אז ככה יום שני יצאתי מהבית בצהריים ונסעתי בטרמפים לכיוון מצפה רמון שם אני אמור לפגוש את חבר שלי.בערך ב 6 וחצי שבע נפגשנו והלכנו לטרמפיאדה לכיוון אילת שם היו איתנו עוד שש חברה. קיצר נתקענו שם איזה שלוש שעות בערך, היה קור מטורף למי שמבין ונמצא במצפה הרבה, הוא יודע.. קיצר בסוף התיאשנו והלכנו לישון בפנימיות של הישיבה שלנו (התיכונית). קמנו בבקר בערך בשש וחצי עד שהתארגנו היה כבר שמונה ושמנו פעמינו לשופרסל המקומי שם קנינו כעשרה לחמניות טריות מהתנור, חומוס, כיכר לחם,ושוקו בשקית.משם המשכנו לטרמפיאדה לאילת שם כבר הקדימו אותנו כ5 חברה אבל בדיוק שהגענו הגיע להם טרמפ.נשארנו שם 3 חברה, שם נתקענו עוד בערך שעתיים עד שהגיע לנו טרמפ על טויוטה צבאית לצומת נאות סמדר(אני לא זוכר איך בדיק קוראים לצומת)שם חיכינו עוד כשעה, ביתיים חבר שלי התחיל לשרוף כל דבר שהוא ראה שיכול להישרף.ומשם היה לנו טרמפ לאילת בדרך עצרנו באיזה מצפה מאוד יפה ממש על הגבול עם מצרים (אתה יכול לגעת בגדר..)ושוטר מצרי "נחמד" עשה לנו שלום. ומשם המשכנו למעבר גבול נטפים שם ירדנו והתחלנו את המסלול עד עין נטפים אחד המעיינות היותר טובים. סתאאאאאאאאאאאאם מעיין בגובה של 40 סנטימטר ובגודל של מטר וחצי על מטר ומים מסריחים. שם אכלנו ארוחת צהריים והמשכנו לכיוון נחל גישרון על שביל ישראל למי שיודע. הנחל ממש על הגבול זה הנחל בין היפים בארץ כדאי לכם מאד לטייל שם(מי שרוצה הסבר שימס"רש אלי) בדרך פגשנו קבוצה של חיילים ששמרו לנו על המדינה שם בגבול(ומי שמתעצבן מזה שיהיה לו בכיף אבל תכל'ס זה האמת כל הכבוד!!!)דיברנו איתם קצת והמשכנו ללכת בנחל. כל הנחל אתה הולך בתוך קניון שעשוי מאבנם אדומות חומות כאלה ממש יפה. קיצר המשכנו ללכת, ואז חבר שלי שואל אותי מה השעה ואני מסתכל בשעון ולא מאמין למראה עיני השעה היא 4 ועשרים שזה אומר שעוד בערך ארבעים דקות חושך, התחלנו לרוץ שם במסלול עם תיקים כבדים רצנו ורצנו וקצת נחנו מידי פעם. תוך כדי שאנחנו רצים ראינו קבוצה של חיילות ל"ע הם אמרו לנו שלום ואז שאלתי אותם אם הם מקרקל(גדוד מעורב של בנים בנות אבל תכל'ס יש בערך שם 100 בנות ו20 בנים והגדוד הזה מוצב באזור אילת) ואז צחקתי על החיילות וכך אמרתי: קרקל אה? הבנות בנים והבנים בנות חחחה.. ואז הם צעקו איזה משהו לא ברור והמשכנו ללכת או יותר נכון לרוץ. ואז שכבר ממש התחיל להחשיך החלטנו לקצר ועלינו שם במעלה שיוצא מהנחל, המעלה היה מאד קשה במיוחד כשאתה עם תיקים על הגב, ואז סיימנו לעלות והתחברנו לשביל עפר ושם גם רצנו עד שהגענו לעוד פיצול עם עוד שביל עפר והמשכנו ללכת מידי פעם עוברים ג'יפים עכשיו כבר החשיך לגמרי ונשארו לנו עוד כ3 קילומטרים להגיע לאילת. המשכנו ללכת תוך כדי שאנחנו שרים שירים אל תוך הלילה החשוך ושחור משחור בעיקר שירים של כנסיית השכל (הלהקה!!!!). ואז הגענו לכביש של טאבה - אילת שם עצרנו טרמפים לאילת ואז עלינו לבית של חבר שלנו מהישיבה (תודה ע')אכלנו קצת ואז ירדנו לטיילת והסתובבנו שם היה צחוקים.. ואז בשעה מאוחרות אחרי חצות הלילה השחור משחור שכבר היה מאד קרררררררררר!!! כן כן גם באילת קר.עלינו לבית של ע' שוב תודה. שם ישנו והתעוררנו ב11 בערך. המשך יבוא מחר..אני עייף
נ.ב. ומחר יסופר על הטרמפ המטורף שהיה לי הביתה..