יאללה בועז מעודה!!!עזרא - ארכיון

עוד אחד לרשימה של כוכבים נולדים...

אבל הוא מעולה לאללה!!

לילה טוב!!!

חבר'ה הפורום פורח.....עזרא - ארכיון
כן... רואים... אשכולות על כוכב נולד...עזרא - ארכיון
נגמרו הנושאים?! חחח...
עד השלישי עקבתיעזרא - ארכיון
ברביעי ראיתי בעמיים וידעתי מי ניצח.
וסבחמישי אפילו אין לי מושג באיזה יום ושעה זה,אני לא יודעת מי מועמדים,אפילו לא ראיתי פירסומות.
ובואו נאמר בדוגרי,זה גם לא מעניין אותי!!
יואו!יא דוחים!!!!!עזרא - ארכיון
כל הכבוד לבועז הוא הכי מגניב!למרות שהוא משנה מילים לשירים...אבל יש לו קול שיא היפה,הרבה יותר יפה משל ג'קו,והוא גם מנגן על הגיטרה...סוף סוף יהיה זמר איכותי מיוצאי כוכב נולד....
אני יכול לכתוב לכם מאמר שלם עלעזרא - ארכיון
'למה לא לראות את הזבל הזה'

פשוט חרטה של תוכנית , אין מה לומר . כל אחד שמה משתמט בלי בושה וכולם מעריצים אותו כאילו הוא לפחות סגנו של אלוהים .
אפרים- לא רק בכוכב נולד מעריצים בני אדם ככה...עזרא - ארכיון
בועז שר ממש יפה!!
פריה- גם ג'קו יודע לנגן בגיטרה.. אבל הוא שר פחות יפה מבועז..
חוץ מיזה שהוא תימני חתיך!! =)
'חתיך'עזרא - ארכיון
כל בן -אדם אפילו גוי אתם אומרות את זה!!
אפשר לחשוב,מה יצא לכם מזה??
תתחתנו איתו?
לא בוחרים מישהו בתור המנצח של כוכב נולדעזרא - ארכיון
כי הוא 'חתיך'.
בכלל אני לא אוהבת את הקטע הזה שאנשים מבחוץ שלא יודעים כלום על שירה ואקורדים וכ'ו (לא שהשופטים יודעים משהו..)
אבל לאנשים שרואים את זה בכלל אין!!
והם בוחרים את האנשים לפי איך שהם אוהבים אותם ,ולא לפי הדבר שבגללו הם בטלביזיה...השירה.
אדווה כפרה.. אני אמרתי שהוא שר יפה..עזרא - ארכיון
וחוץ מיזה הוא נראה טוב..זהו..
אני לא רואה כוכב נולדעזרא - ארכיון
מה אני משועממת??
אין לי משהו נגד זה אבל אין לי איזה רצון לראות את זה...
יעל- נכון...עזרא - ארכיון
אבל בכוכב נולד זה ההערצה הכי בזויה שיש. למה ?
א. רובם בכלל לא עשו צבא (ובנאדם כזה מבחינתי הוא אדם סוג ז' אלא אם כן יש לו סיבה טובה לזה).
ב. הקהל בוחר. זה גורם לזה שאנשים יפים יותר ומוכשרים פחות מצליחים יותר מאחרים .
הסלקציה של: אמרגנים,מפיקים,אנשי רדיו וכו' גורמת לזה שרק הטובים ביותר מגיעים למקומות טובים .
לראיה - שימו לב:
יש רק אדם אחד שיצא מכוכב נולד ובאמת הפך לזמר- שי גבסו . השאר סתם מופיעים בפסטיגלים למינהם,טלנולבות ושאר זיבולי שכל .
ג. השופטים רכרוכיים. ב'אמריקן איידול' היה שופט שנקרא סיימון קופר (אם אינני טועה) שאולי נראה בהתחלה כמו הבנאדם הכי רשע וזבל בעולם, אבל במבט שני הוא היחיד שאומר את האמת בפרצוף .
לכוכב נולד אין שופט כזה .

מי רואה ת'שטויות האלה?!?!עזרא - ארכיון
סתם בילבול שכל...
איזה שטויות זה...עזרא - ארכיון
שרובם לא עשו צבא?!
מאיפה אתה יודע שהם לא עשו צבא??
יש דברים שכתבת שזה נכון... אבל סה"כ אני לא חושבת שיש בעיה לרואת את התוכניות האלה! זה לא שזה תורם משהו אבל זה גם לא מזיק!!
וחוץ מזה צדי תמיד אומר את האמת...ט
(עכשיו זאת חניאל...אנחנו פשוט ביחד....)
טוב אז בקשר לצבא זה באמת נכון נגיד על ג'קו אבל רובם כן עשו צבא וזו די סתם הכללה...
זה באמת נכון שאת מי שאוהבים אז יותר מצביעים לו...אבל נגיד אני עכשיו אומרת סתם דוגמא דורון (אחד שיא השמן בכוכב נולד) הוא הגיע לחצי הגמר אפילו שהוא לא חתיך וזה.... וגם אני יכולה להגיד שאני לא אצביע למישהוא שהוא לא נחמד...אנשים מצביעים למי שנחמד ושר יפה...(לפחות לדעתי...)
השופטים שיא הלא רכרוכיים (חוץ מאולי מרגול המפגרת...וקצת המאסטרו...אבל גם לא ממש) צדי וגל כל הזמן אומרים את האמת בפרצוף אז זה גם לא כזה נכון....
ונכון...התוכנית הזאת באמת לא תורמת אבל אין בכלל בעיה בה....
ואדוה...מה הקשר?!?! א'- מה הבעיה להגיד על גוי שהוא יפה??? ב'- אומרים רק שהוא ניראה טוב...לא אומרים שאוהבים אותו וכו'וכ'
(זאת חניאל..)עזרא - ארכיון
אני ממש שמחה שבועז ניצח....(גם אני..אומרת הודיה...) כפרה עליו...איזה מלך...(עכשיו גם אני וגם הודיה אומרות את זה..)
אויויו (אומרת תכלת)
לא הייתי מאמין עליכם (אומר אפרים)
????? מה זה היה עכשיו??עזרא - ארכיון
טוב נראה לי שדי חפרתם- יש כאלה שאוהבים ויש כאלה שלא..
אפריים- אתה פשוט מקנא בבועז שהוא שר כזה יפה.. ושהוא תימני.. ושהוא נראה טוב...=)
אויוווווווווווווווווועזרא - ארכיון
ורוכב על סוסים...! כפרה !!!!
מה חפרתם? אנחנו מדברים
תגידו- השתגעתן?!?!עזרא - ארכיון
מה עשיתם ממנו?!? כולה זכה בתוכנית! כבוד גדול וכל זה אבל עוד שניה תתחילו בקטע הזה שבנות עושות כשהם רואות כוכב- הקטע עם הצרחות המטורפות האלה(שלפעמים כוללות התעלפויות..)..
חחח,אבישי-מ-ז-ה לא!עזרא - ארכיון
יואו?!הוא רוכב על סוסים???גדול......אני בקושי רואה אתזה...ראיתי איזה שני תוכניות והתלהבתי כי ראיתי מי מגיע לו לנצח...עוד סיבה למה הוא כזה גדול-הוא שומר שבת.....והוא רוכב על סוסים....
(הגבתי לתגובת אבישי)עזרא - ארכיון
חחחחחחחח....יווווואוווועזרא - ארכיון
כפרה על יוסף....
(לא אמרתי את זה כהפגנת תמיכה...)עזרא - ארכיון
וואי חפרתםםםםם...עזרא - ארכיון
כולה כוכב נולד. וזה דיי נחמד לראות אתזה, תאמת.

"קול גלגל" של בועז מעודה שיר תותח
קול גלגל של שוטי הנבואה שיר תותחעזרא - ארכיון
ואחריו הביצוע של בועז...
וווווואיייי!אתם לא יודעים!שוטי הנבואה ה-ת-פ-ר-ק-ו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!זה סוף העולם!!!!!!!!!!
אתן אפילו לא שמות לב מה אתן אומרותעזרא - ארכיון
'אני ממש שמחה שבועז ניצח....(גם אני..אומרת הודיה...) כפרה עליו...איזה מלך...(עכשיו גם אני וגם הודיה אומרות את זה..)'

'אפריים- אתה פשוט מקנא בבועז שהוא שר כזה יפה.. ושהוא תימני.. ושהוא נראה טוב...=) '

'...עוד סיבה למה הוא כזה גדול-הוא שומר שבת.....'
פריה-בגלל שהוא שומר שבת, אסור לעודד אותו!!
זה פשוט חיללול ה' שאנשים דתיים במקום לחיות את החיים שלהם בדרך התורה בצורה נכונה..הם הולכים עם איזה כיפה גרוש לתוכניות טלבזיה,כדי להיות בחברה...וכולם מתלהבים,ולא מבינים שזה שיש דתי בתוכנית כזאת....זה הדבר הכי גרוע בעולם!!
מה שתגידי...עזרא - ארכיון
אני לא חושבת...הוא מיישם כישרון שהק"בה נתן לו...חוצמיזה-לא מצלמים את התוכנית בשבת....ולא אמרתי שהוא דתי..הוא מסורתי..אבל זאת התקדמות.
אוי זה כזה מטומטם להגיד את זה!!עזרא - ארכיון
אבישי- אנחנו ממש לא מהסוג של הבנות שיצרחו ויתעלפועזרא - ארכיון
רק מלראות את המפורסם.. אנחנו קצת יותר ברמה משאר הבנות האלו..
יאללה ממש לקחתם את זה ברצינות...עזרא - ארכיון
יש אנשים שאוהבים את זה ויש שלא...
מה זה משנה...??
אני חושבת שזה יכול להיות בתור בידור בנוסף לחיים,עזרא - ארכיון
ואז זה בסדר... אבל אם מתחילים לדבר, להתעסק, לחיות עם זה, זה כבר נהיה מוגזם.
לגבי הצבא-אפריים זה נכון, אבל אתה יכול להגיד את זה על כל ה"תרבות" (בגרשיים כפולות!!) שיש בארץ... מלא "סלב" לא התגייסו. יש סיבות אחרות לא לראות את זה...
אדוה- בקשר לזה שהוא שומר שבת זה באמת התקדמות... עדיף שהוא יהיה בכוכב נולד ולא ישמור שבת?! זה כבר משהו... אם הכל שם היה נעשה בצניעות אני לא רואה שום בעיה שדתי יהיה בתוכנית הזאת. זה עם ישראל, הגיע הזמן שנודה ואם אנחנו רוצים להתחבר אנחנו גם צריכים שתהיה לנו תרבות כלשהי משותפת, הבעיה היא שהיא לא ממש צנועה. נניח תדמייני שהתוכנית היתה צנועה ואיזה אחד כמו סיני תור היה מגיע לשם ושר מהשירים שלו, זה כבר משפיע על משהו בעם ישראל!!!
אני יכול לדמיין את זה...עזרא - ארכיון
האמת?זה יכוליות מצחיק....עזרא - ארכיון
רבותי ובעיקר גבירותי , הגזמתןעזרא - ארכיון
חשבתי שמדובר שאיזה תימני נאה (בכל, לא על כולם אומרים 'יואו איזה חתיך' וכו') וגיליתי שהוא סתם פרענקלאך (חיים- עצבים שמור לאח"כ- בכל זאת , הוא פרענק תימני) עם ראש מגולח.

לעניין שומר שבת- לא מכיר את הבנאדם , אבל מה שאני כן יודע , זה שיהודה סעדו, למשל לא חבש כיפה עד החצי גמר . נקודה למחשבה...

לגבי צבא - נכון שהרבה מהמפורסמים לא עשו צבא (מאיה בוסקילה ה'חרדיה') זה לא משנה , אתן עדיין מעריצות אנשים שלא עשו צבא.

היה כתוב בYNET על זה שהם לא עשו צבא , זה עובדה . אין מה להתווכח...
אוקי...עזרא - ארכיון
אבל אני ראיתי למשל שכתוב על בועז מעודה שהוא כן חייל...(ג'ובניק!!)
ואני מעתיקה עכשיו מה שהוא כתב...- הוא לא שם כיפה כי הוא הרגיש שהיא משרה עליו תחושה שהוא יכול להיסחף לזה ולהתקרב לדת והוא מעדיף לתת לדברים לקרות לאט-לאט. וכתוב שהוא מניח תפילין כל בוקר... אני לא יודעת עם זה נכון... אבל זה לפחות מה שכתוב!!!
אדוה....עזרא - ארכיון
את באמת צודקת...לדעתי כל הדתיים שבאים לכוכב נולד הם סתם שבבנכים שעושים חילול ה'...אבל בועז מעודה בכלל לא דתי...הוא אפילו לא מגדיר את עצמו ככה...(הוא לא שם כיפה )הוא רק אומר שהוא פשוט שומר שבת..וזה ממש טוב!!!
אבל יש גם הרבה מהמופרסמים שכו עשו צבא!!!!! (ואת האלה שלא עשו צבא אני פשוט לא אוהדת..)
אני אישית לא מעריצה אותו.עזרא - ארכיון
אני מעריכה את הכישרון שלו.ויש....
להיות דתי ולא לשים כיפהעזרא - ארכיון
זה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה .
אפריים-עזרא - ארכיון
אתה לא נראה לי מבין...
כמעט כולם מסכימים איתך!!!!!!!!די לחפור.
אוי...עזרא - ארכיון
אפרים זה כ"כ לא נכון!!
יש כ"כ הרבה אנשים שלא שמים כיפה והם דתיים!!
תפסיקו לבלבל ת'מוח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!עזרא - ארכיון
יש מקסימום 10 אנשים בארץ שהם דתיים ולא שמים כיפה.

וחוץ מזה איך נגיד הם הולכים לבית כנסת בלי כיפה???

אז או שבבית הם לא שמים כיפה,ואו שזה סתם שטויות.

יש הרבה כאלה עוזי.עזרא - ארכיון
במיוחד בחו"ל , אבל שם הם חייבים .

יש פוווול דתים שלא לובשים כיפה....עזרא - ארכיון
(נגיד לובשים רק שנכנסים לבית כנסת...)
ומתי תבינו שהוא בכלל לא דתי????
(אני גם לא מעריצה אותו או משהוא כזה...)
אפריים- כיפה זה מתייק אותך (בדוגרי...) ויש אנשים שעזרא - ארכיון
לא סגורים על עצמם לגמרי והם מעדיפים שזה קודם יקרה מבפנים ואז הם ישימו את הכיפה ולא שהם יהיו צבועים....
תראה...עזרא - ארכיון
כשאתה מדבר על חו"ל אז בוודאי שאתה לא תשים כיפה,

כשאם תשים , יבוא לך איזה נ*צ* , ולא נפרט....

אבל דוווקא אהבתי את האסבר של באר (הצפרדע)......
כן, חיים..... חחח....עזרא - ארכיון
יש בהחלט כאלה שדתיים ואין להם כיפהעזרא - ארכיון
על הראש..
עשינו פעם שיחה בכיתה- והרבה מאלה ש"קצת קשה להם עם ההלכה" לא אוהבים בעיקר שאומרים להם "אם אתם עושים את זה אתם לא דתיים"- ואתה לא יודע שהרבה דברים אחרים כן עושים.
בבקיצור- לא לשפוט אדם רק לפי הכיפה שלו..
נכון!עזרא - ארכיון
(חחחח...לא היה לי מה לענות...אבל אני מסכימה עם אבישי....)נ.ב-אבישי!נאבדו לי כל המפרטים.....אני מזה בבאסה.....
תקשיבו-עזרא - ארכיון
כל דבר שבנאדם לובש,מתנהג, עושה - מקשר אותו לקבוצה מסויימת . ערסים,פרחות,מזרוחניקים,חרד"לים,שבבניקים,חילונים,פאנקיסטים וכן הלאה וכן הלאה...

ברגע שבן אדם מקיים את ההלכה (כלומר 'דתי') - מיד הופכים אותו ל'דתי' .
כיון שבני אדם מסויימים מעדיפים שלא יתייקו אותם כדתיים (רייטינג,רייטינג, ושוב רייטינג) אז הם סתם פחדנים (נכון , זה הכללה ממש גסה , אבל זה העניין בעיקרון . אבל-כל מקרה לגופו...)
אפריים אשרייך. מחזקתעזרא - ארכיון
תגידו ,אתם באמת חושביםעזרא - ארכיון
הודיה-שאם הוא בתקופת'התחזקות' ,אז לבוא לכוכב נולד,שמשדרים ערוצים בשבת(לפעמיים גם מצלמים אותם),שיש שם בנות ששרות ולא לבושות בצניעותוכ'ד.
יעזור לו להתקרב לה'?
לא מצלמים אתזה בשבת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!עזרא - ארכיון
לא משנה, בערוץ יש שידורים שמשדרים בשבת?עזרא - ארכיון
זה כבר מספיק.
וחו"מ, כמו שאדווה אמרה, הופעה לא צנועה והתנהגות לא עדינה בכלל אלו לא הדברים שיעזרו להתקרב אל ה'.
כמובן שזו דעתי בלבד..
תקשיבי מרים.. אני חושבת שאת ממש צודקת אבל...עזרא - ארכיון
אם לא מצלמים בשבת אז הקטע של הבנות האלה הם ממש כמו כל דתי שעבור ברחוב מבינה?
כל בן רואה ברחוב בנותצ שחצי מתלבשות או ששרות באמצע הרחוב.. אי אפשר להימנע מיזה היום.. לצעירנו...
אז ברור שזה לא מחזק אותו אבל זה כמו כל בן דתי אחר...
הבעיה שלכן היאעזרא - ארכיון
שאתם חבורה של פרחות
ואתה קובע אתזה כי.....?עזרא - ארכיון
כי אנחנו מממממממש לא!
יעל- נכון, את צודקת..אבלעזרא - ארכיון
אם ברחוב א"א "להתחמק" מזה- בוודאי שלא ללכת ולייצג בפומבי כזאת תוכנית.
(סתם ככה, אני די אוהבת כוכב נולד)

עוזי- אני בעד לסתום לפעמים
איזה מן בנות רואות כוכב נולד ?!עזרא - ארכיון
טוב , נגיד , מילא לראות . אבל להעריץ ?! פרחות...
אתה לא נראה לי קראת את ההודעות!!!עזרא - ארכיון
עובדה שאף אחת כאן לא מעריצה את התוכנית.
'איזה חתיך בועז מעודה' בלה בלה בלהעזרא - ארכיון
פשוט לא מגיבים......עזרא - ארכיון
תקשיבו...לא שאני יודעת כל כך פרטים אבל איך שזה ניראה זה לא שבועז מעודה בא ממשפחה דתית וזה והוא היה דתי כל החייםש לו ועכשיו הוא פשוט לא שם כיפה...לפי מה שהבנתי זה שהמשפחה שלו בכלל לא דעתי והוא קיבל על עצמו לשמור שבת...מה הבעיה?? כאילו דוגרי כל הכבוד לו.....
(לעומת זאת נגיד הדניאל הזה הוא באמת סתם שבבניק ולכן אותו אני ממש ממש לא אוהבת...)
מרים לדעתי הגזמת...עזרא - ארכיון
השאר- חלקכם מיעטתם...
הבעיה העיקרית שלי עם התוכנית הזאת היא- שהיא פשוט בזבוז של זמן- כמו הרבה תוכניות טלוויזיה אחרות, ובזמן הזה אני עושה הרבה דברים אחרים יותר מועילים\ כיפיים\ שווים...
נ.ב: לדעתי בכלל לראות טלוויזיה יותר מהתוכניות האלה של החידונים והכספת ו1 נגד מאה(שאותם אני אוהב כי זה מעניין מכל מיני סיבות..) זה פשוט בזבוז זמן...(חדשות וכאלה זה גם איכשהוא בסדר..)
כל הטלוויזיה זה בזבוז זמןעזרא - ארכיון
בידור - סתם דפוק
חדשות- אפשר לראות באינטרנט
למה..??עזרא - ארכיון
אני לא רואה הרבה אבל זה לא בזבוז זמן...
לפעמים יש איזו תכנית טובה וצריך לנקות קצת את הראש ונמאס קצת מספרים... (בשבועיים האחרונים אני פשוט בולעת ספרים בקצב... פעם (באיזה כיתה ה') הייתי קוראת מלא ועכשיו חזרתי לזה... אני שמחה על זה אבל לפעמים זה די מפוצץ ת'ראש...)
הוציאו לי כבלים...עזרא - ארכיון
אז גם ככה אני לא רואה...ראיתי בדיוק איזה פרק וחצי של כוכב נולד,מאותם סיבות,והחלטתי שבועז יודע לשיר...זהו.
תכלת באמת צודקת...לא צריך להיות מכור לטלוויזיהעזרא - ארכיון
אבל אם אתה רוצה לנקות את הראש אז זה לא שעכשיו אתה חייב משהוא שהוא לא יהיה ביזבוז זמן....חוץ מיזה אפרים לראות חדשות בטלוויזיה או באטינרנט זה בדיוק אותו הדבר (או כל תוכנית כמו ארץ נהדרת ,כוכב נולד וכו'...) זה פשוט על המחשב ולא בטלוויזיה....
ארץ נהדרת זה שונה .עזרא - ארכיון
ארץ נהדרת -זה גס!!עזרא - ארכיון
ושלא נדבר על 'קצרים'!!
אני מממש אבל ממש מסכימה עם אבישי!!,אני גם די נגמלתי מצפיה בטלבזיה כי תתתתתתתתתתתממממממייידדד יש מה לעשות,תמיד!!
גם דברים שהם לא חובה ,ושרצית כבר זמן לעשות.
הטלביזיה שורפת שעות.(נקודה).
לפעמים,אבל ממש לפעמיים זה נחמד לראות עם הקבוצה,וטו לא.
מה הייתי עושה בלעדיך?עזרא - ארכיון
הרבה דברים.....עזרא - ארכיון
אבל תקשיבי אדוה...לפעמים אתה לא רוצה לעשות דברים שאתה צריך לעשות או משהוא כזה אלא משהוא שבא לך לעשות...וז יכול להיות טלוויזיה...ואדוה, כאילו שלא קורה לך את משועממת....
קורה לה-עזרא - ארכיון
היא פשוט לא רוצה להודות בזה...
נ.ב-אדוה-תמיד כאן כשתצטרכי....
תקשיבו-עזרא - ארכיון
אתן פשוט צריכות לחפש!
תמיד יש זמן פנוי- ומצד שני- תמיד אפשר למצוא מה לעשות!
וגם אם לא- אז לא טלוויזיה...
יש,ב"ה יש מה לעשות..עזרא - ארכיון
מרים באמצע לגמול אותי מהמחשב....(לא יילך לך בובה-אני סיימתי את מה שאמרת לי לעשות...)
אני בטוח שגם זה אפשרי..עזרא - ארכיון
(למרות שנראה לי שזה יהיה "קצת" יותר קשה..)
לגמול אותי ממחשבעזרא - ארכיון
זה כמו לגמול גמל ממים.........
מה- אפשרי לזמן קצר??עזרא - ארכיון
כן....עזרא - ארכיון
ביייייידיוק.....
אין סיכוי!!עזרא - ארכיון
עובדה -שגם אם את מתה בשבתות בלי מחשב,את עדיין חיה.
בלי מים,אי אפשר-גם בשבת.
יצורים... לגבי טלוויזיה, שלנו התקלקלה לפני שנתייםעזרא - ארכיון
ואפאחד ל טרח לתקן כי זה לא היה חסר לאפאחד... לגבי בועז מעודה- אתם לא יכולים לשפוט אדם ככה, אתם לא מכירים אותו בכלל! יכול להיות שהוא החליט לקחת על עצמו את העניין של השבת ואח"כ של כשרות ואח"כ...... איך אתם יכולים להגיד לו שזה לא מה שיעזור לו להתקרב לקב"ה כשאתם בכלל לא יודעים מה המחשבות שלו/תיכנונים/ציפיות שלו?! קודם כל צריך לעודד אנשים שחוזרים בתשובה ולא רק להראות להם כמה עכשיו הם חוטאים ואיזה דרך ארוכה יש להם עוד...
מדברים על התופעה בכלליות.עזרא - ארכיוןאחרונה
(אנשים מסוימים חושבים לעצמם משום מה שאם מישהו מ'כוכב נולד' מתחזק זה מכשיר את הזבל הזה .)
..בתוך בני ישראל

פשוט 

כ"כ לבד לי

וזה לא אמור להשתפר איכשהו מתישהו

לא משנה מה,

..בתוך בני ישראל

כל העולם סוגר עליי

לא לזה התכוונתי כשביקשתי חיבוק,

רק אומרת שקחי בחשבון שזה פורום שמופיע ב'אחרונים'אונמר

של הראשי..

הוא לא מהמוסתרים.

היא כותבת פה שנים, נראה לי שהיא מודעת לענייןאנונימי (2)
אוי, מה קרה?מקפיצים נטושים
רוצה לשתף יותר?אנונימי (3)אחרונה
גם הכתיבה והתיאור כאן בטח יעזרו לך לפרוק (ואחכ ייקל עלייך להתמודד)
נראה פורום כמעט פעילמקפיצים נטושים

יחסית....

מדהים אחרי כמה פורומים נטושים כאלה אני עוקבתעשב לימון

ורואה את ההקפצות שלך

מישהו שם לב אליימקפיצים נטושים

איך שמים מעקב על פורומים כאלה?

יש כוכב ליד השם של הפורום- צריך שהוא יהיה מלאעשב לימון

אחר כך אפשר לראות את כולם בכותרת "עדכני"

🤩טויוטהאחרונה
..בתוך בני ישראל

כל הלב הוא רק הצטברות של רגעים

כל רגע הוא רק הצטברות של רגשות

כל רגש הוא רק הצטברות של לבבות

לנשום 

..בתוך בני ישראל

נצח של רגעים ששורפים מבפנים

אבל, זה יעבור

קור בועראנונימי (פותח)
אני שוכב שם על הרצפה, מרוקן, דומם.
שוכב במקום של עומדים מתאמץ להחזיק את הראש מעל המים הגואים, רק להצליח לנשום איזו נשימה של חמצן.
לעמוד לבד להיות איתן.
..בתוך בני ישראל

האם הוא אנוס גוף או אנוס נפש

יואו!

..בתוך בני ישראלאחרונה

ואין ראיה ממה שכתב הרמב"ם פרק י"ח מהלכות סנהדרין גזרת הכתוב שאין בה בית דין ממיתין ולא מלקין את האדם בהודאת פיו דהתם לא מיירי אלא כשהוא מכה אותו דרך עונש או דרך כפייה דאי לא תימא הכי לקתה מדת הדין מי שעבר עבירה שחייב עליה כרת אם בא וכפו אותו בית דין לקבל מלקות ועשה תשוב' יפטר מן הכרת כל שכן מי שחטא בלא עדים והתראה אם רצה לקבל מרצונו מלקות ועשה תשובה שיפטר מן הכרת…

..בתוך בני ישראל

אני שונאת לבכות מדברים מטופשים. אבל,

איזה כיף זה שבוע חזרה. יואובתוך בני ישראל

איזה כיף זה שאפשר ללמוד,בתוך בני ישראלאחרונה

אולי יעניין אותך