יש לי בעייה...............-ביצפר------------------אחת שנמאס לה

לא משנה למה אבל כבר כמעט שנה אני לא לומדת, ועכשיו מתחילים להכריח אותי ללמוד ואני פשוט לא מסוגלת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ומאיימים עלי ממש........... -מה לעשות ריבוש"ע??????????? ממש אין לי ראש ללימודים, ואני רגילהלקבל תמיד 100 וזה קשה לי לקבל 70, והפסדתי פוול חומר, וקשה לי לקום בבוקר, ויותר מידי דברים מטרידים אותי, וקשה לי להתרכז, ואני יודעת שאולי אני אצליח אם אני אשקיע פוול, אבל אני משקיע עכשיו ת'אנרגיות שלי בדברים אחרים חשובים יותר, ובגלל שהם יודעים שאני יכולה וממש לא בא לי לפרט למנהל ולמורה וליועצת ולפסיכולוגית של ביצפר ולאמא שלי ולכל מי שצריך למה אנלא מסוגלת ללמוד אז הם מכריחים אותי!!!!!!!!!!!

מה לעשות???? -אני אובדת עצות לגמריייי.......... -אני יכולה לעמוד על שלי, -אבל זה לא יהיה נעים בכלל........ 

אני ממש מבינה אותך...אחת מהצפון

גם אני עברתי בזמן האחרון תקופה כזאת, פשוט לא היה לי כח ללימודים, לא למדתי למבחנים, הציונים שלי ירדו(ואני רגילה לציונים גבוהים) והפסדתי די הרבה חומר...
אני לא יודעת במה את משקיעה ת'אנרגיות שלך ולפעמים בגיל שלנו יש דברים שאנחנו חושבים שהם יותר חשובים, אבל תזכרי שהזמן ללמוד הוא עכשיו אח"כ כשבע"ה יהיה לך בעל וילדים לא יהיה לך זמן ללמוד.... אז תעשי את השיקול שלך ותחליטי מה עדיף לך כרגע...
סתם שתדעי מניסיון אף בנאדם לא יכול להכריח אותך ללמוד! יכולים ליעץ לך את יכולה לקבל ויכולה שלא, להכריח אפחד לא יצליח!  ההחלטה צריכה לבוא ממך!  ועד שהיא לא תבוא ממך לא יעזור כלום!

בהצלחה בכל מה שתחליטי...וחנוכה שמח

את יכולה למסר"ש אלי, אולי כך אני אוכל יותר לעזור לך...

חחח- זה כ"כ מוכר!!!כנסי!!!אנונימי (פותח)
זה כ"כ מוכר לי, אישית!!!! רק שאצלי, אני לא רגילה לקבל ציונים טובים, אז זה יותר גרוע- כי אני פשוט כבר מיואשת מעצמי......!!!!! אני לוידעת מה אני יעשה עם עצמי,כי אני בשלוש יחידות מתמטיקה, וגם את זה אני לא עוברת... מה יהא עלי???.....תגידו לי- מה?????????אוף!!!!!
ואני בדיוק כמוך- אני יודעת שאם אני ישב ויחרוש ת'צורה, אז אני די יצליח (תלוי במה... ברוב המקרים זה ככה!), אבל זה כ"כ לא בראשלי לשבת וללמוד... אני כל היום במיטה, מסטלתנת...איך יוצאים מזה?????אווווף!!!
מאחת שממש, אבל ממש מזדהה איתך!!!...(לצערי...)
מזדהה!ט'
משפט שנוא אבל נכון:

זה הגיל!!!

שרק מסטלבתים במיטה...... עם הפלאפון.....

אבל אחרי תקופה, כשאת מסתכלת אחורה ורואה ש"הצלחתי להתגבר על זה!"
הסיפוק הוא עצום!!!!!

מכל הלב.
בהצלחה!
כ"כ מוכר!ט'
אני סיימתי תיכון לפני שנתיים.
כשהייתי בשישית הכל היה אצלי הפוך:
לא היתה מורה שלא הייתי איתה בכסאח...
והיו לזה סיבות טובות מאד (לאו דווקא מצידי)
הציונים - משו משו... מ60 ומטה...
בקיצור מצב לא מרנין במיוחד.
ואם זה היה תלוי בי, הייתי עפה מעצמי ולא יודעת מה הייתי עושה.
העיקר שלא ללמוד!

ב"ה, שאמאשלי לא וויתרה לי!
כי היום, אחרי שנתים אני עם תעודת בגרות (אמנם ממוצע נמוך, אבל תעודה בכל זאת),
המשכתי ללמוד, התבגרתי וממרחק קטן כזה אני רואה כמה טוב שלא פרשתי.

אני מזדהה עם כל מילה שלך!
כי זה ככ מוכר לי!
ובכל, זאת: סתמי ת'אף תעצמי עיניים ותנסי.

אחרי הכל - כדאי!
נשמה מה עובר עלייך????מתנחבל 2007
כל הזמן בבעסה חאלס תאמיני לי שאני נמצא במצב בהרבה יותר קשה אז מה???מה קרה????לא קרה כלום!!!!!!!!!!
צריך למצוא נקודות טובות!!!!!!!!(אני אומר את זה גם לעצמי...)
יהיה טובבבבבב ככה הרב של אבא שלי אמר לי...
לא שאני כזה מאמין אבל רב זה רב...
מי אמר שאתה במצב יותר קשה??אחת שנמאס להאחרונה
...מכאל 2 3
ב"ה ית' בר"ה

שלום
אני מבין אותך זה באמת קשה לקום ולאתחיל מחדש

ויותר קשה לבל 70 במקום 100 אבל אני ישאל אותך שאלה

מה יותר טוב לקבל באתחלה 70 או לקבל 0 ?

דוגמא יוסי שואל את דני מה לעשות שברתי את החלון בבית הכנסת מה לעשות
אומר לו דני שברתה את החלון? אז תשבור את כול החלונות זה תשובה נכונה?

ברור שלא אז שברת את החלון אז מהיום תשדתל לא לשבור את החלון

אותו דבר את היום לא למדת אז לא נורא מהיום תמדי שוב
וברור שאם לא למדת אז חזר לך חומר ואת לא יכולה לעשות 100 אבל מי אמר ש70 זה לא טוב?

אם מדובר על שיעור תורה וכו' אז רבנו אומר שמעט זה גם טוב

אני חושב שאפשר לקבל מזה גם ללמודים של חול (חשבון וכו') מעט מעט בסוף יכול ליות גם 100
וחוץ מזה לכול אחד יש תיקון אחר בעולם אז מי אמר שאת צריכה לקבל מ100?

אף אחד לא יודע מה היקון שלו ולכן כול אחד יעשה מה שהוא (היא) יכולה
והכי חשוב לדבר אם ה' ית' ולראות את הנקודות טובות בהצלחה

נשמה..אנונימי (פותח)
אני הייתי באותו המצב..היתה תקופה שהייתי מקבלת ציונים לא משהו 60,70 ותמיד עודדתי את עצמי אמרתי שלא נורא שיש תלמידים שמקבלים ציונים יותר נמוכים ולפחות זה עובר..ואת צריכה לדעת שאת יכולה להגיע בקלות לציונים הגבוהים כי ב"ה ה' נתן לך את השכל והידע..
תאמיני לי שבתקופה ההיא הציונים היו מעציבים אותי התחלתי כל יום לבקש מהקב"ה שיעזור לי שיהיה לי את החשק הזה ללמוד ואת הרצון והיוזמה וב"ה התחלתי לראות שהציונים שלי נהיו ציונים גבוהים ב"ה תאמיני לי תבקשי מאבא שבשמיים שיעזור לך ואל תתייאשי בעז"ה יהיה טוב!=]
תקופת גיל המעבר מהיסודי והקיטנה ללימודים האמיתייםעמישב
בס"ד לק"י

גם לי זה היה. כל היסודי התרגלתי לא להשקיע בגרוש. קיבלתי רק עשיריות. הגעתי לחטיבה, עוד הצלחתי לשמור על סבירות (ממוצע שמונה). אבל בתיכונית... לא למדתי כלום (בהתחלה כמובן). ולמה? סתם כי התרגלתי לעצלנות.

אחרי איזה זמן של תהליך ברור בנושא, של ויכוחים עם ההורים וכו', התחלתי ללמוד כמו שצריך, וגיליתי שאני עדיין מסוגל למה שיכולתי פעם, ועוד הרבה יותר מזה.

זה בסה"כ מחסום פסיכולוגי שיש לעוברו. לפני המעבר הוא נראה כחומה, אך אם נכנסים לזה בכל המרץ רואים שזה היה אוויר.

שבוע טוב לכולם.
שבוע טוב כדי לך (לכולם) ליכנס לאתר אזמרהמכאל 2 3
צריך לסדר את המשחבותאנונימי (פותח)
בס"ד

אי אפשר להיות מפוזר.. צריך לסדר את המחשבות.

זה נשמע בהתחלה קשה להבנה, כמו כל דבר.
אבל תסתכלי רגע:
אם מפסידים חומר, הוא לא יכנס לראש ע"י אותות ומופתים... המלאך גבריאל לימד את יוסף 70 שפות ב-70 דקות, אבל אני מאוד מקווה שאת לא מצפה שהמלאך יבוא ללמד אותך את החומר...

זאת אומרת, כל מה שאמרת, אין להם פתרונות, ורק את יכולה לעזור לעצמך.
כמובן, ע"י הכוונה של אחרים, אבל בעיקר בעצמך.

תקבעי לך זמן (דוגמה שעה שעתיים ביום או לפי החומר) להשלים את החומר, ואם קשה לבד, אז אפשר עם חברה (אבל לא לדבר! ללמוד!).

אני מניח שיש לך דברים חשובים אחרים, אבל הכל חשוב...
לכל דבר יש את הזמן שלו. אפשר להספיק הכל. כל דבר בזמן שלו.
הקיצר, להיות מאורגנת.
קשה, אבל אפשרי.

שיהיה לך הרבה הרבה בהצלחה. וגם חג (חג אורים... ב"ה) שמח ושבוע טוב...
*מחשבותאנונימי (פותח)
מבינה אבל...אנונימי (פותח)
מאמי אני לא מבינה למה את לא יכולה ללמוד?! אני אומרת לך שאם תשתדלי קצת את תצליחי כי אם לא עכשיו אז מתי תלמדי?
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך