שתי בלונדיניות נפגשות בתחנת אוטובוס
הבלונדינית הראישונה נוסעת בקו 3.
הבלונדינית השניה צריכה לקו 7.
מגיע אוטובוס קו 37. אומרת הראישונה לשניה: איזה יופי נוכל עכשיו ליסוע ביחד!
למה בלונדינית יסתכלה על קובית קרח במשך שעה
כדי לראות מאיפה הנזילה
3 בלונדיניות עומדות מול נהר ולא יודעות איך לחצות אותו פתאום באה פיה ואומרת:אני ייתן לכל אחת משאלה הראשונה מבקשת שהיא תוכל לעוף ועפה השניה מבקשת שהיא תדע לשחות ושוחה השלישית מבקשת שיהיה לה שיער שחור ועוברת בגשר.
בלונדינית אחת הולכת ברחוב ונכנסת לחנות. היא אומרת למוכר: אני רוצה את הטוסטר הזה. והיא מצביע עליו. המוכר אומר: אני לא מוכר לבלונדיניות. למחרת היא באה אם שער צבוע באדום. המוכר אומר: אני לא מוכר לבלונדיניות. למחרת היא באה אם שער צבוע בשחור. הוא אומר: אני לא מוכר לבלונדיניות. הבלונדינית אומרת: איך אתה יודע שאני בלונדינית? המוכר אומר:כי את אומרת שאת רוצה טוסטר ואת מצביע על מיקרוגל
מדוע בלונדינית צוחקת 3 פעמים מבדיחה?
פעם ראשונה: כי היא רואה שכולם צוחקים ולא נעים לה.
פעם שנייה: היא מבינה את הבדיחה.
פעם שלישית: היא נזכרה בבדיחה.
שאלה: איך מטביעים צוללת של בלונדיניות?
תשובה: דופקים בדלת!
בלונדינית נכנסת לפיצריה ומזמינה פיצה משפחתית.
שואל המוכר: "לחלק לשמונה חתיכות?"
עונה הבלונדינית: "תחלק לשבע, שמונה אני לא אגמור..."
שאלה: מדוע בלונדינית זורקת שעון מהחלון כשמשעמם לה?
תשובה: היא רוצה לראות איך הזמן טס.
קרן הבלונדינית קמה בבוקר יום אחד והחליטה שהיא רוצה לרכב על סוס לראשונה בחייה. הלכה והלכה עד שהגיעה למקום בו היה סוס יפהפה. היא עלתה על הסוס והוא החל לדהור. קרן נפלה מהסוס ובקושי הצליחה להחזיק במושכות. הראש שלה נחבט ברצפה וקרן בקושי הצליחה להמשיך. היא החלה לצעוק:"הצילו,הצילו. שמישהו יבוא לעזור לי!"
היא המשיכה לצעוק, כשהיא מגבירה את הקול שלה עד כדי צווחות, עד שהגיע השומר של הקניון וניתק את הסוס מהחשמל.
בוחן בבחינה פסיכומטרית רואה שהבלונדינית שיושבת בשורה ראשונה זורקת מטבע כדי להחליט איזה תשובה לסמן.
אחרי חצי שעה שהיא כבר סימנה את כל התשובות היא ממשיכה להפתעתו לזרוק את המטבע.
הוא ניגש אליה ושואל: "עד עכשיו הבנתי, בחרת את התשובה שתסמני לפי המטבע , אבל מה את עושה עכשיו?"
עונה הבלונדינית: "יה טמבל, אני בודקת את התשובות"
יום אחד בלונדינית נסעה בג'יפ אדום מבריק, חדש ויפה.
פתאם, בריון עוצר אותה. "תצאי מהמכונית", הוא מתצווה עליה. הבלונדינית יצאה מהג'יפ היקר והבריון הקיף סביבה עיגול בחול ואומר:"אם תצאי מהעיגול את תמותי".
הבריון התחיל לרסק לה את הג'יפ והבלונדינית צוחקת. "למה את צוחקת?" שאל הבריון, "סתם סתם" ענתה לו הבלונדינית בציחקוק.
הבריון המשיך לרסק לה את המכונית והיא שוב צוחקת.
"ומה עכשיו?" שואל ברוגז, "סתם באמת, סתם" עונה לו הבלונדינית בצחוק יותר גדול.
והוא ממשיך לרסק לה את המכונית והיא צוחקת צחוק רם. "נו למה את צוחקת?!?!" שאל ממש בעצבניות. והיא ענתה "יצאתי מהעיגול מבלי שראית".
בלונדינית אחת נהגה בכביש במהירות מופרזת, עד שעצרה אותה שוטרת בלונדינית ואמרה לה:"תראי לי את הרישיון שלך"
הבלונדינית לא הבינה מה זה רישיון ושאלה את השוטרת:"מה זה רישיון?!"
השוטרת עונה: "זו תמונה קטנה שלך עם חתימה שאת יכולה לנהוג בכביש".
הבלונדינית מוציאה מראה ונותנת לשוטרת.
השוטרת מסתכלת במראה ואומרת:"למה לא אמרת לי שגם את שוטרת?! לא הייתי עוצרת אותך!"
מה עושה בלונדינית בגשם?
תשובה: עומדת מול הברקים וחושבת שאלוהים מצלם אותה.
עיוור מגיע בטעות לבר של נשים. הוא שותה ומשתכר וכטוב ליבו בבירה שואל בקול: "מישהו רוצה לשמוע בדיחה על בלונדיניות?".
האישה שישבה לידו אמרה לו בקול רועם: "תשמע, בגלל שאתה עיוור נראה לי שכדאי לעדכן אותך בחמש עובדות:
1. הברמנית בלונדינית.
2. המאבטחת בלונדינית.
3. אני בלונדינית, שוקלת 100 קילו ויש לי חגורה שחורה בקראטה.
4. האישה שיושבת מהצד השני שלך בלונדינית ומתאגרפת מקצועית.
5. לידה יושבת מרימת משקולות בלונדינית.
אתה עדיין רוצה לספר את הבדיחה?".
העיוור חשב לרגע ואמר: "לא, אין לי כוח להסביר אותה חמש פעמים".
זהו לעכשיו...
נכון חמוודד??!?!?