המחשב הדפוק הזה... הנה- כנסו!!!אנונימי (פותח)
הבעיה היא- שאני מודעת לעובדה שזה לא טוב, שזה לא אני האמיתית, שכל זה זה זיוף, קליפה שצריכה להתקלף ממני...אני יודעת שאני צריכה להתחזק, וגם רוצה את זה, באמת שרוצה!!
אבל בגלל שזה כ"כ נוח לחיות בפוזה הזאת, אז תכל'ס- זה לא קורה... אני לא מצליחה להשתנות ולהתחזק....
וזה כ"כ מתסכל אותי-כי אני מצד אחד יודעת את האמת ורוצה להתחזק, אבל מצד שני נוח לי להיות ככה, ואני לא מצליחה בזה...
ואז גם רע לי עם עצמי וגם באולפנה..... אתם מכירים את זה שרע לכם עם עצמכם ואז כל ההרגשה הכללית מדרדרת, והכל נאחס?!?!?!?! כי זה מה שקורה לי..... מה לעשות??????? אני באמת כבר לא יודעת....
לאט- לאט- לאט- לאט..פעימה
דבראשון-שכויי'ח! איזכיפלך שאת רוצה להתחזק!!
ולמעשי-
ספרים קראת?
ספרי אמונה, מוסר, סיפורי צדיקים, פירושים- הכל.
הספרים האלה- לענ"ד- הם ממש המפתח להתחזקות.
אח"כ- תקבלי על עצמך משהו קטן- פצפון. שלא קשה ושלא רואים אותו כלפי חוץ. ותקפידי עליו כמו על הכי שבעולם.
אחרי שהוא יהפוך לחלק מהשגרת יומיום- תקבלי על עצמך עוד פעם- משהו קטן- פצפון שלא רואים כלפי חוץ. לאט לאט המושג 'משהו קטן' יהי'ה למשהו יותר גדול..
וההתחזקות ברוח ובנשמה תבוא עם הקבלות הטובות..
אם את צ'כה עוד עזרה- אז ממש בכיף במסר"ש. אני חושבת שיש לי הרבה מה להגיד לך..
ב"הצלחה!!
משו קטן שעוזר (חנוכה, כבר אמרנו?)פלפלתי
והתקפת החושך- זה הוספת אור.
לפי מה שאני הבנתי זה רק היצר הרע שמשחק בך ככה. כי ההחלטה כבר יושבת אצלך חזק. רק היצר הטוב עדיין צרוד קצת, אז פשוט תחזקי אותו לענ"ד.
קחי החלטה חזקה ורצינית, תוסיפי לך מצוה או משו שתוכלי לעמוד בו אבל לא כמו נמושה, אלא כמו גדולה. שלא תפיל אותך כל רוח מצויה - ומכאן ואילך את רק תעלי. כי הטוב הוא מושך. הוא הקונטה ליצר הרע שלך. ותאמיני לי שזה עובד.
(ועוד טריק עתיק יומין - כשממש אין לך חשק לעשות את זה וכל מנגנוני העצלות שלך מתעוררים, פשוט "התגברי כארי" לעשות רצון אביך שמשמים
. ובאמת שזה עוזר. זה אומר שלמשל את הלחטת שתקומי מחר או כל שבת לתפילה או לא משנה מה, וכשצריך לקום כל התירוצים שבעולם נופלים עליך, כולל העייפות שצצה פתאום למרות שכל הלילה ישנת היטב או שבכלל לא ישנת אבל בדיוק בשניה שצריך לזנק יצר הרע עושה שרירים - זה הזמן לזנק. פשוט כמשמעו. לקום ולעשות. ולומר לעצמך תוך כדי עשיה "עכשיו! כי עוד שניה הוא מוריד אותי בכח ידיים..!" וזה עובד. אין לך מושג כמה. בעיקר בחמש בבוקר כשקור כלבים בחוץ. בהצלחה!
מסכימה עם הצעדים הקטניםננסי
משיבת נפש-של רבי נחמן מומולץ מאד.תפוזה 1
למתדרדרת מבחינה דתיתיהודית פוגל
מעולה!נשארת חסויה
כבר אמרו את זה איפשהו-תעשי ספורט, תנסי בהתמדה תקופS.C2
ממכאל 2 3
צריך לדעת שהשם יתברך מתפאר אפילו עם הקל שבקלים
בישראל אפילו פושעי ישראל כל זמן ששם ישראל נקרא עליו
יש בו התפארות פרטית שהם יתברך מתפאר עמו על כן אסור לאדם
ליאש עצמו מהשם יתברך אפלו אם קלקל ופגם הרבה מאד
חס ושלום כי עדין לא פסק חביבות השם יתברך ממנו כנ"ל
ועל כן עדין יכול לשוב לשם יתברך והעקר הוא על ידי אנשי אמת
שהם יכולים למצא גם הטוב וההתפארות שיש אפלו בגרוע שבגרועים
ולהשיב הכל לשם יתברך!
אני עוברת בדיוק מה שאת עוברת...אנונימי (פותח)
תשמעי אני חושבת שבד"כ אם מסתובבים עם חברה שכולם סביבך כאלה שלא בדיוק בראש שלהם להתחזק אז מן הסתם שיהיה לך קשה בגלל זה אני למשל התרחקתי מהרבה חברות שלי וחלקן היו החברות הכי טובות שלי כדי להתחזק..
זה קשה כשיש לך חברות שכל היום בראש שלהן זה רק בנים או אם הם רזות או שמנות או איפור ומותגים או שהם כל הזמן מקללות בלי בכלל להשם לב למה שהן אמרו ובעיקר לרכל על בנות שכל הדברים שהזכרתי קודם לא בדיוק בראש שלהן...
בהתחלה היה לי ממש קשה לחשוב שגם אני כזאת לא ידעתי שזה רע להיות כזאת, אני לא אומרת שלא צריך לא להתאפר או לא להיות מודעת למראה שלך ולראות אם יש מקום לשיפור, אבל שזה לא יהיה הדבר היחיד שיעסיק אותך כל היום!
מנסיון אין בררה צריך להתחבר לבנות שבאמת כל זה לא כ"כ מעסיק אותן..
את לא יכולה להתחזק כשיש סביבך חברה שבשבילה להתחזק זה סתם איזה ג'וק שנכנס לך לראש ותכף יעבור... זה יהיה לך ממש קשה להתחזק ככה. אני לא אומרת לנתק איתם קשר לגמרה אבל תתפסי תמרחק שלך... כשאת רואה שהם מתחילות להשפיע עלייך אז פשוט תלכי משם.
מקווה שהצלחתי לעזור לך =]
והלוואי ותצלחי להתחזק כמה שיותר מהר : )
וואי..גייטל רייזל
זה רק לי?
לפעמים יש לי הרגשה שאני קוראת את הדברים האלה בפורומים באינטרנט, פה הרבה שרק פה יש אנשים באמת מבינים שעוברים דברים שאני עוברת..ושבחיים האמיתיים, החברות מהאולפנא וכו' לא עוברות כלום..
הממ..
לא ממש הצלחתי להבהיר טוב..מקווה שהובנתי..
טוב, אז ככה:אנונימי (פותח)אחרונה
חוץ מזה החלטתי לקחת את עצמי ביידים- ואם זה מה שאני רוצה, אז זה מה שאני אהיה. בקיצור: האמנתי בעצמי! אני הבנתי שאני מסוגלת, ואם אני מסוגלת, ואם אני רוצה אז אין סיבה שזה לא יהיה. זהו... ממש קשה, אבל אני בטוחה שאם תאמיני בעצמך, ותעשי משו בשביל להשתנות, אז זה יהיה! ולא תתחרטי.
הרבה בהצלחה!!!
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים