2 בצלים גדולים. ראש שלם של שום. בטטה. עופות. לתיבול: כמון, מלח, פלפל שחור. צ'ילי רוב סויה דבש ומים
חותכים את הבצל לפרוסות{טבעות} מפזרים על התבנית מניחים מעל את העופות. חותכים את הבטטה לפרוסות ומניחים בין העופות. מפזרים את שיני השום עם הקליפה {למבינים בטעם} מפזרים מעל כמון מלח ופלפל שחור. בקערה ניפרדת מערבבים:חצי כוס צ'ילי חצי כוס רוטב סויה כף גדושה דבש רבע כוס מים. לישפוך מעל הכל, לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור בחום גבוה לשעה וחצי בערך עד שהעופות מוכנים... טיפ קטן: כשמוכן רצוי להוריד את נייר הכסף ולהשחים קצת את העוף... לבריאות!!!
)
)

