יש לי בעייה...............-ביצפר------------------אחת שנמאס לה

לא משנה למה אבל כבר כמעט שנה אני לא לומדת, ועכשיו מתחילים להכריח אותי ללמוד ואני פשוט לא מסוגלת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ומאיימים עלי ממש........... -מה לעשות ריבוש"ע??????????? ממש אין לי ראש ללימודים, ואני רגילהלקבל תמיד 100 וזה קשה לי לקבל 70, והפסדתי פוול חומר, וקשה לי לקום בבוקר, ויותר מידי דברים מטרידים אותי, וקשה לי להתרכז, ואני יודעת שאולי אני אצליח אם אני אשקיע פוול, אבל אני משקיע עכשיו ת'אנרגיות שלי בדברים אחרים חשובים יותר, ובגלל שהם יודעים שאני יכולה וממש לא בא לי לפרט למנהל ולמורה וליועצת ולפסיכולוגית של ביצפר ולאמא שלי ולכל מי שצריך למה אנלא מסוגלת ללמוד אז הם מכריחים אותי!!!!!!!!!!!

מה לעשות???? -אני אובדת עצות לגמריייי.......... -אני יכולה לעמוד על שלי, -אבל זה לא יהיה נעים בכלל........ 

אני ממש מבינה אותך...אחת מהצפון

גם אני עברתי בזמן האחרון תקופה כזאת, פשוט לא היה לי כח ללימודים, לא למדתי למבחנים, הציונים שלי ירדו(ואני רגילה לציונים גבוהים) והפסדתי די הרבה חומר...
אני לא יודעת במה את משקיעה ת'אנרגיות שלך ולפעמים בגיל שלנו יש דברים שאנחנו חושבים שהם יותר חשובים, אבל תזכרי שהזמן ללמוד הוא עכשיו אח"כ כשבע"ה יהיה לך בעל וילדים לא יהיה לך זמן ללמוד.... אז תעשי את השיקול שלך ותחליטי מה עדיף לך כרגע...
סתם שתדעי מניסיון אף בנאדם לא יכול להכריח אותך ללמוד! יכולים ליעץ לך את יכולה לקבל ויכולה שלא, להכריח אפחד לא יצליח!  ההחלטה צריכה לבוא ממך!  ועד שהיא לא תבוא ממך לא יעזור כלום!

בהצלחה בכל מה שתחליטי...וחנוכה שמח

את יכולה למסר"ש אלי, אולי כך אני אוכל יותר לעזור לך...

חחח- זה כ"כ מוכר!!!כנסי!!!אנונימי (פותח)
זה כ"כ מוכר לי, אישית!!!! רק שאצלי, אני לא רגילה לקבל ציונים טובים, אז זה יותר גרוע- כי אני פשוט כבר מיואשת מעצמי......!!!!! אני לוידעת מה אני יעשה עם עצמי,כי אני בשלוש יחידות מתמטיקה, וגם את זה אני לא עוברת... מה יהא עלי???.....תגידו לי- מה?????????אוף!!!!!
ואני בדיוק כמוך- אני יודעת שאם אני ישב ויחרוש ת'צורה, אז אני די יצליח (תלוי במה... ברוב המקרים זה ככה!), אבל זה כ"כ לא בראשלי לשבת וללמוד... אני כל היום במיטה, מסטלתנת...איך יוצאים מזה?????אווווף!!!
מאחת שממש, אבל ממש מזדהה איתך!!!...(לצערי...)
מזדהה!ט'
משפט שנוא אבל נכון:

זה הגיל!!!

שרק מסטלבתים במיטה...... עם הפלאפון.....

אבל אחרי תקופה, כשאת מסתכלת אחורה ורואה ש"הצלחתי להתגבר על זה!"
הסיפוק הוא עצום!!!!!

מכל הלב.
בהצלחה!
כ"כ מוכר!ט'
אני סיימתי תיכון לפני שנתיים.
כשהייתי בשישית הכל היה אצלי הפוך:
לא היתה מורה שלא הייתי איתה בכסאח...
והיו לזה סיבות טובות מאד (לאו דווקא מצידי)
הציונים - משו משו... מ60 ומטה...
בקיצור מצב לא מרנין במיוחד.
ואם זה היה תלוי בי, הייתי עפה מעצמי ולא יודעת מה הייתי עושה.
העיקר שלא ללמוד!

ב"ה, שאמאשלי לא וויתרה לי!
כי היום, אחרי שנתים אני עם תעודת בגרות (אמנם ממוצע נמוך, אבל תעודה בכל זאת),
המשכתי ללמוד, התבגרתי וממרחק קטן כזה אני רואה כמה טוב שלא פרשתי.

אני מזדהה עם כל מילה שלך!
כי זה ככ מוכר לי!
ובכל, זאת: סתמי ת'אף תעצמי עיניים ותנסי.

אחרי הכל - כדאי!
נשמה מה עובר עלייך????מתנחבל 2007
כל הזמן בבעסה חאלס תאמיני לי שאני נמצא במצב בהרבה יותר קשה אז מה???מה קרה????לא קרה כלום!!!!!!!!!!
צריך למצוא נקודות טובות!!!!!!!!(אני אומר את זה גם לעצמי...)
יהיה טובבבבבב ככה הרב של אבא שלי אמר לי...
לא שאני כזה מאמין אבל רב זה רב...
מי אמר שאתה במצב יותר קשה??אחת שנמאס להאחרונה
...מכאל 2 3
ב"ה ית' בר"ה

שלום
אני מבין אותך זה באמת קשה לקום ולאתחיל מחדש

ויותר קשה לבל 70 במקום 100 אבל אני ישאל אותך שאלה

מה יותר טוב לקבל באתחלה 70 או לקבל 0 ?

דוגמא יוסי שואל את דני מה לעשות שברתי את החלון בבית הכנסת מה לעשות
אומר לו דני שברתה את החלון? אז תשבור את כול החלונות זה תשובה נכונה?

ברור שלא אז שברת את החלון אז מהיום תשדתל לא לשבור את החלון

אותו דבר את היום לא למדת אז לא נורא מהיום תמדי שוב
וברור שאם לא למדת אז חזר לך חומר ואת לא יכולה לעשות 100 אבל מי אמר ש70 זה לא טוב?

אם מדובר על שיעור תורה וכו' אז רבנו אומר שמעט זה גם טוב

אני חושב שאפשר לקבל מזה גם ללמודים של חול (חשבון וכו') מעט מעט בסוף יכול ליות גם 100
וחוץ מזה לכול אחד יש תיקון אחר בעולם אז מי אמר שאת צריכה לקבל מ100?

אף אחד לא יודע מה היקון שלו ולכן כול אחד יעשה מה שהוא (היא) יכולה
והכי חשוב לדבר אם ה' ית' ולראות את הנקודות טובות בהצלחה

נשמה..אנונימי (פותח)
אני הייתי באותו המצב..היתה תקופה שהייתי מקבלת ציונים לא משהו 60,70 ותמיד עודדתי את עצמי אמרתי שלא נורא שיש תלמידים שמקבלים ציונים יותר נמוכים ולפחות זה עובר..ואת צריכה לדעת שאת יכולה להגיע בקלות לציונים הגבוהים כי ב"ה ה' נתן לך את השכל והידע..
תאמיני לי שבתקופה ההיא הציונים היו מעציבים אותי התחלתי כל יום לבקש מהקב"ה שיעזור לי שיהיה לי את החשק הזה ללמוד ואת הרצון והיוזמה וב"ה התחלתי לראות שהציונים שלי נהיו ציונים גבוהים ב"ה תאמיני לי תבקשי מאבא שבשמיים שיעזור לך ואל תתייאשי בעז"ה יהיה טוב!=]
תקופת גיל המעבר מהיסודי והקיטנה ללימודים האמיתייםעמישב
בס"ד לק"י

גם לי זה היה. כל היסודי התרגלתי לא להשקיע בגרוש. קיבלתי רק עשיריות. הגעתי לחטיבה, עוד הצלחתי לשמור על סבירות (ממוצע שמונה). אבל בתיכונית... לא למדתי כלום (בהתחלה כמובן). ולמה? סתם כי התרגלתי לעצלנות.

אחרי איזה זמן של תהליך ברור בנושא, של ויכוחים עם ההורים וכו', התחלתי ללמוד כמו שצריך, וגיליתי שאני עדיין מסוגל למה שיכולתי פעם, ועוד הרבה יותר מזה.

זה בסה"כ מחסום פסיכולוגי שיש לעוברו. לפני המעבר הוא נראה כחומה, אך אם נכנסים לזה בכל המרץ רואים שזה היה אוויר.

שבוע טוב לכולם.
שבוע טוב כדי לך (לכולם) ליכנס לאתר אזמרהמכאל 2 3
צריך לסדר את המשחבותאנונימי (פותח)
בס"ד

אי אפשר להיות מפוזר.. צריך לסדר את המחשבות.

זה נשמע בהתחלה קשה להבנה, כמו כל דבר.
אבל תסתכלי רגע:
אם מפסידים חומר, הוא לא יכנס לראש ע"י אותות ומופתים... המלאך גבריאל לימד את יוסף 70 שפות ב-70 דקות, אבל אני מאוד מקווה שאת לא מצפה שהמלאך יבוא ללמד אותך את החומר...

זאת אומרת, כל מה שאמרת, אין להם פתרונות, ורק את יכולה לעזור לעצמך.
כמובן, ע"י הכוונה של אחרים, אבל בעיקר בעצמך.

תקבעי לך זמן (דוגמה שעה שעתיים ביום או לפי החומר) להשלים את החומר, ואם קשה לבד, אז אפשר עם חברה (אבל לא לדבר! ללמוד!).

אני מניח שיש לך דברים חשובים אחרים, אבל הכל חשוב...
לכל דבר יש את הזמן שלו. אפשר להספיק הכל. כל דבר בזמן שלו.
הקיצר, להיות מאורגנת.
קשה, אבל אפשרי.

שיהיה לך הרבה הרבה בהצלחה. וגם חג (חג אורים... ב"ה) שמח ושבוע טוב...
*מחשבותאנונימי (פותח)
מבינה אבל...אנונימי (פותח)
מאמי אני לא מבינה למה את לא יכולה ללמוד?! אני אומרת לך שאם תשתדלי קצת את תצליחי כי אם לא עכשיו אז מתי תלמדי?
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך