חזרתי מאילת.השמרוני

אז ככה יום שני יצאתי מהבית בצהריים ונסעתי בטרמפים לכיוון מצפה רמון שם אני אמור לפגוש את חבר שלי.בערך ב 6 וחצי שבע נפגשנו והלכנו לטרמפיאדה לכיוון אילת שם היו איתנו עוד שש חברה. קיצר נתקענו שם איזה שלוש שעות בערך, היה קור מטורף למי שמבין ונמצא במצפה הרבה, הוא יודע.. קיצר בסוף התיאשנו והלכנו לישון בפנימיות של הישיבה שלנו (התיכונית). קמנו בבקר בערך בשש וחצי עד שהתארגנו היה כבר שמונה ושמנו פעמינו לשופרסל המקומי שם קנינו כעשרה לחמניות טריות מהתנור, חומוס, כיכר לחם,ושוקו בשקית.משם המשכנו לטרמפיאדה לאילת שם כבר הקדימו אותנו כ5 חברה אבל בדיוק שהגענו הגיע להם טרמפ.נשארנו שם 3 חברה, שם נתקענו עוד בערך שעתיים עד שהגיע לנו טרמפ על טויוטה צבאית לצומת נאות סמדר(אני לא זוכר איך בדיק קוראים לצומת)שם חיכינו עוד כשעה, ביתיים חבר שלי התחיל לשרוף כל דבר שהוא ראה שיכול להישרף.ומשם היה לנו טרמפ לאילת בדרך עצרנו באיזה מצפה מאוד יפה ממש על הגבול עם מצרים (אתה יכול לגעת בגדר..)ושוטר מצרי "נחמד" עשה לנו שלום. ומשם המשכנו למעבר גבול נטפים שם ירדנו והתחלנו את המסלול עד עין נטפים אחד המעיינות היותר טובים. סתאאאאאאאאאאאאם מעיין בגובה של 40 סנטימטר ובגודל של מטר וחצי על מטר ומים מסריחים. שם אכלנו ארוחת צהריים והמשכנו לכיוון נחל גישרון על שביל ישראל למי שיודע. הנחל ממש על הגבול זה הנחל בין היפים בארץ כדאי לכם מאד לטייל שם(מי שרוצה הסבר שימס"רש אלי) בדרך פגשנו קבוצה של חיילים ששמרו לנו על המדינה שם בגבול(ומי שמתעצבן מזה שיהיה לו בכיף אבל תכל'ס זה האמת כל הכבוד!!!)דיברנו איתם קצת והמשכנו ללכת בנחל. כל הנחל אתה הולך בתוך קניון שעשוי מאבנם אדומות חומות כאלה ממש יפה. קיצר המשכנו ללכת, ואז חבר שלי שואל אותי מה השעה ואני מסתכל בשעון ולא מאמין למראה עיני השעה היא 4 ועשרים שזה אומר שעוד בערך ארבעים דקות חושך, התחלנו לרוץ שם במסלול עם תיקים כבדים רצנו ורצנו וקצת נחנו מידי פעם. תוך כדי שאנחנו רצים ראינו קבוצה של חיילות ל"ע הם אמרו לנו שלום ואז שאלתי אותם אם הם מקרקל(גדוד מעורב של בנים בנות אבל תכל'ס יש בערך שם 100 בנות ו20 בנים והגדוד הזה מוצב באזור אילת) ואז צחקתי על החיילות וכך אמרתי: קרקל אה? הבנות בנים והבנים בנות חחחה.. ואז הם צעקו איזה משהו לא ברור והמשכנו ללכת או יותר נכון לרוץ. ואז שכבר ממש התחיל להחשיך החלטנו לקצר ועלינו שם במעלה שיוצא מהנחל, המעלה היה מאד קשה במיוחד כשאתה עם תיקים על הגב, ואז סיימנו לעלות והתחברנו לשביל עפר ושם גם רצנו עד שהגענו לעוד פיצול עם עוד שביל עפר והמשכנו ללכת מידי פעם עוברים ג'יפים עכשיו כבר החשיך לגמרי ונשארו לנו עוד כ3 קילומטרים להגיע לאילת. המשכנו ללכת תוך כדי שאנחנו שרים שירים אל תוך הלילה החשוך ושחור משחור בעיקר שירים של כנסיית השכל (הלהקה!!!!). ואז הגענו לכביש של טאבה - אילת שם עצרנו טרמפים לאילת ואז עלינו לבית של חבר שלנו מהישיבה (תודה ע')אכלנו קצת ואז ירדנו לטיילת והסתובבנו שם היה צחוקים.. ואז בשעה מאוחרות אחרי חצות הלילה השחור משחור שכבר היה מאד קרררררררררר!!! כן כן גם באילת קר.עלינו לבית של ע' שוב תודה. שם ישנו והתעוררנו ב11 בערך. המשך יבוא מחר..אני עייף

נ.ב. ומחר יסופר על הטרמפ המטורף שהיה לי הביתה..

חוסר מזל מוחלט..זלדושה
אני כבר למדתי לא מחכים במצפה אפחד לא עוצר שם
אכי טוב זה בטללים..סתם שתדעו לחיים..
גמאני חזרתי מאילת! רק שאני עם המשפחה,אנונימי (פותח)
והלך טיפה יותר טוב...........חחח- איזה באסה לכם!!!
גמאני הייתי בנחל גשרון והוא פשוט מהמםםםםם!!!מזה כיייף!!!
ווואיי- אילת היא עיר פשוט כייפית!!! במיוחד הטיילת!!!
איזה באסההההה שנגמר חנוכה...) = פשוט עצובבבבב!!!!!!...
יש לי שאלהמאחורי הקו
כתבת את כל זה מהפלאפון?
דוגמא נפלאה לחינוך הציוני הדתי.אנונימי (פותח)
מתרועע עם חיילות וכל מילה נוספת מיותרת
גמאני הייתי באילת!!פגזניקית גאה!
הייתי עם המשפוחייס..
היינו בקניון, במצפה התת ימי, במואזיאון השעווה, בסרט התלת מימד..[פעמיים] ובעיר המלכים...

היה חיים!!! אייןן פשוט נהנתיי!!!
בחיים לא הייתי באילת.מוריה שורצי
חסך בילדות.
גמני לא הייתי..תפוזה 1
בס"ד

וזה בכלל לא חסך בילדות. טיילתי במקומות אחרים בארץ.
אני כנ"ל...עמיצור(ית)=]
רק שאני לא מרגישה חסך..
הייתה לי ת'בחירה אם לרדת לאילת החופש או לא...
לא נסעתי ואני לא מצטערת.. במקום זה בניתי כמה דברים בארץ שלי..=]
אשרייך.תפוזה 1
באיזה קניון?ניל"ס
אני ממליצה על הקניונים הטבעיים (העמקים מהסלעים, למתקשים)
ולא על הקניונים מעשי ידי אדם, עם החנויות...
גם הים יפה, יש מקומות שמשקיפים על ים סוף, והתפללנו שם פעם שחרית בזריחה, פשוט מדהים!!!
"מה רבו מעשיך ה'"!!!!!!!
די לבלבל ת'מוחהשמרוני
דבר ראשון הם התחילו לדבר איתנו, וזה היה בדיוק חצי דקה
מה רע באגד אגב?משה
קצת יקר זה נכון, אבל שעות יציבות
זב בדיוק הבעיה פשוט יקרהשמרוני
המשך חוויות, יום שניהשמרוני
קמנו בערך ב11 ו20 אכלנו ארוחת בוקר וירדנו לטיילת, ואז אני רואה מישהו מהישוב שלי בטיילת אמרתי לו שלום קצת דיברנו והמשכנו לחוף כדי לשחות היינו בתוך המים איזה עשרים דקות היה מאד קר הז יצאנו מהמים והתלבשתי. ואז אני וחבר שלי התחלנו ללכת לכיוון הטרמפיאדה, לקחנו טרמפ ליציאה מאילת עם תימני שהביא לנו עלים של גת וסתם שתדעו זה מגעיל מאד!!!ואז התקשרתי להורים שלי אמרתי להם שיצרו קשר עם המשפחה מהיישוב שלי שחוזרת מאילת, הם דיברו איתם והם אמרו לי שהם לא יודעים אם יהיה להם מקום, ואז הם חזרו אלי ואמרו שיש להם מקום איזה כיף זה היה הייתי יכול להיתקע כל הלילה בטרמפיאדה כי היו עוד הרבה אנשים לפני אז ב"ה היה לי טרמפ עד לישו שלי שנמצא בגב ההר..

המשך יום נעים..
לי היה טרמפ לא מתכונן מפצאת לקרית 8 הכי טוב בעולםחננאל האגדי
מה הבעיה עם אגד???טוב כמו עכשיו!
הם היו שותפים בגירוש.

הם פשוט עשו את זה (כמו מי-עדן וכ').

הם לא ראויים לזה שנפרנס אותם .
את לא נוסעת באגד??תפוזה 1אחרונה
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך