יוזמה: בוחרים דגל והמנון למדינת יהודה:יהודי שמח

ynet ידיעות אחרונות
יוזמה בימין: בוחרים דגל והמנון למדינת איו"ש
ynet ידיעות אחרונות - לפני 14 שעות
"עלינו להחליט אם ברצוננו להיות מובלים לשחיטה, או שנעמוד על נפשנו מול כוונות הממשלה", אומר אחד היוזמים, הרב וולפא הדגל שלי הוא כחול ולבן? ב"מטה העולמי להצלת העם והארץ" עומדים לפתוח בקמפיין לבחירת דגל והמנון חדשים למדינה יהודית חדשה שתוקם ביהודה ושומרון, במקרה שישראל תיסוג מהגדה. היוזמה החדשה תפורסם בעלון "ארץ ישראל שלנו", שיופץ בשבת בבתי הכנסת, ולמציע הזוכה מובטח פרס כספי של כמה אלפי שקלים. במאמר תחת הכותרת "רעידת אדמה מתקרבת" כותב הרב שלום דב וולפא: "על רקע המהלכים האחרונים שמתרקמים בעקבות ועידת ...
ב"ה ישנם עוד רעיונות חשובים לביטול הגזירה היל"ת:יהודי שמח
הרעיון הנ"ל הוצע לראשונה לפני כשבוע בכנס ההכנה ל'קונגרס היהודי החדש' - דבר חשוב לכשעצמו. בנוסף, ישנו רעיון שלענ"ד הוא רעיון אדיר ואולי הנכון ביותר שהוצע עד כה, והוא: קריאה לעריקה המונית מצבא הגירוש (פורסם ב'בשבע' לפני כשבועיים כמדומני). ב"ה העיקר שפועלים ומנסים למצוא דרכים שלא נוסו בעבר, כי מבינים שהמאבק הפעם הוא 'על כל הקופה'. רק לפני כיומיים הודיע צר הביטחון שר"י כי הוא תומך בחוק 'פינוי פיצוי' עכשווי, ומה יש יותר מזה?
על כן, יבורכו כל המסייעים לביטול גזירות הרשע על שונאיהם של ישראל (בלשון 'סגי נהור') ובעז"ה ננצח!!!
דברי כ"ק אדמו"ר מסדיגורא שליט"א על המצב:יהודי שמח

"לא אדישים לאנאפוליס"

אתר Ynet מדווח היום על דבריו של האדמו"ר מסדיגורא לרב יעקב גלויברמן. בשיחה עם האתר מצטט העסקן החב"די את דברי הרבי
נטע סלע, Ynet
אתר Ynet מדווח היום: "רעידות האדמה בארץ ישראל הן אזהרה מהשמים, וזה בגלל הדיבורים אודות החזרת שטחי ארץ ישראל", כך אמר אמש (מוצ"ש) האדמו"ר מסדיגורא, הרב אברהם יעקב פרידמן. האדמו"ר אמר את הדברים לעסקן החב"די, הרב יעקב גלויברמן במהלך חגיגת בר-מצווה לבן אחותו שנערכה בקיבוץ לביא.

גלויברמן עצמו, מתגורר באזור רמלה-לוד, בו הורגשה בסוף השבוע היטב רעידת האדמה האחרונה. כחסיד חב"ד, הוא מאמין בדברי רבו, הרבי מלובאבוויטש אשר כבר התריע בעבר כי ויתורים על אדמת ארץ ישראל יביאו לזעזועים.

כשניגש לאדמו"ר מסדיגורא ושאל מה משמעות עניין רעידות האדמה החזקות שפקדו בשבוע האחרון את ישראל, הביע האדמו"ר דעה זהה לזו של הרבי מלובאוויטש ואף הוסיף כי רעידות האדמה הן אות לזמן ביאת המשיח וכי צריך לחזור בתשובה.

"הציבור החרדי עצמו, גם אם באופן רשמי מתנער מהתרחישים הפוליטיים ומאמין כי בסופו של דבר "הכל בידי שמיים", לא נותר אדיש להתרחשויות הפולטיות האחרונות הקשורות בוועידת אנאפוליס המתרחשת השבוע". לדברי גלויברמן, "ארץ ישראל ניתנה לעם ישראל על ידי הקב"ה ואין לאף אחד רשות להחזיר אף שעל אדמה מארץ ישראל.

אין אף רב שיתיר זאת. אנחנו החרדים, לא מתערבים בעניינים פוליטיים אבל המצווה כאן היא ברורה. כל הרבנים הם בוודאי נגד החזרת שטחים ובמיוחד בירושלים".

דברי כ"ק מרן אדמו"ר משומרי אמונים שליט"א על המצב:יהודי שמח
בשבת פרשת 'וישלח' ובמשך השבוע שלאחריה דיבר האדמו"ר שליט"א על המצב בארה"ק, ואמר בין היתר (בציטוט חופשי) כי 'הועידה של רשעי אומות העולם והערב רב לדון ב'ואת ארצי חלקו' - לא תצלח. אנאפוליס, כשמה כן היא, מלשון 'נפילה', ועל כן הם ותוכניתם יפלו. עוד הוסיף האדמו"ר שליט"א כי על ישמעאל נאמר: "על פני כל אחיו נפל", והגימטריא של "כל אחיו נפל" היא (בצירוף ה'כולל' היינו עוד הוספת אחד לכל מילה = 238) היא "אנאפוליס" ומכאן רמז נוסף לנפילתם. עוד האריך האדמו"ר בעניין אך אכמ"ל. יצויין כי כ"ק האדמו"ר שליט"א ידוע בדעותיו הנחרצות נגד מסירת שטחי ארה"ק לנוכרים, (ומפה אני מוסיף כבר מדעתי) - אשר מלבד הלאו ד'לא תחנם שיש בכך', הרי שיש בזה פיקו"נ למיליוני יהודים ח"ו, ועל כן חובה על כל אחד ואחד לפעול כנגד רעיון רשע זה, וה' הטוב יעזרנו במלחמה על כבוד שמו, אמן ואמן.
יאללה יאללה י'פנאטים צאו מהסרטים...מתנחבל 2007
אני פאנט?צחקן
ב"ה
משום מה, היה נמה לי כאילו התורה היא במרכז הקונסנזוס.

בכ"ז- קיצוני זה אתה. התורה היא שביל הזהב, דרך האמצע...
מגניב... אשריו.. מצויין... איזה טוב ה'!מתנחל גאה.
מה הוא עושה בחו"ל ?אנונימי (פותח)
שיבוא לארץ!
מי?יהודי שמח
אם התכוונת לשני האדמו"רים שהזכרתי, שניהם מתגוררים בארץ.
סליחה!! אבל...אנונימי (פותח)
אני שמעתי על הרבה רבנים שצועקים ומדברים והם בכלל לא בארץ...
לבוגדים אל תהיי תקווהחננאל האגדי
צאו מהסרט!!!!השמרוני
עם כל הכבוד לחבדניקים אף פעם לא ראיתי אותם משתתפים בפינויים\חומש\עליות למאחזים.אז שיפסיקו לבלבל ת'מוח
צאו מהסרט!!!!השמרוני
עם כל הכבוד לחבדניקים אף פעם לא ראיתי אותם משתתפים בפינויים\חומש\עליות למאחזים.אז שיפסיקו לבלבל ת'מוח
אינלי כח לקרוא הכל.. מה הרעיון??פגזניקית גאה!
להחליף ת'דגל של המדינה?
לא...אמא אדמה
אם חלילה מדינת ישראל תחליט לתת לערבים את שטחי איו"ש, מתכננים מספר רבנים להקים מדינה יהודית חדשה שתשלוט על השטחים שמדינת ישראל לא תרצה. יש המכנים את התהליך: "שתי מדינות לעם אחד"...

לבינתי'ים, בונים את יסודותי'ה של המדינה וממציאים דגל והמנון...
להשומרוני-מתנחל גאה.
בע"ה..

א. אני שבת בישוב אז תבוא אלי(יש סופגניות..)
ב.אני מכיר שני חבדניקים שהיו יותר מכול מי שאני מכיר בחומש.. אז אל תזלזל..ואני ראיתי אותם בהרבה..
מסכים איתך בכמה דברים.. אבל זה לא סרט.. זה נכון,זה אמיתי, וזה מה שצריך לעשות..(זוכר את השיחה אתמול בלילה?)
הם עשו באשכרה מלא...עמיצור(ית)=]
לא כמו שתמיד חשבתי על החבדניקים.. החופש היו לי שבירות מיתוסים..
בקשר למה שאמרה קנאית לקב"ה על שתי מדינות לעם אחד-אנונימי (פותח)
לפי עניות דעתי, זה לא דבר כ"כ נכון לעשות לא שאני ח"ו חולק על רבנים גדולים וטובים ממני אבל במקום לאחד את עמ"י אנחנו מפלגים אותו? איפה כל הקירוב לבבות פה? להמציא דגל והמנון חדשים? זה נותן לאחרים הרגשה של נחותים כאילו שאנחנו לא רוצים לחיות איתם באותה מדינה.
אני יודע שאסור לנו לותר על כל סנטימטר בא"י הקדושה אבל במקום להתפלג אנחנו צריכים לגרום לראש הממשלה לא לתת את השטחים (דבר יותר נכון לעשות הוא פשוט לגרום לאולמרט להתפטר ולהעלות לשלטון אדם ישר והגון שלא יעשה שטויות!) נכון שצריך להערך לדבר שכזה אבל אפשר לעשות זאת בשקט ובצניעות לא ללכת להשוויץ לכל העולם על "מדינת הרבנים". זה כמו ילד שנותנים לו סוכריה כי התנהג יפה ולאחיו הקטן לא הילד אם הילד עם הסוכריה יהיה חכם הוא יאכל אותה בשקט ואם ילך להשוויץ לאחיו הקטן שלא קיבל סוכריה הילד יגרום צרות כי אחיו בוודאי יבכה ויבקש מאמו שתביא גם לו סוכריה כי יקנא באחיו. ממצב של שתי מדינות אנו עלולים להגיע למצב של 4,5 מדינות אם כל עדה או קבוצת אנשים תגיד שהיא לוקחת חלק אחר בא"י נגיע למצב שעמ"י יתפורר מישהו כאן רוצה לגרום לכזאת סיטואציה?!
חלקכם בוודאי יזיכרו לי את 12 השבטים שהיו להם נחלות שונות בא"י אך בכל זאת היה להם את המקדש שאיחד בינהם- שם הם היו נפגשים 3 פעמים בשנה ובעת הקרבת קורבנות וכו אך יש הבדל מהותי ביותר בין נחלות לבין מדינות!!!'
אתה צודק...אנונימי (פותח)
לפני שבועיים הייתי ב"התוועדות" בכפר חב"ד ודיברתי עם אחד מהישיבה שם
והוא אמר לי שהם לא עושים כלום חוץ מללמוד גמרא כל היום...(והוא היה ממש מעוצבן מזה)
צריך לקלוט-צחקן
ב"ה
הבוגדת הגדולה זזו המדינה הזו, לא אנחנו.

תכניס את זה טוב טוב לראש.
הדגל הזה ציצית שקרעו הציוניםאומן ר''ה
חאלס כבר עם זה!!!!!!!!!dog76
בואו נגיד שאני לא ממלכתי או מהו כזה... אבל כל ההבדל בין הציונות הדתית לחרדים זו בעיקר מדינת ישראל....
עם כל הכבוד והערכה... הרב דוב וולפא וכל החסידים שלו - זה נכון שהם נאבקים על א''י כמונו וכו'... אבל בעניין מדינת ישראל הם בדיוק כמו סאטמר!

מתי תבינו, מדינת ישראל היא ראשית צמיחת גאולתינו, נכון יש נפילות וקילקולים - אבל במקום להתנתק אפשר לתקן!

שבוע טוב
"מתי תבינו, מדינת ישראל היא ראשית צמיחת גאולתינו"חב"דניקית
מתי תבין שהמדינה דחתה את הגאולה??מתי תבין שכל הציונות זה בלוף שדפק אותנו!! מתי תבין שהציונות נגדך נגך העם שלך ונגד התורה שלך ונגד האלוקים שלך!! מתי תבין..?
אמממdog76
סליחה! הממשלה מעכבת את הגאולה!

עצם קיומה של מדינת ישראל מאפשרת להקים ישיבות רבנות ראשית וכו'.... זה נכון שיש במדינה הרבה דברים כמו אולמרט,מרצ וכו' שצריך להכחיד אותם מהעולם... אבל בכלליות ב"זכות" המדינה יש הרבה ישיבות ועולם התורה פורח
....חב"דניקית
יש איסור מחז"ל "על תעלו בחומה" לא לכבוש את הארץ לבד אלא ע"י ה' בגאולה .אחרי השואה משיח הי'ה צריך לבא....ובכלל לא היה אכפת להם שהמדינה תיהיה אי שם באונגנדה...
"לא לכבוש את הארץ לבד אלא ע"י ה' בגאולה" ?!?!קומי אורי
כל דבר שאני עושה בחיים, הוא על ידי ה', לא?
והגאולה היתה יכולה להיות גם היום, אם בקול ה' נשמע..

אז זה לא רלוונטי..

כל כיבוש של ארץ ישראל הוא ע"י ה' והוא למען קירוב הגאולה. שנשב ולא נעשה כלום כי הגאולה צריכה להגיע "בעתה" - מתי שה' יחליט ומלווה ביסורים?? - או שנחיש את הגאולה, ונלחם עכשיו, ובמלחמת העצמאות, ובמלחמת ששת הימים לכיבוש הארץ??
דוג 67(אין לי כוח לכתוב באנגלית..)תפוזה 1
בס"ד

נגעת בנקודה רגישה.. בפורום הזה זה טעות לכתוב שהמדינה היא ראשית צמיחת גאולתינו....
הפורום לא יתנפל עליו..קומי אורי
אבל תלוי מי כותב בפורום, יהיו אנשים שיסכימו ויהיו כאלה שלא.. [תמיד אפשר למלא את הפורום בחבורת כופרים שיגידו שאין בכלל גאולה..]

ולעניין - המדינה היא לא ראשית צמיחת גאולתנו!
עצם הקיום שלנו בארצנו [שהתאפשר בזכות המדינה, אבל לא מהמניעים הנכונים, והיה קורה בכל מקרה בדרך זו או אחרת ובזמן כזה או אחר..] הוא ראשית צמיחת הגאולה!
מכאן אפשר לחשוב לשני הכיוונים..
אבל אני בטוחה שלהתנתק מהעם לא יכול להיות הפתרון!
המדינה כיום היא הנראה המעכבת הגדולה ביותר לגאולה!!יהודי שמח
ומה זה משנה בכלל אם זה חב"ד או סאטמאר או אני לא יודע מה? בתכל'ס הם בדעות 'שלנו' ביחס לא"י ובכלל, בטח הרבה יותר מאשר ה'ממלכתיים' שסוגדים למדינה והטיפו לא לסרב וכו'. אני ככלל בדרך של 'מנהיגות יהודית' אך זה לא המקום לדון בזה עכשיו. כרגע חשוב ליישב את המאחזים ולמנוע את הגזירה על ירושלים עיה"ק ת"ו.
למה למצוא המנון ודגל?!S.C2
אני לא חושבת שזה יקרה למה להתחיל אם פתרונות חילופיים?!
זה כמו להודות ולקבל שזה יקרה ואנחנו בינתיים מתפללים כ"כ שזה לא יקרה<וזה לא כמו הגוש ונמאס לי מהדוגמא הדפוקה הזאת>.
א"י היא היא ראשית צמיחת גאולתנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אין לי כח לפרט...
אולמרט וכל שאר החולירות הם לא א"י ולא מייצגים אותה בעיני אולי בעיניכם או עיני העולם אז כן....אבל בעיני מי שמייצג את א"H הוא בראש ובראשונה הקב"ה ואח"כ כל אדם ואדם בתוך א"י <או מי שעובד מחוץ לא"י למענה> שהוא בעצם מעצב את פני האומה ובונה אותה מהביפנוכס...זה מה שחשוב!!!!!!!!!!
ארץ ישראל ודאי - אך לא המדינהיהודי שמח
אלו שני דברים נפרדים. ובאשר ל'המנון ודגל' - ודאי שאין כוונה רצינית אמיתית להקים מדינה נפרדת, דבר לא כ"כ מעשי לכשעצמו, לבד מכך שאנו מתפללים ועושים שכל הועידה הזו תיפול בעז"ה, ואז לא נצטרך לכך. הרעיון הוא פה (ככה נראה לי עכ"פ) להעביר מסר שאין אנו מחוייבים עוד למדינה ולחוקיה, לפחות לא אלו הסותרים את התורה, ואיננו מתכוונים להכנע לשלטון העריץ השולט פה בארה"ק.
אנחנו כן מחויבים למדינה ולחוקיה-לכן (לטעמי) המסרS.C2
שגוי
"יהודי שמח" - אני דווקאdog76
כן בעד סירוב פקודה, ואני בעד לכסח כל שוטר שנוגע בא''י!
אבל זה לא סותר שהמדינה היא מתנה מהקב''ה... נכון, יש הרבה קליפות לקלף, ויש שטינקרים כמו שלום עכשיו ומרצ שצריך להשמיד..
אבל תחשוב על זה ככה - הייתי מעדיף ת'מצב שלנו היום מאשר לפני 65 שנה...

ואני לא בנרדם כפוי טובה - הקב''ה הביא לי מתנה (קצת פגומה) אז אני יקח אותה ינסה לתקן אותה ויגיד לו תודה...

חג שמח
רק ;'מנהיגות יהודית' ולא מנהיגות שמתנכלת ליהודים!יהודי שמח
לדעתי המנהיגות הזאת עדיפה מאשריעל =)
מנהיגות של גויי'ם שרוצים להשמיד את כל היהודים באשר הם...
ודאי שלא מנהיגות של גויים - צריך מנהיגות יהודיתיהודי שמח
ולא של כאלו שמצד מוצאם הם אכן יהודים אך עושים הכל כדי להתנכר לכך.
אתה צודק, אבל חבל שתפרוץ עכשיו מלחמת אחים בגלליעל =)
שאנחנו ניזום מנהיגות חדשה ונעשה המנון ודגל אחרים.
כאילו שיש סיכוי שזה יקרהybs
בוודאי שדבר כזה יכול לקרות!! איפה אתה חי?!אנונימי (פותח)
כתבתי כבר קודם שזה רק סמלייהודי שמח
אהה...יעל =)
טוב בעז"ה ועדת אנאפוליס בכלל לא תצא לפועל ולא נצטרך את זה =)!
אמן ואמן!יהודי שמח
המנון:האריאלניקהנאמן
'לעד חיה'

דגל:המנורה של בית"ר
יש לי שאלה-תח"ל
קודם משל-
אברהם קונה ליעקב אגרטל יקר מאוד. יעקב מודה לאברהם מכל הלב ושמח בחלקו. כדי להראות לכולם את האגרטל החדש, יעקב מציב אותו על השולחן לעיני כל והולך לעיסוקיו. יצחק, בנו של יעקב עובר ליד השולחן בריצה, מפיל את האגרטל ושובר אותו.
עכשיו, אתם חושבים שבגלל שהאגרטל שבור יעקב צריך לבוא אל אברהם (שקנה את האגרטל) בטענות ולכעוס עליו?
האגרטל שבור. האם זה סותר את זה שיעקב כבר לא יודה לאברהם על האגרטל?

הנמשל נראה לי ברור. אבל אני אסביר אותו בכל זאת.
הקב"ה נתן לנו את המדינה במתנה. המתנה נשברה בגללינו. אנחנו שברנו אותה. לא הקב"ה. אין לנו שום זכות לבוא אל אבא שבשמיים בטענות. המדינה שבורה וזה לא סותר את זה שאנחנו חייבים להודות לקב"ה עליה.

אפשר להעיר הערה?חמסית
התחלתי לכתוב למה מדינת יהודה ה אחד הרעיונות הפחות ריאלים וחכמים שהציעו אי פעם- אבל אז גיליתי שזה בכל מקרה לא יתממש (היי, אנשים חייבים להתבגר בשלב מסויים..), אז אין למה לטרוח.
נכון!dog76
רבותי - אפילו הרב דוב ליאור שליט''א, הרב זלמן מלמד שליט''א, והרב אברהם שפירא זצ''ל. שהם הרבנים היותר "קיצוניים" במחנה שלנו - אמרו בפה מלא שמדינת ישראל היא ראשית צמיחת גאולתינו!

נכון אני ממש מסכימה!שבונץ'
זה עובדה!!בזכות המדינה עלו אלפי עולים לארץ!!(ב"ה).... אנשים צריכים להבין (זה פשוט לא נכנס להם לראש) שיש הבדל גדול בין מדינה לממשלה!!ממשלה באה וממשלה הולכת והמדינה לעולם עומדת!
היי', אני ראיתי פה ניסיון להכפשת מיכאל בן חורין?!?מאחורי הקו
הלאה מדינת יהודה.

מצטערת על הפילוג כמו בימי קדם בין יהודה לישראל (שאנו בעצם אחים), אבל זה הכרחי.
ממש ממש נכון!!אנונימי (פותח)
אולי במקום להקים מדינה חדשה בגלל השלטון במדינה הזו420mal
לא יותר פשוט לפעול להחליף תשילטון?..
לך תנסה להחליף ת'שלטון.מאחורי הקו
האנשים האלו דבוקים טוב טוב לכסא. לך תחתוך להם ת'שורשים עם סכין יפני. באמת, איך נוכל אנחנו, הנוער הזה שכל הזמן מושמץ ונבעט ע"י רוב העם להחליף את השילטונות העכשויי'ם?!
מה שבטוח הרבה יותר קל להחליף שלטון420mal
מאשר להקים מדינה...ולא התכוונתי שפתאום יום אחד כולם יבחרו בימין, צריך לאט לאט צריך לשכנע אנשים ולהגיע לשלטון.
משהו אחד שאני כן מסכים- המשפט האחרון נכון חבל"ז על הזמן!!!
רק 'מנהיגות יהודית' - ויפה שעה אחת קודם!יהודי שמח
זה בדיוק מה שאני אומר.צריך מנהיגות יהודית, אבל לא420mal
צריך בשביל זה להקים מדינה חדשה ולגרום לכזה פילוג בעמ"י!!
שו?מאחורי הקו
לך תמצא אנשים שבאמת ינסו להצטרף לאפי איתם ושו"ת כדי לשפר את השלטון. גם אם יש כאלו- המערכת הבטחונית המשוכללת של הכנסת (תקשורת) תמנע את כניסתם בכל דרך אפשרית.
לדעתי כדאי שכל המפלגות הימניות יתאחדו וכך כשכליעל =)
הימנים יצביעו למפלגה אחת הם באמת יוכלו להוות חלק נכבד מהעם...
לך תימצא אנשים מספיק טיפשיםחמסית
כדי לחזור על טעויות שעשו בימי הנביאים.
לא נראלי שצריך לפלג את העם אלא להיאבק להשארתה של האנונימי (פותח)
בס"ד
מדינה שלמה...=]]
אויי שקד,את ועוד חלק מהציבור התייאשתם,וחבל!אבל-שבונץ'
יש כאלה שברוך ה' עדין לא...ובעזרתם ובעזרתו יתבך!...נעשה ונצליח!!!!וגם אם זה יקרה הרבה זמן,העיקר שנגיעה למטרתינו הקדושה.
יוזמה: לכבוש את ארה"ב........ybs
טוב...מתנחל גאה.
אחרי שקראתי פה את התגובות הגעתי למסקנה שאני בפורום של ילדים קטנים, שכל אחד רוצה להגיד דעות ולא אכפ'ת לו מדעתו של אחר,,

תצאו מיזה.. קראתי פה אחד שאומר שבזכות המדינה יש לנו עכשיו רבנות,ישיבות וכו'...
רבנות?-בשליטת הבג"ץ ימ"ש.. הישיבות?-בשליטת המדינה כרצונם הישיבות יהיו.. הישיבות חיות על הכסף שהמדינה נותנת..
עכשיו תחשוב האפך, במקום המדינה הזאת הייתה לנו מדינה יהודית אמיתית,תחשוב רגע טוב ולעומק, באמת יש לנו (ליהודים) משהו לחפש בשילטון הזה? כולנו יודעים ויודעים טוב שלעולם (רק בעזרתו יתברך) הימין בכנסת לא יעלה לשלטון,תמיד יהיה את מי שיפיל אותו, אז מה יגיד הציוני? 2000 שנה חלמנו על זה לא יקרה כלום עם נמשיך לחלום עוד 20 שנה שאז בטוח שהימין יהיה בשילטון! (והוא אומר את זה בכזה ביטחון.) אז רגע!!? אפשר עכשיו לשנות הכול ותוך שנה מדינה יהודית ע"פ ההלכה..
אז למה לחכות עוד 20 שנה?
לאט לאט העם ימשך אחרי הטוב,כי אם יהיה שילטון יהודי אמיתי אנשים יבואו אליו,כי שם לא מרמים,שם לא גוזלים,שם אין גנבות בבית,שם וכו' וכו' וכו'...
ולאומת זאת האפך,במדינה של הציונים ישאר כול השחיתות..את מה יש לך לתקן? את אולמרט? את ברק? את מפלגת בל"ד? את מי??? מחרפןןן אותי!!! העם מתוקן! הוא רק צריך רועה נכון! בלי רועה נכון העדר מיתפזר!
זה בסה"כ השלטון ועוד כמה שורשים שצריך לעקור, שאמולנאצים במדינה 5% והתקשורת 95% והארכיסטים מחו"ל שבאים..

טוב היתפלספתי קצת.. המשיח יבוא בדור או שכולו חייב או שכולו צדיק..משו כזה קראתי אפושהו..
ישר כוח!צחקן
ybs- יש יותר סיכוי שזה יקרה מאשר שתהיה עוד מדינה!אנונימי (פותח)
איפה האמונה שלך יהודי?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מתנחל גאה.
בע"ה..

על זה שה' הוא המלך אנחנו מסכימים?
צוחקים איתך אחי, אל תהיה כבד!!!אנונימי (פותח)
על דברים כאלה לא צוחקים.תח"ל
מתנחל- שאלה לי אליך.
אתה מעדיף לחיות (או לא לחיות) בארץ שאין בה לא צבא, לא משטרה לא כלום! הערבים האלה שאתה אוהב לצחוק עליהם (גם אני..) היו בוזזים אותנו, מרצחים בנו, עושים הכל כדי להשמיד אותנו ח"ו. ולנו לא הייתה דרך להגן על עצמינו. זה מה שאתה רוצה?
תגיד לי באמת. זה מה שאתה רוצה?
ובבקשה- תשאיר בחוץ את כל מה שהחברים יאמרו וכל מה שיחשבו עליך. אתה לבד. זה מה שאתה רוצה?
למה שיקרה.?מתנחל גאה.אחרונה
בע"ה..

לפני שאנחנו מתחילים בתור התחלה...

ה' הוא המלך נכון??! באופן מוחלט???!!!
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך