שמירה על א"יאנונימי (פותח)

אנו קבוצה של בני נוער,הפועלים למען שמירת הצניעות במאבקים על א"י.(מידע על חשיבות הצניעות במאבק על א"י מובא בתחתית הדף)

לפני העלייה שארגנה מועצת יש"ע לחומש תובב"א (שהתקיימה בכ"ו סיוון תשס"ח) ארגנו עצומה של בני נוער (נציגים מ-13 ישיבות תיכוניות) בה דרשנו שהעלייה לחומש והעצרת שאחריה יתנהלו ע"פ גדרי ההלכה. לאחר שקיבלנו את תמיכת הרב דרוקמן הגשנו את העצומה למארגנים שאמרו שינסו לפעול במידת האפשר ע"פ גדרי ההלכה.

אחרי קיום העצרת העברנו את העצומה למטה "חומש תחילה" שמארגן את העליות ליישוב וב"ה מאז הם מקפידים על שמירת קדושת המחנה , ואף חילקו הוראות כיצד יש להתנהל.

לצערנו , אנחנו כנראה עומדים היום לפני מאבק גדול על שלימות א"י . לענ"ד חשוב מאוד לדאוג שבכל המאבקים,העצרות,ההפגנות וכו' יקפידו על כל דרישות ההלכה.

נו,ותכל'ס ?!

אנחנו שוקלים לארגן עצומה של תלמידים בגילאי תיכון ולהגיש אותה לכל הארגונים הנאבקים על שלימות א"י.

אנחנו כרגע נמצאים בשלבי הערכות ראשונים ואנו בודקים את השטח, כדי לדעת האם זה בר-ביצוע. 

לשם כך אנחנו צריכים אותך.אם את/ה תלמיד/ה ישיבה תיכונית/אולפנה/תיכון דתי ,ואת/ה מוכן להיות נציג/ה בכיתתך או במקום לימודך. בבקשה לשלוח SMS למספר 0545830571 .

יישר כח!

למען הסר ספק!

אנחנו לא תנועה פוליטית,אנחנו תנועה דתית! ובתור שכזאת יש לנו 2 עקרונות המנחים פעילות זו:

א)שמירה על שלימות א"י.  ב) שמירה על הקדושה במאבק עליה ע"פ כל גדרי ההלכה.

אנו מברכים כל ארגון, עמותה או תנועה שיפעלו למען עקרונות אלו.

על הצורך בהפרדת הפגנות ועצרות

רבש"ע רצה לתת לבני ישראל את ארץ ישראל מכיוון שחשב שרצונם בה הוא בגלל שזהו רצון ה' . אולם כאשר עלו המעפילים בניגוד לרצון ה', הוכיחו שאין ברצונם בארץ מטעמים אלו אלא מסיבות של נוחות .

רצוננו בא"י הוא משום שמקום זה הובטח לנו ע"י רבש"ע ובה אפשר להתדבק בו בצורה השלמה ביותר(כוזרי מאמר שני ט-יח)אין רצוננו בה כרצון הציונות החילונית המחפשת בסה"כ "בית לאומי" ומקום מפלט מפני האנטישמיות .

החשיבות בשמירת הצניעות ידועה לכל. אולם , ברצוני לחדד נקודה אחרת - צניעות במאבק על א"י :

כשמזהירה התורה לשמור את חוקי הצניעות חותמת התורה בפסוק "ולא תקיא הארץ אתכם בטמאכם אותה כאשר קאה את הגוי אשר לפניכם" (ויקרא יח) שמירת הצניעות הינה תנאי מחייב לשהותנו בארץ (עיין אוה"ח שם) א"כ כיצד יכולה הפגנה, עצרת או צעדה למען שלמות א"י להתנהל ללא הקפדה על חוקי הצניעות , האם איננו יורים לעצמנו ברגל ?!

בסדר, אבל למה צריך הפרדה מלאה?

ראשית,גדרי ההלכה בנושא ברורים מאוד (עיין לדוג' "ואת צנועים חוכמה" עמודים: תצ-תקלא)וגם כאשר איננו מבינים את סיבת ההלכה אנו עדיין מחויבים בה .

שנית ,אפשר להסביר דבר זה בעזרת סיפור קצר : בפתח משפטו של נהג דרסן , התפרץ הנהג הנאשם וקרא :אינני אשם ! לא יכולתי בשום אופן לעצור את המכונית במרחק כ"כ קצר. אף אחד לא יכול לעצור על המקום מכונית שנוסעת במהירות 140 קמ"ש ! הקהל שנכח באולם פרץ בצחוק . השופט מבלי לחייך פנה אל הנאשם והסביר : אין החוק תובע ממך מה שאינך יכול לעשות . אבל החוק דורש להעניש אותך על שהגעת , מתוך רשלנות ופזיזות ,למהירות מסוכנת כזאת שבה לא יכולת לשלוט על מכוניתך ולעצור אותה בזמן .

בתחילת כל יום אנו מבקשים בתפילתנו "ואל תביאנו לא לידי ניסיון ולא לידי בזיון " כנראה שהניסיון והביזיון הולכים בדר"כ צמודים... לכן אנו מבקשים מה' שיחסוך מאיתנו את ההתמודדות שמא ח"ו נכשל.

כאשר מארגנים אירוע ציבורי, מובן מאליו שיש למנוע כל בעייתיות אפשרית בצניעות ובמיוחד כאשר מדובר במאבק על הארץ כאמור למעלה.

נו , ותכל'ס?

איננו יודעים חשבונות שמיים,אבל שמעתי מכמה ת"ח כי אולי המאבק על גוש קטיף וצפון השומרון כשל,כיוון שלא שמרו בעת המאבק על כללי הצניעות.

דברים אלו ממש אומר ה"אור החיים" הקדוש(ויקרא יח):"נתכוון הכתוב להודיע שאם ישראל ישמרו את כל החוקים ...אין כח להקיא הארץ יושביה ...ואין הדבר תלוי אלא בישראל ".

מפחיד ממש! אם נשמור על הצניעות אף אחד לא יוכל לגרש אותנו מא"י.הכל תלוי רק בנו.

כנראה שאנחנו עומדים היום לפני מאבק קשה על שלימות א"י (הל"ת).ולכן , חשוב להבטיח כבר מעכשיו את "קדושת המחנה" אם איננו רוצים לירות לעצמנו ברגל!

"חזק ונתחזק בעד עמנו ובעד ערי אלוקינו"

חזק וברוך.חשוב להצטרףאחד מאלף
ישר כוח!dog76
אני מצטרף,
דרך אגב היה רב אחד לא זוכר מי.. שאמר שאין לדבר סוף ושלא משנה מה תעשה אך פעם לא תיהיה הפרדה... ולכן הוא הציע שבמאבק עצמו וכו'.. אחד המינים ילכו ויתפללו בכותל והמין השני יהיה בפינוי/מאבק עצמו...

לדעתי זה הדבר הכי נכון לעשות - פעם הבנים יהיו במאבק ופעם הבנות
רעיון מעולה!!!יעל =)
זה באמת הדבר הכי נכון וטוב!!
ואז מה, הורדת באבחת דיבור 50% מהכח הפעילמשה
שגם ככה אין לנו הרבה מדי ממנו.

לא כתוב בתורה מה אורך/גובה/עומק חומות ההפרדה האמיתיות והמדומות. ובכלל - כל העיסוק בנושא נראה לי יותר כמו "עריות דקדושה" ורצון לעסוק בו ממניעים שאולי לא כל כך טהורים.
צודק!צעיר ושרוט
אנחנו בגבעת האור לקחנו את זה על עצמנו כמטרה עיקרית אחרי האבטחה וכמה דברים קצת יותר חשובים. אבל בעיקרון אנחנו מקפידים שם על הפרדה ממש כמה שאפשר...
נו באמתמשה
אני רואה כאן כתב-פלסטר בוטה ומכוער נגד ציבור שלם באשמת אי שמירת צניעות. אתם קוראים בכלל את מה שאתם כותבים?

(אומר ומעביר בעיני רוחי את כל אלו שהכירו ונישאו בעקבות המאבק בגירוש ולאחריו,, ועוד קודם לכן המאבקים בעידן אוסלו)
מה לכתוב בSMS?אנונימי (פותח)
תשובה?אנונימי (פותח)
זה נחמד מאוד, אבל-חמסית
תיזהרו לא לאבד פרופרציות ובכך לפספס את המטרה של שלמות ארץ-ישראל, בדרך לצניעות המושלמת.

(דוגמה? יש בחורים עצורים ורוצים לעשות להם שירים וריקודים במוצ"ש ליד הכלא. מחליטים שזה יהיה רק בנים - כי הרי יש רק בנים שעצורים. זה לאבד מטרה. הבנים האלה הם לא אנשים פרטיים במעמד הזה, אלא הם 'נציגים' של כולנו. אין שום חוסר צניעות בבנים, בנות, ומחיצה באותו מקום באותה שעה. זה להפוך את ההפרדה למטרה ולא לאמצעי.)

ומשה- אתה ממש מחפש לדון על הנושא הטחון הזה? שאני אגלה לך איך הוא יגמר? אתה תגיד שזה הכי טוב בעולם וזה נפלא: יש כאלה שהתחתנו, והם יאמרו שזה נורא שהם הכירו בחוסר צניעות משווע שכזה.
תשובהאנונימי (פותח)
לכתוב איפה את/ה לומד/ת או איפה את/ה מוכן להחתים. או דברים בהם אתה יכול לעזור.
שיהיה לנו טלפונים וגילאים נוכל אולי להתחיל לעבוד בעז"ה
הוא השטן, הוא יצר הרע, הוא מלאך המוותואלאד
הוא המזרחניק ההמוצע שמתעוות מרוב שנאה וקנאה כשהוא רואה מעט צניעות וקדושה
נופת צופים ממש. מה אני אגיד לך...משה
ממש תשובה הגיונית, מנומקת ומשכנעת.

_
חוץ מכמה הודעות נגד סולימן, מה כבר עשית בחיים שלך?
זה בעיקר עבודה עצמית.בת_של_מלך
שכל אחד ישים את הגבולות הנכונים במקומות הנכונים..

עצם העניין שזוגות התחתנו מתוך אותם פעילויות. אינו סותר את הצורך בשמירה על צניעות.
וואלה.חמסית
אני לא מאמינה, הוא עלה עלי! טוב, אני מרימה ידיים: באמת אני מ-אוד מקנאה בך על העיוות המטורף שעשיתם בצניעות ובהפרדה, ומ-אוד מקנאה בפרונאידיות המופרזת בנושא.
מסכים לחלוטין! ישר כח! באמת דבר חשובאנונימי (פותח)
אתם שיא הצודקים..אבל זה לא הגיוני שאתם תבואו ותשנוקראתיך
את המצב...כי הוא בחיים לא ישתנה....
פשוט שכל אחד יקח על עצמו את האחריות..ובנוסף אפשר גם ת'אפשרות הזאתי...אבל זה סתם לא שייך רק אותה..כי לא יצא כלום...

בעז"ה שנזכה...
למה לא?420mal
אם יהיה משו מאורגן עם מספיק אנשים והם יבקשו לעשות הפרדה מינימלית(לדוג' בעצרת שהיתה בכותל- כניסות נפרדות, בניגוד למה שהיה שם שכל אחד שרוצה להיכנס צריך להידחק בין מלא בנות)אין סיבה שידח אותם!
לעומת זאת אם כל אחד בפני עצמו מנסה לשנות אין מצב להזיז משהו
צודק=]אנונימי (פותח)
"אם אתה מאמין שאפשר לקלקל תאמין שאפשר לתקן"בת_של_מלך
לכל אלו שהסכימו...אנונימי (פותח)
הצטרפו לפעילות
0545830571
אשריכם ישראל!
אבל תכלס מה כאילו יבקשו ממני לעשות?420mal
ד"א גם הרב סבתו(ר"י מצפה יריחו) דיבר על זה שאם לא שומרים על הצניעות זה לא יצליח
סמכו עליי' ששם בגבעות שומרים על הצניעות הרבה יותרמאחורי הקו
מכאן, ביי'שובים הדתיי'ם (וגם הלא) בגולן.
זה תלוי איפה את גרה אנונימי (פותח)
אבו נפחא... יחת"ם אתה בעצמך!!!מאחורי הקו
ובקשר למה שכתבת- לא. יפה.. נגעת בנקודה רגישה..
אין מה לעשות זאת האמת....אנונימי (פותח)
איך את מכירה ת'קטע עם אבו נפחא?! זה צחוקים שלנו בישיבה... אהה בטח אח שלך ... טוב לא משנה, נפסיק כבר עם בדיחות פנימיות...
לכל התומכים...אנונימי (פותח)אחרונה
התקשרו למס' 0545-830571
ועיזרו בהפצת העצומה...
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך