איך חוזרים לעצמי?אנונימי (פותח)

היי... חדשה בפורומים פה...

ירדן, שישיסטית..

נעימאוד..

אז ככה-אני מודעת לזה שהתקלקלתי בשנתיים האחרונות...

אני רוצה לחזור לעצמי ולהתחזק, אבל זה קשה!![

איך עושים את זה??

מקווה שזה הפורום הנכון, לא מבינה בזה..

חנוכה שמח ומלאור

יש המוווון דרכים להשתפר!צחקן
ב"ה

א. להתחיל לקרוא ספרים תורניים. ספרי מוסר, לימודי הלכות... הכל, בכל זמן שיש. זה מוסיף המווון!!!

ב. כל פעם לקבל על עצמך משהו, שיעלה אותך בקצת.. .אחרי שאת רגילה- תקבעי עוד משהו...

ג. עשה לך חבר - דבר ממש ממש חשוב - חברה טובה. חפשי מישהי חזקה בגילך, או גדולה ממך, לא משנה - שתעזור לך להתקדם רוחנית, ליווי צמוד.

ד. עשה לך רב. תקבעי לעצמך רב פוסק, שלפיו את הולכת תמיד בעבודת ד', לפי העדה והדעות שלך. כדאי גם למצוא תלמיד שלו (במקרה שלך - אשה של תלמיד של רב גדול), שאת לומדת ממנה, ושואלת שאלות.

יש עוד הרבה, אבל ישר כוח על הרצון!! מזה מתחיל הכל...
תודהה..!!אנונימי (פותח)
זה אמנם דברים נכונים, אבל קשה פתאום להשתנות כשכל הזמן שומעים את התגובות של הסביבה... התגובות מסביב מייאשות..

בכל מקרה-ממש תודה!!
החברע...עמישבאחרונה
בס"ד לק"י

אם החברה מגיבה בסגנון של "אבל את לא כזאת", ו-"מה קורה לך פתאום" וכו' וכו'. העצה הפשוטה והישרה היא פשוט לתת לדברים לצאת מהראש כלעומת שבאו. נכנסו דרך אוזן ימין? לא נורא, יצאו משמאל.
דבר נוסף, את יכולה להגיב לחברה בצורה הכי ישירה ואמיתית. כן! אני משתנית!!! אני לא קוף. קוף נולד בצורה אחת ומת באותה צורה ללא שום שינוי. אני בן-אדם, אני משתנית, מתחדשת ומשתפרת. יש למישהו בעיה? שיספר אותה לקירות, אותי זה לא מעניין. (כמובן שאת המשפט הסופי יש לומר בלב...).

בהצלחה רבה.
יש כל מיני דרכים..צעיר ושרוט
אבל קודם כל, לפני שמתחילים לנסות, את חייבת לדעת שזה לא יהיה קל, ממש לא!(וסליחה על הורדת המורל...)
את חייבת לדעת שלחזור להיות איך שהיית קודם,ולחזור לטוב שהיה קודם,יהיה הרבה יותר קשה מאשר ליפול לאיפה שאת עכשיו או ח"ו למקום יותר גרוע.
ולכן, את צריכה להחליט, שכשאת מתחילה תעליה,את לא נופלת,וגם אם יש נפילות קטנות בדרך, שנראות מזה גדולות,חייבים להמשיך הלאה!אפילו להמשיך במישור, שזה אומר לנסות לשרוד את המצב הקיים,המעפן אולי, אבל לא להתייאש.

מצטער על כל המוסר,אבל יש לי נסיון רע עם מקרה כזה,וזה לא שאני איזה מבוגר שנותן מוסר,אני לא הרבה יותר גדול ממך, אם לא יותר קטן...‏‎
אבל באמת שאני עובר את זה,ואני ממש משתדל גם כשקשה להמשיך הלאה ולא להתייאש. ולהמשיך מבחינתי זה לא חייב להיות בעליה. עצם ההמשכה עדיפה בהרבה מהנפילה.

בהצלחה ענקית בדרכך החדשה! ולא לשכוח לשמוח!!
תודה..!!!אנונימי (פותח)
להיות מודעת לעצמך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מתנחבל 2007
...........מתנחל גאה.

בע"ה..

דבר חשוב ביותר הוא שלא יהיה אכפ'ת לך מה אומרות חברות שלך, את מיתחזקת,מנהסתם יציקו לך וכו'.. הם מקנאות גם הם רוצות להרגיש תקדושה ותמתיקות של התורה יותר מכול הבל הבלים.. להם אין תאומץ לזה.. אבל מתישהו גם הם ישנו כיוון..בע"ה..

תיתרכזי בעצמך,וכמו שצחקן אמר לפני, פשוט תתחילי ללמוד לאט לאט.. תתחילי מסילת ישרים,קטע קטע,,עד שתסיימי,תתחילי הלכות שבת (דוגמא..פשוט ניכשלים הרבה בשבת..) הלכה אחת כול בוקר אחרי התפילה.. ולאט תוסיפי עוד...

"בדרך שאדם רוצה לילך בה מוליכין אותו"

והקב"ה יעזור..בהצלחה!

לפני הכל- תבקשי מה' שיעזור לך ויקדם אותך.תפוזה 1
לומדים תורה...לא בשמים היא.אליסף ט
גבר היא עדיין בת...מתנחבל 2007
אז מה?אליסף ט
לא אמרתי שתלמד ש"ס פוסקים,אפשר ואפילו מצווה לבנות ללמוד אמונה והלכה,הרב קוק וכדו'.
אין כזה דבר "התקלקלתי".חמסית
המשך.חמסית
אני בטוחה שעברת דברים בשניתיים האחרונות: שהתבגרת, שהתחשלת. אל תנסי לחזור למה שהיית, זה חסר טעם. תנסי לצמוח לדבר חיובי וגדול מתוך מי שנהיית.
אין כזה דבר גם "לחזור לעצמך". כל דבר שעשית (גם בשנתיים האחרונות) היו דברים שהם פרי בחירותייך- במודע או בתת-מודע. את רק רוצה להגיעה לשיא עצמך, לגירסה שלך בה את הכי גדולה, הכי ממוצא.
אחות, סתכלי על הדברים בפשטות, תמקדי לעצמך מטרות.
ואת תיראי, יהיה בסדר בסוף. אל תדאגי.
חמסית-סוף סוף משו עם טעם...מתנחבל 2007
במת נכון...
שתלמד רבי נחמן...מתנחבל 2007
(כולי באורות)
רבינו אמר שהדור הזה צריך רופא גדול...
הרופא הגדול זה רבנו (רבני ברסלב)(הרב אליהו גולדסקימכאל 2 3
לירדנהאנונימי (פותח)
בס"ד

תתחילי לאט לאט.

כל פעם עוד משהו קטן וככה נבנה עולם מלא. גם בניין לא נבנה בשניה. הפועלים עומלים - ברזל אחרי ברזל, אבן אחרי אבן, ובסוף יש בניין. אבל יש תהליך.

בהלכה - אני הייתי מציע ללמוד פניני הלכה. אפשר להשתדל ללמוד כל יום כמה דפים, וב"ה לדעת היטב את ההלכות שצריכים לקיים.

אני מניח שמדובר בענייני צניעות. אני ממליץ ממש בחום! את הספר של הרב יהושע שפירא על צניעות, ויש גם ספר בשם "את בצנועים חכמה", לבירור נושא הצניעות.

להתפלל הרבה לקב"ה. הרבה הרבה. רק הוא יכול לעזור. אנחנו נעשה את ההשתדלות שלנו, והוא ברחמיו יעשה את השאר.

כדאי לקרוא סיפורי צדיקים. אני הייתי מציע את ספריו של הרב נריה זצ"ל.

שיהיה לך הרבה הרבה בהצלחה.
וגם חג שמח.
וגם שבוע טוב!...
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך