דחוףף!! לכל מי שיכול!!!איתי'ה

לק"י.

מוצאי שבת קודש מלוה מלכה בשעה 20:30 מול כלא נוה תרצה ברמלה...

צבי'ה שריאל עצורה שם עד תום ההליכים..

כל מי שיכול לבוא שיבוא-יחזק ויעודד..

שבת שלום.

גם לבנים?צבי!
צביה מאוד תשמח... ;ד"ש ממנה (היתי איתה בתא אתמול)אנונימי (פותח)
היא תשמח שבנים יבואו??!! נדמה לי שלא.עמישב
האם זאת השאלה שעלינו לשאול את עצמינו?חמסית
אם צביה תשמח או לא? האם צביה עומדת כבנאדם פרטי?
נמעס לי להסביר את זה.

חברים, הפרדה זה דבר חביב מאוד ואני לא אפריע לכם לחיות בבונקר שלכם- אבל ההפרדה היא לא המטרה, זוכרים? אם היא הייתה המטרה אז הייתם מסתגרים בארבעת קירו הבית שלכם. המטרות שלנו ברוך-השם הן מתקדות קצת יותר וכלליות קצת יותר, אז בואו נירגע ונפסיק לסטות מהם, בסדר?
*קירות,*מתקדמות. |מסמיק|חמסית
מצטרף.משה
כן, אבל אם אני הייתי עצורעמישב
בס"ד לק"י

ובנות היו באות להארכת המעצר שלי, ממש לא הייתי שמח מזה. וגם כמה חברים שלי הסכימו עם זה.

אכן, הפרדה היא לא מטרה, היא גבול. גבול שציבורית אסור לא להיחצות אף פעם, ואישית רק לעיתים נדירות ולאנשים מסויימים, ולזמן מועט.

אבל אולי בגלל שזה מלווה מלכה מילא.
אבל סתם, נראה לי שזה לא כ"כ בריא כל העניין הזה. אם מישהי נעצרת, אז שיגידו שמישהי נעצרה וזהו. עצם פירסום השם שלה זה מזיק.
זה לא נכון.משה
תחשוב עליה, יושבת בכלא בתת תנאים, סובלת מהתעללות של הסוהרות ושאר הצוות ופתאום היא שומעת שחצי עולם בא במיוחד לכלא כדי לחזק אותה.

אםתשאל את העצורים במעשיהו בזמנו, הם יספרו לך שהכמה שעות במוצ"ש חיזקו אותם ונתנו להם כח לשרוד את כל השבוע הקרוב והממש לא פשוט.

אם הייתי יושב בכלא הצבאי על סירוב גירוש, הייתי מאוד שמח לראות מלווה מלכה מחוץ לשערי כלא שש או ארבע.
אתה מתכנן משהו?.... חחח.. סתם..איתי'ה
אולי. בינתיים הצבא לא נותן לי סיבהמשה
ברוך ה' !!!!איתי'ה
מה מתכנן?צחקן
טוב...עמישב
בס"ד לק"י

אז לשאול אנשים ממעשיהו אני לא צריך, כי אני יודע בוודאות שזה עזר מאוד.

אבל בינינו, רמקול ועוד חמישים-מאה איש (בשביל שריקות ורעש) זה מספיק. ותאמין לי שיש לה יותר מהמספר הזה של חברות (ככה זה אצל רוב האנשים. אם אין לה חברות אני מוכן להתנדב לבוא ולצעוק, אבל זה לא יקרה).

בקיצור, לא צריך בנים, יש מספיק בנות. אם היו חסרים אנשים, אז היתה סברה להגיד לבנים לבוא, אך אין בעיה כזאת (ואם בנות מתעצלות לעודד את חברה שלהן, אני לא חושב שזה אמור לגרום לבנים לעשות את זה. זה א' ב' של הגיון).

אגב, היא לא רואה (טוב לא הייתי בנווה תרצה, אך כך זה מן הסתם), אלא רק שומעת, ולכן צריך אנשים בשביל רעש ופחות (אבל גם) בשביל הכמות.
שוב, זה לא העניין,חמסית
כמובן שיש גם עניין לשמח ולחזק אישית את העצור, אבל זאת לא המטרה.

עמישב, הפרדה היא בהחלט גבול. גבול אותו כל אחד קובע לעצמו. (כמובן שיש את הגבולות המ-אוד ברורים של ההלכה, אבל יש המון דברים קטנים כאלה שמותרים דוגרי, אבל טקטית לא עושים וכאלה.) בכל הפגנה או אירוע ציבורי אחר, לא משנה עד כמה יקפידו על ההפרדה, יהיו חבורות זוגות של בנים-בנות. זאת תופעה שאפשר לדכא, אבל היא אפעם לא תיעלם לחלוטין, מהסיבה הפשוטה שכל אחד קובע לעצמו עם יצור מאיזה מין הוא בוחר לדבר בחומש. אז נכון, אפשר לבקש ואפילו לדרוש, אבל ממש לא תמיד משיגים תוצאות מושלמות. וזה טיבעי ונורמאלי, ואין טעם להילחם בזה יתר על המידה- כי זאת מלחמה שקצת אין כלים להילחם איתם, (נאמר ונוער למען החליטו להגדיל את הבד של המחיצה בזכות הלחצים שלכם, אז מה, זה אומר שהבנאדם הקצת-פחות-דוס שמגיע למאחז בנופי-חשמונאים לא ידבר שם עם חברה שלו? מה תעשה? תיתן לו אלה בראש?) ויותר מיזה, אין נגד מי להילחם (שוב, אלה אנשים בודדים, שמשתנים כל הזמן. מה תעשה? תעביר שיעורים שבועיים של צניעות וטהרה? או שאולי תקים פעולה נירחבת למען עיבוי המיצות בסיבובי-שערים?).
בקשר לדבר האחרון שציינת, השם שמתפרסם. האמת, שמה לעשות שהמאבק על ארץ-ישראל דורש גם בנים וגם בנות וגם קצת שיתוף פעולה, אז יוצא שהרבה מהבנות מכירות הרבה מהבנים- לפחות בשם. וזה לא כ"כ נורא, אנחנו הרי לא חייים בבונקר.

שבת ניפדת במיוחד
*המחיצות, * שבת ניפרדת.חמסית
מצטרףמשה
כמה השגותעמישב
בס"ד לק"י

ראשית, לעולם, אך לעולם, אין להתייחס לדבר כאל בר קיימא, ואינו יכול להשתנות. אם תתייחסי ככה, זה ישאר ככה בכ"מ ובכל מצב.
לעומת זאת, אם תחשבי שזה יכול להשתנות, ותפעלי עפ"י מה שאת יכולה וכן הלאה על זו הדרך, אני לא רואה כל סיבה שהמצב לא ישתנה. בתחילה הוא, אומנם, רק ישתפר, אך בהמשך, בע"ה, זה גם יגמר.
"אין סיכוי". יש!! תאמיני וזה ישתנה.
אני לא תלוש מן המציאות, אני פשוט מבין שהעולם שואף לאיזשהו מקום, ומתקרב אליו, ויום אחד, בע"ה, הוא גם יגיע אליו, אם קמעא ואם מהרה, אם עוד זמן ואם עכשיו, יבוא היום, והוא קרוב.

שנית, באמת, צריך לחשוב, אולי (אני אומר את המשפט הזה בזהירות, עוד לא גיבשתי דעה בנושא), צריך לבקש בנימוס קטן מאנשים שמתנהגים בצורה שאינה לרוחנו... שיעזבו את המאחז.
תביני, זה לא מאבק על א"י, זהו מאבק בשביל ה', ואם ה' לא רוצה את זה, אז לא. נקודה סוף פסוק.
מה שכן, אולי כדאי לחשוב לא לעשות כך, שהרי בסוף, לאחר זמן, אולי הם יראו את ההתנהגות הראויה של מחננו (בתקווה שהיא באמת ראויה, וגם זה לדעתי דורש שיפור, אך לו יהי שכולם יתנהגו לפחות כמו הציבור הנפרד [עקרונית]), וישתנו.
הרי א"א לשנות בן אדם אם כל הזמן מרחיקים אותו ממנו. אך מצד שני, צריך להזהר שהם לא יהיו בתוכנו עד כדי השפעה ועירוב גדול.

זה שבנות יודעות שמות של בנים, זה לא כיף יותר מידי, אך דיינו. הבעיה הגדולה מתחילה כשבנים יודעים שמות של בנות.
אז ככהמשה
1. לא כל דבר הניתן לביצוע הוא חיובי, גם אם הוא נראה כזה בטווח הקצר ונראה כפיתרון קל לבעיה קיימת.
מהלך קיצוני מהסוג שאתה מקדם, דורש הרבה יותר חשיבה על עלות/תועלת, וכזו לא נעשתה כאן.

2. בהחלטה כזו אתה מצמצם את קהל היעד של הפעילות בצורה משמעותית ופוגע בה פגיעה אנושה.
הציבור החרד"לי לסוגיו הוא כ-20-25% מהציבור הדתי לאומי הכולל, ומתוכם אחוז הציבור שמחפש הפרדה מוחלטת מהסוג שאתה מציע הוא כ-50%, כלומר, אחוז המופרדים המוחלטים עומד על כ-17% מכלל הציבור הדתי לאומי.

אתה גם שוכח שחלק גדול מאוד מהציבור הוא אידיאולוגי רק על הנייר, כלומר - צריך סיבה טובה לבקר במאחז או בחומש. זו בדיוק הסיבה שפסטיבל יום העצמאות הצליח בצורה מטורפת בעוד שהאחזקה השוטפת של חומש והגבעות קשה משמעותית. (ועיין בפורום ארץ מולדת, "שיווק הגבעות" (וחומש).

3. מכמה שמות אף אחד לא מת. לשאלה על מטרת ידיעת השמות, זה כבר עניין המסור ללב אם מדובר בעבודה הטכנית על הפעילות או שמא מעבר.
(וגם המעבר אינו בהכרח שלילי, זכור במיוחד את הפעילים בגילאי 18+. אין כמו פעילות אידיאולוגית איכותית ע"מ לדחוף הקמתו של בית נאמן בישראל).
גוואאלד!!!!!נוער חומש
ראשית,חמסית
יש דברים שהם חלק מהמציאות, דברים שלעולם יהיו חלק מהאנושות. עוני תמיד יהיה קיים, רעב תמיד ימצא (יש יותר בניאדם בעולם מאשר אוכל להזינם), סמים לנצח יהיו קיימים (אנשים בתקופות קשות תמיד ימצאו, וכמובן גם אנשים שיחפשו לנצל אותם.) וכו'. רעב, עוני וסמים הם דברים שאפשר להילחם נגדם, יש אפשרות להוריד את כמות האנשים העניים והרעבים ויש אפשרות להפחית מכמות האנשים המשתמשים בסמים. אבל גם אם נגיע למינימום שבמינימום של רעבים ונרקומנים, בחיים לא נצליח להעלים עד הסוף את התופעות. (אלה דברים שהם תפעות לוואי של השפע והטוב בעולם. המציאות בה קיימת אהבה- מובילה את קיומה של השנאה, המציאות בה קיים א(ע)ושר- מובילה את קיומה של קנאה וכו'.) אלה הם עובדות קייימות, השאלה היא איך מתמודדים איתם.
חזרה לנושא שלנו. כולנו מסכימים שאין זו מציאות מתוקנת כשבנים ובנות מסתובבים יחד בפעילויות המאבק נגד ארץ-ישראל. [אני כמעט בטוחה שזה בסיס שעליו שנינו מסכימים, אבל שיהיה. 1) כיבוד הממסד- יש מוסד (נוער למען ארץ-ישראל, מועצת יש"ע כו') שמארגן פעילות מסוימת איתה אתה מזדהה. כשאתה בוחר לבוא להשתתף בפעילות עליך לכבד את חוקי הממסד. עצם ההשתתפות בפעילות היא התחייבות לכיבוד כלליה. 2) כבוד הציבור- מגיע למקום מסויים? השתדל לקבל עליך את כלליו. (האמת שה קטע שלי אישית קצת קשה, אני תמיד נילחמת בעצמי להתיישב במקום של הבנות באוטובוסים של החרדים וכאלה. אני רואה ביכולת הזאת להתאים את עצמך למקום גדולה; יכולת לבטל את עצמך למען הכלל.) 3) עזוב אותך מפוזות. רוצה לדבר עם חברה שלך? לך לצד, חלאס עם ההתמרדות חסרת-התועלת הזאת.]
השאלה היא איך מתנהגים במקרה וכבר קיימת מציאות כזאת. האמת היא שאין הרבה אפשרויות, מה כבר אתה יכול לעשות? לגרש אותו בכוח? לא יעיל (שתי פינויים בכוח בבת-אחת: אחד בינינו לבין עצמינו, ואחד עם היסמ"ניקים החביבים לא נשמע לי הדבר הכי כיפי בעולם.), וממש לא משכין שלום. לגרש אותם בנחת? לגמרי לא יעיל, וגם לא בטוח יעבוד. אז מה כן אפשר לעשות? שהבררה היחידה, הנכונה, והבוגרת ביותר היא להתעלם ולנסות לקבל. [יש לי חברה שהתדש"לתה לה ועכשיו שהיא גרה כמה חודשים במאחז היא (בלי שאפאחד יעיר לה\ינסה להשפיע עליה\יתאמץ להעיר לה) חוזרת לאט-לאט בתשובה. מההתחלה אהבו אותה, העריכו אותה וכיבדו אותה, והיא מיצידה- השתדלה לכבד ולעזור. זאת היא המציאות המושלמת ביותר, התורמת ביותר. זה החזון שקורה במציאות.]
עפ"י מה שאני רואה, המציאות בנושא הזה די מתוקנת. יש המון חילונים (היי, היי, רק אל תאכלו אותי. טוב, טוב, "מאמינים רדומים" |אולפניסטי|) פעילים במאבק שאותם אוהבים מכבדים ומעריכים במידה שווה. זאת היא המציאות הנכונה, וצריך להמשיך איתה.
עמישב, אמרת משהו מאוד נכון, המאבק הוא באמת לא למען ארץ-ישראל אלא למען הקב"ה, שאנחנו מאמינים שזהו רצונו. אבל עליך לזכור שהמאבק למען ההפרדה הוא גם מאבק למען רצונו של אלוהים, ולא למען ההפרדה עצמה. ההפרדה היא אמצעי, לא מטרה. צריך לזכור, שה' גם רוצה מאיתנו אהבת ישראל אמיתית, ואמון בכל אדם.

אה, אוקיי, טוב, אז נתחיל לקרוא לעצמינו במספרים, אתה יודע, שחס וחליל (יא חלילי יא בלילי יא חוואג'ה מוסא!!) לא תידלק על השם שלי (אפשר בבקשה בבקשה להיות מספר 1?), ואם כבר אנחנו בקטע, ניראלי אני אתחיל להסתובב עם רעלות מחוץ לבית- שלא יזהו אותי בני המין השני , גוועלדה.

משה, אם יש אנשים שבאים לפעילות רק כי זה לא עד הסוף ניפרד עדיף שכבר לא יבואו בכלל. אנחנו לא רוצים כוח אדם, אנחנו רוצים אנשים שנילחמים בעוז למען העקרונות שלהם.

אח, חברים, שניזכה.
אני לא לגמרי מסכים איתךמשה
התנהלות מעורבת (וגם כאן - תלוי עד כמה ואיך) לא בהכרח צריכה להיות מנוגדת להלכה כפי שרבים כאן (וגם את) מציגים אותה.

לא סתם הלכה אסרה רק איסורים ספציפיים ולא אסרה לגמרי..
מניתי שם 3 סיבות,חמסית
שלא קשורות לדת למה צריך כן להתנהל בצורה ניפרדת בפעילויות של מאחזים.
אישית החיים שלי כוללים גם בנים שהם לא ממש אחים שלי.
פשייהה.. זאת הייתה אחלה תגובה!! שכוייח!!=]=]עמיצור(ית)=]
התכוונתי לחמסית...עמיצור(ית)=]
תגובה מעניינתעמישב
בס"ד לק"י

היא כוללת פשוט גם כמה בעיות.
לדוג'- כפירה בביאת הגואל והכחשת פסוק מן התורה.
מה?!
כן. כתוב בתורה "אפס כי לא יהיה בך אביון".
אה! כיצד???
קוראים לזה משיח.
השלמת החיסרון במציאות.
המציאות השלימה והאידיאלית.

אני לא יודע אם שמת לב, אך אנו מתקרבים לשם, וההתקרבות היא ע"י תיקון הדברים. השלמת חיסרון זה ועוד אחד ועוד אחד, עד שבסוף יגיע הגואל והקץ לצרות. כך זה עובד, תירצי או לא.

יגיע היום שלא יהיו בו צרות, אנו נשב לנו בנחת ונלמד תורה ונהנה מזיו השכינה (מה, זו הגאולה?!?! איזה בעאסה נלמד כל היום תורה...).

לגבי שאר הדברים, אני זז. בפעם אחרת אבהיר אותם, בע"ה.
מי זאת?למה עצרו אותה?שבונץ'
סתם מתוך סקרנות...לא חייבים לענות

שבוע טויייב בעז"ה!!
היא נעצרה על מבאנונימי (פותח)
נלחץ לי בטעות... היא נעצרה על מסיק זיתים....אנונימי (פותח)
עד תום ההליכים?!?הביצה שהתחפשה
בס"ד
ממתי?
נשמה. אני כבר אעדכן אותך באולפנה.benadamguy
למה לעצור בגלל זה???אש מאנשים קרים.
אז מקשר שלך? על מה את נעצרת?מתנחל גאה.
אוף,תפוזה 1
בס"ד

מישהו יכול להסביר?
מי זאת צביה שריאל? למה שבן אדם יענש על מסיק זיתים..?
מישהו?תפוזה 1
אני לא קשורה למעצר של צביה שריאל ... צביה אמרה ליאנונימי (פותח)
שהיא נעצרה על זה שהיא מסקה זיתים של ערבים או משהו כזה אני לא ממש זוכרת ונתנו לה מעצר עד תום ההליכים כי כבר לא מאמינים לה שהיא תבוא למשפטים (היא בעצמה אומרת שהיא לא תבוא למשפטים)

אהה והמשפט הבא שלה הוא רק בעוד יותר מחודשיים!!

דרך אגב אני נעצרתי ביום חמישי בבוקר עם חברה בשבות עמי ושמו אותנו בתא בנוה תרצה עם צביה שריאל ועם ריקי (נעצרה ביום שני בשבות עמי) למי שמכיר לבסוף שחררו אותי ואת חברה שלי בבוצר של יום שישי בלי שחתמנו ... וההורים זיהו אותנו בטלפון
הסיבה היא לא מסיק זיתים.נשארת חסויה
הסיבה היא שצביה יהודיה גיבורה וגאה ביהדותה שמכריזה בכל פעם שהיא לא מכירה בסמכות בית משפט שלא הולך לפי חוקי התורה. היה לה הרבה יותר קל אולי להכיר בבית המשפט ולהשתחרר אבל בשביל היהדות שלה היא מוכנה להתאמץ. יפה מאד.
כנרת-זאת את!!!!!!!אנונימי (פותח)
חח מגניב..... ב"ה גם ריקי השתחררה היום....=) =)

צביה אכן גיבורה זה היה פשוט מצחיק להיות במשפט שלה. היא הוציאה את השופטת מדעתה..... אשריכם ישראל!
אררר..חמסית
אני וחדוה נסענו אליו רק שהיה לה בית חולים קודם, אז פיספסנו אותו..
משפטים של צביה שריאל תמיד שווים צפיה..
יש טעם לבקר שם במדים ?משה

לא!! אלא אם כן אתה רוצה מוצ"ש בכלא 6/4נוער חומש
בסוף היה מלווה מלכה?מי היה?איך היה?וכו'?נוער חומש
באמת, איך היה?בצי.ג
תגובה שכתבתי לכתבה כאן בנושא.מתנחלוס
53. לכל המחלישים נאמר: אשרייך שנתפסת על דברי תורה, הפחדנים יתפסו על דברים בטלים
יישר כוחך! חיזקי ואמצי!
הלוואי והיו עוד אלפים כמוך, מצבינו היה הרבה יותר טוב!

התגובות המחלישות הם של עצלנים ופחדנים שמפחדים להתמודד עם האמת!
סיפור:
כשהנשים התיישבו בבית הדסה וגינו אותם מקיר לקיר, (כן, גם רוב הציבור שלנו+רבנים, חוץ מהרב צבי יהודה, שנתן לרבנית לוינגר מכתב חיזוק, שאותו היא החזיקה כנגד כל הרבנים, ביניהם תלמידיו שבאו להחליש)
הגיע שלמה ארצי לביקור בבית הדסה ואמר: "אתם יודעים למה אנחנו מגנים אותכם? כי אם נאמר שאתם צודקים נהיה חייבים לבא איתכם, ואין לנו כח לזה!"

יישר כח לדני חלמיש על התגובה, אנחנו צריכים עוד הרבה תגובות כאלה.

כדאי באמת להכנס לתגובה של דני חלמיש מס' 39
אני הייתי במלווה מלכה..וואי איזה סרטים היו..חח..קראתיך
עמדנו על מדרגות של מפעל(שטח פרטי עם שער סגור) מול נווה-תירצה וצעקנו..וכ'ו..ופיתאום באו שני אנשי ביטחון ושאלו אותנו איך הגענו לשם ובאיזה רשות של מי..קיצר לא ענינו ואז הוא אמר לנו לחכות כי הוא מזמין ניידת.. אמרנו שלוש ארבע ובורחים מתחת לשער...אז עברנו וברחנו..קיצר הם חטפו כריזה עלינו..והם התחילו לצרוח עלינו..לא משנה שבסוף הניידת ביכלל לא הגיע ואז המשכנו..חח..זה היה אחד הקטעים המצחיקים...
איזה מגניב..המדרגות האלו לא השתנו כבר 3 שנים...נוער חומש
ואם כבר.... נקמה בש.ב.ס. המנוולים!!!!איתי'ה
לק"י.

http://www.nfc.co.il/Archive/001-D-148870-00.html?tag=23-55-32#PTEXT5964

צריך לדעת מי החיות המנוולות האלו ולהתעלל בהם גם קצת!!!
עוד...איתי'ה
לק"י.

אזהרה-זה וואלה.. מי שלא רוצה שלא יכנס.

http://news.walla.co.il/?w=//1210364
שימו לב!!!חמסית
יש מלווה מלכה המוצ"ש, ויש אפילו הסעה מירושלים!

בערך 7 (ניראלי.) בנות עצורות, אז חשוב לבוא ולשמח, חוצמזה יהיה צחוקים.
ממש חשוב לבוא!!קראתיך
גם לבנים?........מתנחל גאה.
זה לא לבנים..benadamguy
בעזהשי"ת.
והיא לא עצורה שם לבד.
היא עוד איזה 5 בנות.
מי קבע שזה לא לבנים?חמסית
מצטרף לשאלהמשה
את בבית? בואי נלך.חמסית
הייתי שמחה לבוא תירא-אלbenadamguy
בעזהשי"ת!

אבל יש לי הרבה עבודה לעשות בבית.
[אגב בשבת היתה אצלינו מדריכה שלך]

ולגבי שאלתכם-
מכייון שאלו עצורות, ולא עצירים, זה בהחלט לא ראוי ולא צנוע שבנים יבואו לשמחם..
ממתי צביה עצורה???????????????????????????????????טוב כמו עכשיו!
*ועל מה..??????????????????????????????????טוב כמו עכשיו!
וואו חמסה לא הגזמת באורך התשובות?****
|נאנח ביאוש|חמסית
"אין יאוש בעולם כלל"תפוזה 1
אה,חמסית
היאוש הוא לא בעולם, אלא רק מאנשים שמתעקשים לדבוק בדעות המשומשות שלהם.
אם אני לא טועה,תכלת דומה לים
ראו את זה בחדשות של יום ראשון. סוףסוף ב"ה.
כן, ראו.חמסית
יום שישי הדיון הבא.
אבל אתמול גם היה דיון!מה עלה בגורלו?הביצה שהתחפשה
כרגיל, הארכת מעצר- ליום שישי הזה.חמסיתאחרונה
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך