אוף!!!אמן שתצליחו לעזור לי!!!!כנסו----------------אנונימי (פותח)
המחשב הדפוק הזה... הנה- כנסו!!!אנונימי (פותח)
בשנתיים האחרונות אני מדרדרת מבחינה דתית רוחנית!!!!....
הבעיה היא- שאני מודעת לעובדה שזה לא טוב, שזה לא אני האמיתית, שכל זה זה זיוף, קליפה שצריכה להתקלף ממני...אני יודעת שאני צריכה להתחזק, וגם רוצה את זה, באמת שרוצה!!
אבל בגלל שזה כ"כ נוח לחיות בפוזה הזאת, אז תכל'ס- זה לא קורה... אני לא מצליחה להשתנות ולהתחזק....
וזה כ"כ מתסכל אותי-כי אני מצד אחד יודעת את האמת ורוצה להתחזק, אבל מצד שני נוח לי להיות ככה, ואני לא מצליחה בזה...
ואז גם רע לי עם עצמי וגם באולפנה..... אתם מכירים את זה שרע לכם עם עצמכם ואז כל ההרגשה הכללית מדרדרת, והכל נאחס?!?!?!?! כי זה מה שקורה לי..... מה לעשות??????? אני באמת כבר לא יודעת....
לאט- לאט- לאט- לאט..פעימה
לה"ו!

דבראשון-שכויי'ח! איזכיפלך שאת רוצה להתחזק!!

ולמעשי-
ספרים קראת?
ספרי אמונה, מוסר, סיפורי צדיקים, פירושים- הכל.
הספרים האלה- לענ"ד- הם ממש המפתח להתחזקות.

אח"כ- תקבלי על עצמך משהו קטן- פצפון. שלא קשה ושלא רואים אותו כלפי חוץ. ותקפידי עליו כמו על הכי שבעולם.

אחרי שהוא יהפוך לחלק מהשגרת יומיום- תקבלי על עצמך עוד פעם- משהו קטן- פצפון שלא רואים כלפי חוץ. לאט לאט המושג 'משהו קטן' יהי'ה למשהו יותר גדול..
וההתחזקות ברוח ובנשמה תבוא עם הקבלות הטובות..

אם את צ'כה עוד עזרה- אז ממש בכיף במסר"ש. אני חושבת שיש לי הרבה מה להגיד לך..

ב"הצלחה!!
משו קטן שעוזר (חנוכה, כבר אמרנו?)פלפלתי
ההגנה הכי טובה היא התקפה.
והתקפת החושך- זה הוספת אור.
לפי מה שאני הבנתי זה רק היצר הרע שמשחק בך ככה. כי ההחלטה כבר יושבת אצלך חזק. רק היצר הטוב עדיין צרוד קצת, אז פשוט תחזקי אותו לענ"ד.
קחי החלטה חזקה ורצינית, תוסיפי לך מצוה או משו שתוכלי לעמוד בו אבל לא כמו נמושה, אלא כמו גדולה. שלא תפיל אותך כל רוח מצויה - ומכאן ואילך את רק תעלי. כי הטוב הוא מושך. הוא הקונטה ליצר הרע שלך. ותאמיני לי שזה עובד.
(ועוד טריק עתיק יומין - כשממש אין לך חשק לעשות את זה וכל מנגנוני העצלות שלך מתעוררים, פשוט "התגברי כארי" לעשות רצון אביך שמשמים . ובאמת שזה עוזר. זה אומר שלמשל את הלחטת שתקומי מחר או כל שבת לתפילה או לא משנה מה, וכשצריך לקום כל התירוצים שבעולם נופלים עליך, כולל העייפות שצצה פתאום למרות שכל הלילה ישנת היטב או שבכלל לא ישנת אבל בדיוק בשניה שצריך לזנק יצר הרע עושה שרירים - זה הזמן לזנק. פשוט כמשמעו. לקום ולעשות. ולומר לעצמך תוך כדי עשיה "עכשיו! כי עוד שניה הוא מוריד אותי בכח ידיים..!" וזה עובד. אין לך מושג כמה. בעיקר בחמש בבוקר כשקור כלבים בחוץ.
בהצלחה!
מסכימה עם הצעדים הקטניםננסי
אני מסכיה שרק בצעדים קטנים תצליחי. האם קראת את הספר "מקימי"? זה גם מאד מחזק כשרואים מאיפה היא הגיעה מבחינה רוחנית וכמה קשה היה לה לשנות כוון. גם הייתי ממליצה לך לחשוב על העבר שלך. האם אי פעם עשית איזה שינוי בחיים שלך? איך הצלחת לעשות את זה? וגם, מה יש בך שהיום דוחף אותך להתחזק? זה רצונות שבאים מעומק הנשמה שלך!
וואאיי מקימיי..אנונימי (פותח)
בוולל בשבילךךך!!!!! מומלץץץ ביוותרר
משיבת נפש-של רבי נחמן מומולץ מאד.תפוזה 1
למתדרדרת מבחינה דתיתיהודית פוגל
מצאי מישהיא לדבר על הקשיים שלך, מישהיא פנויה ברמה יומיומית כדי שתוכל לחזק אותך כשאת נופלת, בספרים הקדושים יש הרבה חומר על "נפילות" ואיך לא לתת להן למחוק את ה"אני" שלך. יש הרבה חומר בספרות ברסלב בשפה שווה לכל נפש. כמו כן נסי לדמיין לעצמך שאת אמא ויש לך בת המתמודדת עם הקשיים שלך - מה היית אומרת לה? איך היית מחזקת אותה?? עשי זאת לעצמך! כמו כן אהבתי מאוד את התשובה שכתבה לך "המכורה לעם" בהצלחה! בדרך שאדם רוצה ללכת, מוליכים אותו.
מעולה!נשארת חסויה
זה ממש טוב שאת מרגישה את זה, זה העיקר של השיפור וההתקדמות!
כבר אמרו את זה איפשהו-תעשי ספורט, תנסי בהתמדה תקופS.C2
תקופה מסוימת <בערך חודש> זה עוזר למצב רוח ותלמדי.
ממכאל 2 3
ב"ה ית' בר"ה

צריך לדעת שהשם יתברך מתפאר אפילו עם הקל שבקלים

בישראל אפילו פושעי ישראל כל זמן ששם ישראל נקרא עליו

יש בו התפארות פרטית שהם יתברך מתפאר עמו על כן אסור לאדם

ליאש עצמו מהשם יתברך אפלו אם קלקל ופגם הרבה מאד

חס ושלום כי עדין לא פסק חביבות השם יתברך ממנו כנ"ל

ועל כן עדין יכול לשוב לשם יתברך והעקר הוא על ידי אנשי אמת

שהם יכולים למצא גם הטוב וההתפארות שיש אפלו בגרוע שבגרועים

ולהשיב הכל לשם יתברך!

אני עוברת בדיוק מה שאת עוברת...אנונימי (פותח)
אבל ב"ה החלטתי שאני מתחזקת ויהיה מה שיהיה אפאחד ושום לחץ חברתי לא יצליח לשנות את זה..
תשמעי אני חושבת שבד"כ אם מסתובבים עם חברה שכולם סביבך כאלה שלא בדיוק בראש שלהם להתחזק אז מן הסתם שיהיה לך קשה בגלל זה אני למשל התרחקתי מהרבה חברות שלי וחלקן היו החברות הכי טובות שלי כדי להתחזק..
זה קשה כשיש לך חברות שכל היום בראש שלהן זה רק בנים או אם הם רזות או שמנות או איפור ומותגים או שהם כל הזמן מקללות בלי בכלל להשם לב למה שהן אמרו ובעיקר לרכל על בנות שכל הדברים שהזכרתי קודם לא בדיוק בראש שלהן...

בהתחלה היה לי ממש קשה לחשוב שגם אני כזאת לא ידעתי שזה רע להיות כזאת, אני לא אומרת שלא צריך לא להתאפר או לא להיות מודעת למראה שלך ולראות אם יש מקום לשיפור, אבל שזה לא יהיה הדבר היחיד שיעסיק אותך כל היום!

מנסיון אין בררה צריך להתחבר לבנות שבאמת כל זה לא כ"כ מעסיק אותן..
את לא יכולה להתחזק כשיש סביבך חברה שבשבילה להתחזק זה סתם איזה ג'וק שנכנס לך לראש ותכף יעבור... זה יהיה לך ממש קשה להתחזק ככה. אני לא אומרת לנתק איתם קשר לגמרה אבל תתפסי תמרחק שלך... כשאת רואה שהם מתחילות להשפיע עלייך אז פשוט תלכי משם.

מקווה שהצלחתי לעזור לך =]
והלוואי ותצלחי להתחזק כמה שיותר מהר : )
וואי..גייטל רייזל
את לא לבד.

זה רק לי?
לפעמים יש לי הרגשה שאני קוראת את הדברים האלה בפורומים באינטרנט, פה הרבה שרק פה יש אנשים באמת מבינים שעוברים דברים שאני עוברת..ושבחיים האמיתיים, החברות מהאולפנא וכו' לא עוברות כלום..

הממ..
לא ממש הצלחתי להבהיר טוב..מקווה שהובנתי..
טוב, אז ככה:אנונימי (פותח)אחרונה
גם לי היה את זה קצת... היה לי תחושה שאני מסתובבת עם חברים/חברות שהופכים אותי להיות כזאת, או שגורמים לחברה לחשוב שאני כזאת... הדבר הראשון שעשיתי, הוא פחות נפגשתי איתם, בהדרגתיות... זה היה לי ממש קשה , אבל עכשיו אני יודעת שזה טוב לי.
חוץ מזה החלטתי לקחת את עצמי ביידים- ואם זה מה שאני רוצה, אז זה מה שאני אהיה. בקיצור: האמנתי בעצמי! אני הבנתי שאני מסוגלת, ואם אני מסוגלת, ואם אני רוצה אז אין סיבה שזה לא יהיה. זהו... ממש קשה, אבל אני בטוחה שאם תאמיני בעצמך, ותעשי משו בשביל להשתנות, אז זה יהיה! ולא תתחרטי.
הרבה בהצלחה!!!
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך