיו וכן רבנים ותלמידי חכמים רבים נסמכים על עצותיו ופסיקותיו.

גם אם יש מפסקיו שיש לגביהם מחלוקת, ברור לנו שכל דבריו נובעים מתוך נאמנות גמורה להלכה ויראת שמיים שלמה ומלאה. כמו כן ברור, כי יקר בעיניו ובעינינו כבודם של כל תלמידי החכמים שבדורנו.

לכן באנו להזכיר את החשוב ביותר בימים קשים אלו: להרבות אהבה ואחדות בינינו ולהתרחק מכל אש של קנאות ומחלוקת. וכן היא דרכו של הרב אבינר, בבחינת "דרכי הוא מעולם להיות מתרחק מתיגרת מלחמה, וכמה דברים אני מוותר עליהם מפני אהבת השלום" (אגרות ראיה א שסג [מתוך אגרותיו של הרב אברהם יצחק הכהן קוק זצ"ל, מורה הרוחני של הציונות הדתית, ע.י.]).

אנו מחזקים את ידיו של הרב שימשיך ויסייע בעזרת השם לבירור דרכי אמונת עתנו במהלך המאבק הקשה והמתמשך על ארץ ישראל (גם אם יש דעות שונות בעניין זה כדרכו של בית המדרש), ויתמיד בפעולתו והשפעתו התורנית בכל תוקף לכבוד השם יתברך, עַמו ותורתו ונזכה כולנו לראות בישועת השם את עמו ובניין ביתו במהרה.

הרב יהושע צוקרמן
הרב יעקב פילבר
הרב צפניה דרורי
הרב עודד וולנסקי
הרב מרדכי שטרנברג
הרב יעקב ורהפטיג
הרב מנחם בן יעקב
הרב דב ביגון
הרב מרדכי אלון
הרב אביכזר דורון
הרב אביחיל אלישיב
הרב אגלטל אהרן
הרב אדלר אלי
הרב אדרי אריאל
הרב אטינגר מוטי
הרב אלרן יונתן
הרב אנגלמן ליאור
הרב בזק אלי
הרב ביגון רענן
הרב בילט הרשל
הרב בן ישי יהודה
הרב בן מאיר דוד
הרב ג'יאמי דוד
הרב גרינוולד יחזקאל
הרב דורון ישעיהו
הרב הגר משה
הרב הלוי מיכה
הרב הראל נתנאל
הרב וייל אליעזר
הרב ורד אייל
הרב חייקין יוסף
הרב חסיד יובל
הרב טוויל ציון
הרב יהוד שחר
הרב כהן איתמר
הרב כהן יוסי
הרב כהן יצחק
הרב לאו בני
הרב לוי שלום
הרב לוינשטיין יגאל
הרב מורבסקי אילן
הרב מילר דני
הרב מרכוס יעקב
הרב נאה אלעזר
הרב נחמני מוטי
הרב ניסמי רחמים
הרב נמבורג עמיאל
הרב נתנאל ראובן
הרב סדן אלי
הרב פורת חנן
הרב פירון שי
הרב פייגנבוים יעקב
הרב פיינסילבר אלי
הרב פרג'ון חיים
הרב פרץ רפי
הרב צוקר איתן
הרב צרויה אבישי
הרב קדוש גבי
הרב קופלד יחזקאל
הרב קופלד בנצי
הרב קטן חננאל
הרב קלנר יוסף
הרב קרים אייל
הרב רודריגז יוסי
הרב סטיסקין דני
הרב רויטל בעז
הרב רונצקי אביחי
הרב רמי ברכיהו
הרב רקנטי
הרב שמחון דוד
הרב שפירא שמואל
הרב שרון זאב
הרב תאנה ברוך
הרב תירוש אהד
הרב תמיר ערן
באמת-החיפושית
שאין לי מושג על מה אתם מסתמכים.

בנתיים בו נגיד ככה- לא הצלחתם לכנע אותי.

לא שאני אוצה להישתכנע.

אבל אני באשכרה לא מבינה מה עובר לכם בראש!
זלזול רבנים!!! בושה!!!דוד.ג.
זה לא שאני חסיד שלו, ואני ממש לא מסכים עם דעותיו, טבל יש גבול לזלזול רבנים!!! הוא תלמיד חכם עצום, יכול ללמד את כולנו ביחד תורה, ואתם מעיזים ככה לזלזל בו!!! אני לא רוצה להכנס לסיפור של הפסיקה, את זה אני משאיר לרבנים הגדולים, ואני בטוח שאם תשאלו את הרבנים שאמרו לא לשמוע לפסיקותיו, הם יגידו לכם שאסור לזלזל בו, מה שהולך כאן זה איום ונורא, חילול ה' ממדרגה ראשונה... אני מציע לכל אחד לשקול מה שהוא אומר וכותב לפני שהוא עושה את זה, הזלזול הזה גורם לשנאת אחים חינם, שכל אחד ימצא את הרב שלו בכבוד, ולא יזלזל בכבוד אחרים!!! "כל מעשיך בספר נכתבים!!!" זיכרו זאת.

אחד הרבנים שכתוב שהם בעד הרב אבינר הוא דוד שלישבונץ'
ומורו ורבו זה הרב מרדכי אליהו ואם את אומרים ש(ח"U) הרב מרדכי אליהו נגד הרבה אבינר...דוד שלי לא היה עושה משהו כ"כ נגד רבו....וזה ידוע מאוד!...ותפסיקו לענות את כל בית ישראל..(ובמיוחד את נשמתכם!)
מה הופך את מחטיא הרבים הלז לת"ח?ואלאד
לא כל בעל ידע בתורה הוא בגדר תלמיד חכם, אחרת הפרופסורים במחלקה למדעי היהדות היו נחשבים לגדולי הדור.

קראתי כמה מספריו ולא השתכנעתי שהוא עוקר הרים, הוא יודע לכתוב ולדבר ובעל זכרון טוב, אך זה ממש לא הופך אותו לת"ח שאסור לזלזל בו.

ולטוענים על חילול השם - דעו לכם, שגם החילוני-מסורתי הממוצע הוא לא אהבל גמור. הוא יודע להעריך חברה שמוקיעה את פושעיה גם אם הם בעלי זקן ארוך, ובז לחברה שמחפה על פושעיה כי הם בעלי מעמד. הוקעתו של אבינר לעמוד הקלון היא קידוש השם ולא חילול השם.
>>>>>>>>>>>>>>תכלת דומה לים
ממש, אבל ממש לא רציתי שזה יגרר ככה, ויצחק, אני מבקשת לנעול את זה, כי זה סתם עוד להר"ע. רציתי שיהיה גם את הצד השני, וכשמתאתי את המקור, איך אני אפרסם את זה?
בבקשה אם אפשר לנעול, תודה.
חכמה! רעיון טוב! תנעל עכשו!!!שבונץ'אחרונה
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך